TESK; Çek Yasası Biran Önce Yasallaşmalı

Bendevi Palandöken
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Yeni Çek Yasa Tasarısı'nın (TBMM) Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sevk edilmesi ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.
(TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Çek yasasında orta yolun bulunarak biran önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yasalaşması binlerce kişiyi rahatlatacak. Ticari hayatı boyunca ödeme düzgünlüğü olan insanların tek bir çekinin ödenememesi nedeniyle hapis cezası almasının önlenmesi ticari hayatın önünü açacaktır. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu olarak bu yasanın biran önce yasalaşmasını bekliyoruz" dedi. 06.01.2012

Kategori: TESK, Yeni çek kanunu, çek kanunu, Bendevi Palandöken, çek, karşılıksız çek

3 yorum:

  1. hamit arca diyar bakır dan yorumumu yazıyorum sayın baş bakanım öncelikle allah senden razı olsun çek gözel bişey deyil ama vatan daş bir sefer döş möş sen bir yasa çıkar t saydın nız milet gönah tır bu para ceza evi il öden mez vatan daşa bir af çıkar tsaydınız vatan daş gönah tır

    YanıtlaSil
  2. Bazi seyleri unutmamakta yarar var, karsiliksiz cek'e hapis getiren kanunda 2003 yilinda yani bu iktidar zamaninda cikti, kendi ayiplarini temizliyorlar, 10 yildir yanan ailelere yazik. hepimize yazik.

    YanıtlaSil
  3. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.. Eminim binler ailenin yüzü gülecek analarına babalarına kavuşacaklar..

    YanıtlaSil