Bankalar Can Almaya Devam ediyor

Banka Kredi Kartları, Banka Borçları ve Ev Hacizleri Can Almaya Devam Ediyor. İntihar eden bu insanların evlerine gelen hacizlerle "onurları kırıldığı, aile bireylerine karşı mahcubiyet yaşadıkları" için yaşamlarına son verdiği gün gibi ortadadır., Ev haczini sınırlayan, bir nebze de olsa borçlu insanlara hayata tutunma umudu sağlayabilecek olan Yargıda 3. Reform Paketi aylardır Adalet Alt Komisyonunda bekletiliyor. "Hükümetin yargı reformundaki iradesi, Bankalar ve GSM şirketleri tarafından yok edilmiştir". Basında yazıldığı gibi Yargıda 3. Reform Paketinin Adalet Komisyonun da aylardır bekletilmesinin nedeni milliyetçi duygular değil, aksine bunun tek nedeni İcra İflas Kanunu'ndaki düzenlemelerdir. Aşağı da sadece 29 Nisan 2012 Pazar günü yaşanan intihar olaylarından sadece bir kaçı vardır ve bu vatandaşlarımızın tamamıBanka kredi kartları borçları nedeniyle yaşamlarına son vermiştir.

mesut dönmez kredi kartı banka borcu intihar
1-) 29 Nisan 2012 Pazar Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde esnaflık yapan 33 yaşındaki Mesut Dönmez kredi kartı borçları nedeniyle iş yerinde intihar etti.
Dursunbey Aşağı Sanayi Bölgesinde hırdavatçılık yapan Mesut Dönmez (33), dün gün boyunca kendisinden haber alamayan yakınlarının merak edip araması sonucu iş yerinde vurularak ölmüş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede önlem aldı. Olay yerine gelen nöbetçi savcının yaptığı incelemeden sonra ceset Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dün gece yarısı meydana gelen olayda Mesut Dönmez'in kalbinden tek kurşunla vurularak öldüğü bildirildi. Yakınları, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Mesut Dönmez'in bir süredir maddi sıkıntı içinde olduğunu söyledi.

halil Duru, banka kredi kartı banka borcu intihar olayları
2-) 29 Nisan 2012 Pazar 2- Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Tapu Kadastro komisyonunda görev yapan Orman Mühendisi 50 yaşındaki Halil Duru, eşi Safiye Duru ile birlikte seyehat ettiği tren istasyonda durunca aşağı inip, tren rayına başını koyarak intihar etti.

Çok miktarda kredi borcu bulunduğu belirtilen Halil Duru'nun cesedi, trenin istasyondan ayrılmasının hemen ardından, orada bulunan balıkçıların raylarda cesedi görmesiyle ortaya çıktı.

Halil Duru ile birlikte seyehat eden eşi 46 yaşındaki Safiye Duru, Boğaziçi Ekspres treni Arifiye tren istasyonuna varınca İstasyon Müdürlüğüne giderek, eşini trende bulamadığını belirtip yardım istedi.

Jandarma Karakoluna davet edilen kadın, burada eşinin tren istasyonunda intihar ettiğini öğrendi. Gözyaşlarına boğulan Safiye Duru, jandarma nezaretinde Pamukova İlçesi'ne giderek, Pamukova Devlet Hastanesi morguna konulan eşininin cesedini teşhis etti. Yapılan araştırmada Halil Duru'nun yüklü miktardaki kredi borcu nedeniyle bunalımda olduğu, olay günü de, önceki yıllarda görev yaptığı Bilecik'ten eşiyle birlikte Arifiye'ye döndüğü belirtildi.

Sakarya Orman Bölge Müdürü, demiryolu raylarına kafasını koyarak intihar eden Halil Duru'nun kredi kartı borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, "Arkadaşlarına, borcunu ödemek için emekliye ayrılmak istediğini söylemiş" dedi.

yavuz yaşar akkaya banka borcu, banka kredi kartı icra haciz intihar
3-) 29 Nisan 2012 Pazar 3- Kayseri’de kamu kurumundan emekli 58 yaşındaki Yavuz Yaşar Akkaya, kredi kartı borçlarını ödeyemediği için kendini ceviz ağacına asarak canına kıydı.

Melikgazi İlçesi Erenköy Mahallesi Eyüp Hoca Caddesi’nde bağ evinde oturan Yavuz Yaşar Akkaya, bahçedeki ceviz ağacına bağladığı iple intihar etti. Yavuz Yaşar Akkaya’nın üzerinde, ”Ölümümden kimse sorumlu değildir. Borçlarımı ödeyemediğim için intihar ediyorum” yazılı not bulundu. Yavuz Yaşar Akkaya’nın cesedi, polisin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şükrü Güçlü, Banka borçları kredi kartı icra haciz intihar
4-) 29 Nisan 2012 Pazar 4- Reşadiye Askerlik Şubesi'nde görevli 23 yaşındaki Astsubay Şükrü Güçlü kredi kartı borcundan dolayı intihar etti.

Şükrü Güçlü'nün kredi kartı borçlarından dolayı bir süredir sıkıntıda olduğu borçları ödeyemediği ve bu nedenle bunalıma girerek intihar ettiği sanılıyor.

Astsubay Şükrü Güçlü'nün cesedi otopsi için Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cenazesinin otopsi sonrası memleketi Balıkesir'e gönderileceği öğrenildi.

Kategori: Banka Kredi kartları, Ev Eşyalarının Haczi, ev haczi, evlere haciz, Banka borcu, intihar, icra uzlaşma, icrada uzlaşma, icra, haciz, banka haczi, ipotek, banka ipotek, kredi kartı hacizleri

1.095 yorum:

  1. Derman Allah yardımcın olsun.İnşallah tüm dosyalarını kapatma gücüne sahip olursun.Ki hiç şüphem yok.Maalesef dediğiniz gibi bundan sonra yani yasadan sonra bizim içinde avukatlar içinde çok şey değişecek.Gelirleri düşecek hem de fazlasıyla. Bunun haklı telaşı içindeler.Sn Başbakanım bunun için düğmeye bastı.Kendisi birçok konuda olduğu gibi bu konuda da adil yaklaşmaya çalışıyor.Ancak elbette yıllardır belli bir düzen var.Ve bunu münakaşa ile yıkmak mümkün değil.Radikal bir durum bu.Düşünsenize bankaları,hukukçuları ve hatta vekillerin bir kısmını karşısına almak demektir.Yürek işidir ve o yürek Başbakanımızda da mevcuttur.Bu paketi öyle veya böyle ancak o yasalaştırabilirdi ve de öyle de olmak üzere.
    Başbakanımızda zamanında çok büyük sıkıntılar çekmiştir.Başka nedenden de olsa ailesinden ayrı kalmış ve ceza almıştır.O günlerde kendisine adaleti sağlama sözü verdiğine inanıyorum şahsen ve kendisi de şu anda bunu uygulamaktadır.Vekillerini de avukatlardan seçmesi bundandır.
    bizler o Başbakanımız gelmeden önce de çok haksızlıklara uğradık.Meslek lisesi olarak eğitim hakkımız elimizden alındı.Bizi ülke olarak bir krizden diğerine sürüklediler.Sosyal güvencemiz yoktu.Vs vs. Sn Erdoğan bu yasayı artık fazla bekletmeyecektir.Ve eninde sonunda dediğini yapacaktır göreceksiniz.Çünkü ben bir meslek lisesi mağduru olarak kendisinin sözünü tutmasının en büyük şahitlerindenim.Ve gıyabında teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. :)) Evet aynen.Ama alışamadım bir türlü pazarlığa :)) Neyse yinede diğer avukat arkadaştan Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  3. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 11:13

    ben o kefillik ve hatır çekleri yüzünden bu hallere düştüm sayın case.. kelin ilacı olsa kendi başına çalar demişler. imzayı attık bir kere geriye dönüş yok..))

    YanıtlaSil
  4. hepimizin inşallah.İnşallah çok mutlu oluruz.

    YanıtlaSil
  5. artık allahın izni ile sürekli takipteyim sitemizi herkese selamlar

    YanıtlaSil
  6. :)))))))) her ıkımızıde gecmıs olsun.en artık kefıl oldugu arkadasımın parayı bulması ıcın dua edebılırım desenıze....

    YanıtlaSil
  7. Ben akfikir'e yorum yazdım.Sümer Bey için.Ama çıkmadı henüz ???

    YanıtlaSil
  8. 29 haziran 2012 tarihine vermiş olduğum taahhüt var taahhüt ihlallerinde süreç nasıl işliyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

    YanıtlaSil
  9. memlekete gitmişken kuzenim ile bu yargı paketini iyice bir görüştüm. kendisi avukattaır çoğunluklada icra avukatı...

    kendisi İİK nın çıkmasına çok az kaldığını belirtirken alacakların tahsilinin zorlaşabileceğine dikkat çekti ama halinden bir o kadar memnundu. hacze gitmeyi sevmiyordu çünkü. yine kendisine göre, bu yeni kanunla uzun vadede herşey çok daha iyi olacak.. yani al gülüm ver gülüm hesabı.. şimdiki kadar borçlu insan olmayacak diyede ekledi.

    bilginize

    YanıtlaSil
  10. Ama görüş kısmına hala yazılabiliyor. Geçerli olmasa kapatılırdı diye düşünüyorum. Hayırlısı diyelim :)

    YanıtlaSil
  11. ödeme gücünüzün olmadığına emin misiniz yani 29 hazirana kadar... direkt olarak ihlal etmeyi düşünmeyin bence. çünkü taahhütü vermişiniz bir kere.

    YanıtlaSil
  12. LÜTFEN SÜMER BEY GİTMESİN AK FİKİRDE SON YAZIM DİYOR YORUM YAPIN GİTMESİN

    YanıtlaSil
  13. SELAM DOSTLARIM BİRKAÇGÜNDÜR YAZAMADIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR İNŞALLAH.HEPİMİZ ŞU ANADA DERT DOLU BİR AYIN NASIL GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ EMİNİM.SON GÜNLERDE AVUKAT BASKILARI ARTTI ÜSTÜMDE BEN ONLARA GELİN EVİMDEN NE İSTİYYORSANIZ ALIN AMA BİR DAHA ÖDEME YAPMAM DİYORUM SİZE ÖDEYECEĞİM PARAYLA ESKİMİŞ EŞYALARIMI DEĞİŞTİRİRİM DİYORUM.TUTUKLANMAN VAR DİYENEDE GİDER YATARIM ÜÇ AY HİÇ SORUN DEĞİL DİYORUM ANLAYACAĞINIZ ŞUNU ÖĞRENDİMKİ KARŞILARINDA NE KADAR RAHAT DAVRANIRSAM OKADAR İYİ BENİM İÇİN EĞER EVİNİZDEKİ EŞYAYI AİLENİZLE BİRLİ,KTE GÖZDEN ÇIKARIRSANIZ SON BİR AYI OKADAR RAHAT GEÇİRİRSİNİZ ACİZANE TAVSİYEMDİR TEFECİLERE PARA YETİŞTİRECEĞİMİZE AİLEMİZE İYİ OLMAZSADA ORTA HALLİ EŞYALAR ALMANIN YOLUNA BAKALIM SON BİR AYDA

    YanıtlaSil
  14. oğlumda sizin gibi hatır işinden 100000tl batık verdi.

    YanıtlaSil
  15. BİRAZ GEÇ ÇIKIYOR

    YanıtlaSil
  16. haciz baskısı altında verdim ödeme gücüm yok ihlal edecem muhtemelen.

    YanıtlaSil
  17. Sevgili angle.
    Tüm iyi dileklerimle, hep birlikte, tüm kalbimle, ...
    Umuyorum atlatacağız, umut ediyorum tüm sıkıntılar bitecek ve yine umut ediyorum özgürlüğünü kaybetmiş tüm kardeşlerim özgürlüğüne kavuşacak.
    Unutmamak lazım, zaman ve mekana mahkum tüm olgular fanidir, aynen insan gibi. insan nasıl fani ise tüm dertler ve sıkıntılarda zaman içinde tükenmeye mahkumdur.
    Zamanın birinde mecnun diye bir adamın derdi dünyadan büyüktü, ne oldu bitti, derdi de bitti kendi de gitti.. bunlarda geçecek,

    Başbakanımız vermiş olduğu bir çok sözün arkasında durdu, ne kadar canım yansa dahi eleştirmek içimden gelmiyor. ancak biz bağıracağız, haykıracağız, sesimizi duyuracağız. ben şahsen Başbakanımıza güveniyorum, inşallah bu kara kanunu değiştirecek..

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  18. 2004 tarihinden beri devam eden bir icra davam vardı..ana borç 16000 tl olan borcuma karşılık dönem dönem 5000 tl ödeme yaptım bu ödemelerim elden olup herhangi bir kayıtı da yoktu .. hakkımda açılan ceza davası sonucu karşı tarafla anlaşmak istediğimde avukatlar ile yaptığım görüşmelerde davanın düşürülmesi karşılığında 20000 tl verdiğimde hem icra davasının hemde ceza davasının düşürüleceğini söylediler ... sözkonusu parayı avukata verdiğimde 20000 tl i icra dosyasına borca... karşılık parayı aldıklarını gördüğümde oldukça sinirlenip paramı geri aldım ve neden böyle yaptıklarını anlaşmamın böyle olmadığını söyleyip paramı alıp çıktım... 2011 yılında olan bu olaydan sonra tanıdık bir avukat vasıtasıyla icra davasına ilişkin şikayet konulu bir dava açtırdım bu davayı kazandım icranın durdurulması yani geri bırakılmasına dair kazandığım bu dava daha sonra karşı tarafın avukatının talebiyle yargıtaya temyize gitti. şimdi ise baktığımda davanın sonucu olarak karara çıktı ibaresi yazıyor. karar bu durumda lehime mi sonuçlanır? ya da bu dava sonucu neler yapmam gerekir dava süresi toplamda 8.5 yıl oldu ... bu arada ceza davasıda yeni çıkan kanunla düşmüş oldu ...Yıllardır süren bu davada karşı tarafla hiç bir şekilde anlaşamadığım gibi defalarca avukatlarına yönlendirilip yıllarca polisle kovalamaca oynadıktan sonra bu aşamalara geldim... benden istedikleri paraysa 60000 tl idi...

    YanıtlaSil
  19. Sevgili dostum hoş geldin..

    Aynen senin gibi düşünüyorum.. ancak ne olursa olsun çoluk çocuk etkileniyo .. mecbur kaldım ç.makinası ve buzdolabını tekrar eve koydum.. eğer bunları götürlerse daha iyisini alacağım.. bundan böyle ben borcumu böyle ödeyeceğim, yani alacaklım avvukatlar değil beyaz eşya satıcıları diye düşüneceğim.. onlar götürecekler ben taksit ödemesi yapar gibi gidip yenisini alacağım..

    YanıtlaSil
  20. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 11:53

    hayat abla inanın o kadar zoruma gidiyor ki.. birisi tam otuz yıllık arkadaşım, diğeri babam.. 325 adet sığır, 28 kilo has altın, 292 bin metrekare arazi, üç adet ev, bir adet dükkan, bir araba.. kalan 128.000 tl borç..bu siteyi takip eden uşaklı arkadaşlar var. onlar beni bilirler.. hayatım da herkesin işini görmek için uğraştım.. inanın bana akıl danışıp ta zengin olan bir sürü insan var...demek ki bir yerlerde haram para kazanmışız farkında olmadan.. yoksa bu kadar şey 3 ayda elimden çıkmazdı.. ne yapalım allah büyüktür..

    YanıtlaSil
  21. GÜNLERDEN 25 ARALIK. SAAT KAÇ BİLMİYORUM NE BİR GENÇ YATIYOR YERDEN İKİ KAT AŞAĞIDA ORTASINDA BİR AMPUL YANIYOR DEVAMLI BİLİNMEZ GECE Mİ GÜNDÜZMÜ DÖRT METRE KARELİK BİR HÜCREDE ELLERİM ARKADAN BAĞLI ZİNCİRLE ELLERİM SIZLIYOR KELEPÇEDE BİR SES BENİ ÇAĞIRIYORLAR TİTRİYOR YÜREK VUCUT KÖRPE YİNE SIRAM GELDİ DİYE DÜŞÜNÜRKEN İKİNCİ KEZ ÇAĞIRIYOR OSES TİTREK BİR SESLE BURADAYIM ÜÇ NUMARA AYAK SESLERİ KAPI AÇILDI GÖZLERİMİ BAĞLAMADI KELEPÇE ÇÖZÜLDÜ BELLİ BELİRSİZ BİR SEVİNÇ BENDE GÖRŞMECİN GELMİŞ DEDİ BEN BİLEKLERİMİ OVUŞTURURKEN PARA UZATI BANA BEŞ YÜZLİRA BİR BEYAZ KAĞIT KARELİ ÜZERİNDE BİR YAZI OĞUL İYİMİSİN DİYE YAZILI BİRDE BEŞ YÜZ LİRA GÖNDERİYORUM ALTINDA BABAN DİYE YAZILI VE İMZASI BİR KALEM UZATI BANA NÖBETÇİ ŞAŞIRDIM YAZ ARKASINA DEDİ KALEMİ ALDIM ELLERİM TİTREK O SÖYLEDİ BEN YAZDIM PARAYI ALDIM ÇOK İYİYİM OĞLUN VE ELLERİM BAĞLANDI ARKADAN DOLADI KOLLARIMA ZİNCİRİ KOLLARIM BAĞLI ŞİMDİ ARKADAN ACITIYOR KELEPÇE KAPI AÇILDI KAPANDI DÖRT METRE KARELİK HÜCRE UYKUSUZLU AÇLIK ACILAR SIZLIYOR BÜTÜN BEDEN BİR SİGARA İSTEDİM YOK DEDİ HERGELE VE KAPILAR KAPANDI ÜZERİME ÇOK ÖZLEDİM BE ANAM ÇOK ÖZLEDİM SENİ inşallah biz bunları yaşamayız rabimde yaşatmasın saygılar

    YanıtlaSil
  22. biliyoruz tarık abi bilmezmiyiz ama inşallah şu söz hak ettiği yeri bulacak Yiğit düştüğü yerden kalkarmış sivaslı seni ayın 25 inde tekrar kalkmak için bekliyo....saygılar UĞUR

    YanıtlaSil
  23. HERŞEYE ALIŞIYOR İNSAN SEVGİLİ DOSTUM SİSTEM İÇİNE ÇEKİYOR EŞ DOST N DER DİYE UĞRAŞLAR AMAN ÇEKLERİM YAZILMASIN DİYE BANKALARDAN MEDET UMMAK VE TİCARETTE KAR KALMDIĞI DÖNEMDE ALTINA GRİLEN YÜKSEK FAİZLER BEREKETMİ KALDI ŞİMDİ İŞİMİZDE VE SONRA YÜKSEK LİMİTLİ KARTLARIMIZI SOKTUK DEVREYE İŞİMZİ ÇEVİRMEK ADINA BENİM 250000 TL LİMİTİM VARDI KARTLARIMDA ŞİMDİ 50000 TL BORCUM KALDI KARTLARA.SONA BU GİDİŞİ ENGELLEYEMEDİK HEP KURTARIRIZ ÜMİDİYLE KEŞKE GURUR MESELESİ YAPMADAN ZAMANINDA DUR DİYEBİLSEYDİK FAİZ SARMALINA.ŞİMDİ İMTİHANIN AEN ZOR ZAMANI SABIR VE TEVEKKÜL İSTEMENİN ORTASINDAYIZ RABBİMDEN BUNADA ALIŞACAĞIZ GEÇECEK AMA YIKACAK AMA YAKACAK GEÇCEK VE RABBİM NİYETİ SALİH OLAN HEPİMİZE YENİ K-RIZK KAPILARI AÇACAKTIR İŞTE O ZAMAN YAŞADIĞIMAZ TECRÜBELERİ BANKAYI FAİZİ AVUKATI UNUTMAYACAĞIZ DAHA BASİRETLİ TACİRLER OLARAK HAYATIMIZA DEVAM EDECEĞİZ BU MAĞDURİYETLERİ RANT KAPISI YAPANLARIN SONUNU ALLAHIM HEPİMİZE GÖSTERİR İNŞALLAH YERİN ÜSTÜNDE OLMAZSA ALTINDA SAYGILAR KARDEŞİM

    YanıtlaSil
  24. AŞADIDA SANA CEVABEN BİRŞEYLER YAZDIM CANIM KARDEŞİM. AYNEN ÖYLE ARTIK BENDE BEYAZ EŞYA BAKIYORUM İKİ TAAHÜTTEN 6 AY CEZAM VAR ZATEN YENİLERİNİ EKLEMEM ARTIK HEM ESNAF KAZANSIN HEMDE HÜRRİYETİME BİR GEM DAHA VURMAYAYIM NE OLACAKSA OLSUN RIZKDA ALLHIN MÜLKDE O BİZİ BİZDEN ÇOK DÜŞÜNÜR DEĞİLMİ DOST

    YanıtlaSil
  25. 80 gündür kaçıyodum. dayanamadım ve 2 gün önce eve geldim. bugün sabah ben evden cıktıktan 10 dakika sonra polisler eve gelmişler. şimdi bir arkadaın evinde saklanıtorum çekilir çile değil bütün bunlar

    YanıtlaSil
  26. BÜTÜN DOSTLARA SLM MİLLİ GAZETEYE YORUM YAPALIM VE BİR TANE ALALIM BEN HEM GAZETEYİ ALDIM HEMDE YORUM YAPTIM .BİZİ DESTEKLEYENLERİ VE GÜNDEME ALANLARA KAYIRSIZ KALMAYALIM.

    YanıtlaSil
  27. BIRAKIN EŞYALARI ALSINLAR ARKADAŞLAR MOBİLYA BEYAZ EŞYA VE EV İHTİYACI NE VARSA PİYASA DEYERİNNDE YÜZDE ELLİ İNDİRİMLE HERKESE YARDIMCI OLURUM HEMDE KARSIZ HERKESE SÖZÜM OLSUN BIRAKIN ALSINLAR NE YAPACAKLARSA YETER BE NAMUSLU NAMUSUNDAN KORKAR NAMUSUZ SANIRKİ BENDEN KORKAR KORKMUYORUM ULAN KİM GELİRSE GELSİN ALLAHTAN BAŞKA NEDİR BUYA HERGÜN ÇİLE SANKİ BİZ 3 ÜLKE VATANDAŞIYIZ ONLARSA BU ÜLKENİN TAPUSUNU ALMIŞ KAN EMİCİLER YEEEEEEEEEEEER BEEE GELMİYENDE GÖTÜRMEYENDE ONU İNDİRMEYENDE ŞEREFSİZDİR NE BU ÇİLE YEDİYİMZ BİR TABAK YEMEK ONLARDAN YEDİYİMİZ BİR DÜNYA HAKARET DELİKANLI OLAN BİR DAHA BANA HAKARET EDER AZ ÖNCE BİRİNİN AĞZININ PAYINI VERDİM DELİKANLI OLAN BİR DAHA ARA KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR BEN ARTIK RAYDAN ÇIKTIM

    YanıtlaSil
  28. EVİME HACİZ GETİRENE HACİZLE TEHDİT EDENE AİLEMİ TACİZ EDENE HAPSE ATTIRARAK TAHSİLAT YAPMAYA KALKANA ASLA ÖDEME YAPMAM YAPTIRMAM.BUNLARA SEYİRCİ KALANA SERMEYEYE HALKINI SATANA ASLA OY VERMEM VERDİRMEM................

    YanıtlaSil
  29. KİMSE KİMSEDEN KORKMASIN ONLARDAN KORKAN ONLAR GİBİ OLSUN BUNLAR NE ADİ İNSANLAR YÜZÜNE KÜFREDİYORSUN ADAM ŞÜKÜR DİYOR KARAKTERSİZ BUNLAR BİZİM GİBİ BİRAZ ŞEREFLERİ OLSUN DÜNYADA HİÇ BİRŞEYLERİ OLMASIN BUGÜNDEN SONRA KİMSEDEN KORKMUYORUM ONLAR BENDEN SENDEN NAMUSLULARDAN ŞEREFLİLERDEN SİZDEN VE BU DAVAYA GÖNÜL VERENLERDEN KORKSUN

    YanıtlaSil
  30. NE DİYEYİM BE KARDEŞİM VALLAHİ YÜREYİM YANIYOR AMA NE YAPABİLİRİM BİLMİ,YORUMKİ SEN NERDESİN BEN İST DAYIM KARDEŞİM SÖYLE YARDIMCI OLALIM

    YanıtlaSil
  31. yalnız değilsin

    YanıtlaSil
  32. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 12:29

    Günaydın Arkadaşlar,Sağol varol Serhat kardeş,eline yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  33. AYNEN ÖYLE KIRIN KABUKLARI ÜÇ KURUŞLUK EŞYAYAMI TESLİM EDECEĞİZ HAYATIMIZI SEVGİLİ DOSTLAR SİZ VARSANIZ MAL MÜLK VAR YOKSANIZ SIRÇA KÖŞK NEYE YARAR DİK DİMDİK DURUN HEPSİ GEÇECEK

    YanıtlaSil
  34. AKFİKİR BÜGÜN BAKTINIZMI 2 YAZI VAR BİRİ BAŞYAZARLARI DİGER DİGERİDE BASKA BİR ARKADAŞ İKİSİNİN DE YAZISINDA TAHHÜD LE İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY YOK SADECE İCRA LARI YAZMIŞLAR .GERİ VİTESMİ ATTILAR YOKSA ÖYLEMİ EMREDİLDİ NE DERSİNİZ.? GALİBA SUSTURULDULAR

    YanıtlaSil
  35. BUNALDIK BE ABİ BUNLARDANYA

    YanıtlaSil
  36. Vallahi aynen öyle sevgili kardeşim.. Batmadan önce aylık gelirim yaklaşık 27 bin tl idi sonra her gün bir banka müdürü kapımda yalvarır dururdu ne olur kredi verelim sana diye.. hiç istemeden 20 bin 30 bin tl limitli kartları hediyelik paket yapıp illa al bunu diye veriyorlardı.. sonra bir gün baktım ki 27 bin tl aylık gelir 29 bin tl aylık faiz ödemeye başlamışım.. zaten o kapıdan girdinmi çıkış yok geri dönüş yok.. boğulduğunu bile anlamıyorsun.. yok çek yazılmasın, yok itibarımız sarsılmasın, diye diye bu hale geldik, şimdi üç kuruşluk adam kapında çamaşır makinanı alacağım diye hava yapıyor .. o kadar itibarımız sarsılmasın biz esnafız dedik dedik durduk, sanki madalya taktılar aksine madara ettiler rezil ettiler.. Allah hepsinin belasını versin.. kimseye beddua etmem ah etmem amma ben bunlara çok ah ettim çok beddua ettim, edeceğimde..

    inşallah rabbim tez elden kurtarır, rahat rahat son nefesimizi bari huzur içinde veririz..

    YanıtlaSil
  37. Tefeci,kan emici ahlakı bozuk adam görüntüsünde olan yaratığa 450 bin taahhüt ettim.350 bin de teminat olarak senet aldı virüs...hala doyamadı beni hapsettirmenin peşine düşmüş..ödemeye çalışıyorum daha ne istiyosun be gözü doymaz...

    YanıtlaSil
  38. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 12:41

    Kardeş geçmiş olsun,Kötü niyetlinin birisi ihbar etmiştir,Allaha havale edelim,Yüce rabbim kendi sabir, metanet ve kolaylığından bizlere ihsan etsin, başaracağız inşaallh,

    YanıtlaSil
  39. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 12:42

    Kötü şeyleri allahım kimseye yaşatmasın

    YanıtlaSil
  40. http://www.akfikir.com/taahhudu-ihlalin-son-bilgileri-makale,803.html
    Yok kardeş öyle değil.. bu yazıya bir daha bak tamamen taahhüt ile ilgili.. merak etme olacak inşallah..

    YanıtlaSil
  41. kardeşim saol bu yazıyı biliyorum ben bügünkü yazısını diyom bir nevi veda yazısı gibi ama tahhüd le ilgili bir şey yok .incelersen sevinirim http://www.akfikir.com/son-yazim-sevgili-basbakanimiza-makale,809.html

    YanıtlaSil
  42. Haklısın bu yazıda yok ancak bence uzun uzun yazmadığından dır. tüm AKP milletvekilleri duruma vakıf.. bence meclis görüşmelerinde bu işi halledecekler.. Olacak inşallah merak buyurmayınız. sıkılmayınız.

    YanıtlaSil
  43. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 13:03

    Nazlı kardeşim,Esnafımız sevgili kardeşlerim hoş geldiniz ve diğer tüm kardeşlerim, hepimizin Allah yardımcısı olsun,

    İnşaallah bu işin sonun hepimzin hayrına sonuçlanacak kim ne derse desin,Yüce Yaradan bizimle,Biz kötü niyetli değiliz,Yalnız sizden bir ricam olacak,

    Bizler hepimiz sağlam karakterli, yüksek kişilik sahibi şahsiyetleriz,Evet, içimiz yaşadığımız kötülüklere karşı son derece dolu,Haklı olarak zaman zaman bizlere ve sitemize uygun düşmeyen tepkili ifadeler kullanıyoruz,Bu tür ifadelerden sakınmamızda fayda var,Çünkü bizim sitemizi bize yardım etmek isteyen,
    Gazeteci,TV Habercisi,Cumhurbaşkanımız,Başbakanımız ve Milletvekillerimizin okuduklarını biliyoruz,Onlara karşı dik duruşumuzu korumamız gerekir,Bize yardımcı olmak zorundalar,
    BİZ MAĞDURLAR ASALET SAHİBİ İNSANLARIZ,
    Hepinize saygılarımı sunuyorum,

    YanıtlaSil
  44. TWİT EKİBİ HAYDİ BASTIRALIM ÇOK İNSAN ARTIK HABERDAR VE DESTEK VERİYOR...BİNLERCE TAKİPÇİSİ OLANLAR RT YAPIYOR

    #İCRATAAHHÜTHAPSİNESON KRİZ TEĞET GEÇMEDİ BİNLERCE İŞ ADAMI ESNAF ÇİFTÇİ İCRALIK!! BORCUNDAN DOLAYI HAPİS YATIYOR!!! RT

    YanıtlaSil
  45. ÖYLE YATARAK SON NEFES VERMEK YOK YİĞİT AYAKTA ÖLÜR ADALET İÇİN KENDİMİZ İÇİN ÇOLUK ÇOCUĞUMUZ İÇİN DAHA ÖNEMLİSİ ALLAH RIZASI İÇİN MÜCEDELE EDEREK ÖLECEĞİZ GÖRECEK DAHA GÜNLER VAR DOSTUM SENİN DERMANIN SENSİN BİZLERDE DUACINIZ HADİ DEVAM KANTER İÇİNDE KALANA DEK TAKATSİZ KALANA DEK DEVAM SANA ÇOK DUA EDİYORUM NEDENSE ÇOK YAKIN HİSSETTİM KENDİME SENİ ALLH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM

    YanıtlaSil
  46. İSTANBUL ADLİYESİNDE ÇATIŞMA 3 YARALI SON DAKİKA

    YanıtlaSil
  47. aman ha .. biraz daha sakin ;))

    YanıtlaSil
  48. NE YAPAYIM ABLAM YA 200 TL İÇİN SABAHTAN BERİ TEL TEL ÜSTÜNE

    YanıtlaSil
  49. sabredeceğiz kendimiz için değil aileler çocuklar için ısparta

    YanıtlaSil
  50. iyiki varsınız.gençlere rehberlik yapıyorsunuz.hemen hemen hepimiz iş adamıyız.öyle-böyleçıkmaza girdik.inşallah dvletimizin omuz vermesiyle bu çıkmazdan kurtulup borçlarımızı ödüycez.yalnız kanunlar önümüzü açmazsa alacaklılar bize bu şansı tanımaz.hep alacaklı haklı değil.

    YanıtlaSil
  51. bakıyorum hiç kimsenin yazısı takılmamış niye ben???????????

    YanıtlaSil
  52. ISPARTAYA GELDİM KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR YEMEK YEMİŞTİM ORDA MEYDANA GİDERKEN SOLDA GÜZEL LOKANTAYDI HELE PİLAVI ÇOK GÜZELDİ

    YanıtlaSil
  53. yazık..onlara yazık....

    YanıtlaSil
  54. ABLA MERHABA UMARIM BUGÜN İYİSİNDİR GEÇEN MERAK ETİK SENİ O PARAYIDA ÖDİYCEM BANKAYA ÇIKAMIYORUM DİYORUM BEN ANLAMAM DİYOR ANLAMASAN ANLAMA DEDİM VE SURATINA KAPATIM

    YanıtlaSil
  55. psikopat edecelkler valla.Az kaldı.Şimdi yukarı birşey yazacağım eminim herkes biliyordur.ama bak ne saçmalıklar var.

    YanıtlaSil
  56. ARKADAŞLAR BUGÜN BABAMI ZİYARETE GİTTİM.TAAHHÜDÜ İHLALDEN CEZAEVİNDEE 1,5 AYDIR.ORADA AVUKAT ARKADAŞIMA DENK GELDİM BEKLERKEN SOHBET ETTİK.15GÜN DAHA SABRET TAAHHÜDÜ İHLALE AF GELİYOR ALLAHIN İZNİ İLE KAVUŞACAKSIN BABANA DEDİ.BENDE HEMEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.İNŞ DOĞRUDUR.GERÇİ 2-3 GÜN ÖNCE ALACAKLIYLA ANLAŞMAYA GİTTİM YENİDEN BENİM ADIMA BORCU YAPILANDIRALIM DİYE ADAM TOPLU PARA İSTEDİ.İYİ YAPILANDIRMAYIN SİZ BİLİRSİNİZ YATSIN ÇIKSIN NEDE OLSA AF ÇIKACAK 1 AYA DEDİM.ŞİMDİ BENİ ARIYOR NASIL İSTERSENİZ O ŞEKİLDE YAPILANDIRALIM DİYOR BENDE BEKLEMEYİ TERCİH EDİYORUM.ÇÜNKÜ FAİZ % 200 KONMUŞ.GELECEK HERGÜN HAYRIMIZA OLSUN İNŞAALLAH ARKADAŞLAR.

    YanıtlaSil
  57. ÇOK GÜZEL BİR HABER ANCAK BU DUYUM DOĞRU İSE YANİ ARKADAŞINIZIN SÖYLEDİĞİ TAAHHÜDÜ İHLAL 3. YARGI ĞAKETİNDEN ÖNCE ELE ALINACAK DEMEK...ADALET BAKANI ZATEN HAZİRAN 10 DEDİ 3.YARGI PAKETİ İÇİN

    YanıtlaSil
  58. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 14:36

    NEREDEN NEREYE…

    Hiç değişmemiş diye düşündüm aradan geçen dokuz seneye rağmen. Her şey yerli yerinde, sadece balıkçı teknelerinin yanında bir palmiye ağacı belirmiş.. Hüseyin amca her zaman olduğu gibi erkenden kalkmış, balık halinden taze çipura ve levrekleri poşetlere doldurmuş geliyor.. İçimde tanıdık bir simayı görmenin mutluluğu beliriyor. 80 yaşında Giritli bir ihtiyar, denizin insanı dayanıklı oluyor diyorum kendi kendime. Günaydın diyorum elimdeki küçük valizi yere bırakarak..Tanıyamadın herhalde ben Adem’in yeğeni Tarık..

    Hoş geldin oğlum, halime bakarak, ne oldu sana böyle, saçı sakalı bırakmışsın…
    Sorma amca, başıma gelmedik kalmadı.. Dayımın selamı var bir süre senin yanında kalmam gerekiyor, müsait misin?
    Ne demek oğlum senin dayın benim dünürüm, başımın üstünde yerin var. Hele dur bakalım ne oldu anlat bana..

    Nerden başlayacağımı bilmiyorum amca.. Bir arkadaşım için hatır çekleri kesmiştim, memleketten kaçtı gitti.. Bütün çekleri ödemek zorunda kaldım, kuyumcu dükkanında ne kadar altın varsa hurda fiyatına satarak.. Çiftlikte hayvanlar var onlarla idare ederim diye düşünürken, bu sefer babam patlak verdi, o da kaçtı gitti memleketten. Sarıkamışlılarla iş yapmış onlara borçlanmış bu sefer onlar çöktü başıma. Laftan anlamıyorlar, hepsinin elinde keleş tüfek var, ya paramızı ya canını diyorlar..Savcılığa suç duyurusunda bulundum, savcı daha önceden bunları tanıyormuş korktu dava bile açmadı. Savcıya sorduğum da neden diye ‘’ bunlar devletin korucusu, yıllardır tanırım bu aşireti, para için her şeyi yaparlar’’.. Elimde ne kadar nakit varsa, sığırları, koyunları, traktörü verdim bunlara gittiler..Kendi borçlarımı nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünürken, İş bankasından bir ihbarname kasap Ramazan Türkoğlu’na kefillikten dolayı seksen bin lira ödenmezse haciz yapılacağını belirtiyor. Yapacak bir şey yok, ertesi gün Ziraat bankasından bir ihbarname Ufuk Sarıkaya ya yüz on beş bin lira kefillikten.. Haciz işlemleri kolay oldu, ne kadar gayrimenkul varsa haciz koydular, arabayı bağlattılar. Yürüyerek gezmeye başladım, bir sürü alacağım var onları toplayayım, en azından annemin amcasının üzerine açtığım nalbur dükkanım var oradan nasibimizi çıkartırız diye düşünürken polisler çıkageldi. Bizimle karakola kadar gelir misin inşaat marketten hırsızlık yapıyormuşsun dükkanın sahibi şikayetçi..Kendi dükkanımdan hırsızlık yaparken yakalanmışım düşünebiliyor musun? Nalbur da gitmiş oldu elimizden. Eşim bütün bu yaşananlara dayanamadı terk etti beni, şimdi boşanma davası açtı. Bütün bunlar olurken babam ve arkadaşımdan kalan toplam on adet yüz yirmi sekiz bin liralık çekim yazıldı, her birinden günlüğü yüz liradan 1280 gün hapis cezam var Yargıtay a yolladım. 24.500 lira babamın borcu için verdiğim çeklerden taahhüt verdim iki taksit ödedim, geri kalanını ödeyemedim bu yüzden dava açıldı, büyük ihtimalle 90 gün de oradan hapis cezası alacağım. Nereden bakarsan beş yüz bin liraya yakın piyasada alacağım var kimse ödemiyor.. Anlayacağın amca daha bir yıl öncesine kadar Sivaslı’nın en zenginiyken şimdi kaçmak zorundayım. Çeklerden dolayı af çıkacak diyorlar, en azından o zamana kadar.. Aklıma Foça ve ya Gelibolu ya gitmek geldi, bankada çalışırken iki yerde de görev yapmıştım.. Foça daha yakın olduğu için buraya geldim..
    Hüseyin amca hiç konuşmadı beni dinlerken ve sonra durdu ve şöyle dedi.Sana bir iyi bir de kötü şey söyleyeceğim oğlum, önce kötüden başlayayım, benim burada evim yok benimle beraber teknede yatıp kalkacaksın.. Teknede bir yardımcıya ihtiyacım vardı iyi oldu geldiğin…….. İyi haber de zengin olma tehlikesini atlatmışsın...

    YanıtlaSil
  59. doğru olmasını ve burda hep birlikte sewinmeyi canı gönülden diliyorum.alacaklınında birden değişen tawrı telefon etmeleri doğru olabileceği hususunda düşündürüyor beni.hayırlısı inşaallah sibel hanım.

    YanıtlaSil
  60. İNŞALLAH HAYIRLISI...ÇOK SAĞOL BU GÜZEL HABER İÇİN :))

    YanıtlaSil
  61. merhaba
    benım taahhudden ceza zaman asımı olan 2 yıl doldu sımdı nasıl bır yol ızlemelıyım
    sımdıdden tesekkur cevaplarınıza

    YanıtlaSil
  62. ne diyeyim be abimya sözün bitiği yer bura olmalı allah sabır versin hepimize

    YanıtlaSil
  63. tarık bu çek yasasından önceki durum değil mi? Şaka gibi bütün bunlar vallahi.

    YanıtlaSil
  64. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 14:53

    evet geçen yıl haziran ayı..

    YanıtlaSil
  65. bu yazınız okurken ınanın nefes alamadım bır an.cok ama cok uzuldum.dılerım allahtan bu zor gunlerımız cabuk gecer ve hepımızı daha rahat ve huzurlu yasarız.hıc kımse ne oldum dememelı.hayat bızlere bazen hıc bırmızın aklına gelmeyecek olaylarlar ıle karsı karsıya getırıyor.ama ben hepdıyorum kı her ser de bır hayır vardır ve yuce rabbım bızlerı bu sekılde ımtıhan edıyor.tarık bey allah buyuk ve her zaman bızlerın yanında.hepsı gececek ve bundan sonra hepıız cok daha dıkkatlı olacagız.ne kaybettıysek ıyı nıyetımızden veya herkesı kendımız gıbı dusundugumuzden basımıza gelmedımı ?allahım bızlere sabır ve en kısa zamanda mujdeler nasıp eder ınsallah.benım taahhudum yok ama burdakı arkadaslarım ıle elımden gedıkce destek vermeye calısıyorum kı bu taahhud belası da kalksın ınsalahhh

    YanıtlaSil
  66. Allah sabır versin Tarık kardeş. Benim durumum da senin hikayenden farklı değil. Geçmiş olsun. Allahım kötü günler geride kalır inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun..

    YanıtlaSil
  67. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 15:08

    Arkadaşlar 29.05.2012 de ağır cezada bir duruşmam var.. Kefil olup ta borcu ödediğim şahıslardan Ufuk Sarıkaya bana dava açmış dolandırıcılıktan.. hem ödüyorum hem de yargılanıyorum düşünebiliyor musunuz? bu davadan da beraat edeceğim bunu biliyorum.. allah büyüktür. beni demek ki böyle imtihan ediyor.. sabır sabır sabır....

    YanıtlaSil
  68. allahım bu ne yaaa.siz mahkemeye nasıl katılacaksınız?sahsen gırmeye dusunmuyorsunuz herhalde,malum yakalnmanızdan dolayı dıyorum.tabııı beraat edersınız cunku kısı kendını ıyı bılır bana gore.allah yardımcınız olsun.allahım bı suprız olsa da bu yasa taahüd ıhlal da dakıl bu tarıhten cıksa yarabıım.her namazımda bunun ıcın dua edıyorum.allahım hepımızın yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  69. Bugün patronum olacak insansı yaratık.Diyor ki!
    2 gündür şahsi cebimden yaptığım konuşmalara istinaden.Bu şekil işe konsantre olamazmışım.vs vs...

    Verdim ağzına bir pay.Bütün işi yapıyorum.varsa sıkıntın git dersin dedim.O kadar basit vıdı vıdı etme dedim.Sanane dedim.Para mı istedik senden dedim.Senin 20 milyon usd var derdim yok mu sanıyorsun dedim.2 tane hastan var sen 77 yaşındasın öz evlatların ancak veraset için sen ölünce gelecek dedim.Biliyorum ayıp ettim ama.Bende insanım ya.
    Damarıma bastı.1 tl sine tenezzül etmem hakkım olanı alırım.(o da 700 TL) şuraya bak ya.700 tl maaşa satın aldırdık kendimizi.Yazıklar olsun bana ki bu hallere düştüm.

    YanıtlaSil
  70. ALLAH DOĞRUNUN YANINDADIR TARIK BEY İNŞ. BUNDANDA YÜZÜNÜN AKI İLE ÇIKACAKSIN.DUALARIMIZ SENİNLE VE TÜM MAĞDUR ARKADAŞLARLA.
    ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. AMİNNNN

    YanıtlaSil
  71. Tarık bey sizinle aynı durumdayım ve ben bir bayanım nasıl dayanırım bunlara bilemiyorum.hem kendime ait olmayan taahhüt edilmiş 450 bin borç,ayrıca 250 bin kefillikten,hatır çekleri cabası herbiri yazıldı 20 gün öncesi itibariyle..alacaklı durumunda olan kişi de her an beklemede akbaba misali....hayat zor ne desek boş..

    YanıtlaSil
  72. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 15:53

    sabır sabır sabır.....

    YanıtlaSil
  73. arkadaşlar,
    2 tane kredimin 2 taksidi geçti, sonrakileride ödeyemeyeceğim. eve hacze ne zaman gelirler, süreç nasıl işliyor, bilgisi olan var mı

    YanıtlaSil
  74. ev haczi kanunu inşallah yetişse çocukların psikolojisi bozulmazdı en azından

    YanıtlaSil
  75. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 16:00

    sayın karagün 44 siz savunmayı yolladınız mı?

    YanıtlaSil
  76. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 16:04

    eşekten düşmüş birisi olarak söylüyorum.. korkmayın.. allah büyüktür..sadece ona sığının..

    YanıtlaSil
  77. ayşegülşen8 Mayıs 2012 16:06

    şşşt şşşt sakin ol sinirlerine hakim ol

    YanıtlaSil
  78. korkuyorum Tarık. Böyle bir insan olmaktan korkuyorum.Ve galiba yazık ki böyle bir insan olmaya hergeçen gün daha da yaklaşıyorum.

    YanıtlaSil
  79. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 16:07

    sayın ahmet gerçekten soruyorsan söyleyeyim.. daha bir ayın var hacze gelebilmeleri için.. senin kredin takibe düşmeden gelemezler..

    YanıtlaSil
  80. merak etmeyın benımkıler de takılıyor bazen.sistemden dir bence.ıyımısınız ?bugunde benım aglama ve bogulma gunum galıba.cok zor allahım yardım etsın hepımze

    YanıtlaSil
  81. ayşegülşen8 Mayıs 2012 16:10

    siz en doğru yere rabbinize sığınmışsınız bizde 29.05.2012 de size dualarımızla destek vereceğiz bu da geçecek inşallah

    YanıtlaSil
  82. teşekkür ederim, ilk defa böyle birşeyle karşı karşıya kalıyorum, o yüzden yasaya yetişip yetişemeyeceğini merak ediyorum. okuduğum kadarı ile yasanında çıkmasına bir ay var, çok sınırdayım anlaşılan. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  83. Faturabilgi_merkezi8 Mayıs 2012 16:18

    CHP'de haciz şoku
    Genel seçimlerde CHP'nin reklam ve tanıtım çalışmalarını yürüten firma, alacağına karşılık il başkanlığındaki masa ve sandalyeleri haczetti.

    08.05.2012BüyütKüçültYazdırArkadaşına Gönder
    ADANA - Genel seçimlerde CHP Adana İl Başkanlığı'nın reklam ve tanıtım çalışmalarını yürüten firma, alacağına karşılık il başkanlığındaki masa ve sandalyeleri haczetti.
    İlgili firmanın talebiyle Adana 7. İcra Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında, icra görevlileri CHP Adana İl Başkanlığı'na gitti. Görevliler, söz konusu firmanın alacağına karşılık il başkanlığındaki masa ve sandalyeleri haczetti.
    Bir kamyonete yüklenerek götürülen eşyalar, yapılan görüşmeler sonrası il başkanlığına geri getirildi.
    CHP İl Başkanı Zeydan Karalar, AA muhabirine, söz konusu firmanın hak ettiğinden fazla para istediğini iddia etti.
    CHP'nin bir siyasi parti olduğunu, bütün siyasi partilerin borcu olabileceğini belirten Karalar, ''Bu konu çok büyütülecek bir şey değil. Sonuçta çok ciddi bir borcumuz yok. İddia edildiği gibi 136 bin lira borcumuz yok. Yarısından daha az borcumuz var. Ancak konu mahkemelik olunca, avukat parası, haciz masrafı da ekleniyor'' dedi.
    Karalar, haciz edilen masa ve sandalyelerin, yapılan anlaşma sonrası geldiğini belirterek, firma ile ikili görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

    YanıtlaSil
  84. BU KADAR DUYARSIZ OLUNURMU BU DENLET ALLAHIM 120 GÜN OLUCAK
    ARTIK BU KADAR ÖLÜM BU VEBALE NASIL KATLANCAKALR YETİKİLİER

    YanıtlaSil
  85. üzülme sakın üzülme hayat bu,dümez kalkmaz bir allah diyoruz ya . ha bu arada face den baktım adam yanlış yere toslamış.:)

    YanıtlaSil
  86. Amin BU KADAR ÖLÜM BİR YASAYI ÇIKARMADILAR BİLHASSA BEKLETİYORLAR
    YAZIKLAR OLSUN NE DESEM BOŞ ARTIK
    ARTIK KENDİMİ TUTAMIYORUM ÇOK DARALDIM

    YanıtlaSil
  87. Serhat yazıyorum modaratöre takılıyor :)
    Millenicom internet hizmeti için 24 ay taahüt vermişiz.2 ay ödeyemedim doğal haklarıdır hizmeti kestiler.Sonra bir fatura daha gönderdiler.Neymiş hizmeti kesselerde fatura gelir miş.

    YanıtlaSil
  88. ooooofffffff of

    YanıtlaSil
  89. Sonra ödedim 3 fatura birden.Dedim ki kapatın.Sinirlendim çünkü.Dedi ki taahüd var.iptal ederiz ama 140 tl + 1 fatura daha ödersiniz dedi.

    YanıtlaSil
  90. arkadaşlar inanın ben hayatımda içki içmedim içenide kınamam ama inanın psikolojim öyle bozulduki sakinleştirici kulanmaya başladım nedir bu ya vallahi böyle yaşanmazya ne için kendini bilmez 3. 5 kişi için ben hayatımda insan kırmadım ama öyle bir hale soktularki inanın bazen kendimi tanıyamıyorum gerçekten sahtekar olsak bu kadar takmazdık heralde neyse arkadaşlar ben bugün çok yazdım kafanızı şişirdim özür dilerim ama gerçekten sohpet edecek dosta kalmadı saygılar

    YanıtlaSil
  91. sakın ha.bakın ben kalbimden bayağı sıkıntı yaşamaya başladım.aman ha siz gençsiniz.dayanamıyoruz.dayanabilsek,elbette her gecenin bir sabahı var.allaha emanet olun

    YanıtlaSil
  92. abla benim başıma öyle birşey geldiki vallahi inanamasın 200 tl için yazmaya utanıyorum vallahi

    YanıtlaSil
  93. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 16:30

    Kardeş hemen panikleme, Hangi banka bilmiyorum ama benim vakıfbank ta devam eden konut krd.takstlerini çoğu kez aksatmak durmunda oluyorum,Şu anda 2 tane aksamış var,14 ünde bir tane daha geliyor onuda muhtemelen zamanında yatıramam ama ay sonuna kadar bekliyorlar, ay sonunda yatmazsa yasal takip süreci başlar,önce 7 gün içinde paranın tamamını isterler, daha sonra ihbar gönderirler, ondan sonra icradan öde diye tebligat gelir, bu süre 1,5, 2 ayı bulur , yani hemen gelen olmaz,inşaallah o zamana kadarda yasa çıkar,rahatlarız,

    YanıtlaSil
  94. hepımız daraldık.ama sabır edecegız.bakın kac ayı gerıde bıraktık surda 1 aydan az kaldı
    ama esas konu taahhüdün cozulmesı lazım.baska alternatıf yok.benım taahudum yok ama burda okudukca kendımı de farklı gormuyorum.sakın ve sabırlı olmamız lazım.allahım yanımızda.

    YanıtlaSil
  95. mesele 200 tl değil ablam mesele adamların vermedikleri hizmete para istemesi.yaz bakalım ne oldu sana.

    YanıtlaSil
  96. ne diyeyim abla vallahi 28 senedir esnaflık yapıyorum halende devam ediyorum ama inan güç kalmadı dengem bozuldu

    YanıtlaSil
  97. senin o duruma gelmene kadar beklediğimiz yasa on kere çıkar valla :)

    YanıtlaSil
  98. taahüd denen illeti başımıza bela edenlerin allah belasını versin yakın zamanda

    YanıtlaSil
  99. ALPERENKURT068 Mayıs 2012 16:35

    KARDEŞ GERÇEKTEN Mİ ÖDEYEMİYORSUN YOKSA BU YASA CIKSINDAN ÖDEMİYEYİMMİ DİYORSUNİBANKANA GİT ELİNDE NE VARSA YATIR TAKİPE DÜŞMEMEYE ÇALIŞ,SONUŞTA BORÇ SENİN BİR ŞEKİLDE ÖDEMEYE ÇALIŞ,BURDAKİ ARKADAŞLARIMIZIN DURUMU BİRAZ FARKLI,KREDİN 1TEKSE BUNU BİR ŞEKİLDE ÖDERSİN

    YanıtlaSil
  100. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 16:35

    Canım kardeşim ne demek biz birbirimizin derdine çözüm olmak için varız, tasa etme kafamız şişmedi, oluyor bende sen gibiyim,bazan sakinleştirici alıyorum,geçecek inşaallah

    YanıtlaSil
  101. ALPERENKURT068 Mayıs 2012 16:37

    İYİDEMİŞSİN BOŞ VER HAK EDENE HAKKINI VERECEKSİN

    YanıtlaSil
  102. ah be hayat hnm.ne gencı?genc olsak belkı bu kadar zorlanmazdık.ama cok bunaldım ınanın.bor benım olsa bı derece dersın ama kefıllıkten bu haldeyım.acı tarafı bu.ama allah buyuk.mutlaka bır cıkıs gosterecektur.ınanıyorum.

    YanıtlaSil
  103. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 16:42

    Sakin olmaya çalışın, bu gün bize yarın ama yarın mutlaka ona bu olacak, ve o bunu görecek,kimse şımarmasın,Patron olduğunu sanan kişi sıkıntıyı mutlaka görecek Sn.Angle

    YanıtlaSil
  104. eyvallah abicim vallaha bu sitede olmasa bizi kim anlar gerçekten çok meblalar ödedim 7 adet alış veriş merkezim vardı 2001 krizinde bile etkilenmedim ve dolar borcumda vardı ama ödedik 2008 den sonra her şey alt üst oldu gidenler 6 adet araba 7 adet iş yeri 1 adet daire 1 adet dükkan bunlar icrayla gitmedi vallahi hepsin kendi ellerimle satım borç ödedim sayın emlakçı bazen hatamı yaptım diyorum ama bazende kul hakı diyorum neyse abimya kafanı şişlirmeyeyim saygılar

    YanıtlaSil
  105. bizim çiftçilerden biri zirat bankasına 10 bin tl kırediye başvurmuş 3 ay gün vermişler parayı vermek için kıredileri 3 ay dondurduk demişler 3 aydan önce veremeyeceklerini söylemişler

    YanıtlaSil
  106. Kardeş Allah yardımcın olsun öncelikle .. Ama biz kimseye yinede bela okumayalım. Allaha havale edelim yeter. O yüce Rabbim gereğini yapacağınan eminim. Geçmiş olsun. Allaha emanet ol derim...

    YanıtlaSil
  107. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 16:56

    salih bey.. yeniden yapılandırma gelecek daha önceki kredilere..kamu bankalarının ikisi de şimdi bunu için uğraşıyor.. sıfır faizle verilen 18 ay vadeli kredilerin geri dönüşleri olmuyor şu an..özellikle ziraat bankası hazine destekli sıfır faizli çiftçi kredilerinde sıkıntı yaşıyor.. sebebi bu..

    YanıtlaSil
  108. kredi 2 tane, bir kısmını maaşımla bir kısmını ordan burdan borçla, kredi kartlarından çekerek ödüyorum, yani 4-5 aydır taksitleri aksatmamak için yırtınıyorum ama artık her yol kapanmak üzere.borcu borçla kapatmak daha kötü sonuçlar çıkaracak.
    en azından maaşın 4/1 ini bankalar alır, geri kalanla evi geçindirme ve kredi kartlarını kapatmaya çalışacağım, elden aldığım borçlarıda kapatmam lazım maaşımla.

    YanıtlaSil
  109. sağolun, en az 2-3 ayım var daha sanırım, o zamana kadarda çıkar inşallah yasa.

    YanıtlaSil
  110. Çok sabırlısın valla ben olsam bide tokat yapışıtırırdum suratına ş..... zin

    YanıtlaSil
  111. ALPERENKURT06Q8 Mayıs 2012 17:00

    BAZI KİŞİLER SIRF MORAL BOZMAK İÇİN KARAMSARLIK YARATIYOR,MERAK ETMEYİN BU YASA CIKACAK

    YanıtlaSil
  112. az kaldı az biraz daha sabır

    YanıtlaSil
  113. Arkadaşlar boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz daha iki gün önce adalet bakanı haziranın onunu bulur dedi,ne zaman çıkacak diyerek ne kendinizi nede başkalarını strese sokun.Elbette büyük ihtimalle haziranın onunu bulmayacak ama görünen o ki meclise gelmesi ayın 25 ini bulur,dolayısı ile stres yaratmayın kendinizide yıpratmayın,bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok

    YanıtlaSil
  114. Tarık abi 5 haziran 2012 de duruşmam var ama istanbulda ben çorlu dayım taahhüt ihlal davası daha önce bir duruşma olmuş 5 hazirana atmışlar duruşmayı sence bu duruşmada karar çıkar mı? Bana bilgi verirsen çok memnun olurum. Saygılar... Twitter @59iroko

    YanıtlaSil
  115. arkadaşının birisinin bulaşık makinesi çamaşır makinesi ve birkaç parça daha eşyaya ihtiyacı var,varmı kardeş tanıdığın birileri,taksitle ödeyerek alsın bu kişi,çok mağdur kendisi,ama ne kredi kartı var ve nede senet imzalar sadece sözüne güvenip eşya verecek birisini arıyoruz,çok fazla tutmaz alacağı şey 2000-2500 tl likbirşey alacak en fazla

    YanıtlaSil
  116. abim nerdesin ist dayım ben

    YanıtlaSil
  117. doktor banada verdi,kalbimden dolayı.kullanmadım ama artık dayanamıyorum herhlde başlıycam.çünkü aklıma kötü şeyler geliyor.kendimi frenliyorum.allahın verdiği canı allah alsın diyorum.

    YanıtlaSil
  118. tarık bey selam kardeş galiba hepsi adam olmaya başladı lar finansbanka kıredi borcum ve kıredi kartı borcum vardı yasal takip zamanı geçti kıredi kartını yapılandırmışşlar 18 aya bölmüşler mesaj gönderdiler buradaki arkadaşlar hepiniz iyiki varsınız sayenizde pisikolejim rahatladı inanın çok kötüydüm sayenizde çek yasasındanda çok faydalanmış oldum çek yasasından haberim yoktu sizin mücadelenizdende haberim yoktu yasa çıktıktan sonra tanıdım bu siteyi sizleri hepinizin tuttuğunuzu altın etsin yüce rabbim

    YanıtlaSil
  119. habire ay ay atıyorlar adam gibi çık tv lere beyanat versene kaldırcam derken verdiler o zaman adamdıkta şimdi değilmiyiz
    sayın başbakan tayyip bey lütfen açıklama yapın ben meidle attım

    YanıtlaSil
  120. Ahmet Vahap ULUSOY8 Mayıs 2012 17:12

    İİK'NU TAMAMLANMIŞTIR,3NCÜ YARGI PAKETİNDEKİ DİĞER KONULAR İÇİN 10-12 GÜNLÜK ÇALIŞMA ZAMANINA İHTİYAÇ VAR,TAAHÜT İLE İLGİLİ ÖNERGE VAR GENEL KURUL AŞAMASINDA TARTIŞILACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.BRŞKZY BENDE BEKLEME ZAMANIDIR DİYORDUM AMA TAM TERSİ TAAHÜT İÇİN ÇALIŞMA,KAMUOYU YARATMA ZAMANIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

    YanıtlaSil
  121. İSHAK BEYAZAY 2.YAZISI İÇİN BİN TAAHHÜD MAĞDURU HEDEFLİYOR TV5HABER.COM İÇİN

    YanıtlaSil
  122. arkadaşlar izmirdeyim telefonumu satıyorum nerede satabilirim bilmiyorum telefonum iphone4 temiz telefon değerinde alabilecek yer var mı izmirli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim mail adresim tasarimci_05@hotmail.com

    YanıtlaSil
  123. İSHAK BEY TWEETER ADRESİ @beyazay34 MAİL ADRESİ İshakbeyazay@hotmail.com hadi arkadaşlar sıkıntıları ve icradan büyüyen faizleri anlatın

    YanıtlaSil
  124. evet taahhüd için çoğunluk sesi lazım

    YanıtlaSil
  125. sayfasına bugün 2 defa teşekkür mesajı yazdım.

    YanıtlaSil
  126. gönlüzengin8 Mayıs 2012 17:25

    Biz ne güne duruyoruz burada,geçenlerde bende senin gibi sığınacak bir liman aradım dertleşmek için sağolsun sitemizdeki arkadaşlar hem derdime ortak oldular hem moral verdiler bana.Hepimizin sığınacağı liman burası sıkma canını.Bu site hürriyete susamış mazlumların yuvasıdır hiç merak etme sen arkadaşım.

    YanıtlaSil
  127. 3.yargı paketi alt komisyonda görüşülmeye şu an devam ediliyor...yarın çalışılması bugünkü toplantı sonrası netleşecektir....telefonla alınan bilgidir...

    seker765

    YanıtlaSil
  128. TV5HABER.COM İÇİN ACİLEN YAZILARINIZI BEKLİYOR TAAHHÜDİHLALİ İÇİN FAİZLER İÇİN MAİLİ İshakbeyazay@hotmail.com

    YanıtlaSil
  129. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 17:28

    merhaba şeker hanım.. biliyordum ben sizin gitmeyeceğinizi.

    YanıtlaSil
  130. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 17:29

    ben iki tane yolladım....

    YanıtlaSil
  131. Zen_san@hotmail.com8 Mayıs 2012 17:32

    saolun..tşkler..

    YanıtlaSil
  132. bunca mağdura yanlış olacaktı....ama sadece kesin bilgilerle burada olacağım...artık yorum yok.....

    seker765

    YanıtlaSil
  133. Ahmet Vahap ULUSOY8 Mayıs 2012 17:34

    SN.ŞEKER ALT KOMİSYONDA TABİİ GÖRÜŞÜLÜYOR ve DAHA 10-12 GÜN DAHA GÖRÜŞÜLECEK.FAKAT 3.YARGI PAKETİNDE BULUNAN İİK'NU SON ŞEKLİNİ ALMIŞTIR ŞU ANDA GÖRÜŞÜLEN İİK DIŞINDA KALAN KONULARDIR

    YanıtlaSil
  134. tarık bey ishak bey tv5haber.comiçin herkedten mail bekliyor konu taahhüdihlali ve faizler

    YanıtlaSil
  135. Yanlış anladım güzel abicim bekleme derken oturalım anlamında demedim sitres yaratmayalım demek istedim ama zaten bu icra olayı çoktan bitmişti üç aşağı beş yukarı pakette nasıl yer alacağını zaten biliyorduk,taahhüt olayıda genel kurulda geçecek bu konuda çok sağlam bilgim var mesela adalet bakanının kendisi desem uyarmı sayın abim,o işte bitti hiç kuşku yok ama buradakiler biraz daha sakin olsalar

    YanıtlaSil
  136. istanbul pendik

    YanıtlaSil
  137. doğru kararı vermenize sevindim Sn Şeker.

    YanıtlaSil
  138. Ancak yorumlarınızda bizim için motivasyon kaynağı oluyor.Bilginiz olsun.

    YanıtlaSil
  139. söylediklerinizi daha önce ben zaten yazmıştım...ben güncel bilgi veriyorum...herhangibir kesintinin öz konusu olmadığı anlamında....

    YanıtlaSil
  140. şeker abi vallahi bu kadar yasa çıktı bunun kadar konuşulmadı halkı ilgilendirdiği için uzatıyorlar
    çek yasasını çıkardılar çünki zenginler avuktalarında bu sorunları vardı
    ama konu fakir halk olunca umurlarında değil işte özet bu

    YanıtlaSil
  141. offf abi ya ooffff,ağlattın beni yaa akşam akşam.allah sabredenlerin yanındadır,sonumuzu hayr etsin inşallah...

    YanıtlaSil
  142. Ahmet Bey İİK son şeklini aldı dediniz. buna göre ev haczi olmayacak değil mi yeni yasayla birlikte?

    YanıtlaSil
  143. sorumu cahilliyime verin lütfen iik son şeklini almış derken taahhüt ihlalide var mı?

    YanıtlaSil
  144. taahhüt hapsi ile ilgili bir bilgi hiç alan oldu mu acaba ?

    YanıtlaSil
  145. Ahmet Vahap ULUSOY8 Mayıs 2012 17:49

    TEKRAR YAZIYORUM İKK SON ŞEKLİNİ ALMIŞTIR,YASANIN DOĞASI GEREĞİ TAAHÜT HAPSİDE TARİHE KARIŞMIŞTIR(Resmi Gazetede yayınlandığı gün).2 YIL SÜREYLE ÜRETİM ARAÇLARI ÜZERİNDEKİ(Makine,Otobüs,Minibüs,Traktör vs)HACİZLER KALDIRILACAK ve HEM ALACAKLININ TAHSİLATI SAĞLANACAK,HEMDE TIKANAN PİYASALARA CANLILIK GETİRİLECEKTİR

    YanıtlaSil
  146. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 17:50

    Serhat bey ne diyeyim verende Yüce Rabbim alanda,bu kayıplarımız ya hatalarımızın, ya cana gelecek acıların yada vermemiz gereken sadaka yada fitrelerin karşılığı, neyin ne olduğunu bilemiyoruz,ama bilmemiz gereken bir şey var bana göre ! birbirimize sıkı sıkı sarılmamız, başımız dik, kendimize son derece güvenen insanlar olarak sabırla özgür günleri beklemek ve mücadale etmek; İYİ Kİ BİZİM BU BÜYÜK AİLEMİZ VAR, biz bunları mutlaka atlatacağız,,

    Siz sabahleyin bir yazı yazdınız; Arkadaşlarım hiç bir eşya için merak etmeyin, piyasanın yarı fiyatına size temin ederim diye,Bu ne büyük erdemlilik, bu ne büyük güç, işte bizim böyle bir ailemiz var,Ben inanıyorum ki bundan herkes çok memnun olmuştur,

    Yüce Rabbim inşaallah kaybettiklerimizin daha hayırlısını en kısa zamanda verir,yeterki biz sağlam duralım, hayatta kalalım, hayyat kalmamız gerekiyor,
    Saygılarımla,

    YanıtlaSil
  147. i küçük harf olması lazım değil mi hata veriyor yazarken çünkü

    YanıtlaSil
  148. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 17:50

    çankaya da bir sürü ikinci el telefon alıp satan yer vardır..sağlı sollu her yer bu işle uğraşır.. izmir in nersindesin söyle tarif edeyim..

    YanıtlaSil
  149. Arkadaşlar şuan bankalara kredi borcu olanların (gerek konut gerek araç ve gerekse bireysel ihtiyaç kredileri gibi) dosyaları ya avukattan geri çekilip tekrar kredi borcu olanlara yeniden kredi verip(borç tutarı kadar)eski dosyayı kapatma yoluna gidecekler ki şimdiden bankalar veya avukatlar bu yönde aramalara başladılar(beni 2 banka aradı)yada avukat borçluyu arayacak şukadar şukadar indirim yapıldı ve şukadarda vade yapıyoruz diyecek ve sizde o aşamada avukatla pazarlık edeceksiniz.bu iki seçenekten birisi olacak başka ihtimal yok gibi gözüküyor,çünkü başka türlü bu borçlar ödenemez ve bankada tahsil edemez,bu iki seçenekten birisi ileriki günlerde önümüze sürülecektir ve ben tabiki ikinci seçeneği tercih edeceğim yeniden kredi çekerek borcu borçla kapatmak gibi bir hata işlemem,sizede tavsiyem budur

    YanıtlaSil
  150. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 17:59

    Sevgili Hayat kardeşim, sizin şu anlatımınızda kandimi görüyorum,sıkılmakta haklıyız, Ama kötü şeyleri düşünme hakkımız yok diyorum,Bu kötü şeyler bizden güçlü değil,biz o kötü şeyden güçlüyüz,
    Kalp ile ilgili benimde sıkıntılarım var, Hafif bir ilacım var,Psikolojik olarak sıkıldığım zaman bir tane alıyorum rahatlıyorum,Abdestimi alıyorum namazlarımı mümkün olduğunca aksatmadan kılıyorum,Allahımıza yalvaıyor dua ediyorum,Bizlerin bu kötü sıkıntılarını gider diyorum,Geçecek inşaallah, ben bu konuda son derece inançlıyım
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  151. http://finanshaber.mynet.com/detay/ekonomi/nakitsiz-turkiyeye-hazir-miyiz/78548
    yorum yapalım

    YanıtlaSil
  152. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 18:07

    Sevgili Kardeşim, telefon satış konusunu ne yaptınız bilmiyorum ,Devrim Güler kardeşimize ulaşırsanız size yardımcı olur, sanıyorum

    YanıtlaSil
  153. varmı böyle bir tanıdığın kardeş

    YanıtlaSil
  154. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 18:09

    Sn,Şeker yazılarınızı görmek bizlere moral veriyor,geldiğiniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  155. İİK DEĞİŞİKLİĞİ SON ŞEKLİNİ ALDI DENİLİYOR. EV HACZİ BU DEĞİŞİKLİKLE KALKACAK MI KESİN OLARAK? DEĞİŞİKLİK METNİNDE BU İBARE VAR MI?

    YanıtlaSil
  156. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 18:12

    Bu Büyük Ailenin güzel insanları, Allah nazardan saklasını bugün sitede hep güzel haberler var,hep güzel insanlar var,bu güzel arkadaşlarımızdan içimizi ısıtan, gönlümüzü ferahlatan,haberleri ve bilgileri almak gerçekten harika,Hep böyle oluruz inşaallah....

    YanıtlaSil
  157. çekil almış ama öyle duruyor 2 DAKİKADA YASA ÇIAKRIYORLAR HALKI İLGİLENDİREN KONUYA GELİNCE BİRŞEY YOK

    YanıtlaSil
  158. Tarik_samanci8 Mayıs 2012 18:14

    arkadaşlar herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  159. ALPERENKURT06Q8 Mayıs 2012 18:15

    ÇANKAYA BASMANE BAŞKA YERDE BULUMAZSIN SEN ŞU AN NERDESİN TLF, VEREYİM YAKIN BİR YERLERDEYSEN ÇALDIR,05334766116,

    YanıtlaSil
  160. ARKADAŞLAR GÖRÜYORUMKİ SÜREKLİ AYNI TAZ SORULAR,AMA MÜTEMADİYEN AYNI TARZ SORULAR SORULUYOR CEVEP VERİYORUZ AMA GENE SORULAR DEVAM EDİYOR,BEN HİÇ YAZMADI İSEM 20 KERE YAZMIŞIMDIR,SEVGİLİ SİTE SAKİNLERİ YENİ YASADA ARTIK EVLERİNİZE İŞYERLERİNİZE HACİZ MEMURU GELİP TELEVİZYON DOLAP MAKİNE KISACA GÜNLÜK KULLANDIĞINIZ HİÇBİR EŞYELERINIZ HACZEDİLEMEYECEK,İŞYERLERİNİZDEKİ EŞYALARINIZ,TİCARET AMAÇLI KULLANDIĞINIZ EŞYALARINIZ HACZEDİLEMEYECEK,TEORİK OLARAK HACİZ KALKMASADA PRATİK OLARAK HACİZLER KALKMIŞTIRİYANİ BUNUN ANLAMI ŞUDUR,EVDEN İŞYERİNDEN EŞYA HACİZ EDİLEMEYECEĞİNİ BİLEN AVUKAT HACİZ KAARI ALIP CEBİNDEN MASRAF EDİP ARTIK HACİZE ÇIKMAYACAKTIR,ÇÜNKÜ BOŞU BOŞUNA YORULMUŞ MASRAF ETMİŞ OLACAKTIR,SÖZÜN KISASI ARTIK HACİZ İŞLEMİ HAZİRAN AYINDAN SONRA TARİH OLACAKTIR,LÜTFEN BU KONUYU ARTIK SORMAYINIZ

    YanıtlaSil
  161. teşekkürler

    YanıtlaSil
  162. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 18:28

    Arkadaşlarım akşam inşaallah site ve twetter de görüşürüz,TV5,Akfikir,Milli Gazete ye de yorumlarımızı göndeririz.Şimdilik hoşca kalın güzel haberleri almak dileğiyle

    YanıtlaSil
  163. CHP ADANA İL BİNASI HACİZ ŞOKU TUM SANDALYE DEMİRBAŞ V.S BİR REKLAM FİRMASININ ALACAĞINA KARŞILIK HACİZ İŞLEMİ YAPILDI
    S.HABER

    YanıtlaSil
  164. Arkadaşlar kusura bakmayin benim gatada yatan hastamizi kaynetin bu yüzden ben ben ilgilenemedim kusura bakmayin vermı bir grlişme 3yargı paketiyle ilgili

    Teşekürler

    YanıtlaSil
  165. ayıptır söylemesi ne haber yaparmışız? İclal Hanım'a bu akşam bir teşekkür daha şart oldu sanırım.:)

    YanıtlaSil
  166. ben narlıderedeyim

    YanıtlaSil
  167. Sn Kılıçdaroğlu'nun Grup Toplantısından sonra çıkışta önünü kesen esnaf kim ve ne için bunu yaptı acaba? Tek anlayabildiğim Esnafın ''niye sözünüzü tutmuyorsunuz sn Başkanım 45 gün oldu'' Sn Kılıçdaroğlu'nun da 'Ben sana avukata git dememişmiydim...''gibi bir cevabı oldu.

    YanıtlaSil
  168. alperen ben narlıderedeyim yarın arayım ben seni çok teşekkür ederim ilgin için

    YanıtlaSil
  169. devrim gülere nasıl ulaşacağım

    YanıtlaSil
  170. AH BENDE AYNI DURUMDAYIM ARTIK BORÇLANMAYA BİLE TAKATIM KALMADI AMA EVDE NE BUZ DOLABI NE ÇAMAŞIR ALLAH YARDIM ETSİN AMA

    YanıtlaSil
  171. Slm arkadaşlar adli tatil ana dönüm noktası daha önce de yazmıştım Taahhüdü ihlal kesinlikle kalkacak.Ben sık yazmam ama bu sitenin destekcisiyim.Kaynaklarım ciddi ne yazdıysambugüne kadar doğruladım.Herkese hayırlı haberlerimiz olsun.
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  172. BUGÜNKÜ POSTA GAZETESİNDE TAMER HEPER DİYE BİR ZATI MUHTEREM İN YAZISINDA RESMEN HÜKÜMETE SESLENİP BU EV HACZİNİ KALDIRMAYIN BU KANUNDAN VAZGEÇİN ANLAMINDA YAZI YAZMIŞ VATANDAŞ DÜŞMANI ZAT.

    YanıtlaSil
  173. SAYIN AHMET VAHAP ABİ SAYGILARIMLA (İLALEBET PİRİM) BEKLEMEDEYİM SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  174. Keyfi tutuklayan hakim cebinden ödeyecek!

    Son bir yılda yaklaşık 2 milyon lira tazminat ödenince HSYK, Hazine'nin isteği üzerine, uzun süre tutuklu kalıp beraat eden sanıkların tazminatlarının hatalı tutuklama kararı veren hâkimlerden tahsil edilmesi için çalışma başlattı

    YanıtlaSil
  175. DEVRİM GÜLER8 Mayıs 2012 19:31

    selam arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar işallah yolun sonuna gelinmiştir en kısa zaman içinde ne icra ne tahahüt diye bişey kalmayacaktır

    YanıtlaSil
  176. Ahmet Vahap ULUSOY8 Mayıs 2012 19:33

    AKLIMDASIN YARIN DETAYLI DİLEKÇE ÖRNEĞİ YAZACAĞIM

    YanıtlaSil
  177. Ahmet Vahap ULUSOY8 Mayıs 2012 19:37

    KENDİSİ FAAL AVUKATTIR

    YanıtlaSil
  178. en doğrusu bu? Güzel araştırsınlar.Kimsenin özgürlüğü değersiz değil.

    YanıtlaSil
  179. AHMET ABİ TEŞEKÜR EDERİM ZAMANI KISITLI BİR SORUN OLDUĞU İÇİN AFFINIZA SIĞINIYORUM

    YanıtlaSil
  180. yarın evıme icra gelecekmış on yıl oncekı borcumdan evımdekı esyalarımı kaldıracakmıs oyle dedı telefonda pekı borcu odemeden esyalrı gerı alamazmıyım evımde camasır makınesı buzdolabı ve tvden baska beyaz esyam yokkı zaten esım taahhudden 55 gunden berı ceza evınde onlarıda avukat alırsa yenısını alabılecek gucum yok ben sımdı ne yapabılırım arkadaslar 2003 yılında teblıgat gelmıstı tekrar teblıg gelmedı fakat e devletten bakıyorum 6.2011de dosya yenılenmıs ama teblıg gelmedı tekrar avukat arıyo teblıg muhtarda dıyo muhtara gıdıyorum kızım senı kandırıyolar sıkayet et teblıg bana gelmıs olsa neden sana vermeyım dıyo boyle arada kaldım napıcam bılmıyorum

    YanıtlaSil
  181. icra kısıtlanıyor rahat olunacak kadar ama taahhüd ihlali konusunda biraz fazla mücadele diye düşünüyorm haksız mıyım bildiğiniz varsa paylaşın abi

    YanıtlaSil
  182. Celal TOPARLAKLI8 Mayıs 2012 20:10

    UNUTMAYIN HİÇKİMSE HALK DAN BÜYÜK DEĞİLDİR.SON SÖZÜ HALK SÖYLER.EGEMENLİK KAYITSIZ VE ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.MİLLETLER OLMASA ADALET DE OLMAZ.ADALET HERKESE EŞİT OLMALIDIR.EVDEN HACİZ YAPAN AVUKATLAR MAALESEF EV HALKININ ORTAKLAŞA KULLANDIKLARI EŞYALARI HACİZ EDEREK KENDİ HARÇLIKLARINI ÇIKARTMAK UĞRUNA İNSANLARIN HÜRİİYETLERİNİ VE KONUT DOKUNULMAZLIKLARINI ELLERİNDEN ALIYORLAR.AİH.UYGUN YASLAR İLE YAŞAMAK İSTEYEN BİR TÜRK HALKI VAR.ARTIK TBMM.BUNU İYİ BİLSİN.BUGÜNE KADAR BUNA İZİN VEREN ZİHNİYETLERİDE ŞİDDETLE PROTESTO EDİYORUZ.

    VE ALTDAKİ YAZI İLE BİRLİKTE MECLİSE GÖNDERİLDİ.


    Avukatların Yeni Ünvanı: Tahsilat Memuru
    05 Mayıs 2012, 16:01
    12
    14
    16
    18

    İrfan AKYILDIZ
    Avukatlık mesleği kutsaldır, Yargıçların karşısında Savcıyla aynı konumdadır, savcı kamu adına yargıçın yanında yer alır, Avukat müvekkilini savunur, ADALET böyle tecelli eder. Avukatın görevi müvekkilini savunmaktır, suçluysa en az ceza ile sonuçlandırmaktır görevi...

    Avukat vardır İcra işleri takip eder, bunlar çoğunluktadır, çünkü en kolay Avukatlık işi icra kovalamaktır, sonra mı? İcra memurunu yanına alır eve ya da işyerine hacze gider ''Ya ödersin, ya da kaldırırım eşyalarını'' der ama bakar ki ''mümkünatı yok borçlunun ödemeye, o zaman ''Benim vekalet ücretimi öde, borcunu şu tarihlerde ödeyeceğina Taahhüt et'' baskısını uygular.

    Vekalet ücretini koparmıştır, haczi de yapmıştır, eşyaları borçluya yediemin teslim etmiştir, taahhütte almıştır, o zaman görevini yapmış demektir. İyi avukat müvekkilinin alacağını tahsil edebilendir, yukarıda anlattıklarımı yapan değildir. Zira eşya haczi yapan avukat taahhüt yerine gelmeyince eşyaları kaldırır yedieminlik deposuna taşır ve satışını ister, şimdi burada icra mallarını takip edenler devreye girer ve malları yok pahasına icradan alırlar, ödedikleri para alacağın onda biri bile değildir, alacaklı havasını almıştır, avukat parasını almıştır, müvekkiline hoş görünmek için ''Taahhütü İhlal'' davası açar ''Borçlu ya öder, ya da içeri girer'' der alacaklı borçluya zaten kızgın ''Girsin de yüreğim soğusun'' diyerek bir teselli arar, halbuki alacağının üzerine soğuk bir su içse daha da serinleyecektir.

    İşte böyle bu uygulama sürer gider, menfaatini düşünen avukatlar yüzünden evler dağılır, aileler parçalanır, onurlarına yedirmeyenler intihar edenler umurlarında mı sanki...burada kaybeden alacaklı ve borçludur, alacaklı aptalca davrandığı için, borçlu da fazla onur düşkünü olduğu için, zira borç 20 bin, haczedilen eşya satılsa alacaklının eline geçecek 2-3 bin, borçlu ''Eşyaları haczedin ve kaldırın'' dese inanın kaldırmayacak ve uzun bir vade taahhüdü alacak, tabii riski göze almayan borçlu diyemiyor ve kısır döngü gerçekleşiyor.

    Bu ne zaman son bulacak, tabii Sayın Erdoğan'ın ''Artık eşyalar haczedilmeyecek artık'' dediği 3. yargı paketi çıktığında...işte bunu fırsat bulan avukatlar yağmacılığa başladılar, hacizler ardı ardına hızlanmağa başladı, riski göze alıp taahhüt edenler geçici olarak kurtardılar, etmeyenlerin eşyaları adeta talan oldu. Ama az kaldı az, bakalım tahsilatçı avukatlar bu yasadan sonra ne iş yapacaklar, çünkü Avukatlık mesleği tahsilat memurluğuna dönüştü bu ortamda, Yasayı takip ediyoruz değerli okurlarımız, avukatlara NANİK yapacağınız günler şuracıkta...Alacaklı şunu beynine kazısın; iyi avukat alacağı tahsil edendir bir şekilde, borçlunun eşyalarını haczeden, borçluyu içeri attıran avukat kötü avukattır.

    YanıtlaSil
  183. hanımefendi zaten avukat o saydığınız eşyaları alır koltuk gibi kaba ve para etmeyen eşyaları almaz.ama büyük ihtimalle ki tecrübe ile sabittir yarın icraya geleceğim diyen avukat büyük olasılıkla gelmez.size tavsiyem şudur siz genede zaman kazanmak için(topu topu 20-25 gün kadar)yarın avukatı arayın ve mümkünse avukatın bürosuna gidin eşim hapiste diyin bana biraz zaman verin yavaş yavaş ödeyeceğim iyi niyetliyim ve ödemeye niyetliyim deyin avukat iyi niyetli olduğunuzu anlayacaktır ve muhtemelen haftaya bana şukadar para getirin diyecektir.sizde mümkün olduğunca ilk ödemeyi geriye atın ki şu kanunun çıkması size avantaj olabilsin.zaten kanun çıktıktan sonra o avukat artık yarın ödeyin yosa icraya geliyorum diyemiyeceğine göre.ben hep bu taktiği yaptım ilk zamanlarımda mutlaka avukatla yüzyüze görüştüm iyi niyetimi gösterdim buda avukatta belirli bir yumuşama sağlıyor,tavsiyem budur

    YanıtlaSil
  184. milli gazetede ishak bey in taahhüdmağdurları yazısına yorum yapmalıyız arkadaşlar çok tıklan.malı tweeter dan dm den bilgi aldım 2. yazısı için gerekli imiş

    YanıtlaSil
  185. Anneler günü, dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanılmaktadır. Annelerimizi mutlu etmek önemli ama bunu borçla kutlamak ne kadar doğru tartışılır. Binlerce kişi, reklamların etkisiyle kredi kartlarına yüklenip harcama yapacaklar. Daha sonrada ödeyemeyip bankaların kıskacına düşecekler.Anneler; BU YIL borçlu oğullarınızdan, eşlerinizden hediye istemeyin. Kredi kartı kullandırtmayın. Bankaların keyfi uygulamalarını protesto edin.

    YanıtlaSil
  186. Neden soruluyor biliyormusunuz; mutlu olmak için buradan başka kimsesi yokki hiçbirimizin. O yüzden yanıtını bildiğimiz şeyi tekrar tekrar soruyoruz birbirimize ve huzur doluyor içimiz. Kimin için, mahzun eşlerimiz için ve günahsız yavrularımız için tekrar tekrar mutlu olmak istiyoruz!...Tabi konularımızı iyi bilen arkadaşlarımız da sağolsunlar hiç bıkmadan tekrar tekrar aynı yanıtları ve huzuru veriyorlar, sağolsunlar, sağ olun...

    YanıtlaSil
  187. olmazzzz....senem yılmaz, 7 saat önce yorumladı

    sayın sümer bey....neyi taahhüd ettiniz...yapmayın sakın...taahhüdü ihlal in kalkması için mücadele veriyoruz..doğruyu da yapıyoruz....
    siz tekrar dönün köşenize ve sizde doğruyu yapın..ÇÜNKÜ TAAHHÜD MAĞDURLARI sizi affeder...İHLAL ETTİNİZ diye sizi ölüme mahkum etmez..ÇÜNKÜ ÇEKEN BİLİR sayın sümer...

    saygılar...

    seker765

    YanıtlaSil
  188. peki yukarıdaki yazımı geri aldım ben bu yazdıklarınızı zaten düşünmüştüm ama sizin bu cevabınızdan sonra söyleyecek lafım yok

    YanıtlaSil
  189. sn şeker tweet adresiniz nedir verirseniz eklemek isterim

    YanıtlaSil
  190. 3.yargı paketinin biran önce çıkması için bizden başka mücadele veren ve acilen bekleyen bir gurup daha var ki enteresandır icra katipleri....sınavlarının biran önce açılması ve kpss puanları ile memur alımı için mücadele veriyorlar....tenakuza bakın ALLAH aşkına biz bu icra katiplerinden neler çekerken aynı yasayı birlikte UMUTLA bekliyoruz...
    trajikomik...

    ama bir TÜRKİYE gerçeği....:))

    seker765

    YanıtlaSil
  191. kaynak = adalet personeli portalı dır...

    seker765

    YanıtlaSil
  192. Emlakci Taahhüt Mağduru8 Mayıs 2012 22:07

    Çok güzel uygulama herkes dersine iyi çalışacak , sadece yargılanan taraf değil, Sn.Hakim efendi bey,görevini düzgün yap,Karar verirken hangi kanun anayasaya uygundur,yada anayasa ihlali vardır bunları bil,
    Daha çok yanlışlar ortaya çıkacak çooook,Hayırlara vesile olur inşaallah

    YanıtlaSil
  193. Çok renkli bir insansınız. Sizi kardes siteden ilgiyle izliyoruz. Çizginiz mükemmel. Mücadele sizinle birlikte cok güzel.
    Saygılar

    YanıtlaSil
  194. GÜNÜN FIKRASI

    ‎-Evlenme hazırlığı içindeki çift trafik kazasında ölüp Cennet'e
    giderler. Damat... adayı durumlarını görevli meleğe anlatarak Cennet'te
    evlenip evlenemeyeceklerini sorar.
    - Bir bakayım' der görevli melek.

    Aradan üç ay geçtikten sonra Melek gelir ve mağdur çifte sevinçli haberi verir:

    - Herşey ayarlandı, sizi evlendirebiliriz!
    Damat adayı, peki der, 'Biz düşündük de; acaba evliliğimiz yolunda
    gitmezse boşanabilir miyiz?'

    Görevli melek gök gürültüsünü andıran sesiyle kızgın bir cevap verir:

    - Siz manyak mı sınız? Cennet'te nikahınızı kıydırabilmek için tam 3
    ay dolaştıktan sonra bir imam bulabildim. Cennette bir avukat bulmak
    ne kadar sürer hiç tahmin edebiliyor musunuz?

    YanıtlaSil
  195. taahüd mağduru8 Mayıs 2012 22:36

    3 yargı paketini ve taahüdü ihlal denen laneti yasanın cıkmasını engelleyen yani cıkmasını istemeyen kişilerin allah sabahı cıkarmadan gebertsin

    YanıtlaSil