Kırıkkale ve Muğla'da Esnafın Borç İntiharı

kırtasiye esnaf kırıkkale intihar Abdullah Sezer
Kırıkkale ve Muğla'nın yatağan İlçesinde iki esnaf borçlarını ödeyemedikleri gerekçesiyle intihar etti.
İlk esnaf intihar olayı Kırıkkale'de yaşandı.
Kırıkkale'nin en eski kitap, kırtasiyecisi olan Aydın Kırtasiyenin sahibi evli ve 2 çocuk babası Abdullah Sezer kendi iş yerinde intihar etti. Sabahtan itibaren kendinden haber alınamayan yakınlarının sürekli aranmasına rağmen telefonu da kapalı olduğu için dükkâna gelen yakınları Abdullah Sezer'in ipte asılı cansız bedeni ile karşılaştılar. Son zamanlarda ekonomik sıkıntıları olduğu bilinen Abdullah Sezer'in bu sebeple intihar ettiği sanılıyor.

Abdullah Sezer, Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan işyerini normal saatinde açtı ve rutin işlerine devam etti. Cuma saatinde ise tüm eşyaları toparlayarak dükkanın iç kısmına koydu. Akşam saat 18.00 sıralarında işyerinin halen açık olmadığını gören esnaflar, Abdullah Sezer’in durumunu merak ederek cep telefonu ile ulaşmaya çalıştılar. Tüm aramalara rağmen ulaşılamayan Abdullah Sezer'in yakınları aranarak işyerinin açılması için çilingir çağırıldı. Çilingir ile dükkana giren Sezer’in yakınları Abdullah Sezer’in cansız bedeni ile karşılaştılar.

Manav nazif Uysal Banka Borcu intihar
İkinci esnaf intihar olayı, Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde yaşandı.
Evli ve 3 çocuk babası 47 yaşındaki manav Nazif Uysal, evinin kömürlüğünde kendisini iple tavana asarak canına kıydı.
Nazif Uysal'ın eşi Serpil Uysal, bugün saat 16.30 sıralarında Yeni Mahalle, Karaoğlanoğlu Caddesi'ndeki evlerinin kömürlüğüne girince, eşi Nazif Uysal'ın tavana asılı cesedi ile karşılaştı.Uysal'ın feryadına koşan komşuları durumu polise ve 112 Acil Servisi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, tavandaki kancaya iple asılı olan üç çocuk babası Nazif Uysal'ın öldüğünü belirledi. Komşuları, Nazif Uysal'ın banka borçları nedeniyle bir süredir sıkıntıda olduğunu ve borçları nedeniyle canına kıymış olabileceğini ileri sürdüler.

Kategori: Esnaf intiharları, Banka borcu, İcra, haciz, Ekonomi, Abdullah Sezer, Nazif Uysal

4 yorum:

  1. This is an automatic message from DISQUS.

    YanıtlaSil
  2. "Savcılık Soruşturma Başlattı" diye sonlanıyor her intihar haberi gibi...
    "Ölen Ölür Kalan Sağlar Bizimdir" diyor Bankalar ve Avukatları...
    "Ölüme Sebebiyet Vermekten" soruşturma geçirmiyor bu acımasızlar...
    "Sosyal Devlet Olamıyor" devletimiz

    YanıtlaSil
  3. "Savcılık Soruşturma Başlattı" diye sonlanıyor her intihar haberi gibi...
    "Ölen Ölür Kalan Sağlar Bizimdir" diyor Bankalar ve Avukatları...
    "Ölüme Sebebiyet Vermekten" soruşturma geçirmiyor bu acımasızlar...
    "Sosyal Devlet Olamıyor" devletimiz

    YanıtlaSil
  4. ölüm çözüm değil avukatlar kıs kıs gülüyorlar onlara bu mutluluğu yaşatmayalım borcumuzdan dolayı bizi öldürebilecek varsa onlar öldürsün yoksa yaşayabildiğimiz kadar yaşayalım.allah büyük yarının ne olacağı belli olmaz yüce rabbim bizleri yoktan varetti elbette rızkımızıda verir her nerede nasıl olursak olalım daima halimize şükredelim .

    YanıtlaSil