Ev Haczi Tarihe Karışıyor

İcra İflas Kanunu
Adalet Bakanlığı icra iflas kanununda değişiklik öngören ek yasa teklifini Başbakanlığa sundu, TBMM Adalet Komisyonu' nda bulunan ve İcra ve İflas Kanununda köklü değişiklikler öngören mevcut tasarıya eklenecek olan yeni düzenlemelere göre, vatandaşlar açısından büyük bir drama dönüşen ev eşyalarına haciz devri bitiyor. İcra memurları artık evlerden TV, koltuk, buzdolabı alamayacak. Başbakanlık tarafından TBMM sunulacak düzenleme Adalet Komisyonunda bulunan mevcut tasarıyla beraber kısa süre içerisinde kanunlaştırılması bekleniyor.

Yapılacak olan düzenlemeyle, Borç yüzünden eve haciz gelmesi ve ev eşyalarının haczedilmesi artık tarihe karışacak. Vatandaşlar için drama dönüşen ev eşyalarını haczetme olayına son verecek uygulama İcra İflas Yasa Taslağı'ndaki değişiklikle hayata geçirilecek. Adalet Bakanlığı'nın uzun süre önce hazırlayıp kurumların görüşe açtığı İcra İflas Yasa Taslağı kapsamında, İcra İflas Yasası'nın 30 maddesi değiştiriliyor.

7 MİLYON DOSYA DÜŞECEK
Öncelik olarak icra dairelerinde para alışverişi kalkacak. Parasal işlemler banka aracılığı ile yapılacak. Vatandaşları kedere boğan ev eşyalarına haciz konulması uygulamasına son verilecek. İcra memurları evlere gelip televizyon, buzdolabı, koltuk ne varsa alıp götüremeyecek. KOBİ'lerdeki üretimin durmasını önlemek için buralardaki üretim araçlarına haciz yasağı ise TBMM Adalet komisyonunda son şeklini alacak. İcra İflas Yasası'nda yapılacak değişiklikle, icra dairelerinde bulunanlarla birlikte toplam 7 milyon dosya düşmüş olacak. Yani, 7 milyon hane icradan kurtulacak.

Düzenlendi: Ev Eşayalarının haczinde uyulması gereken kurallara ilişkin Yargıtay kararı aşağıdadır.


T.C
YARGITAY
12.HUKUK DAİRESİ
Esas No : 2013/3365
Karar No : 2013/12821
Karar Tarihi : 04.04.2013

Y A R G I T A Y   İ L A M I

MAHKEMESİ
Antalya 4. İcra Hukuk Mahkemesi
Esas No: 2012/1139
Karar No: 2012/1169
Karar Tarihi:17/12/2012

Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının müddeti içinde temyizen tetkiki alacaklı tarafından istenmesi üzerine bu işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olup, dava dosyası için Tetkik Hakimi Nezihe Deniz Güner tarafından düzenlenen rapor dinlendikten ve dosya içerisindeki tüm belgeler okunup incelendikten sonra işin gereği görüşülüp düşünüldü:

İİK'nun 82/3. (Değişik: 6352 Sayılı Kanun madde 16) maddesi gereğince para, kıymetli evrak, altın, gümüş, değerli taş, antika veya süs eşyası gibi kıymetli şeyler hariç olmak üzere, borçlu ve aynı çatı altında yaşayan aile bireyleri için lüzumlu eşya; aynı amaçla kullanılan eşyanın birden fazla olması durumunda bunlardan biri haczedilemez.

Takip hukukunda, asıl olan borcun ödenmesi olup, alacaklının alacağına kavuşması için gerekli takip işlemleri yapılırken borçlunun ve birlikte yaşadığı diğer aile fertlerinin yaşamlarını sürdürebilmesi için zorunlu olan eşyaların haczedilmeyerek kendilerine bırakılması gerekir. Anılan madde ile amaçlanan; alacaklı ile borçlu arasındaki menfaat dengesinin sağlanarak, temel hak ve özgürlüklerin korunması, haczinde ekonomik yarar bulunmayan ya da muhafazasında ve satışında güçlük çekilen eşyaların hacizlerinin önlenmesidir.

Bu bağlamda; borçlu ve aile bireyleri için gerekli olan eşyaların lüzumlu olup olmadığı tespit edilirken, alacaklının da alacağına fiilen kavuşmasını engelleyecek amacı aşan uygulamalardan kaçınılarak taraflar arasındaki menfaatler dengesini de hukuk düzeni içinde korumak gerekir.

Öte yandan her ne kadar İİK'nun 82. maddesine 6352 Sayılı Yasanın 16. maddesi ile eklenen son fıkrasında, icra memuruna haczi talep edilen malların haczinin caiz olup olmadığı konusunda değerlendirme yapma yetkisi verilmiş ise de; verilen bu takdir yetkisi keyfiliğe de yol açmamalıdır.

Somut olayda; borçlunun evinde 06.12.2012 tarihinde yapılan haciz sırasında, 5 adet klima, 2 adet masaüstü bilgisayar, iki adet televizyon ve birer adet bulaşık makinası ve kurutma makinasının haczedilmesi istenilmiş, icra müdürünce talep reddedilmiştir. Koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın, halı vb. gibi ev eşyaları lüzumlu eşya olup, haczedilmeleri mümkün değil ise de; fiyatı yüksek, muhafaza ve paraya çevrilmesi kolay, alıcısı bulunabilecek olan LCD, Plazma TV, kurutma makinası gibi eşyalar, maddede öngörülen amacın dışında borçlu ve ailesi için gerekli, zorunlu mallardan değildir. Ayrıca haczi istenen aynı nitelikte olan eşyalardan birden fazla bulunması durumunda bunlardan değeri daha düşük, satılması ve muhafazası zor olanın borçluya bırakılması, diğerlerinin haczedilmesi gerekir. Kaldı ki, borçlu vekili de haciz sırasında; diğer eşyaların haczine karşı çıkılsa da "...bir adet televizyonun dışındaki eşyaların haczedilebilirliği söz konusudur" şeklinde beyanda bulunmak suretiyle haciz yapılmasına karşı çıkmamıştır.

Diğer taraftan, 6100 Sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun 27. maddesinde "Hukuki dinlenilme hakkı" düzenlemesine yer verilmiştir. Buna göre, davanın taraflarının yargılama ile ilgili bilgi sahibi olma, açıklama yapma ve ispat hakkı bulunmaktadır. Şikayetin mahiyeti dikkate alındığında da borçlunun hukuki durumu etkileneceğinden öncelikle taraf teşkilinin sağlanması gerekir.

O halde mahkemece istemin kısmen kabulü ile yukarıda belirtilen esaslar dahilinde taraf teşkili ile değerlendirme yapılarak sonucuna göre bir karar verilmesi gerekirken yazılı gerekçeyle istemin tümü ile reddine dair hüküm tesisi isabetsizdir.

KARAR :
Alacaklının temyiz itirazlarının kabulü ile mahkeme kararının yukarıda yazılı nedenlerle İİK. 366 ve HUMK.'nun 428. maddeleri uyarınca BOZULMASINA, 04.04.2013 gününde oybirliğiyle karar verildi.

Televizyon bir taneyse, ister LCD ister Plazma olsun lüzumlu eşyadır ve haczedilemez. Lüzumlu eşya belirlenirken kararda belirtildiği gibi 'fiyatı yüksek, muhafaza ve paraya çevrilmesi kolay, alıcısı bulunabilecek olma' gibi kriterlere bakılamaz. Sadece lüzumlu mu değil mi ona bakarsın.

Kararda belirtildiği gibi evde 2 adet Televizyondan söz ediliyor. Eğer televizyon 1 adet ise, ister 100 ekran plazma olsun ister LCD fark etmez. Aksi takdirde bu büyük pahalı Televizyon haline münasip değil diyemeyeceğimize göre, TV lüzumsuz bir eşyadır demiş olunur.

Günümüzde, lüzumu açısından televizyonun buzdolabından bir farkı yoktur.

322 yorum:

  1. Razakbelloloans7 Mart 2013 12:26

     
    Eğer bir kredi arıyorsunuz? Eğer yatırım veya işletme başlangıç ​​sermayesi için para gerekiyor mu? Çözümünüzü burada yani Mukavemet uydurma zihin bir konudur. Bay Razak Razak kredi firması Genel Müdürü, Dünya etrafında insanların her türlü kişisel ve yatırım kredileri dışarı veren uluslararası bir organizasyon duyuyorum. Aklını başına topla ve uygulamak. Bazı başarılı olmak kaderinde vardır, bazı başarılı olmak için kararlı olduğunu, her başarı denemek karar ile başlar. Bugün bizi deneyin ve size mi mutlu olacak! Biz de bu tür gayrimenkul finansman, ham petrol ticareti ve altın ihracatı ve ithalatı ve Mr Razak için aşağıda istenen bilgileri bir e-posta gönderin lütfen uygulamak için vb gibi her türlü bireysel krediler ve yatırım kredileri vermek
    (razakbelloloans@yahoo.com)
    Aşağıdaki bilgiler:
    1. Başvuru Full İsimler:
    2. Başvuru İletişim Adres:
    3. Ülke ve Devlet:
    4. Yaş / Cinsiyet:
    5. Medeni Durumu:
    6. Kredi gibi Gerekli Miktarı:
    7. Önerilen Şartlar / Kredi Of Süre:
    8. Aylık Gelir:
    9. Meslek:
    10. Direkt Telefon / Cep No:
    KREDİ UYGUNLUK: * 18 yaş ve
    Yukarıda. tanımlama * Herhangi bir mod. * Hiçbir gelir belgesi gereklidir. Kısa sürede detayları alınmış gibi kredi şartlarını 72 saat - Sen 24 saat içinde irtibata geçilecektir. Bir an israf etmeyin. Kendi teklifi için bugün bize ulaşın.
    Saygılar,
    Bay Razak

    YanıtlaSil
  2. Saracoglu-nihat7 Mart 2013 14:02

    merhaba arkadaşlar acil cevap veren olursa sevinirim.
    eslaflık yapıyordum 22 yıllık esnafım geçen sene işyerimi kapatıb batırdım
    maliye araçıma haciz koymuştu 2 yıldır. daha önceki oturduğum eve gelrek beni sormuşlar.
    arabamı teslim etmemin ihtar imazalattıraçaklarmış .telfon acıyor maliyeci neredesin diye ben battım dedim işyerini kapattım dedim. salı günü maliyeye gel görüşelim dedi ben gitmesem.
    suçmu ve araçımı vermek istemiyorum. maliye de var işyerimin batması ayağında.devlet devlet değil tefeci bu imzayı atmadan araçımı trafikten çekebilirlermi

    YanıtlaSil
  3. Hasan Hüseyin TÜRKOĞLU7 Mart 2013 17:17

    Allah hepimizin yardımcısı olsun;Kamuda memurum ve emekliliğim geldi! 3-5 banka ile sıkıntım var ve maaşımda 4 yıldır haciz bulunuyor tabi diğer bankalr sıra bekliyor Ziraat Bankasına borcum vardı onu kapattım Ziraat bankası ile bir sıkınıtm yok Akbank ve Vakıfbank borçlarım var akbank lbt varlık yatırım şirketine borcumu devretmiş,şimdi emekli olunca allah nasip ederse alacağım toplu ikramiye ile masya oturacağım borçlarımı ödemek için inşAllah benim öğrenmek istediğim toplu ikramiyeme emekli olunca el koyabilirler mi? bunu öğrenmek isterim Şimdiden Allah razı olsun.......

    YanıtlaSil
  4. Akdeniz_ertan_0111 Mart 2013 17:25

    Hanım efendii git icraa dayresinee ve önce dilekce yazdırr güzelce ve benim hic bişeyim yoktur diyee o dilekceyi icraya götür ver ve   eve gelecek olan icraa memurlar veyada hapisle tehtit mektupları alırsann seni hangi avkat icraya vermişse git onu savcılıga suc duyurusunda bulunn ve size gönderilen tebkikatlar yasal deyil korkmayın ama oo mal beyanında bulunun yadaa beni arayın size güzelce anlatayımm 5324019607

    YanıtlaSil
  5.  arkadşlar ben okuyorum yorumlarınız icra gelirse ben ne yapacam  senin yapacak tek bir şey var avukat telofonmu actı buyur edecen evine gelsin korkmayın avukattan bi şey yazamaz yalnız sizden tek ricam tahüttnamede bulunmayın sakına sakın daha bilgi almak isteyen arkadşlar ismim suleyman  0531 398 13 46

    YanıtlaSil
  6.  Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun..
    emanet
    olun..

    YanıtlaSil
  7.  Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  8.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  9.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  10.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  11.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  12.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  13.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  14.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  15.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  16.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  17.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  18.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  19.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  20.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik
    beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye
    yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi
    gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir
    is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek
    icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-100TL
    gelir
    saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida
    nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne
    Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker
    Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  21.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan, nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  22.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  23.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  24.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  25.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  26.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  27.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  28.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  29.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  30.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  31.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  32.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  33.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  34.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  35.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  36.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  37.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  38.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  39.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  40.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  41.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  42.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  43.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  44.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  45.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  46.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  47.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  48.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  49.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  50.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  51.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  52.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  53.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  54.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  55.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  56.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  57.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  58.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  59.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  60.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  61.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  62.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  63.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  64.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  65.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  66.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  67.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  68.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  69.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  70.    Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  71.   Mahdur Kardeslere geri gelmeyecek firsat, yanliz birlik ve beraberlik olursa:
    s.a. Saygi deger kardesler, Avrupa Insan haklari Mahkemesine basvurun
    topluca, yani burdaki tum kardesler birlesin ve gereken yollari ben size
    gostereyim..
    Yanliz tum belgeler ve Zaman asamasi olmamasi lazim
    bunun disinda Ankarada Devlet Memurlarinin islem kontrol Merkezi var,
    burdan hangi Memur ne yaptiysa tum dökumanlar talep ediliyor ve kontrol
    ediliyor yanlislik varsa derhal Devlet Memuru düzeltiyor..
    Devlet Memurlari buradan korkuyor, yaptiklari islemler Hukuk disi ise..gerisi hep masal..
    Bu yazdiklarimin yaninda sizlere tek tavsiyem, ister inanin ister inanmayin..
    Birlik beraberlik gosterin ve tum Mahdurlari bir araya toplayin, yani en
    azindan 100-200 kardes bir araya gelin hic bir kurus vermeden Mulkiyet
    sayibi olma yolunu gosterecem sizlere ve Avrupada Mulkiyet sayibi olup
    Gelir
    sayibi olacaksiniz, bu projemi tum turkiyeye  yonlendirecehiz..yanliz
    samimiyet ve Noter ve Banka uzerinden yapilmasi  gereken islemleri
    onaylayin, sozlesmeler sart, sozlesme olmadan hic bir  is olmuyor
    biliyorsunuz..Yanliz birinci projeyi alip Gelir elde etmek icin
    gercekleri goren ve bilen Noter ve Bankacilara yani Turkiye Is
    Bankasi uzerinden hersey yuruyecek kabul etmeniz lazim..Herseyin yanliz
    Noter huzurunda uygulamasi yapilir bunu kesin bilesiniz, baska yol
    haritasi yok..Ben tum kardeslere her ay omur boyu en azindan 500-1000TL
    gelir
    baslangicta bir kurus vermeden saglayacahim elinizi kirletmeden soz
    dinlerseniz.Bu dolandiricida  nerden cikti diyebilirsiniz fakat Noterde
    imzalanan ve Tapu Hypotek
    veren hic bir Dolandirici cikmadi Turkiye
    Tarihinde bunuda bilin, ne  Kastelli, ne Deniz gezmis, ne Kombassan,
    nede JetPa holding, nede Banker Kastelli sizlere Mülkiyetlerinin
    Tapusunu Garanti verdi dehilmi, Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  72. Saracoglu-nihat15 Mart 2013 23:12

    recep bey nedir bu yazdıkalrınız anlamadık
    buradaki kişilerin hepsinin borcu var ve siçili bozuk hesi hacizli bu nasıl olaçak
    herkesin sıkıntısı var borçu var benimde şimdi siz bizlere ne vadediyorsunuz.
    acık olalım bizim anlayacağız şekilde lütfen

    YanıtlaSil
  73. Saracoglu-nihat15 Mart 2013 23:19

    allah yardımcınız olsun allah beterini vermesin.
    aynı sıkıntılar içindeyiz bende bir yıldır aynısıyız sabretin bu günler elbet bir gün biter.
    en güzel ilaç sanırım sabır olsa gerek ve düşenin allahtan başka kimsesi olmuyor

    YanıtlaSil
  74. kadaşlar bizim bu taahhüt işi neye benzedi biliyormusunuz , herkez burdan birşey  söylüyor yalan yanlış bir süre sonra söylenenlere konuşulanlara kndide inanmaya başlıyor ama olsun ben kaç aydır bu söylene  tuhaf şeylerden moral buldum bugün ayın 15 i saat 23:26 az önce 1 saat kadar önce polisler geldi ve doğal olarak yok dedi evdekiler bu iş sürüyor yakalamalar devam ediyor kimse artık şuan ,şuzaman , az bekleyin vs vs şeyler yazmasın inanın komik duruma düşüyorsunuz hiç inandırıcılığı kalmadı artık yok o vekil beni aradı yok ben şu vekille görüştüm akıllı olun ve adam gibi yarın toplanalım gidelim ankaraya meclise dayanalım bir çifçi kadar olamadık adamlar bir günde ses getirdiler meclise giderek artık lütfen atmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  75. Hakankurt_turkey17 Mart 2013 16:06

    Arkadaşlar merhaba 
    6-7 tane bankaya kredi kartı borcum var. Ev hacizi yapılabiliyormu yapılırsa neyimi alabilirler. 

    Her kafadan bir ses çıkıyor herkes kendine göre yorum yapıyor. Avukat olan yada tam olarak konuyu bilen birinden yardım istiyorum. 

    Hangi yasa ile kendimi savunabilirim. lütfen cevap yazan arkadaş kafasına göre değil yasaları belirleterek yazarsa kafam daha az karışacak her kafadan bir ses çıkınca olmuyor.

    Evde 2-3 tane halı 1 tüplü tv. 1 bulaşık makinası 1 adet çamaşır makinası, 1 adet koltuk takımı 2 çekyat , 1 adet vitrin takımı var. bunlardan hangisini alabilir. 

    Eve geldiklerinde ben ne yapmalıyım hangi yasayı söyleyip bunları alamazsınız demeliyim..

    YanıtlaSil
  76.  s.a. Kardesler, beyanimda Gelir birinci projeden 500-1000TL, yanlislik olmus 500-100TL yazisinda kusuruma bakmayin, bizim bir projeyle ihtiyaclarimiz yetersiz olduhu icin ekibimizi kurduktan sonra 1-6 ay icinde 5-10 projeye yukselecek Mulkiyetimiz ve boyle cogaltarak devam edecek..bende biliyorum 500-1000TL Asgari ucrete yetmez yasamakta..
    Bu sebepten Aklinizi calistirin tum Arkadaslar birlesin, ben sizlere kisa bir sure icinde bir geri gelmeyen firsatim eger firsatin ne olduhunu bilirseniz konuyu anlayabilirseniz tabiki..
    cok zor fakat bilgileri gonderdimi 4 gozle arzu ediceksiniz o zaman bunu kabul etmeniz suanda cok zor bende biliyorum sutu ufluyerek iciyorsunuz..Sizler bilirsiniz yinede kendi karariniz, baska bir cikis yolunuz varmi suanda hic bir kurus vermeden sikintilardan, birde dusunun kac sene borc odeyeceksiniz huzurunuz yikilacak belki bunlarin hepsinden ben gectim Allaha imtihanimi verdim cok sukur..Suanda Devlet Bakanlarinla temastayin ve Devlet Bakanlari hayir demesi imkansiz cunku teklifim Bankalara akliniz almayacak Ispatlarla, bu sebepten Mahdur kardeslere baska projem var cok Akillica birlesin ve gosterecehim yolu uygulayin bakin nasil kapilar sizlere aciliyor..Yanliz benim de bir Sartim var, Allaha gece gunduz Namaz kilacaksiniz, 5 vakit namaz Allaha soz verilecek hic bir Dunya mali icin ihmal edilmeyecek, Allaha Namazi soz veremeyen hic bana basvurmasin..s.a. Allaha emanet olun..

    YanıtlaSil
  77.  s.a. Kardesler, beyanimda Gelir birinci projeden 500-1000TL, yanlislik
    olmus 500-100TL yazisinda kusuruma bakmayin, bizim bir projeyle
    ihtiyaclarimiz yetersiz olduhu icin ekibimizi kurduktan sonra 1-6 ay
    icinde 5-10 projeye yukselecek Mulkiyetimiz ve boyle cogaltarak devam
    edecek..bende biliyorum 500-1000TL Asgari ucrete yetmez yasamakta..
    Bu
    sebepten Aklinizi calistirin tum Arkadaslar birlesin, ben sizlere kisa
    bir sure icinde bir geri gelmeyen firsatim eger firsatin ne olduhunu
    bilirseniz konuyu anlayabilirseniz tabiki..
    cok zor fakat bilgileri
    gonderdimi 4 gozle arzu ediceksiniz o zaman bunu kabul etmeniz suanda
    cok zor bende biliyorum sutu ufluyerek iciyorsunuz..Sizler bilirsiniz
    yinede kendi karariniz, baska bir cikis yolunuz varmi suanda hic bir
    kurus vermeden sikintilardan, birde dusunun kac sene borc odeyeceksiniz
    huzurunuz yikilacak belki bunlarin hepsinden ben gectim Allaha
    imtihanimi verdim cok sukur..Suanda Devlet Bakanlarinla temastayin ve
    Devlet Bakanlari hayir demesi imkansiz cunku teklifim Bankalara akliniz
    almayacak Ispatlarla, bu sebepten Mahdur kardeslere baska projem var cok
    Akillica birlesin ve gosterecehim yolu uygulayin bakin nasil kapilar
    sizlere aciliyor..Yanliz benim de bir Sartim var, Allaha gece gunduz
    Namaz kilacaksiniz, 5 vakit namaz Allaha soz verilecek hic bir Dunya
    mali icin ihmal edilmeyecek, Allaha Namazi soz veremeyen hic bana
    basvurmasin..s.a. Allaha emanet olun..

    YanıtlaSil
  78. Hakankurt_turkey17 Mart 2013 16:44

    bu ne ya. yardım istedik abuk sabuk seyler

    YanıtlaSil
  79. Pastor Julius24 Mart 2013 23:21

    Selamlar:

    Meşru bir kredi almak her zaman müşterilerimiz için büyük bir sorun olmuştur
    Kim finansal ihtiyaçları vardır.Kredi sorunu ve garantisidir
    şey müşterileri her zaman bir kredi isteyen ilgilenen
    meşru lender.But özel kredi hizmetleri. bir fark yarattı
    kredi endüstrisi.

    . ACCESS Finansal Hizmetler biz oldu% 5 kredi sunuyoruz sınırlayın
    yerel ve uluslararası müşterilerine kredi verme konusunda alacaklı tarafından yatırılır.
    Biz finansal ihtiyaçlarını ayrıcalığını yaşadı. Kredi sorunu
    İhtiyacınız kredi alma durduramaz. Hizmetlerimiz içerir
    Aşağıdaki: -
    Yatırımcı Krediler
    Borç Konsolidasyon
    İkinci Mortgage
    İşletme Kredileri
    bireysel Krediler
    Uluslararası Kredi

    Kişisel Gereksinimleri Detayları:

    Tam İsimleri: ......
    Adres: .........
    Şehir: .........
    Devlet: .........
    Posta Kodu: .........
    Ülke: .........
    Tel: .........
    Faks: .........
    Miktarı Gerekli: ...
    Kredi Süresi: ....
    Kredinin Amacı:.
    Meslek: ...
    İletişim E = Posta: accessfinancialservices05@gmail.com
    . Not: Sadece ciddi borçlulara uygulamalıdır. Ve uygulama doldurun
    kredi almak, böylece doğru bilgilerle formu
    zaman kolaylıkla.
    Uygula: FİRMA GUVENILIR ALICILARA ERİŞİM.

    24 saat müşterilerine cevap hizmeti: accessfinancialservices05@gmail.com
    Afrika, Avrupa, Amerika, Asya ve Avustralya'da Şubeler.

    Teşekkürler ve Tanrı hepinizi korusun.

    Dürüst olmak gerekirse, Cevabınız için.

    Saygılarımızla.

    Bay Lawrence.

    YanıtlaSil
  80. cok guzel bır yasa parlemontayı kutluyorum

    YanıtlaSil
  81. bu nedir arkadasım cevap verirsen sevinirim

    YanıtlaSil
  82. s.a. cok güzel, insanin akli basina geldimi Allaha siginiyor, bunu hergün yapmak gerekiyor kardesler..Allah kullarini Hz. Kuranda tanittihi gibi, kulum cok cahildir fakat güc kuvvet verirsem bir Canavar olur diyor..
    Dünya malina hasta olanlarin halide baska bir Ayetinde beyan ettihi gibi, kim benden yuz cevirirse Seytani ona musallat edrim..Sizin halinizde iki ayakli Seytanlarin elinde kardesler, yine Allah yoluna dönerseniz kurtulursunuz, yanliz dilde kalmasin, bunuda Bakara S.A. 152-153 okun, Elmali hamdi Yazardan tevsir..Kulum benden sabir ve Namaz ile yardim istesin diye beyan ediyor..Sizler ne yapiyorsunuz, Seytanlarla Arkadas oluyorsunuz..Faizin hertürlüsü verenede alanada yasak dehilmi, kazandihiniz helal kazancla niye gecinmeyi ogrenmiyorsunuz..sizlere beyan ettihim birlesmekten haberinizde yok..Allah baska bir ayetinde Musluman, musluman kardesine yardim etmeyi farz kilmis, siz seytandan yardim beklemeyin, sizi yanliz umutlendirir ve sonrada ac birakir, Kredi verenler Anasin, Babasinin hayirina vereni gormedim..Ama birlesirseniz, ne Aklinizinca dusunebilecehiniz bir imkan saglarim sizlere nede hayal edebilecehiniz bir imkan.. bunu beyan etsemde gerceklestirmeden akliniz almaz, ben 40 senedir isin icindeyim, bir Allah bilir birde ben bilirim ne zaman ne yapicagimi..hic bir Allahin kulu bilmez..allah tan baska kimseyede borcum yoktur..Allaha emanet olun..

    YanıtlaSil
  83. Arkadaşlar merhaba, 8 tane icra dosyam var, 1 tanesinin ödemesi bu ay bitecek inşallah. Dün bir tanesi eve icraya geldi. Bugün bir diğeri geldi, biraz önce bir diğeri de telefon açtı. Bu hafta sonuna kadar hepsi gelecek heralde. İkisi de kapıdan evinizde aynı olan iki eşya var mı diye sordular. Bir tek televizyonumuz var işinize yararsa alın dedik. İcra memuru arkadaş elinde ki forma bişeyler yazdı doldurdu imza istedi, Biz imzalamıyoruz dedik gittiler. Hukuk bürosunun biri ile görüştüm. İstersek her gün gelebiliriz icraya dediler. Her gün gelmeleri demek her gün masraf işleteceklerini gösterir.Ayrıca her günde rahatsız etmiş olacaklar. Bu yasal mı yasada icraya gelme süreleri ile ilgili bir düzenleme var mıdır.
    .

    YanıtlaSil
  84. Bu yasa çıktığı günden beri uygulanmıyor.İcra daireleri haciz edilen ev eşyaları ilanlarından geçilmiyor.Çatır çatır icra memurları gerekli ev eşyalarını haciz yapıp muhafaza altına alıp götürüyor..Borçluya "git dava aç" deniliyor.Her eşyadan bir tane olsa bile hepsi toplanıp götürülüyor..Yeni İİK hikayeeee...

    YanıtlaSil
  85. 30.04.2004 açılmış dava 1500 TL senedim var gercekten borcum yok ama senedimi almadıgım için sonra vereyim dedi parayı verdim vermedi avukata vermiş senedi bu senet yüzünden 10 gün hapis yattım evimden eşyalarım gitti tekrar kendi eşyamı açık attırmaya girip aldım ve evime devamlı haciz geliyor eşyalarımı tekrar yazdılar gitmemesi için 200 tl verdim eşyalarımın tekrar geldiler yine gitmemesi için 250 tl verdim tekrar geldiler ne yapabilirim para şuan 9 bin TL OLMUŞ Bu senet zaman aşımına ugramıyormu ugruyorsa ne kadar sürede ugruyor şuan 9 yıl oldu senedin tarihine dava açılalı 7 yıl oldu ne yapmam gerekiyo lütfen acil yardımcı olun bilmiyorum ne yapmam gerektiğini çok zor durumdayım ACİL CEVAP YAZIN LÜTFEN

    YanıtlaSil
  86. BURAYA GİRİP YORUM YAZAN ARKADAŞLAR
    YUKARIDA "YORUMLAR SAYFASI " VAR ORAYA GİRİN BİZLER HEPİMİZ ORDAYIZ

    YanıtlaSil
  87. düzenleme ysalaşmadı herhalde 300tl.denizbanka borcum vardı hiçbir taahhütte bulunmadım ama evime icraya geldiler artı borcum 1200 tl.olmuş 1 yılda

    YanıtlaSil
  88. sakın panik yapmayın ve bana inanın benim tam 3 yıl oldu avukatlık olalı 20 milyar borcum var bankaya alamıyolar eve kaç kere geldiler gittiler avukatlar icra memuru ama ben param olmadıgı için alın goturun eşyayı dedim yada beni hapse attırın dedim bişey yapamadılar şünkü artık hacizde yok hapiste sadece korkutabiliyolar kanunlar borçludan yana boşuna kafanızı takmayın paranız varsa odeyin yoksa hiçbirşey olmaz bana inanın

    YanıtlaSil
  89. sakın panik yapmayın ve bana inanın benim tam 3 yıl oldu avukatlık olalı 20 milyar borcum var bankaya alamıyolar eve kaç kere geldiler gittiler avukatlar icra memuru ama ben param olmadıgı için alın goturun eşyayı dedim yada beni hapse attırın dedim bişey yapamadılar şünkü artık hacizde yok hapiste sadece korkutabiliyolar kanunlar borçludan yana boşuna kafanızı takmayın paranız varsa odeyin yoksa hiçbirşey olmaz bana inanın

    YanıtlaSil
  90. ben denizliden hüseyin benim sürücü kursuna borcum var dı avukatlık oldum avukat beni aradı eve haciz gelecek ve eşyalarımın kaldıralacağını söyledi budum varmı yok ve ben neyapmalıyım

    YanıtlaSil
  91. sonunakadaralacakli24 Mayıs 2013 18:06

    Aferim ne güzel akıl veriyorsun, çalış didin borcunu öde diyeceğine, yazı var güzü var olursa öde diyorsun. Alacağını alamayan esnaf ne yapacak sizin gibiler yüzünden batıyor millet. Borç ödeme ahlakı bitmiş, yazıklar olsun sizin gibi borçlulara, Marifet gibi ödeme bişey olmaz diyor bide.

    YanıtlaSil
  92. Merhaba,

    Bay John Smith, şirket kredi borç veren duyuyorum, ben John Smith KREDİ kredi yöneticisi duyuyorum. Biz ile kişisel ve ticari krediler hem de sunuyoruz

    Avrupalı ​​tüketiciler, işletmeler ve işbirliği için $ 2,000.00 $ ile 500.000.000,00 ABD Doları, Euro veya GB lira tutarları arasındaki sermaye tabanı

    Yetkililer, ne olursa olsun medeni durum, cinsiyet, din, ve yer, ama, zamanında geri kredi ödemek için yasal yolları olmalıdır

    Ben% 3 kadar düşük faiz oranları ile, güvene layık olmalıdır.

    Bu yakışır beklentilerinizi, o zaman daha fazla devam edebilirsiniz, size kredi için gerekli tam miktarı anlatmak, hem de hemen olacak

    Aşağıdaki bilgileri doldurup göndermek için daha fazla işlem için bu işlem:

    Başvuru ayrıntıları:

    Başvuru sahibinin adı:
    Başvuru * Adresi:
    * Şehir:
    * Ülke:
    * Ülke:
    * Cinsiyet:
    * Medeni Hali:
    * Giriş:
    * Önerilen Hızı:
    * Meslek:
    * Cep telefonu :/:
    * Cep:
    * Miktar talep:
    * Kredi Süre:
    * E-posta:
    johnsmithloanlenders@hotmail.com

    Biz yanıt bekliyor.
    Bay John Smith

    YanıtlaSil
  93. Herkese iyi gunler, ben de cek magdurlarindanim, 2.5 yildir cok zor sartlarda yurtdisinda yasiyorum, kanun yasalastigi ive hapis cezalari kalktigi icin cin yurda donmeye karar verdim, gecen avukatimi aradim, cekle ilgili mahkemelerden birinin hakimi mahkemelere katilmadigim icin hakkimda yakaltma cikarmis, avukatim konusmus fakat kabul etmiyormus, boyle sacma bisey olurmu, cek cezasindan yatanlar hapisten cikti, beni suc olamktan cikan bir kanunun mahkemesine katilmadim diye tutuklayacaklar, yanimda cocuklarim olmasa problem degil ama cocuklar hala etkisinden kurtulamadi onceki yasadiklarimizin, bu nasil bir adalet sistemi anlamadim. Bize verilmis hic hak yokmu arkadas, yillarca o kadar isci calistirdik, vergi odedik, batinca bizden kotusu olmadi, haciz kalti guya ama dur bakalim yurda donunce nelerle karsilasacagiz.

    YanıtlaSil
  94. Yok öyle bir şey mahkemeye katılmadın diye ancak ifade için yakalama çıkartılır karşılıksız çek suç olmaktan çıkarıldı ve buna ilişkin ifade yakalamasıda kalmadı kaldıki çek suçunda ifade mahkemeye katılma zorunluluğuda yoktu ceza gıyapta verilirdi. inanma böyle şeylere avukatın para koparma tuzağı olabilir dikkat

    YanıtlaSil
  95. Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
    Evet ifade icinmis ama sonucta havaalaninda yakalanacagim, coluk cocuk ben gidince ortada kalacaklar, yol yordam bilmezler, bende sizin gibi avukatin oyunu diye dusundum, durumla ilgili gorusmeye giden bir tanidiga hakim kaldirmayacagim, bu dava temyizden dondu, cok ugrastim gibi bi seyler soylemis, yakalanma kesin yani, peki boyle bir ifade zorunlulugu yoksa hakim nasil boyle birsey yapiyor, benim bu durumda yapacagim birsey varmi, tekrar tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  96. cüneyt bey merhaba baya bi zaman oldu samsundan petinos72 ,emeklerinizi unutmak mümkün degil Allah sizlerden razı olsun saygılarımla Allaha emanet olun

    YanıtlaSil
  97. Kardeşim, bir yanlışlığınız var çek ile ifade olmaz, herşey hakimin takdiri değil, ilgili savcılık bu yakalamayı kaldırmıştır. Diyelim hakim sana kafayı taktı, Hakim yakalama veri savcılığa gönderir, savcılık bunu usule aykırı görürse itiraz eder, hakim direnirse savcıda gider bir üst mahkemeden bozar olmadı Adalet bakanlığına gönderir sonucu bekler yani yakalamayı devam ettirmez.Diyelimki tüm hakimler savcılar sana kafayı taktı illa seni sorgulayacaklar :))) Havalanına geldin ve ifadeden yakalaman var Havalanında ifaden alınacak bırakılacaksın. 1 saat bile sürmez

    YanıtlaSil
  98. Merhaba Petinos Allah cümlemizden razı olsun
    Sizlerde Allaha emanet olun

    YanıtlaSil
  99. Avukata buyrun gelin, hacizlik kıymete değer eşya bulursanız sizindir, misafirim olursunuz bir çay içeriz. derseniz.

    YanıtlaSil
  100. Ifade havaalanindami aliniyor, benim avukat 1-2 gun yatabilirsin dedi, verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim, anlamayinca her soylenene inaniyoruz, savciliga benim adima bir yakinim basvursa olabilirmi acaba, tekra cok tesekkur edrim

    YanıtlaSil
  101. disqus_VTeD8HYoMp30 Mayıs 2013 21:26

    mrb bilgisi olan yardımcı olursa sevinir ve şimdiden tşk ederim.birinden alacağım var.alacağıma karşı bir kaç malı mülküne mahkeme kararıyla haciz kondu.ama ben haciz masraflarını yatırmadığım için karşı taraf bunu fırsat bilip haciz zamanı doldu diyor ve karşılığında haciz in kaldırılması için savcılığa başvurmuş.sonuç ne olur bilen varsa lütfen yardımcı olur mu tşk ederim tekrar

    YanıtlaSil
  102. yok kardeşim sakın ödeme! evinden bilg. veya bu değerde yani 1. dereceden işine yaramayan lüks sayılabilen malları hacz edebiliyorlar. aklında olsun sakın ama sakın taahhüt imzalama!!! ne zaman paran olursa o zaman ver.

    YanıtlaSil
  103. s.a. Kardesler butun Mahdur kardesler birlesin birlik beraberlik gostermesseniz bir yere varamassiniz..benim sizlere 1. Sinif Gelir kaynaklari sunacahim "ana-vatan" Recep Engin sayfasini facebookta kendikinize ekleyin..beyanlarimi okuyun..gerisini email uzerinden gorusuruz..s.a.

    YanıtlaSil
  104. arkadaşlar taahhüt te kalkıyor tasarı mecliste

    YanıtlaSil
  105. chp milletvekili balıkesir namık hamutçu taahhüt kalkması için kanun tasarısı teklifini meclise vermiş okudunuz mu

    YanıtlaSil
  106. 0532,443,01,91 murat engin

    YanıtlaSil
  107. denetimllilikler iptal oldu kimse iptal olmadı demesin er yada geç göreceksiniz denetimlilikte gcen süre sayılmayacak haberiniz olsun 90 gün yatılaçak

    YanıtlaSil
  108. s.a arkadaşlar benim 9. adet kredi kartım ve banka kartımbunların hepsıne borcum car ayrıyeten 3 bankadanda kredim var dün arabamı kapının önunden aldılar gittiler bende bugun yedieminden cıkardım ama bankaya tahattutde bulundum bunu ödemeye devam edecem ve bitince diğerlerıne gececem ama diğerlerıde beklermi onları nasıl durduracam, ben askerı ücretle calışan bırıyım, birde arkdaşlar sanki kredi kartlarının zorla almışız gibi evden zorla mal götürüyorlar bu nasıl bı adalet ben onlardan zorlamı aldım onlar bende zorla alıp gidiyor ama.. adelet yok . dün bana haciz memuru güle güle anlatıyor valla kendımı zor tuttum adam kaldırdıgı malları anlatıyor kalkıpta

    YanıtlaSil
  109. s.a arkadaşlar benim 9. adet kredi kartım ve banka kartımbunların
    hepsıne borcum car ayrıyeten 3 bankadanda kredim var dün arabamı kapının
    önunden aldılar gittiler bende bugun yedieminden cıkardım ama bankaya
    tahattutde bulundum bunu ödemeye devam edecem ve bitince diğerlerıne
    gececem ama diğerlerıde beklermi onları nasıl durduracam, ben askerı
    ücretle calışan bırıyım, birde arkdaşlar sanki kredi kartlarının zorla
    almışız gibi evden zorla mal götürüyorlar bu nasıl bı adalet ben
    onlardan zorlamı aldım onlar bende zorla alıp gidiyor ama.. adelet yok .
    dün bana haciz memuru güle güle anlatıyor valla kendımı zor tuttum adam
    kaldırdıgı malları anlatıyor kalkıpta

    YanıtlaSil
  110. mrb bn bır fırmadan 50 bın tl mal aldım ama odeyemedım ıcra kararı cıkartıldı mal beyanında buklundum ayrıca 3 taksıt olarak 2014 de odeyeegımı soyledım ha bun arada butun malı kaldırdım dukkandan acaba ne yapmalıyım kadesımın uzerıne gecırsem 1 2 yıl surer denıyor mahkeme bende bu arad borcumu zaten kapatırım

    YanıtlaSil
  111. abi sükür namazımızı aksatmamaya calışıyoruz ama bir türlü su banka borclarından kurtulamadık insallah dualarımız bundan yana olurda bizi kurtarabilirseniz allah(c.c)sizden razı olsun bişey yapamasanızda razı olsun nedenmi yardımı düsünmek yapmak gibidir en azından bu yola adımdır saolun hersey için

    YanıtlaSil
  112. cüneyt kardeş bir arkadaşıma kahramanmaraşın verdiği denetimli serbesliğin vakti tamamlandıktan sonra kütahya ceza hakimliği tekrar yakalama çıkartıp çocuğu ceza evine attılar. böyle bi saçmalık varmı. yapılacak bişey varmı bizi bilgilendirirmisiniz. teşekkürler

    YanıtlaSil
  113. suleyman 0531 398 13 464 Kasım 2013 12:00

    Yargıtay 12. Hukuk Dairesi, Esas: 2013/3365, Karar: 2013/12821 İçtihat
    Koltuk takımı, buzdolabı,
    çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın, halı vb. gibi ev eşyaları
    lüzumlu eşya olup, haczedilmeleri mümkün değildir.
    Yargıtay Kararının Tam Metni:

    “Yukarıda tarih ve numarası yazılı mahkeme kararının
    müddeti içinde temyizen tetkiki alacaklı tarafından istenmesi üzerine bu
    işle ilgili dosya mahallinden daireye gönderilmiş olup, dava dosyası
    için Tetkik Hakimi Nezihe Deniz Güner tarafından düzenlenen rapor
    dinlendikten ve dosya içerisindeki tüm belgeler okunup incelendikten
    sonra işin gereği görüşülüp düşünüldü:

    İİK’nun 82/3. (Değişik: 6352 Sayılı Kanun madde 16) maddesi gereğince
    para, kıymetli evrak, altın, gümüş, değerli taş, antika veya süs eşyası
    gibi kıymetli şeyler hariç olmak üzere, borçlu ve aynı çatı altında
    yaşayan aile bireyleri için lüzumlu eşya; aynı amaçla kullanılan eşyanın
    birden fazla olması durumunda bunlardan biri haczedilemez.

    YanıtlaSil
  114. YA RABBİ ÇOK BÜYÜKSÜN SENDEN BAŞKA YARDIM EDECEK YOK SIKINTILI KULLARININ SIKINTISINI AL ALLAHIM.

    YanıtlaSil
  115. çok yakına ev icrası bitiyor ama taahüdü ihlalle ilgili bir calışma yok dedi vekilim alt komiyonan direk meclise zaten alacaklarını benden haciz edip aldılar ama diğer mağdur kardeşlerime yarar inşallah bu yasa

    YanıtlaSil
  116. allah hiç kimseyi çocuğunun karşısında çaresiz koymasın maruz kaldığınız muameleye üzüldüm.ama beni ençok çocuğunuzun dediği cümle etkiledi.2 gündür bu cümleyi aklımdan silemiyorum.yavrumun durumunu hayal ettikçe....

    YanıtlaSil
  117. arkadaslar kredi kartımı ödeyemediğim için takside böldürdüm eger ödemezsem hapis cezası olabilir mi

    YanıtlaSil
  118. barıı bılmıyorsun konusmaa yaa memurun yanında kı avukat olsa bılee onun yanın yannında bulunmaya hakkı yokk

    YanıtlaSil
  119. çok açıklayıcı bir yazı. teşekkürler...

    YanıtlaSil
  120. Ev eşyası haczi kalkıyor
    Para,kıymetli evrak,değerli taş vs. dışındaki ev eşyalarının haczi yasak haciz kapsamına alınıyor..

    Şu an TBMM Adalet komisyonunda olan tasarıya göre,ekonomik kriz ve yoğun borçlanmalar neticesinde İcra İflas Kanunu'nun çağın gereklerine uygun olarak yeniden düzenlenmesi amacıyla bu teklifin hazırlandığı belirtiliyor.

    Yoğun icra takiplerinin yaşandığı günümüzde,ev eşyalarının haczedilip muhafaza altına alınmasının borçlu ve ailesinde psikolojik travmalara sebeb olduğu,etrafa karşı yaşanan mahcubiyet yanında ailelerin dağıldığı,bu sebeble parçalanmalar yaşandığı,intiharların dahi yaşanabildiği belirtiliyor.

    Ev eşyasının haczinin borcu tahsil amacıyla çoğu zaman gereksiz olduğu,bir tehdit ve baskı unsuru olmasının haricinde ekonomik bir değer olarak tahsil sağlamadığı bildiriliyor.Burada mağdurun genellikle aileler ve çocuklar olduğu bildirilmiş...

    Haczedilen ev eşyalarının satışının çoğu zaman yapılmadığı,depolarda yığılmalar olduğu,günümüzde artık ev eşyası ile alacak tahsilinin çağdışı kaldığı ve sistemin gereksinimlerine cevap vermediği kanun gerekçesinde bildirilmiş..

    YanıtlaSil
  121. bu doğrumu ya ?

    YanıtlaSil
  122. kafa 1 milyonn..13 Aralık 2013 19:59

    aynen doğru ....

    YanıtlaSil