Kredi Kartı Borcuna Hapis, Çek Dosyaları

kredi kartı borcuna hapis cezası, banka borcu hapis, mal beyanı, çek davaları
      Kredi kartı veya kredi sözleşmelerine dayalı olarak bankalara borcu olanların sürekli olarak "kredi kartı borcuma",  "banka kredi borcuma" (bireysel kredi, tüketici kredileri vs.) "hapis cezası var mı?"
karşılıksız çek nedeniyle verilen hapis cezalarının kaldırılmasına rağmen, haklarında yeni açılmış bulunan karşılıksız çek dava nedenlerini izah edelim.

1- Hakkınızda Asliye / Sulh ceza mahkemesinde de karşılıksız çek dava açılmıştır diye cep telefonlarına sms geldi, E-Devlet bilgilerinde karşılıksız çek davası açılmış, "çek davaları bitmedi mi?" yönünde sürekli olarak sorular gelmektedir.

YENİ AÇILMIŞ KARŞILIKSIZ ÇEK DAVALARI:
      Açılan bu davalar, yargıtaya temyize göndermiş olduğunuz dosyalardır, kanun değişikliği nedeniyle veya her hangi bir nedenle yerel mahkemelere bozma/iade gelen dosyalar, yerel mahkemece bozma /iade gerekçesine göre karar verilmek üzere yeni esasta kayıt edilir ve dava numarası verilir. Size gelen sms bilgilendirme amaçlıdır, kısaca yeni açılan dava değil, önceki davanın yeni esasla kaydıdır. Çek davalarında, bu yeni esasla açılan davalar duruşmasız ve ifade alınmaksızın sonuçlandırılır yeni kanuna göre hüküm kurulur. şartları uygunsa "Çek Hesabı Açma Yasağı" dır. Temyize gitmeyen karşılıksız çek davalarında mahkemece mevcut esas üzerinden hüküm kurulmaktadır.

2- Kredi kartı veya kredi sözleşmelerine dayalı olarak bankalara borcu olanların, bu tür borçlardan dolayı hakkında icra takibi başlatılanlar vatandaşlarımız, bazı hukuk bürolarından aranmakta ve ""borcunuzu ödemezseniz hapse girersiniz", "hapis cezası çıkmak üzere"  "hakkınızda 3 ay hapis cezası çıkartmak için mahkemeye başvuruyoruz” gibi sözlerle korkutmaktadırlar. İnsanlar bir yandan borçlarını düşünürlerken diğer yandan da acaba hapse mi gireceğim diye korku içerisinde yaşar oldular. Bu hukuk bürolarının tek amacı vatandaşları korkutarak vekalet ücretinin tahsilini yapmaktır. Adaleti sağlamak için kurulmuş olan Hukuk büroları, maalesef Ticaret Bürolarına dönüşmüş durumdadır.

      Kredi kartı borcundan dolayı hapis cezası yoktur. Kullandığınız herhangi bir krediden (bireysel kredi, tüketici  kredisi vs.) dolayı da hapis cezası yoktur. Zira Anayasa'nın 38. maddesinin sekizinci fıkrasında hiç kimsenin yalnızca sözleşmeden kaynaklanan bir yükümlülüğü yerine getirmemesinden dolayı özgürlüğünden alıkonulamayacağı açıkça belirtilmiştir.

   Eskiden sadece  "mal beyanında bulunmamaktan" dolayı 10 gün hapis cezası vardı. Ama bu ceza sadece kredi kartı borçluları için değil hakkında icra takibi başlatılmış herkes için geçerliydi. Ancak yeni düzenlemelerle mal beyanında bulunmayanlara hapis cezası verilmesi de kaldırılmıştır. Artık mal beyanında bulunmadığı için de kimse hapse girmiyor.
Eğer hakkınızda bu yönde açılmış bir dava varsa (Yükümlülükleri yerine getirmemek) mal beyanında bulunduğunuzda bu davalar düşmektedir.

      Sadece; Kredi kartı borcunuz yada herhangi bir borcunuz yüzünden yapılan icra takibinden dolayı icra dosyasına yada haciz esnasında icra memuruna taahhütte bulunduysanız, İcra ve İflas Kanunu’nun 340.maddesine göre, taahhüdü ihlal hapis cezası vardır. (Ödeme şartını İhlal)
Ödeme şartını yerine getirmeme (Taahhüdü ihlal) nedeniyle verilen hapis cezaları Anayasamıza aykırı olup, hakkınızı sonuna kadar arayın gerekli itirazları yapın örnek dilekçe site üst yandadır.

      Hakkınızda açılmış olan tüm davaları öğrenmek için her hangi bir PTT şubesinden 1 TL karşılığında E-Devlet şifresi alınız, PTT veya Nüfüs Müdürlüğünde GBT sorgulaması yoktur, çekinmeyiniz. (Nüfus Müdürlüğünde kayıtlı bir adresinizin bulunması ve üzerinde TC kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanınızın olması şarttır)

Son olarak kredi kartı borcu yüzünden emekli maaşına da haciz konulamayacağını belirtirim

206 yorum:

  1. Attn: İlgili Makama için!

    Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer herhangi bir finansal karmaşa içinde ya da yapmak mı
    Kendi işinizi kurmak için para gerekiyor? Size kredi ihtiyacınız var mı
    borç yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş kurmak? do
    düşük bir kredi puanı var ve zor elde etmek buluyor
    sermaye yerel banka veya şirket kredi? . * Loandept948@superposta.com * e-posta yoluyla burada America.contact bize USA Amerika Birleşik Devletinde güvenli bir kredi alın veya 6153498917 @ bizi arayın

    Gerekli Veriler

    1. Tam Adı:
    2.Sex
    3.Age
    . Telefon:
    5.Fax:
    6.Country:
    7.Amount gerekli:
    8.Duration Dönemi:

    Biz bize güzel bir işlem bekliyor Teşekkür olarak

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyadaki herhangi bir ATM'de kullanılabilecek boş bir ATM kartı satın alan herkes için iyi haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden nakit çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere sunuyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. ) 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKERS'ımızla mali sorunlardan kaçının, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan biri olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimiz aracılığıyla bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Hallo kijkers over de hele wereld, er is goed nieuws voor jullie allemaal vandaag: ontvang je lege pinautomaat die werkt in alle pinautomaten over de hele wereld. We hebben speciaal geprogrammeerde pinautomaten die gebruikt kunnen worden om pinautomaten te hacken, de pinautomaten kunnen gebruikt worden om geld op te nemen bij de pinautomaat of swipe, bij winkels en POS. We geven deze kaarten aan alle geïnteresseerde klanten over de hele wereld, de kaart heeft een dagelijkse opnamelimiet van $ 5.000 dollar bij een geldautomaat en een bestedingslimiet tot $55.000 dollar in winkels, afhankelijk van het soort kaart waarvoor je bestelt en de bedragen die je nodig hebt de ATM-KAART, van een minimum bereik van $5.000 tot een maximum van $15 miljoen dollar, Met onze netwerkhackdiensten (THOMAS UNLIMITED HACKERS) Houd uw financiële problemen niet voor uzelf, zodat u geen schuldenmeester of financiële stress wordt, daarom moet u snel contact met ons opnemen voor een oplossing voor uw financiële problemen. Het zal ons een grote vreugde zijn als u financieel stabiel bent, wij gecertificeerd zijn en uw privacy 100% veilig is bij ons. Maak u geen zorgen meer over uw financiële problemen.Als u andere cyberhack-services nodig heeft, staan ​​we altijd voor u klaar, dus neem contact met ons op via ons e-mailadres: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Vriendelijke groeten
    THOMAS FREDDIE ONBEPERKTE HACKERS
    E-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Bel / sms: +1 (985)465-8370
    Motto: wij bieden de snelste en betrouwbare diensten

    YanıtlaSil
  5. Selamlar..

    % 2 Faiz oranıyla güvenli ve teminatsız Krediniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
    ………………………………….

    Ekonominin zorluğu sizi bu yıl etkiliyor mu, bankanız size kredi vermeyi reddediyor mu? Cevabınız evet ise, o zaman bir krediye ihtiyacınız var. Ben Marcy kredi şirketinin sahibi, Bay Scoot McKubin.% 2 faiz oranıyla güvenli ve teminatlı krediler sunuyoruz.

    * Maddi açıdan sıkışık mısınız?
    * Kredi ve borçları ödemek için fon arıyor musunuz?
    * Kendi işinizi kurmak için finansman mı arıyorsunuz?
    * Çeşitli amaçlar için özel veya ticari kredilere mi ihtiyacınız var?
    * Büyük projeleri yürütmek için kredi mi arıyorsunuz?

    Yukarıdaki sorunlardan herhangi birine sahipseniz, size yardımcı olabiliriz ancak% 2 faiz oranıyla kredi verdiğimizi anlamanızı istiyorum.

    * 95.000.000 USD'ye kadar her şeyi ödünç alın.
    * Geri ödemek için 1 ila 20 yıl arasında seçim yapın.
    * Aylık ve Yıllık geri ödeme Planı arasından seçim yapın.
    * Esnek Kredi Koşulları.
    Lütfen ilgileniyorsanız, bu e-posta adresi aracılığıyla bizimle tekrar kontrol edin: marcylandloans@gmail.com

    Şirketimizden kredinizi alacağınıza dair% 100 garanti veriyoruz, güvenlik kontrolü yok, kredi kontrolü yok
    Teşekkürler
    Bay Jordan William
    Eposta: marcylandloans@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. AŞAĞIDAKİ KREDİ HİZMETLERİ SUNUYORUZ:.

    *Yatırımcı Kredileri..........
    *Borç Konsolidasyonu...........
    *Mortgage kredileri.......
    *Ticari Krediler........
    *Bireysel Krediler......................
    *Uluslararası Krediler...
    *Seyahat Kredileri.........
    *Vize Kredileri.........

    Mali asistan ihtiyacı olan kişilere %3 gibi düşük bir faiz oranı ile kredi sunuyoruz. Bu firma ile kredi alabilmek için ihtiyacınız olan kredi tutarını ve krediyi ne zaman geri ödeyebileceğinizi söyleyebilirsiniz. bu yüzden ilgileniyorsanız lütfen aşağıdaki ayrıntılarla bizimle iletişime geçin. E-posta : quickloan2020@hotmail.com veya WHATSAPP +1 (812) 266-9901

    YanıtlaSil