AYGÜN'den Çek Kanunu'nda Değişiklik Teklifi

ANKARA MİLLETVEKİLİ SİNAN AYGÜN’DEN ÇEK KANUNU’NDA DEĞİŞİKLİK TEKLİFİ
CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ AYGÜN’ÜN TEKLİFİ YASALAŞIRSA KARŞILIKSIZ ÇEK NEDENİYLE HAPİSTE OLAN BİNLERCE VATANDAŞ KURTULACAK.
KARŞILIKSIZ ÇEK DÜZENLEYENLERE ADLİ PARA VE HAPİS CEZASI VERİLEMEYECEK.
TEKLİFİN GEREKÇESİNDE, KARŞILIKSIZ ÇEK NEDENİYLE ADLİ PARA CEZASINA ÇARPTIRILAN VATANDAŞLARIN, HAPSE GİRMEMEK İÇİN YA TEFECİDEN BORÇ ALDIĞI YA DA CEZAYI ÖDEYEMEYİP HAPSE GİRDİĞİ BİLDİRİLDİ.
SİNAN AYGÜN, “KARŞILIKSIZ ÇEK DÜZENLEYENİN HAPİSLE CEZALANDIRILMASI AİLELERİ PARÇALIYOR”
CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, karşılıksız çek düzenleyenlere adli para ve hapis cezasının kaldırılmasını, sadece “çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı”nın uygulanmasını önerdi. Aygün’ün teklifi yasalaşırsa karşılıksız çek yüzünden hapiste bulunan binlerce vatandaş kurtulacak, yerel mahkemeler ve Yargıtay’ın iş yükü önemli ölçüde azalacak.

Sinan Aygün, 5941 Sayısı Çek Kanunu'nda değişiklik yapılmasına yönelik teklifini TBMM Başkanlığına verdi.
Teklifin gerekçesinde, karşılıksız çek keşide etme fiilinin, 1929-1985 döneminde “dolandırıcılık” suçu kapsamında değerlendirildiğine,1985-2003 döneminde hapis cezasını gerektiren bağımsız bir suç olarak kabul edildiğine, 2003 yılından itibaren de adlî para cezasını gerektiren bir suç olarak düzenlendiğine dikkat çekildi.

MAHKEMELER İŞLEYEMEZ DURUMDA
Karşılıksız çek keşide etme suçuyla ilgili davaların son yıllarda inanılmaz ölçülerde artış gösterdiği vurgulanan gerekçede, dosya yoğunluğu nedeniyle mahkemelerin işleyemez duruma geldiği ifade edildi. Mahkeme ve çek davalarına bakan Yargıtay’daki daire sayılarının artırılması gibi önlemlerin tümüyle geçici bir nitelik taşıdığı, kronikleşmiş karşılıksız çek sorununa kesin bir çözüm getirmediği vurgulanan yasa teklifinin gerekçesinde şöyle denildi:

“Çek davalarına bakan Yargıtay 10.Ceza Dairesi Başkanı Mahmut GÜL 2010 yılında yaptığı açıklamada, yerel mahkemelerdeki çek dosyası sayısının 1 milyon 480 bin civarında olduğunu, 50 bin çek dosyasının 10. Ceza Dairesi’nde karara bağlanmak üzere beklediğini, 110 bin dosyanın ise Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığında incelenmekte olduğunu, yılda en fazla 25 bin davayı sonuçlandırabildiklerini, Yerel mahkemelerin kararı bozulduğunda, yeni karar verilmesi ve tekrar temyiz edileceği düşünüldüğünde mağduriyetler olacağını ve kararların zaman aşımına uğrayacağını ifade etmiştir.”
BİNLERCE VATANDAŞ HAPİSTE
Yasa teklifinin gerekçesinde yürürlükteki Çek Kanunu’nda çekle ilgili olarak “karşılıksızdır” işlemi yapılmasına sebebiyet verme fiilinin, “adlî para cezası ve güvenlik tedbiri yaptırımlarını gerektiren bir suç olarak düzenlendiğine” dikkat çekildi. Adli para cezası uygulanan vatandaşların, devlete borcunu ödeyemediği için hapse girdikleri vurgulanan gerekçede, “Eş anlatımla, devlet, hapse girmemek için adli para cezasını ödemek isteyen vatandaşını bir anlamda tefeci batağına yönlendirmektedir. Bu nedenle karşılıksız çekten dolayı halen hapiste binlerce vatandaşımız vardır” denildi.
ÖNERİLEN DEĞİŞİKLİKLER
Aygün’ün teklifi yasalaşırsa, karşılıksız çek düzenleme fiili suç olmaktan çıkacak. Karşılıksız çek düzenleyen, adına karşılıksız çek düzenlenen ve yasal süresi içinde ibraz edilen çekin karşılığını banka hesabında bulundurmayanlar hakkında, hamilin şikayeti ve Cumhuriyet Savcısı’nın talebi üzerine Sulh Ceza Hakimi tarafından, her bir çekle ilgili olarak “çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı” kararı verilecek.Karşılıksız çek kullanmak suretiyle,kasıtlı olarak dolandırıcılık ve sahtecilik suçu işleyenler hakkında ise,TCK hükümleri uyarınca işlem yapılabilecek.
Aygün, teklifinde bankaların karşılıksız çıkan çek için sorumlu oldukları tutarın ise bin TL’ye çıkarılmasını önerdi. Bankalar, çek tutarı bin liranın üzerindeyse bin liralık kısmını, bin liranın altındaysa da tamamını çek hamiline ödeyecek. Bu tutar, Merkez Bankası tarafından enflasyon oranı dikkate alınarak her yıl Ocak ayında yeniden belirlenecek. Bankalar halen karşılıksız çıkan her bir çek yaprağı için 655 liraya kadar ödeme yapmak zorunda bulunuyor.
Aygün, bankaların sorumlu oldukları tutarın artırılmasının, çekle ödemelere olan güveni artıracağını, bankaları çek hesabı açarken daha dikkatli davranmaya ve müşterisinden yeteri kadar teminat istemeye yönelteceğini savundu.

Yasa teklifiyle, yeni çek defterlerinin verilmesi ve eskilerinin alınması için öngörülen süre 31 Aralık 2011 tarihine kadar uzatılması öngörülüyor.
Teklif yasalaşırsa çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı uygulanan kişiler 31 Aralık 2011’e kadar, çekin karşılığının belirli vadelerde ödenmesi konusunda şikayetçi ile anlaşır ya da anlaşma ödeyeceğini taahhüt ederse verilen bu cezanın infazı ertelenecek. Böylece karşılıksız çek nedeniyle ceza alanlara hem yeni bir imkan tanınması hem de alacaklıların alacağını tahsil edebilmeleri amaçlanıyor.
BİNLERCE AİLE MAĞDUR
Aygün karşılıksız çekten mahkûm olduğu adli para cezasını devlete ödeyemeyen binlerce kişinin halen cezaevlerinde yattığını belirtti. Borcu yüzünden hapse atılanların işlerini ve dolayısıyla borç ödeme kabiliyetini de kaybettiklerini vurgulayan Aygün, binlerce ailenin de bölünerek mağdur edildiğini, alacaklıların da alacağını tahsil edemediğini bildirdi. Aygün şunları söyledi:
“Türkiye’de ve dünyada yaşanan yaşanan ekonomik krizler sonucunda karşılıksız çek yüzünden mahkûmiyet alanların sayısı her geçen gün artırıyor. Sorunu çözmek için etkili düzenlemeler yapılması gerekiyor. Geçici, etkisiz ve uygulanması mümkün olmayan düzenlemeler sorunu iyice içinden çıkılamaz hale getirmekten başka bir işe yaramıyor. Karşılıksız çek düzenlemenin sonucunun hapis cezası olması, aslında, ceza hukukunda çağdışı kalmış bulunan “borç için borçlunun cezalandırılması” sisteminin benzeridir. Cezanın amaca uygun olması, bir ilaç gibi yerinde ve dozunda kullanılması gerektiği gibi, doğru ve adil olması da hukuk devletinin olmazsa olmaz bir şartıdır.”
Sinan Aygün, yasanın bugünkü hali nedeniyle çok daha önemli ve öncelikli sorumlulukları bulunan yargı sisteminin zamanının büyük bölümümü karşılıksız çeklere ayırmak zorunda bıraktığını ifade etti. Aygün, “birçok Cumhuriyet Savcısı ve Hâkimin zamanını karşılıksız çekle ilgili dosyalara ayırmak zorunda kalması kabul edilemez” dedi.

ANKARA MİLLETVEKİLİ SİNAN AYGÜN TARAFINDAN; 28.09.2011 TARİH SAAT 11.30 DA, ÇEK KANUNU DEĞİŞİKLİK YASA TEKLİFİYLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI YAPILACAKTIR.

İLGİLİ KANUN TEKLİFİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR
LİNK: 5941 SAYILI ÇEK KANUNU’NDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFİ VE GENEL GEREKÇE


Kategori: Ankara Milletvekili Sinan AYGÜN'den Çek Kanunu'nda  Değişiklik Teklifi, Çek yasası Mağdurları, Çek mağdurları, Çek Kanunu, Çek Mağduru

3.624 yorum:

  1. yaşadıklarınızı bu adrese mail atın lütfen bekliyor.......

    YanıtlaSil
  2. sormam gereken kişiyide yazın bari.biz en azından kendi nickimizle yazıyoruz.15 gün önceden biliyodum ne demek onu anlamadım.soranmı oldu size.yanlış yoldasınız.bu işler öle akşam milletin parası ile içip klavye başına geçipş15 nickle saldırmaya benzemiyo.yine söylüyorum hadi çöplüğüne

    YanıtlaSil
  3. O site düşse ne olur düşmese ne olur üfürükten teyyare aklı sıra değeremi bindiriyorsun git kardeşim gelme neler döndüğün anlamaya başladık zaten bize faydadan çok zarar getirir gidin kendi çirkinliğinizde kalın buraya bulaşmayın bu hamur daha çok su kaldırır çok Allah çrkeflerden tüm gerçek çek mağdurlarını korusun

    YanıtlaSil
  4. bunlarda yüz mü var.

    YanıtlaSil
  5. vay be demekki tartışma böyle başlıyor kimliği belirsiz meçhul kişiler ortalığı karıştırıyor kenara çekiliyor..ondan sonra tartış dur.

    YanıtlaSil
  6. SN.K.ZENGİN;

    İKİ ADET AYNI YORUMU ŞİMDİ FARKETTİM.ANCAK ÇEKMAĞDURLARI İLE İLGİLİ YAPILAN YORUMUN MUHATABI ÇEKMAĞDURLARI DIR.BEN DEĞİL.BEN BASKETÇİ OLARAK YAZARIM,TEK NİCKİM VARDIR.BAŞKADA YOK .BENİ KENDİ YAZDIĞIM YORUM BAĞLAR..İŞİ UZATMAK İÇİN YAZMADIM.GEREKLİYDİ.SON NOKTAYI KOYDUM.DAHA DA YAZMAM.

    EĞER YOURM KİRLİLİĞİ YAPTIYSAM BAĞIŞLAYIN.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 29/09/2011 15:08

    YanıtlaSil
  7. 1 ben içki içmem
    2 benim kim olduğumu basketçiye sor
    3 edirneli nickiyle yazan başka birisi var o ben değilim basketçi biliyor
    4 ben yanlış yolda değilim kimseden bir menfaatim bir beklentim yok
    5 sorman gereken kişi sizin sahibiniz
    6 sen benle muhattap olacağına laf yetiştireceğine ne yapabiliriz nasıl bir eylem yapabiliriz bu yasadan nasıl kurtulabiliriz onlarla uğraş millete laf yetiştirmeyi bir kenara bırak.
    7 çokta merak ediyorsan basketçide numaram var her türlü ulaşırsın bana

    YanıtlaSil
  8. Evet bazıları geri geliyor maalesef, sizden kaynaklandığını sanmıyorum, bazen yanlış adres yazıldığı da olabilir ancak ben mail kutularının dolu olması sebebiyle okunamadığını tahmin ediyorum. Yine de devam diyorum...

    Saygılar

    YanıtlaSil
  9. Site yönetimine yaptığı bu çeviriden ötürü teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. SAYIN: BASKETÇİ, İYİ HABERLERİ ANLATMANDA MAHSUR YOKSA, ANLATIRSAN SEVİNİRİM.

    YanıtlaSil
  11. ben siz içiyosunuz dedimmi? senin kim olduğunu biliyorum kimseye sormam gerekmiyo,bizim sahibimiz derken yine kin kusuyosunuz,ne varmış bu sahibimizde,niye bu kADAR BATIYO SİZE Bİ ANLASAM

    YanıtlaSil
  12. Akrep gibisin kardeşim,
    korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
    Serçe gibisin kardeşim,
    serçenin telaşı içindesin.
    Midye gibisin kardeşim,
    midye gibi kapalı, rahat.
    Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim.
    Bir değil,
    beş değil,
    yüz milyonlarlasın maalesef.
    Koyun gibisin kardeşim,
    gocuklu celep kaldırınca sopasını
    sürüye katılıverirsin hemen
    ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye.
    Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani,
    hani şu derya içre olup
    deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf.
    Ve bu dünyada, bu zulüm
    senin sayende.
    Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer
    ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak
    kabahat senin,
    — demeğe de dilim varmıyor ama —
    kabahatın çoğu senin, canım kardeşim

    YanıtlaSil
  13. Evet lütfen iyi haberler varsa paylaşın, cezaevindeki insanlar haftada bir kez büyük bir umutla bizleri arıyor ve olumlu gelişmeleri duyduklarında çok rahatlıyorlar.

    YanıtlaSil
  14. konumuza çok vakıf değil..adalet bakanlığına gidin dedi:))çözüm olarak

    ikithi ile gerekli irtibatı kurduk hasan beyle

    YanıtlaSil
  15. bana bir şeyin olduğu yok hiç kimseyede kin kusmuyorum sen sataşacak yer bulamayınca bana sataştın madem benim kim olduğumu biliyorsun .neden dalga geçer gibi yazıyorsun başkalarına birşey duyurmak istiorsan direk yaz beni ilgilendirmez.ben herzaman her eylemde varım dedim kimseyi küçümsemedim dalga geçmedim o site bu site diyede ayırmadım ayırmamda .
    dünkü 15 gün meseleside ben zaten yazmam bilen bilir. 15 gün önceden gerçekten biliyordum ama emin değildim bu sitelerde çok şeyler olacak denildi çok umutlar verildi ama olmayınca insanlar hayal kırıklığına uğradı belki o yüzden yazılmamıştır. bensadece kimse boş durmuyor çalışmalar var anlamında yazmıştım kim gerçekten çalışıyorsa ben herzaman elimden geldiğince yanındayım..
    yeterki ortalığı karıştıran fitne çıkartanlar olmasın...

    YanıtlaSil
  16. Adaletistiyorum29 Eylül 2011 17:37

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    YanıtlaSil
  17. Adaletistiyorum29 Eylül 2011 17:37

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    YanıtlaSil
  18. bizim sahibimiz derken,onu bi açıklasana kardeş

    YanıtlaSil
  19. Adaletistiyorum29 Eylül 2011 17:59

    insanlık onuru için,haksızlığa,hukuksuzluğa son vermek için,çağdaş türkiye için,insanlık suçu BORCA HAPİS çek KANUNU DEĞİŞMELİ

    MAHKEMELERDEKİ 6 MİLYON DOSYADAN 1,5 MİLYONU ESNAF İŞADAMLARININ İŞSİZLİK-İFLASTAN OLAN ÇEK DOSYALARI

    TÜRKİYE büyüyor HALK fakirleşiyor İŞSİZLİK işadamı,esnaf İFLAS çek HAPİSLERİNDE aileler EV hacizlerinde DEĞİŞ TÜRKİYEM

    Borca hapis, bebelerin ev eşyasına haciz KANUNU, ÇOCUĞUNU döverek, işkenceyle TERBİYE eden EBEVEYNLE eşdeğer

    Kriz,İŞSİZLİK,iflas,çekBORCA HAPİS,İCRALAR, Çocukların YAŞAM-EĞİTİMhaklarıGASPEDİLİYOR. borcaHACİZ- HAPİS KanunlarıÇAĞDIŞI

    ONBİNLERCE İŞADAMI, İFLAS ETTİĞİ, ÇEKİNİ ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN HAPİS, AİLELER HACİZ,

    YanıtlaSil
  20. Merhaba

    Yorumunuza %100 katiliyorum. Onumuzdeki banka ve faktoring cephesi cok cok guclu. Ama unutmayin devlet acisindan onlar makbuldur cunku Turk ekonomisine sicak parayii cekiyorlar. O yuzden sanayici batmis, esnaf batmis, hapse girmis, aileler dagilmis kimsenin umurunda degil. Sizin verdiginzi verginin 100 kati nasilsa sicak para olarak giriyor faiz nemalaniyor.

    O yuzden her zamankinden daha fazla mucadele sart. Ama ne yazikki birlik beraberlik hicbir sekilde saglanamiyor. Simdiye kadar herkes gucbirligu yapsa bu sorun belkide cozulmustu. Artik insanin yeter artik diyesi geliyor ama bu sitedeki birkac kiside mail atip faks atmak yerine habire polemige giriyor. O hakli olsa ne olur biz hakli olsak ne olur baskasi hakli olsa ne olur. 30 Ekim gelipde ortada birsey olmazsa sadece vaat ve umut kaldiysa kim sahiplenecek bu durumu? O yuzden bu mucadele herkesin ortak mucadelesi olmali. Ne olur arkadaslar, niye kimse durumun vahametini anlamiyor. Milletvekiliydi, Sinan Aygundu, gorusmeydi, vaatti bunlar hikaye. Nihayette iktidar partisi miletvekilleri bile istese bu yasa cikmaz. Tek yetkili sayin basbakandir ve begensekde begenmesekde ugrasip kamuoyu olusturup sert polemiklere girmeden elele mucadele etmek ve karsimizdkileri ikna etmektir. Ben inaniyorumki bankacilara, faktoringcilere, avukatlara ve kotu niyetli insanlara ragmen bir gun insanlar ozgurluklerine kavusacak. Bir gun bu zulum sona erecek ama ancak herkes mucadeleye odaklanirsa.

    Not: Sayin site yonetimi ve sayin basketci: Gerekli gereksiz yorum siliyorsunuz, bari lutfen bu polemikleride silin sadece bilgi verici mesajlar kalsin. Gerekirse bu yorumuda silin ama lutfen sitede polemik ve sitem mesajlari degil bilgi mesajlari olsun. Umarim bu ricama ilgi gosterirsiniz.

    Saygilarimla

    Muhendis 34

    YanıtlaSil
  21. KESİNLİKLE SİZE KATILIYORUM.ELİMDEN GELDİĞİNCE SİZLERİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞACAĞIM.GÖZÜMDEN KAÇAN OLURSA BAĞIŞLAYIN.

    BASKETÇİ 29/09/2011 18:24

    YanıtlaSil
  22. Akrep gibisin kardeşim,
    korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
    Serçe gibisin kardeşim,
    serçenin telaşı içindesin.
    Midye gibisin kardeşim,
    midye gibi kapalı, rahat.
    Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim.
    Bir değil,
    beş değil,
    yüz milyonlarlasın maalesef.
    Koyun gibisin kardeşim,
    gocuklu celep kaldırınca sopasını
    sürüye katılıverirsin hemen
    ve âdeta mağrur, koşarsın salhaneye.
    Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani,
    hani şu derya içre olup
    deryayı bilmiyen balıktan da tuhaf.
    Ve bu dünyada, bu zulüm
    senin sayende.
    Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer
    ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak
    kabahat senin,
    — demeğe de dilim varmıyor ama —
    kabahatın çoğu senin, canım kardeş

    YanıtlaSil
  23. MECLİS AÇILMADIĞI ÇİN ÇOĞU MAL KUTUSUNU BOŞALTMIYOR.O NEDENLE GERİ DÖNÜYOR.

    BİLGİNİZİE

    BASKETÇİ 29/09/2011 18:39

    YanıtlaSil
  24. **************************************ZORUNLU AÇIKLAMA****************************************

    DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIM,

    HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR DİLİYORUM.

    BUGÜN BİR ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞI BİR AÇIKLAMAYI DOLAYLI OLARAK ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUM.BU TALİHSİZ AÇIKLAMAYI TÜM MAĞDURLAR ADINA ESEFLE KINIYORUM.BU AÇIKLAMAYI YAPAN ARKADAŞIMIZIN YADA ONUN ADINA YAPAN KİŞİNİN BU AÇIKLAMAYI YAPMASI KESİNLİKLE ABESLE İÇTİGALDİR.
    SAKIN YANLIŞ ANLAMIYIN,BÖYLE BİR OLUMSUZLUK VARDIDA BİZ BUNU GİZLİYORDUK ANLAMI ÇIKMASIN.TAM AKSİNE BU ARKADAŞLARIN BU DAVANIN UZAMASI YADA YARA ALMASI İÇİN ,SİZ MAĞDURLARI UMUTSUZLUĞA DÜŞÜREREK EMELLERİNE ULAŞMA ÇABASIDIR.
    BU DAVAYA GÖNÜL VEREN BU DAVA İÇİN ÇIRPINAN BİR KİŞİ YADA KİŞİLER BÖYLE BİR OLUMSUZ HABER OLSA BİLE BUNU VERİŞ ŞEKLİ BÖYLE OLMAMALIDIR.AKLİ SELİM BİR İNSANIN YAPACAĞI AÇIKLAMA BU DEĞİLDİR.
    ŞUNU NET VEAÇIK SÖYLİYELİM ,DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİK AMA BİR KEZDAHA SÖYLEYELİM MECLİSDE BÖYLE BİR KANUN ZATEN YOK DEDİK,DİLİMİZDE TÜY BİTTİ.DEDİKKİ ADALET VE KALKINMA PARTİSİ ÇEK KANUNUNA YÖNELİK TEK BAŞINA BİR ÇALIŞMA YAPMAYACAK BU İKİ KERE İKİ DÖRT EDER KADAR GERÇEKTİR.BİZLER İÇİN YAPILAN ÇALIŞMA ADALET ALT KOMİSYONUNDA DİĞER SORUNLARLA BERABER MECLİSİN AÇILMASINI BEKLENİYOR.BİZİM ANLATTIĞIMIZ BU.BAKANLAR KURULU KANUNLARI YAPAR.BÖYLE BİR KANUN YAPILACAKSA BİLE BUNU AK PARTİ Lİ BİR MİLLETVEKİLİ BİLEMEZ.
    BİZ BURDA İYİ BİR HABERİ BİLE YAYINLAYAMZAKEN BÖYLE ASLI ASTARI OLMAYAN BİR HABERİN BÜYÜK BİR MARİFETMİŞ GİBİ YAYINLANMASI ACIDIR.BUNUN TRAVMALARINI GEÇMİŞTE YAŞADIK.ONUN İÇİN AKLI BAŞINDA BİR İNSANIN HELE HELE BUSİTENİN MUTFAK KISMINDAKİ BİR İNSAN OLAN CÜNEYT BEY'İN AYLARDIR YÖNLENDİRMELERİ İLE MÜCADALE DEN BİR KİŞİNİN BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMASI HEM MANİDAR VE BİR OKADARDA ÜZÜCÜDÜR.

    BEN ARKADAŞLARIMI BURADAN KESİN BİR DİLLE TEMİN EDİYORUM Kİ BÖYLE BİR DUYUM OLMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR.
    BU HABERİN DAVA ARKADAŞLARIMI NEKADAR ÜZDÜĞÜNÜ VE UMUTSUZLUĞA İTTİĞİNİ SAATLERDİR MSN DE AÇIKLAMA YAPARAK BİREBİR ANLATMAYA ÇAILMAKTAYIM.BİRÇOK ARKADAŞIM KINAMIŞTIR.ANCAK KENDİLERİNE İTİDALLİ DAVRANMALARINI RİCA ETTİM.SİZLERİN DE BU YORUMDAN SONRA AYNI OLGUNLUĞU GÖSTERECEĞİNDEN EMİNİM.SAĞDUYU HERZAMAN GALİP GELMİŞTİR.

    HEPİNİZE SAYGI VE SEVGİLERİMİ İLETİRİM

    BASKETÇİ 29/09/2011 20:02

    YanıtlaSil
  25. DEĞERLİ AYEGER VE KADA ARKADAŞLARIM ;

    CEVABIM YUKARDA.........

    YanıtlaSil
  26. Sayin Arkadaslarim,
    Hükümet ve CHP anayasa konusunda komisyon kurma uzlasisina vardi.bu CHP ninde bir takim yaptirimlarini söz konusu hale getirecektir.eger biz cek magdurlari konusunda CHP samimi ise bunu hükümete bir baski unsuru haline getirebilir.Benim kisisel kanaatim bu konuda kendimizi CHP unutturmadan bunu kendi lehimize kullanalim.Bence CHP ye ve vekillerine bu konuda baski yapalim.
    Saygilarimla...

    YanıtlaSil
  27. bankalar 2 ay kart borcunu ödemeyene 3. ayda ihtar yollamay başlar, yeni kanun ile kredi kartı borunun %50 sini ödemeyen nakit avans kapatılıyor, min ödeme tuatarları yukseliyor, fazla değil yılbaşından hemen sonra inanaılmaz bir kredi kartı mağdurları opatlaması yaşanacak ülkemizde, balonu şişirdiler şişirdiler , bu balon patlaycak, hükümet bütün bunlara bir önlem almak zorunda, çünkü halkın bu duruma düşmesinde en büyük faktör hükümettir, enflasyonun düşmesi bile buna bağlıdır, herlkesi borçlandırdılar, borçlanmaya olmayan paralar ile tuketime teşvik ettiler, ekonomi büyüdü, ama olmayan para ile borç ve kredi ile büyüdü, bunun bir bedeli var , halka, borç ödeyebilmek,için sosyal hayattan feragat etti, tatilden feragat etti, sinamaya gitmedi dışarda yemek yemedi, üsütne başına almadı, yemeğinden içeceğinden kıstı, bu günümüz hükümetinin hedeflerinden birisydi zaten, Türk halkının normlarını düşürmek, yaşam seviyesini minumuma indirmek, ve de başardılar malesef, ama bunun altında kalacaklardır elbette,

    çek yasası mağdurlarının yanısıra çom kısa sürede kredi karı mmağdurları, tüketici kredisi mağdurları da oratay çıkmaya başlayacaktır,
    TCMB verilerine göre

    kredi ve kredi kartını ödeyemeyenlerin topplamı

    2009 633.835 kişi

    2010 536,700 kişi

    2011 429,947 kişi (ilk 7 ay) tahmini olarak yıl sonunda 850 bin kişiyi gececektir

    görüldüğü üzere ülkemiz büyük bir ekonomik çöküş içindedir, hükümet bunun altından kalkamaz, çekde hapis cezası kalkacaktır, bize çektirdikleri zulum soma erecektir, kimsenin şüphesi olmasın.

    YanıtlaSil
  28. MisafirinMisafiri29 Eylül 2011 22:13

    kredi kartı borcunu ödemeyene hapis yok
    banka kredi borcunu ödemeyene hapis yok
    elektrik borcunu ödemeyene hapis yok
    su, doğalgaz borcunu ödemeyene hapis yok
    vergi borcunu ödemeyene hapis yok
    herhangi bir borcunu ödemeyene hapis yok

    sadece vadeli çekini ödeyemeyene hapis var

    YanıtlaSil
  29. sayın Basketçi dünkü sinan aygününün basın toplantısı yankıları neler oldu acaba bu gün ankaraya gidip geldim haberim olmadı saygılar

    YanıtlaSil
  30. MisafirinMisafiri29 Eylül 2011 22:17

    cek dolandırıcısının hapis cezasında indirim var
    teröristlerin hapis cezasında indirim var
    asker, polis katillerinin hapis cezasında indirim var
    bebek katili PKK'lıların hapis cezasında indirim var
    her türlü katilin cezasında indirim var
    her türlü sapığın cezasında indirim var
    çocuklara tecavüz edenlerin cezasında indirim var

    sadece vadeli çekini ödeyemeyene hapis cezasında indirim yok

    YanıtlaSil
  31. basketci
    fatmaSahin_ASPB sizlerde bu durumdan hoşnut değilsiniz.sırf borcundan dolayı bir işadamı nasıl hapse girer.bir çocuk babadan nasıl kopar.?
    29 seconds agoFavoriteReplyDelete
    *************************************************
    basketci
    @FatmaSahin_ASPB borca hapis son olsun.bayram öncesi evlerde yüzler gülsün.işadamı tezgahına dönsün.çocuklar şen olsun.lütfen, bayrama kadar

    1 minute agoFavoriteReplyDelete
    *******************************************************
    basketci
    @FatmaSahin_ASPB n.bakanım,aile kavramını bu bayram tekrar geri alalım.iş adamları cezaevinden çıksın.çocuklar babalarına kavuşsun.

    5 minutes agoFavoriteReplyDelete
    *******************************************************
    basketci
    @RT_Erdogan bu bayram çocukların babalarına,eşlerin kocalarına,yurt dışındakşlerinde ailellerine kavuşacağı bir bayram olsun.lütfen....

    8 minutes agoFavoriteReplyDelete
    ****************************************************
    basketci
    @RT_Erdogan sn.Başbakanım,işadamları sizin ağzınızdan dökülecek cümlelerle çifte bayram yaşamak istiyor.borca hapis kalksın lütfen

    12 minutes agoFavoriteReplyDelete
    ******************************************
    basketci
    @RT_Erdogan insanlık onuru için,haksızlığa,hukuksuzluğa son vermek için,çağdaş türkiye için,insanlık suçu BORCA HAPİS çek KANUNU DEĞİŞMELİ

    17 minutes agoFavoriteReplyDelete
    *****************************************************
    basketci
    @RT_Erdogan MAHKEMELERDEKİ 6 MİLYON DOSYADAN 1,5 MİLYONU ESNAF İŞADAMLARININ İŞSİZLİK-İFLASTAN OLAN ÇEK DOSYALARI,çığlığımızı duyun lütfen

    18 minutes ago
    *******************************************************
    basketci
    @RT_Erdogan sn.Başbakanım,ONBİNLERCE İŞADAMI, İFLAS ETTİĞİ, ÇEKİNİ ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN HAPİS, AİLELER HACİZ kıskacında.artık dur diyelim...

    20 minutes ago

    BASKETÇİ 22:29

    YanıtlaSil
  32. BİZLER TÜ KAKAYIZ.
    ANLAMADINIZMI?

    BİDE İÇİMİZDEN BİRİLERİ DE BU TABLOYU KÖRÜKLERSE VARIN SİZ DÜŞÜNÜN SONUÇLARINI.

    BASKETÇİ 29/09/2011 22:35

    YanıtlaSil
  33. PEK Bİ YANKSI OLMAYACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SONUÇTA YAPILACAK OLAN ŞEY BELLİ.MECLİS AÇILACAK VE ADALAET ALT KOMİSYONU MECLİSE BİZLERİNDE İÇİNDE OLDUĞU RAPORU SUNACAK.ONDAN SONRA MÜHÜR DURUMLARI. -;)

    BASKETÇİ 29/09/2011 22:38

    YanıtlaSil
  34. BUNLARDA VARMIŞ ------------------------------------------------

    BAKIN MECLİSTE ÖYLE BİR YOĞUNLUK VAR Kİ BİZİM SORUNUMUZ ŞU ANDA MECLİSİN KAPISINDAN İÇERİ GİRMEDİ
    BİR KERE NE KADAR DA HAKLI OLSAK DA BİZ BORÇLUYUZ BU ÜLKEDE İNSANLARIN BORÇLUYA BAKIŞ AÇISI CİNAYET İŞLEYEN KATİLE NASIL BAKIYORSA BİZEDE O KADAR KESİN SUÇLU BAKIYORLAR ÖDESEYDİN ÖDİYEMİYECEKTİN NİYE ALDIN OLURMU GİBİ DÜŞÜNCE TARZININ VAR OLUŞU ÖN YARGILI ANLAYIŞ NEDEN NİÇİN SORUSUNUN ÖNÜNE GEÇMİŞ NE HALİN VARSA GÖR YA ÖDE ÖDEYEMESSEN HAPSE GİR GİBİ KOLAY BASİT BİR ADALET ÇÖZÜMÜ İLE SÖZÜM ONA HEPİMİZİ MUTLU FERAH YAŞATMAYA SÖZ VERENLER SİYASİLER KENDİ ÜLKEMİZDE KENDİ VATANIMIZDA BİZE ACI ÇEKTİRİYORLAR-------------------DİKKAT EDİN BANKALAR FAKTORİNGLER PARA KAZANIYOR ÇOK BÜYÜK KAR EDİYOR BANKALAR ÇEK KARNESİ DAĞITIYOR FAKTORİNGLER TOPLUYOR DEVLET ESNAFINA KIREDİ SAĞLAMADIĞI İÇİN DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR MİSALİ ESNAFTA BUNLARIN AĞINDA AMA İŞİN DAHA KÖTÜSÜ VAR DEVLET DE BUNLARIN AĞINDA BUNLARIN VERDİĞİ DAĞITTIĞI PARALAR SAYESİNDE TİCARETİNİ DÖNDÜREN VATANDAŞLARA EĞER ÇEKTE HAPİS CEZASINI KALDIRIRSANIZ PİYASALARA PARA POMPALAMAYI DURDURUZ SANTAJI YÜZÜNDEN KOSKOCA DEVLET BİLE BUNLARIN SÖZÜNÜ DİNLEMEK ZORUNDA KALIYOR------HA BU İŞTE TEK ÇARE VAR AĞIR BASMAMIZ BU NASIL OLUR HEP BERABER BÜTÜN BATAN ESNAFLARI BİR ARAYA TOPLAYIP **BİZDE VARIZ** DEMEMİZ LAZIM BIRAKIN VEKİLLERİ HAKİMLER BİLE SANKİ KENDİ PARALARINI BATIRMIŞ GİBİ DAVRANIYOR

    ARKADAŞLAR DÜN DE YAZDIM HER KES BİR KÖŞEDEN BİR ŞEYLER YAPSIN VE HERKES BİRBİRİNE DESTEK OLSUN GERÇEKLERDEN KAÇMAYALIM VE MÜCADELE EDELİM
    TEK ÇIKIŞ TEK ÇARE VEKİLLERE RİCA EDMEMİZ EVET SADECE RİCA EDMEMİZ HEPSİNE ESNAFLIK AHLAKI İÇİNDE RİCA EDMEMİZ KİM OLURSA OLSUN İYİ BİR KONUŞMA ÇOK FAYDASI OLACAKTIR
    ANLATALIM HER ŞEYİMİZİ KAYBETTİĞİMİZİ BUNA RAĞMEN BİR LOKMA EKMEK İÇİN MÜCADELE EDDİĞİMİZİ ZATEN CEZAMIZI FAZLASIYLA ÇEKTİĞİMİZİ ANLATALIM SADECE LÜTFEN DEMEK BİLE BİR KURTULUŞTUR SAKİN OLMALIYIZ MÜCADELEYİ BIRAKMAMALIYIZ

    VE MÜCADELENİN DİĞER YOLLARI NE VARSA BİR ŞEYLER YAPALIM KİMSE ÖZGÜRLÜK ARMUTUN AĞZINA DÜŞECEĞİNİ SANMASIN ANCAK ELİMİZLE KOPARABİLİRİZ SAYGILAR

    YanıtlaSil
  35. yav sen ne cevhermişsin basketçi, şak diye çözdün bu işi.kargadan başka kuş yokmu.düne kadar tacı olan bayan uyanıpta sizi dışlayınca tu kaka. ne bübarek insanmış cüneyt her taşın altında, ne gizli güçmüş, elinde sihireli degnek bilir kişi bozuntusu asalak.

    YanıtlaSil
  36. allahını seven bir kimse yokmu neden çek mağdurlarına hapis varda dağdaki terör lanetlerine hapis yok illaki çıkıp dağda teröris olup tekrar ben tövbe ettim deyipde afmı dileyelim nekadr saçma bir yasamız var yaa

    YanıtlaSil
  37. Sayın Basketçi sizin bu yasa hakkındaki düşünceniz olumlu bu mesajınızdan anladığım kadarıyla biraz bizede bilgi olmasa bile bieşeyler çıtlatsanızda akşam yatağımıza daha bi umutlu kafamızı koysak :)

    YanıtlaSil
  38. her ay magdurlardan en az 2000 tl toplayan zihniyetin böyle açıklama yaptirması veya yapması normaldir.kimse olumsuz luğa kapılmasın güzel günler yakındır

    YanıtlaSil
  39. bir hafta bi odada kapali kalsa malum şahıs,bu iş bitecek.sahtekar adam hani aranman, yakalanman var dı?hani nerde?topla paraları keyfine bak.elinde bi sünnetçi çantası,devam et.hayat ne güzel

    YanıtlaSil
  40. Tesekkur ederim,sizin aciklamanizdan sonra tekrar gonderdim,iletildi mesajini aldim,hayirli gunler.

    YanıtlaSil
  41. cevabına tesekkürler mühür vaziyetine gelirken daha ne gibi seyler yapabiliriz

    YanıtlaSil
  42. Sayın Basketçi,

    Olumlu bir şey varsa paylaşın yorumuma cevabım yukarıda demişsiniz ancak, o cevabınızda olumlu bir şey göremedim, tam tersi bazı olumsuz söylemler varmış galiba, kim ne demiş anlayamadım. Birisi açıklayabilir mi?

    YanıtlaSil
  43. SAYGIDEGER ARKADAŞLARR,

    ,,,,,AKEPE NİN GÜNDEMİNDE ÇEK YASASIYLA İLGİLİ Bİ ÇALIŞMA YOK,,,BU DOGRU

    ,,,,,AKEPE MİLLETVEKİLLERİNDEN DE BİR ÇALIŞMA MEVCUT DEGİL...BU DA DOGRU

    ,,,,,SAYIN SİNAN AYGÜNÜN KANUN DEGİŞİKLİGİ TEKLİFİNDENDE BİŞEY ÇIKMAYACAK,,,BU DA DOGRU

    ADALET KOMİSYONUNDADA BÖYLE BİR YASA TASARISI YOK,,,BU DA DOGRU

    BAKANLAR KURULU GÜNDEMİNDEDE ÇEK YASASI İLE İLGİLİ BİŞEY YOK,,,BU DA DOGRU

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,AMA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    HSYK (Kİ SON GÜZ KARARNAMESİ İLE HÜKÜMETLE NASIL BİR UYUŞMA İÇERİSİNDE HEPİMİZ GÖRDÜK),,,EVET HSYK NIN İSTEGİ VE YOGUN BASKISI NEDENİ İLE,,,

    YARGIDAKİ TIKANIKLIK VE TIKANIKLIGIN SEBEBLERİNİN EN BAŞINDA ÇEK DAVALARI VE KAÇAK ELEKTRİK OLMASIYLA ,YARGITAYIN FERYATLARI NEDENİYLE

    ADALET BAKANLIGININ CEZAEVLERİNDEKİ DOLULUK VE BUNA BAGLI SIKINTILARIN HIZLA YÜKSELMESİ NEDENİYLE

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    TÜM TÜRKİYEDE TEPKİ ALAN UZUN TUTUKLULUK SÜRELERİNİN KISALTILMASI VE YARGININ HIZLANDIRILMASI NEDENİ İLE YAPILAN TOPLANTILAR FİKİR DANIŞMALARI VE SONUNCUNDA YAPILACAK BİR DÜZENLEME DE KESİNDİR,,,BU DA DOGRUU,,

    İŞTEEEEE,,,,,,BİZLERİNDE BU PAKETE GİRMESİDE KESİNDİR(BENCE)

    ,,,,,BU DA DOGRUUUUUUUUUUUUUUUU

    BAŞKA ŞİMDİLİK BİR ŞEY YOK,,,BU DA DOGRUUUUU

    MECLİS AÇILACAK,,,ADALET BAKANLIGI YAPTIGI ÇALIŞMALARI HÜKÜMETE SUNACAK OKEY ALINACAK ADALET KOMİSYONUNA GİDECEK ORADA RUTÜŞLER YAPILACAK VE GENEL KURULA GELECEK ORDANDA ÇIKACAK(ÇIKMAMA İHTİMALİ YOK TABİİ AKEPE TASARIDIR)

    BU DAHADA DOGRUUUUUUUUUUUUUUUU

    SABIRLI OLALIM ARKADAŞLAR

    BU SEFER ÇOK BAŞKA

    BU SEFER UMUTLAR ÇOK YÜKSEK

    BU SEFER ÖZGÜRLÜK ÇOK YAKIN

    BU SEFER GELİŞEN OLAYLAR SIRASI İLE ORTADADIR

    BU SEFER BU İŞ BİTECEK ÇÜNKÜ İKTİDARDAN GELEN BİR TASARI OLACAKTIR

    TANER

    SAYGILAR

    YanıtlaSil
  44. günaydın arkadaşlar..hiç kimse merak etmesin herşey lehimize giditor chp zaten sürekli bu önergeyi veriyordu bir kez daha gündeme getirmesi çok iyi oldu..akp koşulsuz aanayasa yapma konusunda chp ye garanti verdi..akp kendi kanunlarını çıkartırken mecburen chp önerilerinide kabul etmek zorunda kalacak ki bu zaten büyük kesimi ilgilendiren bir şey mhp her ne kadar sessiz kalsada seçmenlerle ters düşmemek için onlarda bastıracak ve bu yasa lehimize çıkacak..ben bundan eminim..daha önceleri bu kadar kesin düşünceye sahip değildim fakat..akp kendi lehine olan yasaları çıkartmak için mutlaka bu öneriyide kabul edecektir...bizim sorunumuz öyle kenara köşeye atılacak dosya altı yapılacak bir sorun değil 3-5 milyon kişiyi ilgilendiren bir sorun..herkes müsterih olsun. Arada bir bilmem nerden çıkar gibi çıkıp laf olsun diye konuşan ASALAKLARA duyurulur

    YanıtlaSil
  45. Barışçı-Mersin30 Eylül 2011 09:33

    Haklı davamızın haklı olan arkadaşları; hepinize günaydın.

    Değerli arkadaşlar; moreller bozuk gibi bir halimiz var galiba. Hiç ama hiç morelinizi bozmayın. Şahsen benim görüşmelerim hiçte olumsuz değil. Kendim dahil; tüm arkadaşlarıma şunu öneriyorum.

    Artık; TBMM açılıyor. Gelin; her türlü çatışma ve çekişmelerden, karalamalardan uzak durarak, haklı davamız anlamında ortak yol haritalarına yeniden odaklanıp, özgürlüğümüz anlamında yapabileceğimiz her şeyi yapalım.

    Zannederimki; iki hafta evvel gönderdiğim onlarca mektubum TBMM açıldığında, Sayın; Milletvekillerimiz, Bakanlarımız, Grup Başkanvekillerimiz ve Komisyon Üyelerimizce okunup değerlendirilecektir.

    Haydi yeniden bir kez ve son kez çalışmalara başlayalımmı?

    İmkanı olan arkadaşlar; TBMM ziyaretlerini, Yargıtay v.s. ziyaretlerini gerçekleştirsinler.
    Bu imkanı olmayanlar; telefon görüşmelerini, mesaj, faks, mail ve mektup eylemlerine devam etsinler diyorum.

    Haklı davamızda tüm emeği geçenlere ve tüm katılcılara saygılarımla. Allah; hepimizin yardımcısı olsun

    YanıtlaSil
  46. DEĞERLİ KARDEŞİM TANER,

    BEN AÇIKÇA YAZDIM.HEM O YAPILAN TALİHSİZ YORUMA KARŞILIK HEMDE BİZİM İÇİN ŞU ANDA GEÇERLİ OLAN DURUMU ANLATTIM.BEMİN SİZE HADİ ARKADAŞLAR KURTULDUK HERKES YOLUNA DEME ŞANSIM OLSA BİLE DEMEM.AYRICA BÖYLE BİR ŞEYİ ŞU ANDA NE BİR MİLLETVEKİLİ BİLEBİLİR NEDE BİR BAŞKASI .AMA DİYORUMKİ ŞUANDA BİZİM YAPTIĞIMIZ TEMASLAR SONUCU OLUMSUZ HİÇBİR ŞEY YOK.VE MECLİSİN AÇILIŞINI BEKLYİYORUZ.YUKARDA BEN-İHTİYAR ARKADAŞIM "MECLİSİN KAPISINDAN BİLE İÇİERİ GİRMEMİŞİZ"DER.BUDA YANLIŞ BİY YORUM.ZATEN İÇERİ GİRDİK DEMİYORUZ.1 EKİMDE MECLİS ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAK VE ADALET ALT KOMİSYONUNDAKİ RAPORLAR TEK TEK MASAYA YATIRILACAK.EVET DEDİKKİ HERŞEY OLUMLU AMA BU İŞİN SONUNDA MÜHÜR SN.BAŞBAKIMIZIN ELİNDE.KONU BUKADAR AÇIK VE NET.AMA BİZİM İÇİN ÖZEL BİR KANUN ÇIKMAYACAĞIDA ÇOK AÇIK VE NET.BU İKİSİ ÇOK FARKLI ŞEYLER.BU KONUYU ALIP OLUMSUZ OLARAK YAZMAK HİÇDE ETİK DEĞİL.BENİM İSYANIM BU.

    BENİM HEM İNANCIM HEMDE AKCN VE BARIŞÇI-MERSİN İLE BERABER KONUN MUHATABI OLAN KİLİT İSİMLERLE YAPTIĞIMIZ TEMASLARDA OLUMSUZ HİÇ BİR MESAJ ALMADIK.AMA ŞUNU NET SÖYLÜYORUM HELE HELE DÜNKÜ O TALİHSİZ YORUMDAN SONRA BİZLER ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ,VE HER HABERİ BURAYA ATAMAYIZ.BİR ARKADAŞIM SİZİN YAPTIĞINIZ YORUMUNDAN BAHSETTİ.AMA NEYAZIKKİ ORDAKİ YAZAN ARKADAŞLAR DA TEPKİSİZ VE DUYARSIZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 30/09/2011 09:49

    YanıtlaSil
  47. DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIM,
    HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR DİLERİM.HERKESİN İŞLERİNİN RAST GİTMESİNİ ARZU EDERİM.

    SİZLERDEN RİCAM NİYETİNİN NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN YORUMLARA İTİBAR ETMEMENİZ.HEPİMİZ BU SİTE SAYESİNDE HEM NET HEM DE EN GÜNCEL BİLGİLERİ ALABİLİYORUZ.ÖNEMLİ OLAN DA BU.

    CUMARTESİ GÜNÜ DAVAMIZLA İLGİLİ BİR ARKADAŞ BİZLERE ÇOK YARDIMCI OLAN BİR KİŞİ İLE ÇOK ÖNEMLİ BİR TOPLANTIYA KATILACAK VE SORUNLARIMIZI YÜZYÜZE KONUŞACAĞI BİR ORTAMDA OLACAK.BU TOPLANTININ İÇERİĞİNİ GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA SİZLERE BİLGİ OLARAK VERECEĞİZ.

    DURMAK YOK DEVVVVAAAAMMMMM

    BASKETÇİ 30/09/2011 10:03

    YanıtlaSil
  48. ELİNE SAĞLIK FUTBOLCU KARDEŞİM.BİR ŞEY EKLEMİYORUM.

    BASKETÇİ 30/09/2011 10:25

    YanıtlaSil
  49. ELİNE DİLİNE SAĞLIK TURANTURAN50,ANLAYAN ANLAR ANLAMAYANA DA DİYECEK LAFIMIZ YOKAYLARDIR YAZIYORUZ. HSYK DİYORUZ,ADALET ALT KOMİSYONU DİYORUZ,MECLİS AÇILINCA DİYORUZ.GERİSİNİ BOŞVERİN..AMA ANLAMAYANLARDA SUYU BULANDIRMASINLAR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 30/09/2011 10:28

    YanıtlaSil
  50. ADALAET KOMİSYONUNDAKİ ÜYELERİ ARAMAMIZ LAZIM.AYRICA TWİTTER DA DEVAM.SMS ATABİLİRİZ,MAİL ATABİLİRİZ.MAİL GERİ GELEBİLİR ANCAK BUNUN AÇIKLAMASINI YAPTIM.MUHAKKAKKİ YERİNE GİDECEKTİR.

    BASKETÇİ 30/09/2011 10:49

    YanıtlaSil
  51. bende kosiad a üye olayım dedim, yazdım google kosiad telefon diye ,çıkan linkteki telefon numarasını aradım, böyle böyle ben çek yasası magduruyum dedim, adamcağızda ne çeki arkadaşım burası KOSİAD KOCAELİ İŞADAMLARI DERNEĞİ dedi bende şaşırdım hemen 2, linke geçtim o numarayı aradım, yien anlattım, bu adamda yanlışmı aradınız acaba burası KOSİAD KONYA SANAYİCİ İŞADAMLARI DERNEĞİ dedi, şaşırdım kaçtane kosiad var Türkiyede acaba bilen varmı :)

    YanıtlaSil
  52. gerçekten eklenecek bişey yok...harika dile getirmişsiniz...

    YanıtlaSil
  53. tebrik ediyorum cok dogru ,ve inşallah diyorum ,inşallahhh

    YanıtlaSil
  54. sn:arkadaşım, bu adresi tam alamadım.biraz uzun olur yazacaklarım, ama faydası olursa yazayım.

    YanıtlaSil
  55. BU SİTEDE HERKES ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN,ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ İÇİN

    BU SİTEDE HERKES KENDİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ GİBİ,CEZAEVLERİNDEKİ ARKADAŞLARI İÇİN

    YURT DIŞINDA KAÇAK YAŞAYAN DAVA ARKADAŞLARI İÇİN

    YAKALMASI OLUP ÜÇ BEŞ KURUŞ KAZANMAK İÇİN KÖŞE BUCAK KAÇARAK AİLESİNİ AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞANLAR İÇİN MÜCADELE ETMEKTEDİR.

    ÖZGÜRLÜK SAVAŞINI TOP YEKÜN YAPARSAN KAZANIRSIN.BU DAVA KİMSENİN KİŞİSEL MESELESİ DEĞİLDİR.

    AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN,HATANIN NERESİNDEN DÖNERSENİZ KARKARDIR.
    BU SİTE AFFETMEYİDE BİLİR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 30/09/2011 11:38

    YanıtlaSil
  56. Imparatorilhan130 Eylül 2011 11:45

    inşallah şu cama mubarek günde dualarımız kabul olur çok çektik arkadaşlar hala çekiyoruz herkez artık rahatlasınn ben güveniyorumm bu arada gelişmelerden herbirimizin haberi olsun saygılar dava arkadaşlarımmm

    YanıtlaSil
  57. Imparatorilhan130 Eylül 2011 11:51

    kardeş ağzına yüreğine

    YanıtlaSil
  58. tek sucumuz esnaf iş adamaı olmak ülkemize verimli olmak ama bize af yok yıllarımı vermişim kaç kişi çalışmış yanımda kaç yaprak çeklerim ödenmiş nekadar vergi vermişiz devlet ihalelerinde eksizsiz yerine getirmişiz ama 3 -5 çeklerden silinip atılıyoruz bukadarmı ucuz insan hayatı bu ne yaaaaa bize insan gözüylen bakılmıyor bu ülkede nere gitsek ne yapsak herzaman karşımızda insanlık bu kadar ucuz mu

    YanıtlaSil
  59. O MAİL İ GÖNDERDİM BİR SORARSANIZ MEMNUN OLURUM

    YanıtlaSil
  60. sabah Fatih Portakal çek mağduru bir kardeşimizin ceza evinden gelen bir mektubunu okudu içerden dışardan herkes destek vermeye çalışıyor Allah Hepimizin yardımcısı olsun bu mübarek cuma günü hayırlara vesile olur inşaallah

    YanıtlaSil
  61. sayın basketçi yine elde ettiğim eski yeni adreslere durumumuzu tekrar gönderdim peki bu sinan aygünün ün verdiği teklif in genel kurula gelme prosedürü nasıl işleyecek ve ne kadar zaman alacak bilğin varmı saygılar

    YanıtlaSil
  62. Murat kardeş güzel olmuş anlayana tabiki bu sahıs kim dir mahsuru varmı söylemenin teskkürler

    YanıtlaSil
  63. ARKADAŞLAR HAYIRLI CUMALAR.

    GÜN YAKLAŞIYOR, İNŞAALLAH İYİ HABERLER YAKIN.BİR YIL ÖNCE VEYA DAHA ÖNCE BU KADAR GÜNDEM YOKTU ŞU ANDA GÜNDEM ÇOK İYİ,BASINDA,MİLLETVEKİLLERİNDE,HSYK VE HALK ARASINDA CİDDİ BİR MESELE OLARAK KONUŞULUYOR.KİMSE BUNA DUYARSIZ KALAMAZ.

    SELAMLAR

    YanıtlaSil
  64. PETİNOS NERDE YOK ORTALIKLARDA

    YanıtlaSil
  65. salı günüde irfan değirmenci cezaevinde ailesiyle yakınen görüştüğüm cevdet abimizin mektubunu okudu.

    YanıtlaSil
  66. Dehamedikal 0630 Eylül 2011 15:43

    sinan aygünün teklifinde önerilen değişiklikler başlığının 2. paragrafında aynı taahhütname gibi bişey yazıyor zaten bizler taahhütname verdik ve yapamadık ödeyemedik benmi anlamadım bi açıklama yaparmısınız orayı okuyup. lütfen kafam bulanık çok anlayamıyorum okuduğumu rica etsem bi okuyup yorum yapabilirmisinşz.

    YanıtlaSil
  67. sayın başbakanım..bizler evet çek mağduruyuz mağdurları oynamak gibi bir niyetimiz yok..içinizde en ufak bir kuşkunuz varsa sizden rricam cezaevinde bulunan binlerce işadamının,takibe girmiş polisler tarafından aranan,ve ne yazıkki söylemek zorundayım devletten kaçan yani kaçak yaşamaya çalışan çoluk çocuğunun yaşamını devam ettirmek azda olsa bu kaçak çalışma korkusu içinde evine bakmaya çalışan ..evet başbakanım kendi ülkemizde kaçak çalışarak yaşamaya çalışıyoruz bu insanların geçmişte neler yaptığını araştırtın ilgili yardımcılarınıza..bu insanlar kaç yıl ticaret yapmışlar..bu yıllar içerisinde kimleri dolandırmışlar..bu yıllar içinde elektriğinimi ödememiş,,sigortasınımı ödememiş..vergisinimi ödememiş..ne yapmış bu insanlar..adammı öldürmüş..kadın çoluk çocuklaramı saldırmış..dağa çıkıp devlete karşımı gelmiş..ne olmuşta bu insanlar cezaevine düşmüş???
    herşeye rağmen borcunu ödemek için çırpınırken..tefecinin kucağınamı düşmüş..çantalı tefeci avukatların insafsızca baskılarınamı mazur kalmış..icra ve avukat şebekesinemi yenilmiş..bunlarıda araştırtın size zahmet..
    Bankalar factorinler dünyada eşine rastlanmayacak şekilde büyürken (türkiyeden bahsdiyorum)ve böbürlene böbürlene bunları söylerken kaç kişinin canını yaktılarda büyüdüler..factoringler kaç binler olan tefecinin çeklerini kırıyor acaba..bunlarıda sordurun lütfen..
    bizler kendi ülkesinde kaçak yaşayan peşmergelere,mültecilere döndük..kimimizin yaşı 20 kimimizin 50-60 bundan sonra borcumuzu cezaevindemi ödeyeceğiz??kaç yıl ömrü kaldıki bir çok mağdurun..Bırakında cezaevine ölüp gitmesinler..
    yeni anayasayı hazırlarken sürekli tekrar ettiğiniz bir söz vardı"ANAYASA TEMELİ İNSAN HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİ ÜZERİNE YAPILACAK"dediniz.BUNUDA HATIRLATMAK İSTERİM..SAYGILARIMLA..

    YanıtlaSil
  68. Imparatorilhan130 Eylül 2011 16:23

    ağzına yüreğine sağlık kardeşim hamdosun çok iiyiz 3 çocuk yapın diyor başbakanımız beraber yürüdük biz bu yollarda nerde pekiii sokağa bile çıkamıyoruz bırak yeter yaaaa gerçekten kaçak yaşamaktan bıktık işimize çoluk çocuğumuza bakacak durumda değiliz artık önlem alınması lazımm bu durumlara yoksa ülkemizi terk etmek zorunda kalacağız

    YanıtlaSil
  69. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM;

    SN.FUTBOLCUNUN AŞAĞIDAKİ YAZISINI ELİMDEN GELSE GAZETELERİN ÖN SAYFASINA KOYARIM.

    BEN ŞİMDİ SIRASIYLA BİMERE ,TBMM'YE,ADALET KOMİSYONUNA MAİL OLARAK ATIYORUM.

    BASKETÇİ 30/09/2011 17:33

    YanıtlaSil
  70. *******************************************YORUMSUZ********************************************


    MECLİS YENİ yasama yılına önemli düzenlemeleri görüşerek başlayacak.

    TBMM, 24. Dönem ikinci yasama yılına, 1 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Özel gündemle toplanacak TBMM Genel Kurulunda, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in sunuş konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül milletvekillerine hitap edecek.

    TBMM Genel Kurulu, önümüzdeki hafta denetim konularını görüşecek. Sözlü soruların yanı sıra bazı araştırma önergeleri de ele alınacak.

    Önümüzdeki haftanın en önemli gündem maddesi, sınır ötesi operasyon konusunda Hükümete 2007 yılında verilen yetkiyi bir yıl daha uzatan tezkere olacak. Hükümete verilen yetkinin süresinin 17 Ekimde dolduğu gözönünde bulundurulduğunda, tezkerenin önümüzdeki hafta görüşülmesi bekleniyor, ancak hangi gün görüşüleceği netlik kazanmadı.


    -Kadınlara pantolon giyme imkanı-

    Meclisin yeni yasama yılındaki ele alacağı ilk teklif, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ile Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül'ün, kadın milletvekillerinin TBMM Genel Kurulunda pantolon giyebilmesi için verdiği İçtüzük değişikliği olacak.

    Teklif, TBMM İçtüzüğü'nde ''kadınların tayyör'' giymesinin yanı sıra ''ceket ve pantolon giymesi''ne de imkan tanıyor. Teklifle, İçtüzüğün ''kıyafet'' başlıklı 56. maddesindeki ''bayanlar tayyör giyerler'' şeklindeki ifade, ''kadınlar tayyör ya da ceket ve pantolon giyerler'' şeklinde değiştiriliyor.

    Teklifte, ayrıca İçtüzük'teki ''bayan'' ibaresinin de ''yaygın olarak kullanılan ve mevzuata uygun olan 'kadın' ibaresiyle değiştirilmesi'' de yer alıyor.

    Diğer siyasi parti gruplarının da sıcak baktığı teklif, önce TBMM Anayasa Komisyonunda, hemen ardından da Genel Kurulda görüşülecek.

    Öte yandan yeni yasama yılının başlamasıyla birlikte, Mecliste yeni anayasa çalışmalarına da hız verilecek. Bu kapsamda TBMM Başkanı Cemil Çiçek, siyasi parti gruplarına birer mektup gönderecek. Ardından Anayasa Uzlaşma Komisyonu kurulması ve yeni anayasa yapılması konusunda çalışmalara başlanması bekleniyor.

    KADIN MİLLETVEKİLLERİMİZİN PANTALONU KADAR ÖNCELİK DEĞERİMİZ YOK.

    YanıtlaSil
  71. Barışçı-Mersin30 Eylül 2011 17:43

    Değerli arkadaşlar; telefonumu kaybettim, bir süre sizlerle iletişimde zorluk yaşayacağım bilgilerinize ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  72. sayın basketçi senin emeklerine katkı yapabiliyorsam ne mutlu bana..senden ve yıllardır devam eden sen ve arkadaşlardan aldığım güçle yazmaya çalışıyorum..inan her gün buna benzer yazılar gönderiyorum..tüm arkadaşlar herkes elinden geleni yapsın..saygılar

    YanıtlaSil
  73. Sayin Basketci:

    Nacizane bir yorumum olacak. Biliyorum herkes iyisini dusunmek istiyor ve ben dahil hepimiz biran once sorun cozulsun istiyoruz. Ama inanin Ekim ayi kritik. Turkiyenin gundeminde yuzlerce ic ve dis sorun var. Bir cok konu cek magduriyetiyle rekabete girecektir. Eger Ekim sonuna kadar meclis genel kurul gundemine alinmazsa biliyorsunuz Turkiyede Kurban bayrami geliyor Kasim basi gibi. Bayram sonrasida butce gorusmeleri baslayacagi icin sizinde bildiginiz uzere meclisin olagan akisi durur. Bu demektirki Ekim sonu bu is bitmez ise en erken 2012 de cek yasasi gundeme gelecektir.

    Ne olur sizden rica ediyorum. Bildigim kadari ile belli yasa (57) ulasmis, olgun, tecrubeli ve birikimli birisiniz. Lutfen Sayin Barisci Mersin ile elele verip bu konunun cozulmesi icin gerekeni yapin. Birde lutfen halen bu sitede daha o site bu site, o avukat tartismasi oluyor. Bunlr gereksiz ve bos seyler cunku davamiza birsey katmiyor. Dunde dedigim gibi o oyle dese ne olur bu boyle dese ne olur cunku herkesin cani yanik, aileler parcalanmis, cocuklar babasiz halde. Lutfen, lutfen bu olaylare el atin ve Sayin Barisci Mersinle beraber bizlere tam anlamiyla onculuk edin. Ne olur polemikleri, bos tarrtismalari, egoistik yaklasimlari sitede devre disi biraktirin. Bu 2011 icin son sansimiz ve ben dahil herkes sizlerden medet umuyor. Lutfen, lutfen, lutfen bu umutlarimizi bosa cikarmayin, cunku beklemekten herkes tukendi. Ekim sonu gelipde hadi 6 ay daha bekleyin duymak istemiyoruz cunku yikim olur hepimiz icin.

    Mailimi elestiri olarak degil size bir yakaris hatta yalvaris olarak algilayin lutfen.

    Saygilarimla
    Muhendis 34

    YanıtlaSil
  74. tüm tv'lere gönderildi,tüm milletvekillerine gönderildi,tüm gazetelere gönderildi ağzınıza sağlık

    YanıtlaSil
  75. siteyı yaklaşık 1 aydır takip ediyorum,burdan çok fazla yazmaya vaktım olmuyor,ancak hergün mılletvekıllerımıze,gazetelere,tv,koşe yazarlarına mail gonderıyorum her sabah bıkmadan usanmasan.muhendıs abımızın dedıgıne katılıyorum bazı gereksız ınsanlarını buraya boş şeyler yazıp basketcı ve mersınlı abımızı elestırıceklerıne,mucadele etsınler,savaşsınlara buralara yazmakla olmuyo bu işler.

    YanıtlaSil
  76. HAYDAA,

    ÖNCE BEN SONRA SEN.

    ZORLUĞUNU KAYBEDEN BİLİR.

    UMARIM BULURSUN.AMA KALDIMI ÖYLE NAMUSLU İNSANLAR.?

    YanıtlaSil
  77. ASLINDA FATİH PORTAKAL A YÜKLENMEMİZ LAZIM.TÜRKİYE SAAT 10:00 DA ÇEK MAĞDURLARINI KONUŞMALI.SALI GÜNÜ SN BASKETÇİNİN GÖNDERMİŞ OLDUĞU TWETTE FATİH PORTAKAL KISA DA OLSA OKUDU CANLI YAYINDA.ZATEN BU KONUYA YAKIN ZAMANDA DEĞİNECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ.ONLINE OLDUĞU ANI DEĞERLENDİRELİM ÜST ÜSTE TWETTLERİMİZİ GÖNDERELİM.

    YanıtlaSil
  78. agzına saglık ceddine rahmet olsun ALLAHım razı olsun

    YanıtlaSil
  79. SN.MUHENDİS 34,

    KAYGILARINIZA VE SAPTAMALARINIZA HARFİYYEN KATILIYORUM.AMA LÜTFEN BİZİM DE SİZLERDEN BİR FARKIMIZ YOK.BURDA LİDERLİK DİYE BİRLEY YOK.HEPİMİZ ELELE BU CENAZEYİ KALDIRACAĞIZ.
    EĞER BOŞ DURDUĞUMUZU YADA OLAYI AKIŞINA BIRAKTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ İNANIN BÖYLE BİR ŞEY YOK.
    AKSİNE HERZAMANKİNDEN DAHA BİR ŞEVKLE ÇALIŞIYORUZ.YAPILANLARIN SİZE YANSIMAYAN TARAFI VAR BUNU SAKIN UNUTMAYIN.
    GÜNLERDİR SÖYLEMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ BU HERNEKADAR BİZLER MECLİSİN AÇILMASINI BEKLİYORSAKDA İŞTE GÖRDÜNÜZ İLK SORU ÖNERGESİ PANTALONMU ,ETEKMİ FALAN...
    HERZAMAN SÖYLEDİK,BİZLER DİĞER TEKLİFLERİN İÇİNE DAHİL EDİLEREK KURTULACAĞIZ.SADCE ÇEKLERE MAHSUS BİR OLAY YOK.YANİ KİMSE BİZE ÖZEL BİRŞEY YAPMAYACAK.FUTBOLCU ARKADAŞIMIN AŞAĞIDAKİ YORUMUNA BİRŞEY KATMAYA GEREK YOK.OLAY BUDUR.BİZİM İÇİN ŞU ANDA ÜMİTSİZ BİR DURUM YOK.AMA HERZAMAN DEDİK GÜNDEMDE KALMALIYIZ,BİTECEK DE DESELER KENDİMİZİ HİSSETTİRMELİYİZ DEDİK.
    YAPILACAK ŞEYLER BELLİ.ONLARI YAPTIKTAN SONRA BEN İNANIYORUMKİ BU İŞİN MÜHRÜ S.BAŞBAKIMIZ BAYRAM ÖNCESİ BU İŞİ ÇÖZECEKTİR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 30/09;/2011 18:51
    MAİL VE TEL NOLARININ YANINDA BEN TWİTIR KONUSUNDA İSRARCIYIM.BİRAZDAHA YÜKLENMEK ZORUNDAYIZ.TEL VE MAİL NOLARINI BİRAZDAN SİTEYE ATACAĞIM.ARKADAŞLARDAN RİCAM BU KONUYA AĞIRLIK VERMELERİ.

    YanıtlaSil
  80. Sayin Basketci:

    Cevabiniz icin tesekkurler. Size ve Sayin Barisci Mersine guveniyoruz. Ben ve diger arkadaslarda muhakkak destek icin ellerinden geleni yapacaklardir. Ama herseyden once dualarimizda sizlerle

    Hersey gonlunuzce olsun
    Muhendis 34

    YanıtlaSil
  81. SAYIN BASKETÇİ o dediğiniz kadın pantolonu kadar değerimiz yok lafı aslında gündeme tam oturacak bir kelime..çünkü medya ve insanlarımız magazinsel haberlere önem verdiği için bu söylem çok güzel bir haber olur.Aslında ben posta gazetesine VE fATİH PORTAKALA şöyle bir şey göndermiştim."BİR GÜN TV DE ŞÖYLE BİR HABER VARDI--TÜM TÜRKİYE İBRAHİM TATLISES İN DÜĞÜNÜNÜ KONUŞUYOR"Bende sayın Fatih bey türkiye ibrahim tatlısesin düğününü konuşuyor demiştim.işte böyle bir türkiyede yaşıyoruz..Ama bu konuyu içeren bir yazı yazıp gönderecem..pantolonmu önemli cezaevindeki binlerce insanmı diye..

    YanıtlaSil
  82. SN.FUTBOLCU ,

    ZATEN BENDE SİZLERE TÜM ARKADAŞLARA RİCAM BU SLOGANI ORTAK KULLANIP HEM İLGİLİ BAKANLARIMIZA HEMDE SN.FATİH PORTAKALA GÖNDERMELİYİZ AMA YILMADAN.BEN EMİNİMKİ BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSEK GELECEK HAFTA BAŞI FATİH BEY BİZİ GÜNDEMİNE ALIR.HİÇ ŞÜPHEM YOK.

    ***************************İNANMAK BAŞARMAK DEMEKTİR.*********************************

    BİZ HER HALUKARDA BU İŞİ BAŞARACAĞIZ.ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ ÇOK YAKINDIR.

    FELAKET TELLAKLARINA ,

    SÜNNETÇİ ÇANTASI İLE ORTALIĞI KARIŞTIRANLARA RAĞMEN BİZ

    ********************************* ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ALACAĞIZ.*******************************

    LÜTFEN BİRAZ DAHA GAYRET.

    BASKETÇİ 30/09/2011 19:10

    YanıtlaSil
  83. KOSİAD ANKARA YAZSAYDIN ÇIKARDI AMFORATUR

    YanıtlaSil
  84. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 19:26

    arkadaşlar,
    şu an öğretmen atamaları gündemde. twitter da öğretmenler, kendi eylemlerini yaparken, mağdur, mağdurun halinden anlar zihniyetiyle RT lerde hiç cimrilik yapmadılar ve bizim sesimizi de duyurmaya çalıştırlar, tabii ki karşılıklı oldu herşey.

    BUGÜN BENİM YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM ŞEY İSE, BU ÖĞRETMENLERE MESAJ GÖNDERMEK OLDU. ONLARDAN DAYANIŞMA İÇİNDE OLMAMIZI İSTEDİM. BİRBİRİMİZE DESTEK OLMA TALEBİNDE BULUNDUM. BÖYLECE SESİMİZ DAHA GÜR OLACAK.

    TABİİ Kİ TWITTER dan söz ediyorum. şu mesajları gönderiyor ve onların tweet lerini her gördüğümde RT liyorum. lütfen twitter cı arkadaşlar hep beraber aynı çabayı gösterelim.
    öğretmenlerle birlik olup dayanışmaya girelim.bunları öğretmenlere tweet leyelim:

    çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARININ, halkının sesini duy TÜRKİYEM

    çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARI, dayanışma içinde TEK YÜREK OLALIM,

    çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARI, dayanışma içinde TEK YÜREK OLALIM, SESİMİZ DAHA GÜR ÇIKAR, HAYDİ



    çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARI,
    BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR, birlik olalım mağduriyetlerimiz için

    YanıtlaSil
  85. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 19:34

    öğretmenlerin tweet lerini gördüğümüzde biz RETWEET leyelim.

    sonra biz kendi problemimizi anlatan bir tweet yapalım, onlar da bizimkini RETWEET lesin.

    konu bu

    YanıtlaSil
  86. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 19:53

    her kesimin sorunu hepimizin sorunu. çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu VE öğretmen atamaları MAĞDURLARININ MAĞDURİYETİNE SON



    TWEET,

    TWITTER DAKİ SESİMİZ 2 KATINA ÇIKACAK BUNU BECEREBİLİRSEK.

    ÖĞRETMENLERLE BİRLİK OLALIM, 2 MAĞDURİYETİ AYNI ANDA İŞLEYELİM.

    3 NCÜSÜ DE GELİRSE O MAĞDURLARLA DA BİRLİK OLALIM ,

    SADECE TWITTER CILARA SESLENİYORUM TABİİ Kİ.

    yeni bir tartışma konusu açmak istemiyorum.

    YanıtlaSil
  87. Sevgili serap hanım bu sabahda Fatih PORTAKAL silivri cezaevi 12 A koğuşundan gelen mektubu okudu. Hemde cezaevi mühürünüde göstererek ve koğuşta izlendiğini belirterek..

    YanıtlaSil
  88. basketci
    @fatihportakal artık zamaı gelmedimi?milletvekillerimizin pantalonu kadar değerimiz yok.meclis açıldığında,görüşülecek ilk konu.
    38 minutes agoFavoriteReplyDelete

    basketci
    @fatihportakal bizi artık gündeminize alın.pantalonun önüne çıkalım.işadamları hapiste,beklemeye tahammülleri yok.yeter,çocuklarımızında
    51 minutes agoFavoriteReplyDelete

    basketci
    @fatihportakal meclisin ilk gündemi mecliste PANTALON muhabbeti.uyan TÜRKİYEM,işadamları ayağına giyecek pantalon bulamıyor,işsiz ve çaresiz
    47 minutes agoFavoriteReplyDelete

    basketci
    @fatihportakal uyan Türkiyem,70bin işadamı hapisde,700bin dosya sırada,çocuklar sefil,ama meclis açılışı pantalon muhabbettiyle.değerimiz bu
    44 minutes agoFavoriteReplyDelete

    basketci
    @fatihportakal sn.Portakal sizce hakketmedikmi?4milyon kişi sefil,nüfus cüzdanımızda T.C.vatandaşı yazıyor.ama pantalon kadar değerimiz yok.
    17 minutes agoFavoriteReplyDelete

    YanıtlaSil
  89. HADİİİ BAKALIM PAMUK ELLER KILAVYELERİN ÜSTÜNE-----------------!!!!!!!!!

    HAYIRLISIYLA YARIN MECLİS AÇILIYOR

    BİR DÜŞÜNCEM VAR SİZLER NE DERSİNİZ?

    BİLİYORSUNUZ KISA BİR ZAMAN SONRA KURBAN BAYRAMI GELİYOR

    BİZLERDE YENİ VE ÇOK SES GETİRECEK GENİŞ BİR ÇALIŞMA BAŞLATALIM

    BAYRAMDA HAPİSTEKİ BATMIŞ ESNAFLARA AİLELERİNİN YANINA GERİ DÖNMESİNE İZİN VERİN ONLARIN TEK SUÇU TİCARET YAPMAK VE ESNAF OLMAK------------------TERÖRİSTLERİ AFFEDEN BU ÜLKE BU MİLLETİN HİZMETKARI ZATEN HER ŞEYİNİ KAYBETMİŞ ESNAFLARINADA ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ

    -----------------------------------------------------------------------İMZA-----------------------------------------------

    --
    --------------------------MAĞDUR ANNELER VE ÇOCUKLARI--------------------------------------


    BUNA BENZER BİR ÇALIŞMA FİKRİ OLAN ARKADAŞLAR NE DERSİNİZ BELKİ BİR BAYRAM MÜJDESİ ALIRIZ BÜTÜN İŞ BİZDE

    YanıtlaSil
  90. sayın basketçi artık cok hızlı olmanın zamanı geldi her platformda sesimizi duyuralım tüm arkadaşlar güç birliğinde olalım
    ÖNERİM: ORTAK VE KUVVETLİ BİR ANLATIMLA METİN DÜZENLEYİP BUNU BÜTÜN HER YERE GÖNDERELİM VE BU METNİ KISA ARALIKLARLA DEĞİŞTİRİP TEKRAR GÖNDERELİM BÖYLECE TEK SES CIKMASI DAHA KUVVETLİ VE ETKİLEYİCİ OLUR VE DE ORTAK SESİSİMİZİ HER KES KONUŞUR OLUR Saygılarımla.,

    YanıtlaSil
  91. FUTBOLCU KARDEŞİMİN YAZISI HARİKA BU YAZIYI BENM GİBİ BİLGİSAYAR ÖZÜRLÜ OLMAYAN DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ BÜTÜN GAZETELERİN KÖŞE YAZRLARINA YOLLASA BAŞLIK OLARAK DA BAŞBAKANA MEKTUP DİYE YAZILSA BENCE BİR İKİ KÖŞEDE YAYINLANIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM YAZI BENCE ÇOK DUYGUSAL VE GERÇEKÇİ TEŞEKKÜRLER FUTBOLCU

    YanıtlaSil
  92. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM;

    FUTBOLCU ARKADAŞIMIN YAZDIĞI BU YORUMU MEDYA VE GAZETE KÖŞELERİNE YOLLAMANIZI RİCA EDERİM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 30/09/2011 21:39


    sayın başbakanım..bizler evet çek mağduruyuz mağdurları oynamak gibi bir niyetimiz yok..içinizde en ufak bir kuşkunuz varsa sizden rricam cezaevinde bulunan binlerce işadamının,takibe girmiş polisler tarafından aranan,ve ne yazıkki söylemek zorundayım devletten kaçan yani kaçak yaşamaya çalışan çoluk çocuğunun yaşamını devam ettirmek azda olsa bu kaçak çalışma korkusu içinde evine bakmaya çalışan ..evet başbakanım kendi ülkemizde kaçak çalışarak yaşamaya çalışıyoruz bu insanların geçmişte neler yaptığını araştırtın ilgili yardımcılarınıza..bu insanlar kaç yıl ticaret yapmışlar..bu yıllar içerisinde kimleri dolandırmışlar..bu yıllar içinde elektriğinimi ödememiş,,sigortasınımı ödememiş..vergisinimi ödememiş..ne yapmış bu insanlar..adammı öldürmüş..kadın çoluk çocuklaramı saldırmış..dağa çıkıp devlete karşımı gelmiş..ne olmuşta bu insanlar cezaevine düşmüş???
    herşeye rağmen borcunu ödemek için çırpınırken..tefecinin kucağınamı düşmüş..çantalı tefeci avukatların insafsızca baskılarınamı mazur kalmış..icra ve avukat şebekesinemi yenilmiş..bunlarıda araştırtın size zahmet..
    Bankalar factorinler dünyada eşine rastlanmayacak şekilde büyürken (türkiyeden bahsdiyorum)ve böbürlene böbürlene bunları söylerken kaç kişinin canını yaktılarda büyüdüler..factoringler kaç binler olan tefecinin çeklerini kırıyor acaba..bunlarıda sordurun lütfen..
    bizler kendi ülkesinde kaçak yaşayan peşmergelere,mültecilere döndük..kimimizin yaşı 20 kimimizin 50-60 bundan sonra borcumuzu cezaevindemi ödeyeceğiz??kaç yıl ömrü kaldıki bir çok mağdurun..Bırakında cezaevine ölüp gitmesinler..
    yeni anayasayı hazırlarken sürekli tekrar ettiğiniz bir söz vardı"ANAYASA TEMELİ İNSAN HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİ ÜZERİNE YAPILACAK"dediniz.BUNUDA HATIRLATMAK İSTERİM..SAYGILARIMLA..

    YanıtlaSil
  93. HAYDİ ARKADAŞLAR FUTBOLCUNUN YAZISINI GÖNDERELİM BELKİ BAZI GAZETELERDE YARIN OKURUZ

    YanıtlaSil
  94. ARKADAŞLAR ..BAŞTA BAŞBAKANA VE 3 SAATTİR TÜM GAZETELERE GÖNDERDİM..SİZLERDE BASTIRIN..İNANIN BU DAVAYI HEP BERABER KAZANACAĞIZ..HEP BİR YÜREK TEK SES OLALIM DEVAM ARKADAŞLAR..YARIN MECLİS AÇILIR AÇILMAZ E MAİLLERE BOĞALIM HERKESİ..

    YanıtlaSil
  95. SAYIN BASKETÇİ ÖNÜMÜZE DÜŞTÜNÜZ ARKANDAN GELİYORUZ MERAK ETME.MERSİNLİ SİZDE İHTİYAR SİZDE MİSAFİR MİSAFİRİN MİSAFİRİ AYEGER KADA ADALET İSTİYORUM HAYDİ ....SAHAYA ÇIKIYORUZ ARTIK...

    YanıtlaSil
  96. beni unutmuşsun FUTBOLCU kardeşim bende varım bendeee

    YanıtlaSil
  97. ARKADAŞLAR ;

    DURMAK YOK DEVAAAMMMMM,

    TÜM ENGELLERE,PROVAKASYONLARA RAĞMEN, MÜCADELEMİZE DEVAAMMMMM,

    ÖZGÜRLÜĞE DOĞRU,KARARLILIKLA,DİK DURUŞUMUZLA...

    LÜTFEN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN.BEN NEYAPAYIM? DEMEYİN.HERKESİN KATKI YAPACAK BİR İMKANI VARDIR.MAİL ATIN,FAX ÇEKİN,SMS ATIN ,CEPTEN ARAYIN,TWİTEET ATIN .AMA MUHAKKAK BİRŞEY YAPIN.

    ÖZGÜRLÜK TEK BAŞINA KAZANILMAZ.

    TEK VÜCÜT

    TEK YÜREK OLMALIYIZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 30/09/2011 22:34

    YanıtlaSil
  98. KABAHAT SENDE,BİR ANDA YOK OLUYORSUN... :-))

    YanıtlaSil
  99. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 22:42

    ÖĞRETMENLER twitteri KİLİTLEDİ ,

    HEPSİ AYNI ANDAN TWEET liyor , ve yazarlar da onlara katıldı.

    YanıtlaSil
  100. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 22:46

    Doğan Günder @asil_turk75 adlı kişi 588 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @asil_turk75 her kesimin sorunu hepimizin sorunu. çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu VE öğretmen atamaları MAĞDURİYETLERİNE SON.........
    web tarafından Sep 30, 12:39 PM tarihinde

    YanıtlaSil
  101. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 22:50

    ATANAMAYANOGRETMEN @ATAMABEKLIYORUM adlı kişi 676 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @ATAMABEKLIYORUM her kesimin sorunu hepimizin sorunu. çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu VE öğretmen atamaları MAĞDURİYETLERİNE SON....
    web tarafından Sep 30, 12:43 PM tarihinde

    YanıtlaSil
  102. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 22:52

    arkadaşlar,
    şu an öğretmen atamaları gündemde. twitter da öğretmenler, kendi eylemlerini yaparken, mağdur, mağdurun halinden anlar zihniyetiyle RT lerde hiç cimrilik yapmadılar ve bizim sesimizi de duyurmaya çalıştırlar, tabii ki karşılıklı oldu herşey.

    BUGÜN BENİM YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM ŞEY İSE, BU ÖĞRETMENLERE MESAJ GÖNDERMEK OLDU. ONLARDAN DAYANIŞMA İÇİNDE OLMAMIZI İSTEDİM. BİRBİRİMİZE DESTEK OLMA TALEBİNDE BULUNDUM. BÖYLECE SESİMİZ DAHA GÜR OLACAK.

    TABİİ Kİ TWITTER dan söz ediyorum. şu mesajları gönderiyor ve onların tweet lerini her gördüğümde RT liyorum. lütfen twitter cı arkadaşlar hep beraber aynı çabayı gösterelim.
    öğretmenlerle birlik olup dayanışmaya girelim.bunları öğretmenlere tweet leyelim:

    çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARININ, halkının sesini duy TÜRKİYEM

    çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARI, dayanışma içinde TEK YÜREK OLALIM,

    çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARI, dayanışma içinde TEK YÜREK OLALIM, SESİMİZ DAHA GÜR ÇIKAR, HAYDİ



    çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARI,
    BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR, birlik olalım mağduriyetlerimiz için

    YanıtlaSil
  103. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 22:54

    öğretmenlerin tweet lerini gördüğümüzde biz RETWEET leyelim.

    sonra biz kendi problemimizi anlatan bir tweet yapalım, onlar da bizimkini RETWEET lesin.

    konu bu

    YanıtlaSil
  104. Affınıza sığınarak son bir ek yapmak istiyorum ,Şu konuya dikkatinizi çekmek istiyorum,Çalışan kesim genelde çek karnesi kullanmaz,Çeki karnesini iş adamı kullanır,esnaf kullanır,SADECE CEZEVLERİNDE 10.000 İŞ ADAMI ve TÜCCAR ceza yatmakta ,DIŞARIDA 60.000 İŞ ADAMI ve TÜCCAR cezası kesinleşmiş aranmaktadır ,Söz konusu kişiler Bir dönemin ekonomisini komple yöneten kişilerdir ,Bilgilerinize ..

    YanıtlaSil
  105. sayın basketçi neden yorum yapmamız engelleniyor.Bu uygulama nedir yorum yapmadığım halde sadece site yi takip edip yönlendirmeleriniz sayesinde üstümüze düşen görevi yerine getirmemiz yetmiyormu sizlere.Olumlu veya olumsuz tek bir yorumum yada hakaret içeren bir bir durumum oldumu ki engelleniyorum.Böyle devam ediniz sizler bu şekilde gereksiz tartışmalara girmeyen yorum yapmayan ama yönlendirmelerinizi anında yerine getiren sessiz iş adamlarını kaybediyorsunuz biliniz


    .SAYGILARIMLA
    ONUR KOSİF

    YanıtlaSil
  106. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 23:04

    ahmet format @ahmetformat adlı kişi 737 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @hersyguzelolack her kesimin sorunu hepimizin sorunu. çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu VE öğretmen atamaları MAĞDURİYETLERİNE SON
    web tarafından Sep 30, 12:55 PM tarihinde

    YanıtlaSil
  107. senide unutmadık petinos sen spartaküs serpil ben sen yok biz varız

    YanıtlaSil
  108. :))) öyle olsunda unutulmuş olmayalım :) fakat bende varım en önde olmasamda olamasamda inanın en arkadada olmam selamlar

    YanıtlaSil
  109. sayın Onur
    Hangi yorumunuz engellenmiş, yazmış olupta silinen veya yayınlanmayan herhangi bir yorumunuzu göremedim.

    YanıtlaSil
  110. :))) eyvallahhh

    YanıtlaSil
  111. İYİ GECELER ARKADAŞLAR, BU ZULÜM İNŞALLAH ENKISA SÜREDE BİTECEK.HEPİMİZ İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN.BAKIN BENİM EŞİM 1 SENE İÇERDE YATTI TAAHÜTLE DIŞARI ÇIKTI SİNİR HASTASI OLDU SİNİR TEDAVİSİ GÖRÜYOR ,BİR BAŞKA KADERDAŞ ARKADAŞIMIN EŞİ CEZAEVİNDEN ÇIKTIKTAN SONRA KOLON KANSERİ OLDU KEMOTERAPİ GÖRÜYOR HER TEDAVİYE GİDİŞTE YAKALANMA KORKUSU YAŞIYOR.BİR BAŞKA KADER ARKADAŞIMIN KOCASI ÇIKTIKTAN SONRA KALP KRİZİ GEÇİRDİ AÇIK KALP AMELİYATI OLDU.BUNLAR BENİM YAKIN ÇEVREMDEKİ İNSANLAR DAHA BİLMEDİĞİMİZ BİNLERCE ÇEK MAĞDURU KİMBİLİR HANGİ HASTALIKLARA YAKALANDI.DOKTORLARIN TEK DEDİĞİ ŞEY ÇOK BÜYÜK ÜZÜNTÜ,SIKINTI ACABA BORCUNDAN DOLAYI BİR MİLLETVEKİLİMİZ CEZAEVİNE GİRSE ACABA ORANIN ŞARTLARINA NEKADAR DAYANIR NE ŞEKİLDE HASTALANIR.ÇOCUKLARIMIZ BABALARINA HASRET BİZ EŞLER SOKAKLARDA AİLELERİNLE GEZENLERE HASRET.SAYIN DEVLET BÜYÜKLERİMİZ BU ÜLKEDE İFLAS ETMENİN BEDELİ BU KADAR AĞIR MI OLMALI.AİLELERİMİZİ BÖLMEYİN.BU ZÜLME ALLAH RIZASI İÇİN DUR DEYİN.SESİMİZİ DUYUN ARTIK. AYŞE

    YanıtlaSil
  112. @haberturk twitter hesabı olanlar

    turkiyeninnabzi@haberturk.com mail atmak isteyenler

    YanıtlaSil
  113. SN.SPARTACUS;

    ELİNİZE SAĞLIK.BİR DÜZELTME YAPAYIM.

    10.000 DEĞİL 70.000 İŞADAMI CEZAEVİNDE
    700.000 BİN DOSYA KARAR AŞAMASINDA YADA DURUŞMA DÜZEYİNDE.

    BELİRTMEK İSTEDİM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 30/09/2011 23:41

    YanıtlaSil
  114. SN.ONUR,

    DURDUK YERDE KİMSENİN YORUMU SİLİNMEZ.BURDA ŞAHSIMA YAPILAN KÜFÜRLER GÜNLERCE DURMUŞTUR.SİZİN YORUMUNUZDA NEVARKİ SİLİNSİN?YAZDIĞINIZ YORUM AKLINIZDA İSE LÜTFEN basketci_basketci_54@hotmail.com a atın .çok merak ettim.

    gereği neyse yapılır.merak etmeyin.

    basketçi 30/0972011 23:45

    YanıtlaSil
  115. Adaletistiyorum30 Eylül 2011 23:51

    ben sadece twitter, mail,
    askerlere, generallere su taşıyorum savaşamıyorum, uzak diyarlardan,

    YanıtlaSil
  116. Tarafsız biri olarak şunu söyleyeim:
    Bu site fiilen bitmiştir.Gerçek adresin neresi olduğu bellidir.Kosiad Ankara laf değil icraat üretmektedir, hemde seviyeli bir şekilde.Lütfen gururu bırakın, gelin gerçek çek magdurlarının sitesine, katkı verin demiyorum, katkı alın.Ama amacının ne olduğu bellsiz, ortaya çıkmaktan korkan kişiler ve askerlerinden uzak duruni yeter.
    Sinan Aygün olayı tüm gerceği ortaya koymuştur.

    YanıtlaSil
  117. SN:ARKADAŞLAR, BENCE ANAYASANIN DEĞİŞİKLİKLERİNİ SIRALARSAK.

    1.SIRA) ÇEK HAPSİ KALKMASIDIR, NEDEN?

    ÜLKENİN AYAKTA DURMASI, AİLELERİN BİRLİKTELİĞİNE BAĞLI, BU CEZA AİLELERİ DAĞITIYORMU? DAĞITIYOR.

    ÜLKEMİZDE İSTİHTAMI AZALTIYORMU? AZALTIYOR.

    ÇOCUKLARIN PİSKOLOJİLERİNİ BOZUYORMU? BOZUYOR.

    SİZ HAPSE ATTINIZ KİMSE, TOPLUMA TEKRAR KAZANILSIN DİYE ATILIR.ESNAFI HAPSE ATTINIZDA TÜM İTİBARINI BİTİRİYORMUSUNUZ? EVET BİTİRİYORSUNUZ.



    AKLIMDA 10 LARCA ÖRNEK VAR,SONUÇTA HİÇ BİR FAYDASI OLMAYAN,AKLİ SELİM DÜŞÜNÜLDÜNDE, HİÇ BİR KARI OLMAYAN,SORUNA SORUN İLAVE EDİLEN BİR İŞLEVDİR.


    TEŞEKKÜR EDERİM

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    NOT: DİĞER DEĞİŞİKLİKLE RİN HEPSİ BUNDAN SONRA GELMELİ.

    ÖRNEĞİN: TERÖR ÖRGÜTÜ, BUNLAR ASKERİMİZİ POLİSİMİZİ ÖLDÜRÜYOR.BUNLARI DAR AĞACINDA SALLANDIR, BİTİR.BENİM GİBİ ADAM ÇALIŞTIRIP VERGİ VERİP, ÜLKESİNE HİZMET ETMEMİŞYA,ONU AS, BENDE YAPSAM BENİDE AS.ZATEN BUNLARA BU KADAR YÜZ VERDİNİZDEN BU HALE GELDİ.ESNAF GARİBİM, UTANCINDAN GÖRÜNMEK İSTEMİYOR.BUNU İYİ DÜŞÜN SAYIN BAŞBAKAN, ADALET TERAZİSİ MASANIN ÜZERİNDE, ADALETLİ OL, BİZLER UTANANAN İNSANLARIZ.BAKARA SURESİNDE TERÖRİSTEN, YANİ EKRANLARIN GÜN BOYU ANLATTINI ANLATMIYOR,NE ANLATIYOR ,TİCARET YAPIN RIZKIN ONDA DOKUZU TİCARETTEDİR DİYOR,NE DİYOR BİZ SİZLERİ MALLARINIZLA İMTEHAN EDECEĞİZ DİYOR, ALLAH. BİZ İMTHANDAYIZ BUNU BİLİYORUZ

    YanıtlaSil
  118. BAK BEN SENİ ÖZELLİKLE SİLMİYORUM.İBRET OLSUN DİYE TUTUYORUM.HERKES DÜŞTÜĞÜNÜZ ACZİ GÖRSÜN.İŞTE BÖYLE SİTE SİTE DOLAŞIR,ÇANTALI SÜNNETÇİN NERDE?NEO AİDATLAR MI AZ GELDİ.YENİ MAĞDURLARMI İSTİYORSUNUZ?
    YOK İŞTE O SALAKLIĞI YAPMAYIZ.ASLINDA BEN SANA DERİMKİ ,KENDİNE SAYGIN OLSUN.GEL BİZE KATOL.BİZ HEKESİ KUCAKLARIZ.AİDAT FALANDA GEREKMEZ..BÜTÜN HABERLERİ DE SİZ YAPMIŞ OLUN.EĞER SİZİ ÜZEN BUYSA.DAHA NE DİYEYİM?

    SEVGİYLE KAL.

    BASKETÇİ 01/01/2011 00:08

    YanıtlaSil
  119. SN.KOSİF,CEVABINIZI BEKLİYORUM

    YanıtlaSil
  120. Senemvesenem1 Ekim 2011 00:14

    700.000 bin resmi acılmış cek dosyası var birileri laf ebeliği yapmaya başladı yine

    YanıtlaSil
  121. birlik olmak dogru ama burda yazılanlar burda kalmıyor bir çok yolla ilgililere ulasıyor kendi adıma burdan bilgilendiğim ve kendimin sıkıntılarını her zaman devamlı gönderiyorum bu sekilde insanlar dahada bilgilendiler ve konuşur oldular yani buranın da emekleri çok ama mücadelemizde birlik olursak sesimiz çok daha gür cıkar

    YanıtlaSil
  122. ben 3 saattir tekrar tüm milletvekillerine parti ayırımı yapmaksızın hakimlere ve basının tv lerin ilgili bölümlerine konumuzu anlatan mailler gönderdim bilgilerinize

    YanıtlaSil
  123. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 00:21

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    YanıtlaSil
  124. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 00:22

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    YanıtlaSil
  125. SENEMVESENEM

    LÜTFEN RİCA EDİYORUM,KÖTÜ BİR NİYET YOK .HATA OLABİLİR.BEN GEREKLİ DÜZELTMEYİ YAPTIM.

    YanıtlaSil
  126. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 00:25

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    YanıtlaSil
  127. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 00:26

    pardon sn. kada,
    bu xxxxxxxxxxx
    edirne ye idi

    YanıtlaSil
  128. ÇOK İŞTEN VE YÜREKTEN YAZMIŞSINIZ.BENDE 198 KİŞİ ÇALIŞANIM VARDI.BURADAKİ ARKADAŞLAR SİZİ ÇOK İYİ ANLIYOR.SON YAZINIZ OLMASIN,DEVAMLI YAZALIM,BU SİTEYİ KURAN ARKADŞLARADA YERİ GELMİŞKEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  129. Silinecek bir şey yazmadım ki.Sn. Vela gayet iyi anlamış:Yandaş aramak değil, birlik olamak.Birlik olunacak yerde, dava için verimli olan yerdir.Seviyeli ve küfürden uzak, en önemlisi sahibinin kimliği, yeri, yurdu belli olmasıda önemlidir.Böylece sitenin amacanı anlarz.Derneğe aleni para toplanması, Av.Neslihana müşteri bulup finansman sağlamaktan bin kat iyidir.Hiç değilse para toplayanın kimliği açıktır.Demekki korkusu da yoktur.Saygılar

    YanıtlaSil
  130. SN.BASKETÇİ:
    Az aşağıda anlatmaya çalıştığım buydu.

    YanıtlaSil
  131. NE O YETERİNCE AİDAT TOPLAYAMADINIZ DA AVAMI ÇIKTINIZ ?

    YanıtlaSil
  132. SAYIN: BASKETÇİ KİM BU EDİRNEMİDİR NEDİR SİL ŞUNU RİCA EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  133. NEYSE SİZİNLE BU KONUDA ENAZINDAN BIURDA TARTIŞMANIN ANLAMI YOK.BEN AK DERSEM SİZ KARA DİYECEKSİNİZ.SİZ NEYİ NEKADAR BİLİYORSANIZ BWEN ONUN İKİ MİSLİNİ BİLİYORUM.ONUN İÇİN OTURUP BURDA BUNLARI TARTIŞMANIN ANLAMI YOK.HERKES BULUNDUĞU YERDE EYLEMİNİ DÜZEYLİ BİRŞEKİLDE YAPSIN.SONUÇTA AMAÇ AYNİ.AMA ŞU YAZDIKLARINIZ BANA -ORADA DA YAZAN VE ORDA YAZILANLARI OKUYAN BİR KİŞİ OLDUĞUNUZ İÇİN-PEK SAMİMİ GELMEDİ.BELKİDE OKUMADINIZ.EĞER OKUDUĞUNUZ HALDE HALA BİRLİKTEN BAHSEDİYORSANIZ İNANIN SAMİMİYETİNİZDEN ŞÜPHE EDERİM.

    ARKADAŞLARIMIN BU DAVADA GÖSTERDİKLERİ ÇABA BİZLERİN ÖZLEDİĞİ NOKTAYA GETİRMİŞTİR.BUDA ÇEKMAĞDURLARININ SAYESİNDE OLMUŞTUR.EĞER BAZI ARKADAŞLAR EGOLARINDAN KURTULSALARDI ŞİMDİ BU KONULARI TARTIŞMIYOR OLACAKTIK.

    SEVGİLERİMLE

    BASKETÇİ 01/10/2011 00:45

    YanıtlaSil
  134. SN.KADA;

    SİZ ORAYA YORUM YAPMAK İSTEYİN ,HEMEN İÇERİ ALIR VE YAYNLAMAZLAR.BEN BURDA DEMOKRATİK BİR ORTAM DA ARKADAŞŞIMIN DA YORUMUNA -SALDIRMADIĞI SÜRECE-YER VERİRİM.ONUN İÇİN LÜTFEN SABIRLI OLUN.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 01/10/2011 00:50

    YanıtlaSil
  135. spartaküs eline saağlık çok güzel yazmışsın.tebrikler .arkadaşlar herkes yazmaya devam etsin.edirneli arkadaşım katkı yapmak istiyorsan buyur arkadaşım.başımızın üstünde yerin var.ben şahsen bu siteden başka hiç bir yerde olmam.gidene başarılar.ben ne basketcinin ne mersinlinin ne cüneyt beyin ve diğer arkadaşların hakkını ödeyemem.çok uğraştılar bu siteyi asla satmam.inandım ve burda devam.gidenede kızmam

    YanıtlaSil
  136. SÜPER OLMUŞ ELİNE SAĞLIK...

    YanıtlaSil
  137. dostum yarin adama sorarlar , yonetemiycen ekonominin basina neden gectin diye , az kaldi dur bakalim yunanlida yillarca oynadi kendi rakamlarinda hersey gulluk gulistanlik gosterdi gun geldi gunes balcikla sivanmadi , adamlara adalarinizi satin odeyin borcu dediler , bize de olacagi o sonucta borcun kiumeyse sahibin o oluyor.saksakci medya herseyi gulluk gulistanlik gosteriyor bardagin dolu tarafi keza oda pek dolu diil , ama bu isin sonu hic ama hic iyi olmayacak , nedemis filozof , duzen kaostan dogar ,

    YanıtlaSil
  138. taahutle cikan 546 kisi denizli ceza evinden su anda hepsi araniyor, biz 14 kisiyiz yurt disinda surunmekte olan pasaportlarin sureleri bitti , vs vs dert buyuk yani ,ordan bazilarina davulun sesi hos gelebilir ama oyle olmuyor

    YanıtlaSil
  139. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 01:07

    Akman @akman1111 adlı kişi 11,354 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @akman1111 KADININ evdeki BUZDOLABINI, Ç. MAKİNASINI koltuğunu BEBELERİN OYUNCAĞINI HACZEDEN, BABAYI HAPSEDEN kanun İNSANLIK SUÇU



    ahmet format @ahmetformat adlı kişi 737 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @hersyguzelolack her kesimin sorunu hepimizin sorunu. çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu VE öğretmen atamaları MAĞDURİYETLERİNE SON

    ATANAMAYANOGRETMEN @ATAMABEKLIYORUM adlı kişi 676 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @ATAMABEKLIYORUM her kesimin sorunu hepimizin sorunu. çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu VE öğretmen atamaları MAĞDURİYETLERİNE SON....

    Doğan Günder @asil_turk75 adlı kişi 588 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @asil_turk75 her kesimin sorunu hepimizin sorunu. çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu VE öğretmen atamaları MAĞDURİYETLERİNE SON.........

    SİVİL ANAYASA @sivil_anayasa artık seni (@seyhan_ibrahim) takip ediyor.
    sivil_anayasa SİVİL ANAYASA
    DÜNYA DEMOKRASİ HAREKETİ SİVİL ANAYASA PLATFORMU
    Ankara
    1,010
    Tweets 694
    Following 773
    Takipçile

    Turan Deliömeroğlu @tdeliomeroglu adlı kişi 440 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @tdeliomeroglu çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARI, dayanışma içinde TEK YÜREK OLALIM,

    Turan Deliömeroğlu @tdeliomeroglu adlı kişi 440 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @tdeliomeroglu çağ dışı icra-çek borcuna hapis kanunu, öğretmen atamaları MAĞDURLARI, BERABER SESLENELİM TÜRKİYEye,destek olalım birbirimize


    Kaan ÖZBEK @kaanozbek sana cevap verdi:
    kaanozbek Kaan ÖZBEK
    @seyhan_ibrahim Haklı mücadelenizi destekliyorum. Bize sesini çıkaran halk gerek. Her daim sesini çıkaranın yanındayım...
    web tarafından Sep 28, 4:56 AM tarihinde
    Şuna yanıt olarak:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @kaanozbek insanlık onuru için,haksızlığa,hukuksuzluğa son vermek için,çağdaş türkiye için,insanlık suçu BORCA HAPİS çek KANUNU DEĞİŞMELİ

    Kaan ÖZBEK @kaanozbek adlı kişi 470 kullanıcısına retweetledi:
    seyhan_ibrahim ibrahim seyhan
    @kaanozbek insanlık onuru için,haksızlığa,hukuksuzluğa son vermek için,çağdaş türkiye için,insanlık suçu BORCA HAPİS çek KANUNU DEĞİŞMELİ

    YanıtlaSil
  140. BU SİTE GERÇEK ÇEK MAĞDURLARININDIR, BU SİTENİN SAHİBİDE ÇEK MAĞDURLARIDIR BURASI BİLGİ PAYLAŞAN EYLEM ÜRETEN YERDİR. FİTNE FESATÇILAR ÇAMURCULARIN ART NİYETLİLERİN YERİ DEĞİL.

    DEFALARCA SÖYLEDİK YİNE SÖYLÜYORUM.
    BENİMLE BİR DERDİ OLAN SORUNU OLAN HER KİMSE BURAYA YAZIP İKLAVYE KAHRAMANLIĞI YAPACAĞINA YANDA TELEFONUM VAR ARASIN.
    DERDİ SORUNU OLAN VARSA ÇIKSIN ARASIN ERKEKÇE DERDİNİ SORUNUNU SÖYLESİN KALVYENİN ARKASINA SIĞINIP ÇEK MAĞDURLARINI MEŞGUL ETMESİN

    YanıtlaSil
  141. sayın basketçi
    mail adresi yokmu?? benim gibi tweet özürlü ler için:))

    YanıtlaSil
  142. HİDAYET TURAL1 Ekim 2011 01:32

    BENİM HİÇ KİMSEDE ÇEKİNEÇEM YOK BEN ŞIRNAK CİZREDEN VAROL LTD ŞTİ BASTONOĞLULARI PVC KAPI PENCERE LTD ŞTİ BAY HİDAYET SPORT GİYİM MAGAZASININ SAHİBİ HİDAYET TURAL SLM SAYIN BAŞBAKANIMIZ OLAN SAYIN RECEP TAYİP ERDOĞAN BEN DEYİLDE HİÇ KİMSE GÖRMEMİŞ BUNU HANGİ DÜNYANIN BİR ÜLKESİNDE BORÇ YÜZÜDE CEZA EVLERİNE DÜŞEN OLDU AMA SACEDE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE VAR SİZ E SAYGIMIZ SONSUZDUR AMA DÜŞÜNE BİLİYONMU HİÇ ACABA AKŞAM EVE GİTTİGİNİZDE YATMAK İSTEDİĞİNİZ ZAMAN SİZİN İÇİNİZ RAHATMI BU BORCLAR YÜZÜNDE KAÇ BİN İNSAN CEZA EVLERİNDE YATİYOR ÇOLUK ÇOCUGU BABASININ YOLUNU GÖZLİYOR YA BUNE BİZİM ÇOCUKLAR YETİM GİBİ BÜYÜYORLAR CEZA EVLERİNE DÜŞTÜĞÜMÜZDE BIRAKIN BİZİ ÇALIŞIP BORCUMUZU ÖDEYELİM CEZA EVİNE DÜŞÜPDE KOLA HAKKINDA KURTULAMAYIZ BIRAKIP ALIN TERİ OLARAK ÇALIŞIP ÇOLUK ÇOCUGUMMUZDA BORCLARIMIZDA YAVAŞ YAVAŞ ÖDEYELİM BENDE BU KADAR EYER SİZDEN BİRAZ VİCDAN VARSA AKP HÜKÜMETİNDE BUNADA BİR CARE BULUR YOKSA ZATEN BİNLERCE DEYİL MİLYONLARCA ÇEKLERİ GERİ DÖNEN İNSANLARI CEZA EVİNDE YATARKEN ÇOCUKLARI DIŞARDA YETİM GİBİ KENDİLERİNİ GÖRÜRLER BUNUNDA GÜNAHI AKP HÜKÜMETİNDE

    YanıtlaSil
  143. ben attım mail....

    YanıtlaSil
  144. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    TAHRİKLERE KAPILMADAN ,AKLİ SELİM İLE YOLUMUZA MÜCADELEMİZE DEVAM EDELİM.UMARIM HERKES DOĞRU YOLU BULUR.

    BİZLER ÇEKMAĞDURLARI SİTESİ İLE HAYAT BULDUK,YİNE ÇEKMAĞDURLARI SİTESİ İLE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE KAVUŞACAĞIZ.BU ARADA ÇEKMAĞDURLARI SİTESİNİN EMEKTARLARINA DA KATKI VE EMEKLERİNDEN DOLAYI MİNNETTARLIĞIMIZI BELİRTİRİM .

    SAYGILARIMLA


    BASKETÇİ 01/10/2011 01:51

    YanıtlaSil
  145. başka nereye mail.atalım...

    YanıtlaSil
  146. Özgür günlere doğru herkese GÜNAYDIN..

    YanıtlaSil
  147. Herkese günaydın diiliyorum bildiğiniz gibi meclis bu gün acılıyor ülkemiz ve bizler için hayırlı kararlar alır

    YanıtlaSil
  148. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 10:33

    Sabır acılığının meyvesi zaferdir.
    Sabır en güzel huy, ilim de en şerefli süs eşyasıdır.
    Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek.
    Sakın başkasının kölesi olma; çünkü Allah seni hür yaratmıştır.

    YanıtlaSil
  149. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 10:40

    Cahil dosttan ziyade akıllı düşmana güven.
    Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar.
    Cahil, ne kendi eksiğini görür, ne de öğütlere kulak asar.
    Cahilden uzak kalmak, akıllıya yaklaşmakla eşittir.
    Cahiller çoğalınca bilginler garip olurlar.
    Can gözü kör olunca, gözle görmenin bir yararı yoktur.
    Cehaleti ilimle geri çevirin.

    YanıtlaSil
  150. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 10:44

    Affetmekten utanmayın. Cezalandırmakta acele etmeyin.
    Ahmak, her lafın başında yemin eder.
    Akıl, gurbette yakın bulmaktır; ahmaklık vatanda gurbete düşmektir.
    Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras, ilim gibi şeref olmaz.
    Akıl gibi zenginlik, cehalet gibi yoksulluk yoktur. Edebe uymak bir kazanç, danışmak bir güçtür.
    Akıllı bir insan fakir olabilir, fakat o hiç kimsenin sadakasına muhtaç değildir.
    Akıllı kişi, tecrübelerden ibret alan kimsedir.
    Akıllı olan kemal, cahil olan mal ister.
    Akıllı düşmanınsa bile danış, bilgisiz dostun fikrini geç.
    Akıllı insanların en mutlusudur.
    Akıllının dili kalbindedir, ahmağın dili ise ağzındadır.
    Akıllının tahmini, cahilin kesin bilmesinden daha doğrudur.
    Akıllı insanlar az konuşur. Çok söyleyenler, yalnız ahmaktırlar.
    Akil kişi, kemal talep eder.

    YanıtlaSil
  151. Barışçı-Mersin1 Ekim 2011 10:48

    Haklı davamızın haklı olan arkadaşları, hepinize günaydın. TBMM'nin açıldığı bu günde; haklı davamız anlamında, herbirimizin daha aktif hale gelmesi gereğine inanıyorum. Bu arada; telefonum kaybolduğu ve dolayisiyle numaralar silinmiş olduğu için, birçok arkadaşımla iletişim sorunu yaşayacağım ve üzgünüm. Haklı davamızda tüm emeği geçenlere ve tüm katılımcılara saygılarımla. İnşallah; özgür günlerimiz çok uzakta olmazsa gerek.!? Allah hepimizin yardımcısı olsun.

    YanıtlaSil
  152. Senemvesenem1 Ekim 2011 10:54

    K.K.T.C DEN HERKESE KUCAK DOLUSU SELAM.

    VEKİL EŞLERİNDEN BİRİYLE YİNE AİLE DOSTLARIMIZIN VASTASIYLA GÖRÜŞME FIRSATIM OLDU.

    BU VEKİL EŞİ HANIM EFENDİ YİNE SÖZÜ GECEN BİR VEKİLİMİZİN SAYGI DEĞER EŞİ.

    1 SAAT KADAR YÜZ YÜZE KONUŞMA ORTAMI OLDU. SAYGIN BİR AİLE DOSTUMUZUN EVLERİNE MİSAFİRLİĞE GELMİŞLERDİ BUDA İSABET OLDU.


    DURUMU EN İNCE AYRINTISINA KADAR ANLATTIM DETAYLARINA KADAR SÖYLEDİM.

    KENDİLERİNE BİRDE TAM DETAYLI BİR MEKTUPTA VERDİM.

    HANIM EFENDİ İLGİLENECEĞİ EŞİYLEDE BUNU BİZZAT KONUŞACAĞINA SÖZ VERDİ.

    İNŞALLAH BİRŞEYE FAYDASI OLUR.

    YanıtlaSil
  153. DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIM,

    HEPİNİZE GÜNAYDIN DİLER, SAKİN BİR HAFTASONU GEÇİRMENİZİ TEMENNİ EDERİM.

    BUGÜN BEKLEDİĞİMİZ MECLİS AÇILIŞI İLE BİRLİKTE UMUTLARIMIZINDA YEŞERECEĞİNİ,SN.BÜYÜKLERİMİZİN KONUYA İNSANİ VE HAKKANİYETLE YANAŞACAĞINI,BAYRAM ÖNCESİ BİZLERLE BERABER BU DURUMDA OLAN BİNLERCE AİLEYİ EŞLERİ VE ÇOCUKLARI İLE BERABER ÖZGÜRLÜKLERİNE KAVUŞTURACAĞINDAN ADIM GİBİ EMİNİM.

    SİZLERDEN BEKLEDİĞİMİZ YILMADAN USANMADAN MAİL ,TEL VE TWITTIR TRAFİĞİNİ DEVAM ETTİRMENİZ.

    GEREKSİZ POLEMİKLERE GİRMEDEN BİLDİĞİMİZ VE DOĞRU OLAN BU YOLDA YÜRÜYELİM.

    SİZLERDE BİLİYORSUNUZKİ OLUMLU BİRHABER YADA HAVADA HEMEN PROVAKATÖRLER ORTAYA ÇIKACAKTIR.BUNLARI GÖRMEZDEN GELMEK EN GÜZEL CEVAP OLACAKTIR.

    GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

    SAYGILARILA

    BASKETÇİ 01/10/2011 10:55

    YanıtlaSil
  154. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 11:00

    Sabır acılığının meyvesi zaferdir.
    Sabır en güzel huy, ilim de en şerefli süs eşyasıdır.
    Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek.

    YanıtlaSil
  155. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 11:03

    insanlık onuru için,haksızlığa,hukuksuzluğa son vermek için,çağdaş türkiye için,insanlık suçu BORCA HAPİS çek KANUNU DEĞİŞMELİ

    MAHKEMELERDEKİ 6 MİLYON DOSYADAN 1,480.000 DOSYA ESNAF İŞADAMLARININ İŞSİZLİK-İFLASTAN OLAN ÇEK DOSYALARI

    TÜRKİYE büyüyor HALK fakirleşiyor İŞSİZLİK işadamı,esnaf İFLAS çek HAPİSLERİNDE aileler EV hacizlerinde DEĞİŞ TÜRKİYEM

    YanıtlaSil
  156. Adaletistiyorum1 Ekim 2011 11:20

    insanlık onuru için,haksızlığa,hukuksuzluğa son vermek için, ALLAH için,insanlık suçu BORCA HAPİS çek KANUNU DEĞİŞMELİ

    YanıtlaSil
  157. TWETTER..MAİL...FAX..TEL..GİBİ EYLEMLERİMİZİ SAÇMA BULAN VEYA ELEŞTİRİ YAPAN KİŞİLERE BİR SORUM OLUCAK..BU SADECE KENDİ FİKRİM..


    ARANMASI OLAN,EVİNİ ZAR ZOR GEÇİNDİREN,VAZİYETİNDEN DOLAYI HİÇBİR MERCİİ YE GİDEMEYEN BİR KİŞİ BU UĞURDA MÜCADELE ETMEK İSTİYORSA YAPMASI GEREKEN NEDİR??BENİM TEL..FAX..MAİL..MEKTUP TAN BAŞKA AKLIMA BİRŞEY GELMİYOR...

    YanıtlaSil
  158. sayın basketçi
    mail adreslerini verebilirmisiniz.hafta sonu full mesai yapalım.
    özgür günler dileğiyle

    YanıtlaSil
  159. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    SESSİZLİĞİN NEDENİNİ BİLİYORUM.HEPİMİZ ENAZINDAN MECLİSİN AÇILIŞINI BEKLYORUZ.BUNEDENLE GERGİN VE MERAKLI BİR BEKLEYİŞ İÇİNDEYİZ.HERŞEYİN İYİ OLACAĞINDAN ,ÖZGÜRLÜK RÜZGARININ BİZE DÖNÜK OLDUĞUNDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK.

    SİZLERDEN RİCAM BU SÜRECİN UZUN OLABİLMESİ NEDENİ İLE HERZAMANKİNDEN DAHA SABIRLI VE OLGUN DAVRANMAMIZ ,DIŞARIYA KULAKLARIMIZI TIKAMAMIZDIR.
    ÇEKMAĞDURLARI OLARAK BU DAVAYI BUGÜNE GETİRDİK,BUNUN DA MUTLU SONUCUNA ULAŞMAMIZA GÜNLER KALDI.
    BEN İNANIYORUMKİ AİLELER,ÇOCUKLAR,HAPİSDEKİ ŞADAMLARI,YURT DIŞINDAKİ ARKADAŞLARIMIZ BAYRAMA ÇİFTE SEVİNÇLE GİRECEK.BU YÖNDEKİ İNANCIM TAMDIR.

    ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.


    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 01/10/2011 14:09

    YanıtlaSil
  160. ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR SAYGILAR..BUGÜNKÜ SÖZCÜ GAZETESİNİN 6.SAYFASINDA OLAYLAR SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KÖŞESİNDEKİ BİR YAZIYI AKTARMAK İSTİYORUM..
    TÜZEL KİŞİLERİN KARŞILIKSIZ ÇEK SUÇU İŞLEMESİ:
    5941 sayılı yeni çek kanununun yürürlüğe girdiği 20.12.2009 tarihinden önce işlenen karşılıksız çek keşide etme fiilinden dolayı Türk ceza kanıununun 5 ve 20/2 maddeleri ile 5560 sayılı Kanunla değişik 5252 sayılı kanunun geçici 1.maddesine göre tüzel kişiler hakkında yaptırım uygulanmasına olanak KALMAMIŞTIR...
    KAYNAK(YARGITAY 10.CEZA DAİRESİ 17.06.2010 TARİH,E2009/16839 K.2010/15059)

    YanıtlaSil
  161. serap hanım söylentileri boşverin.kim ne yapabiliyorsa onu yapmaya devam etsin aranması olan başka ne yapabilirki.herkes birşeyler yapsında .lafanızı fazla takmayın.bu iş bitecek..

    YanıtlaSil
  162. YUKARDA ALLAH VAR,

    YanıtlaSil
  163. Cekmagduru1011 Ekim 2011 14:47

    anlamı nedir

    YanıtlaSil
  164. AMA UYGULAYAN KİM.?

    YanıtlaSil
  165. SN: MİLLETVEKİLLERİ

    ÇEK HAPSİ İLKEDİR.

    ÇEK HAPSİ ADALETSİZLİKTİR.

    ÇEK HAPSİ AİLELERİ BİTİRMEKTİR.

    ÇEK HAPSİ BOŞANMALARI ARTIRMAKTIR.

    ÇEK HAPSİ ÇÖZÜM DEĞİL,ÇÖZÜMSÜZLÜKTÜR.

    ÇEK HAPSİ BİR BİTİŞTİR.

    ZATEN SONUÇTA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ

    YanıtlaSil
  166. "Tüzel kişiler" in anlamaı şirketlerdir. Anonim Şirket, limited şirket vs.
    Zaten şirketlere açılan ceza davası saçma bir davaydı.
    Şirketlere ve Şirket müdürüne dava açılıyordu ayrı ayrı olarak hem şirkete hemde şirket müdürüne Adli para cezası veriliyordu. Para ödenmeyince şirket müdürü yakalanıp infaza gönderiliyordu,
    fakat şirket için infaz yapılamıyordu:) Şirketi hapse nasıl atacakları konusunda ne yapacaklarını şaşırmış vaziyetleri :)
    Saçma bir kanun maddesi, uygulanamaz olduğundan bahisle tarihin tozlu sayfalarında kendine yer buldu.

    YanıtlaSil
  167. gazete yazıyor bu konu öylemi? eminmisin tam metnimi bu futbolcu ?

    YanıtlaSil
  168. bugünkü sözcü gazetesinde var

    YanıtlaSil
  169. bende bundan dolayı yazdım ..yorumu olanlar varsa yazsın

    YanıtlaSil
  170. Hepinize günaydın, burada daha yeni sabah, iyi haftasonları diler, Meclis'in açılması dilerim hepimize hayırlı olur.

    Mücadeleye devam...

    Saygılar

    YanıtlaSil
  171. İLK RAOUND BİTTİ.HAYIRLI OLSUN...

    YanıtlaSil
  172. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    AK PARTİ ANTALYA MİLLET VEKİLİ SN.VECDİ GÖNÜL MECLİSİN AÇILIŞINDA SORU ÖNERGESİ VERDİ.

    ÖZELLİKLE BOŞANMA OLAYLARININ ARTMASI ÜZERİNE 10.000 LERCE AİLENİN DAĞILMASININ NEDENLERİ ARAŞTIRILACAKMIŞ.BOŞANMALARIN ARTMASINDAN,EVLİLİKLERİN AZALMASINDAN ENDİŞE DUYUYORLARMIŞ.TOPLUMDA AİLELERİN BOZULMA NEDENLERİ GİBİ KONULSR ÜZERİNDE DURULUYOR.DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR SORU ÖNERGESİNİ VEREN İKTİDAR PARTİSİNİN BİR SN.MİLLETVEKİLİ.
    ASLINDA SORUNUN CEVABI BELLİ.700.000 DOSYA VSR .10.000 BOŞANMA VAR.BENCE DOĞRU DEĞİL.DAHA DA FAZLADIR.VE TEMELİNDE ÇEK BORCUNDAN DOLAYI YAŞANAN AİLE DRAMLARIDIR.

    LÜTFEN SN.VECDİ GÖNÜLE AİLELERİ PARÇALANAN,AYRI YAŞAYAN ,BOŞANMIŞ ARKADŞLAR LÜTFEN OLAYLARI KENDİ AĞZINIZDAN YAZSINLAR.LÜTFEN ÇEKİNMEYİN.İŞTE İSPATI .10.000 BOŞANMANIN NEDENİ.

    vecdi.gonul@tbmm.gov.tr
    ,

    BASKETÇİ 01/10/2011 17:42

    YanıtlaSil
  173. ARKADAŞLAR:
    TBMM SAYFASINDA HER MİLLET VEKİLİN SAYFASI VAR.BEN ALTAKİ YAZIYI GENEL BAŞKANLARA,BAKANLARA EN AZ 150 MİLLET VEKİLİNE ATTIM.AKLINIZA BİRŞEY YAZMAK GELMİYORSA SAYFAMIZDA DERDİNİ ÇOK İYİ ANLATANLAR VAR.ÖRN:SPARTACUS,HİDAYET TURAL,ADALETİSTİYORUM,FUTBOLCU,BUNLARI BU AKŞAM BOL BOL ATARSAK FAYDALI OLUR.

    SN:BASKETÇİ ORTAK BİR YAZI OLUŞTURUP ONU SUNARSANIZ ONUDA ATABİLİRİZ,

    YanıtlaSil
  174. ben en güzel yazılarımı cezaevi dönüşü yazıyorum:(

    YanıtlaSil
  175. Saygılı millet vekilleri şu anda bizlerde cek mağduru aileleriz çocuklarımızla dışarıda berişan fasietdeyiz bizlerin eşleri ceza evlerinde bizler mağdur durumdayız kimi
    ailerimiz çalışa biliyo kimilerimiz çalışamıyo saden şimdi size soruyorum bizlerin çocukları okula gitmesinlermi onların sucu ne ondan sonra soruyosunuz niye boşanmalar oluyo hayatlarımız sor durumda bizlere cevap verebilirmisiniz BİZLER SİZLERE OY VEREN HALK OLARAK SİZDEN BİZİM SORUNLARIMIZLA İLGİLENMENİZİ İSDERİZ

    YanıtlaSil
  176. SN: SERAP ORTAK BİR METİN OLUŞTURALIM.ONU GÖNDERE BİLİRİZ

    SELAMLAR

    YanıtlaSil
  177. amforatur adlı kişiden bahseden tweetler
    » samimture samim
    @ @amforatur Evet aynen katılıyorum..
    5 saat önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

    YanıtlaSil
  178. amforatur adlı kişiden bahseden tweetler
    » samimture samim
    @ @amforatur Evet aynen katılıyorum..
    5 saat önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

    YanıtlaSil
  179. SN.KADA ;

    BENCE ARKADŞLAR KENDİ SORUNLARINI KENDİ AĞIZLARINDAN YAZMALARI DAHA MANTIKLI OLUR.ÇÜNKÜ BURADA ÇEK İLE İLGİLİ ORTAK SORUNU DİLE GETİRMİYORUZ..HERLESİN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ BU DURUMDAN DOLAYI YAŞADIĞI DRAMLAR ,BOŞANMALAR V.S.AİLELERİN PARÇALANMASI,YURT DIŞINDA KAÇAK YAŞAYAN İŞADAMLARI,BURADA BİLE AİLESİNE ZARAR GELMESİN DİYE ARKADAŞLARININ EVİNDE KAÇAK YAŞAYANLAR,CEZAEVLERİNDE YAŞAYANLAR,BUNLARIN HEPSİ BOŞANMIŞ AİLELERİN DRAMIYLA EŞDEĞER.BUGÜN BU DURUMDA OLAN BİR AİLENİN YARIN NASIL BİR KARAR VERECEĞİNİ KİMSE KESTİREMEZ..

    TABİİ BU BENİM KİŞİSEL DÜŞÜNCEM.ORTAMA UYARIZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 01/10/2011 19:00

    YanıtlaSil
  180. SAYIN HİDAYET TURAL CESARET DOLU GERÇEKÇİ YAZINIZDAN DOLAYI SİZİ TEBRİK EDERİM ACILARINIZIN BİR AN ÖNCE DİNMESİ DİLEĞİYLE



    DOSTLAR DOSLARIM EN BÜYÜK MÜDAFA HAKKIMIZI ARAYARAK GERÇEKLEŞECEKTİR

    BÜTÜN EVLERİNDE OTURANLAR SADECE EKRANLARDAN BAKANLAR HER KES HER KES MÜCADELE ZAMANI HEDEF ÖZGÜRLÜK EN KISA ZAMAN KURBAN BAYRAMI HAYDİ HEP BERABER KURBAN BAYRAMINA KADAR BİR SÜPRİZ YAPILMASINI SAĞLAMALIYIZ HAYDİ DOSTLARIM

    BÜTÜN ÇEK MAĞDURU BATMIİŞ ESNAFLARA SESLENİYORUM HAYDİ ARKADAŞLAR BİR KAÇ KARDEŞİMİZ NELER YAPIYOR BİZLERRR NELER YAPARIZ LÜTFEN HER KESİ FAAL OLMAYA DAVET EDİYORUM YENİ YAPILACAK TATLININ İÇİNDE OLMAK İSTİYENLER BU TADI TATMAK İSTİYENLER HER KES SİTEDE GÖREVE BU GÜNE KADAR BU SİTELERDE ÇOK EMEK VERMİŞ KIYILARDA DURAN DOSTLARA BU DÖNEM ÇOK ÖNEMLİ HİÇ KİMSE BOŞ KALMASIN

    ALEV ALEV YANIYORUZ YANGIN VARRRR******KAVGAYI BIRAK YANGINA BAK HAYDİ BAŞI DERT TE OLAN BÜTÜN ÇEK MAĞDURLARI BU FIRSAT BİR DAHA ELE GEÇMEZ HER YERE MÜRAACAT EDELİM HER YERE YAYILALIM SESİMİZİ DUYURALIM ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ ÇOK SES GETİRMEYE BAĞLI BU LAFI SİYASİLER SÖYLÜYÜR ÇOK SES ÇIKARMANIZ LAZIM DİYORLAR ANCAK ÇOK SES SAYESİNDE TALEB HALİNE GETİREBİLİRİZ DİYORLAR

    HAYDİ ARKADAŞLAR NERDE VARSA HER KESE SESLENİN HER KES HER YERDEKİLER SADECE ATACAKLARI BİR MESAJ BİR MAĞDURİYET MEKTUBU HEM KENDİNE HEMDE BABASIZ BAŞI ÖNE EĞİK ÇOCUKLARIN HAYIR DUASINA NAİL OLACAKTIR

    GERÇEKTEN MAĞDUR OLAN İNSANLAR TIPKI DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR MİSALİ NE OLURSA OLSUN HER KES EL ELE MÜCADELE

    YanıtlaSil
  181. MEHRBA----------- DEĞERDLİ CEK MAĞDURU ARKADAŞLAR BENDE CEK MAĞDURUYORUM İŞŞLAH SİNAN AYGÜNÜN YASA TASARISI YASALAŞIR

    GECEN GECE POLİSLER GECE EVDEN 11 DE ALDILAR TAM 22 SAAT BUZ GİBİ NEZARETTE YATTIM KİŞİ BORCUNU ÖDEYEMİYE BİLİR BUNUN KARŞILIĞI HAPİS OLMAMALI ZATEN AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNDEDE BU SUC DİLERİZ BÜYÜKLERİMİZ CEK DE HAPİSİ KALDIRIRLAR YASAK GETİRİRLER ŞİRKET KURMAYA VS DİLERİM ALLAHIN YOLUNDA BİR KARAR OLUR

    YanıtlaSil
  182. AMFORATUR ...1 Ekim 2011 20:46

    sağda solda duyup okuyorum , yazdığımız tweetlerden atığımız maillerden insanlar milletvekilleri rahatsız oluyormuş, bu durumda derimki

    1-milletvekili yani millet bensem benim vekilim ona vekaleti ben vermişim benden benim yazdığım mailden rahatsız oluyorsa, hemen gidip istifa etsin, bıraksın benim vekilliğimi,

    2- diğer insanlar ve 1. maddeye rağmen vekiller, şu ana kadar onbinlerce mail twet attık kimseden bir şikayet yazısı yada cevabı gelmedi sadece bir arkadaşımızı reisi cumhur (cumhur: halk reis: baş ) yani halkın başı engelledi, olabilir nasıl bazıları benim reisi cumhurum değil dediyse kabul etmediyse, reisde cumhurunu yani kendini oraya getiren halkı kabul etmemiştir.

    3-rahatsız olan arkadş bana mail atma bni rahtsız ettin deipte üstüne hala atan varsa oda terbiyesizdir.

    son olarak bunları yazdım diye bana kaızanlar olacaktır, onalrda haklıdır hatta
    sn basketçi yazdıklarımda sakınca görüyorsa hemen silebilir, zerre kadar kırılmam.

    ama ben artık iyice daraldım, derdim başımı aştı, birşeyden çekinmiyorum korkmuyorum, çünkü kaybedecek birşeyim kalmadı,

    efendiler size sesleniyorum, bizde korku yok korkacak kaybedecek birşeyi olmayan 700 bin insan yarattınız, artık siz korkun, vicdanlarınız korksun, vereceğiniz hesapları düşünün, burda yada öbür tarafta.

    saygılar

    YanıtlaSil
  183. SAYIN İHTİYAR BU AZMİNİZDEN ötürü ÖNCELİKLE BİR CEK MAĞDURU OLARAK SİZİ TEBRİK EDİYORUM DİLERİM KARTOPU ETKİSİ YARATIRIZ KONUSU BASININ GÜNDEMİNE TAŞIMAMIZ GEREKİYOR SİNAN AYGÜNÜN YENİ CEK KANUNU TASARISINI GÖRSEL VE YAZILI MEDYAYA TAŞIYA BİLİRSEK BÜYÜK İHTİMAL BAŞARILI OLACAKDIR SAVAŞIMIZ ANNEM TANSİYON HASTASI BABAM TANSİYON HASTASI BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞUM OKUYAN KARDEŞİM VAR HARCLIĞINI BEN VERİYORUM EŞYALARI ALAN MÜŞTERİLER ÖDEMELERİNİ YAPMAYINCA BATTIM MAĞZAM KAPANDI HERKEZ BİRYERDEN VURMAYA BAŞLADI SONUNCUSUDA CEK OLDU 3 YIL HAPİS CEZASI CIKDI YAPARA YA HAPİS DENİYOR ALLAHIM BÜYÜK.ONUN KUDRETİ YERİ GÖĞÜ EVRENİ KAPLAR ALLAHIMDAN İSTERİMKİ BU SİNAN AYGÜNÜN YASATASARISI GECSİN.........

    YanıtlaSil
  184. AMFORATUR ÖNCELİKLE TEŞŞEKÜR EDERİM MİLLET VEKİLLERİNİN MAİL ADRESLERİNİ MAİL BOMBARDIMANINA TUTMAMIZ LAZIM DOMİNO ETMEMİZ LAZIM BEN HERGÜN BÜTÜN MİLLET VEKİLLERİNE MAİL ATACAĞIM ETKİYE TEPKİYİ SAĞLAMAMIZ GEREKİYOR 700 BİN İNSAN BİRLEŞMEMİZ VE ANKARADA YÜRÜMEMİZ GEREKİYOR SIKI BİR BİRLİKLELİKLE BU MÜCADELEMİZİ ELBETTE KAZANACAĞIZ

    YanıtlaSil
  185. canımız sıkılıyor deseydin tatilde havuzun kenarında sezlongta yatarken güneşlenirken rahatlık batıyor böyle tatmin oluyoruz kusura bakmasınlar tatilde rahatsız ettik onları evde aş kaynıyor ,çoluk cocuk okula gidiyor bir elimiz yağ leğenin içinde diğeri bal içinde borçlular şeker kolanya ile eve ziyarete gelmekteler icra yok iflas yok hepsi yalan keyfi nedenlerle yazıyoruz dert ızdarap yok dedikya havuzkenarıbda güneşlenirken bahamalarda bodrumlarda aklımıza böyle gelmiş o yüzden rahatsız ediyoruz onlarda böyle bir yaşam var diyolar
    amaforatur cık cık milletvekiliymiş kardeşim o seçimden önceydi şimdi geçimden sonra var buda onları pek bağlamıyor :)))))

    YanıtlaSil
  186. MisafirinMisafiri1 Ekim 2011 21:27

    ben kimsenin tweet'den e-mail'den, fax'dan rahatsız olduğunu sanmıyorum.

    rahatsızlık vercek şey postayla yollanacak mektuptur (zira resmi kayıtlara giriyor !)

    rahatsızlık verercek şey telefonla aramadır (ama kimse aramıyor)

    YanıtlaSil
  187. MisafirinMisafiri1 Ekim 2011 21:28

    ben kimsenin tweet'den e-mail'den, fax'dan rahatsız olduğunu sanmıyorum.

    rahatsızlık vercek şey postayla yollanacak mektuptur (zira resmi kayıtlara giriyor !)

    rahatsızlık verercek şey telefonla aramadır (ama kimse aramıyor)

    YanıtlaSil
  188. Segili Basketci,
    Düzeltme için teşekkür ederim ama yanlış anlama veya anlatma yok,
    Tüm Cezaevlerinin kapasitesi 110.000 idi
    Silivri ceza evi ile bu kapasite 15.000 arttı 135.000 oldu
    Şu anda 122.404 Hükümlü cezaevinde tutulmakta
    Sadece karşılıksız çek ten cezaevinde bulunan tutuklu sayısı 10.000 kişi ki bu adet çok yüksek tüm suçluların % 10 unu oluşturuyor
    Dışarıda karara bağlanmış ve karşılıksız çek suçundan dolayı hüküm giymiş ve yakalanamamış kişi sayısı 70.000 kişi ,
    1.450.000 çek davası halen sonuca bağlanmadan sürmektedir
    rakamlar yaklaşık olarak verilmekte ve gerçek rakamlara çok yakındır.
    Amacım polemik yapmak değil bu rakamları doğru bilgilenmekte yarar görüyorum,size tüm emekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum ,

    senemvesenem arkadaşımıza selamlar:( kendileri
    http://www.cte.adalet.gov.tr/
    bu linkten bilgi alsınlar

    YanıtlaSil
  189. valla rahatsız olsun, biz burada diken üzerinde oturuyoruz bakın bu gün G-20 ler bir aray gelip ülke ekonomilerin düşüşünde neler yapılabilir bir araya geliyorlar yunanistanda millet ayaklanıyor polisler bile ayaklandı bulmuşlar bizim gibi kuzuları şikayetçiler , bulmuşlar kuzuları valla bizim toplulumuz çok sakin yine demokrasiye alışsınlar başka ülede böyle bir şey olsa kıyamet kopar biz yine haklarımızı en demokratik yöntemlerle arıyoruz kimse kusura bakmasın...

    YanıtlaSil
  190. Merhaba Arkadaşlar,


    Sayın AMFORATUR hiç bir vekil, yada hiç bir bakan , vatandaşlarından gelecek mail'e, tweet'e, mektuba yada mesaja tepki ve ancak bozulup, telefonunu meşgule alabilir ancak doğrudan kaçamazlar ve kaçamayacaklar..... Dün olduğu gibi bu gün de biz haklıyız..... Anlatmaya çalıştığımız her yanlış: taraflarca anlaşılır hale gelmiş durumda...
    Bence esas olumlu gelişme bu yönde oldu..
    Gerçekleştirmiş olduğumuz bu farkındalırlık bizim lehimizedir..

    YanıtlaSil
  191. SPARTACUS
    Karşılıksız çek hapsine ilişkin Adalet bakanlığının istatistik bilgilerinde " Çek suçlularının" sayısı yoktur.
    ilgili tüzük maddesi disiplin ve tayzik suçundan cezaevlerinde olanların istatistik verilerine girmesine engeldir.

    Karşılıksız çek suçuna verilen adli para cezalarının infazında ve icra ceza mahkemelerince verilen taahhüdü ihlal davalarında verilen 3 ay hapis cezası borcun ödenmesi için tayzik hapsi niteliğindedir.
    Kişi Adli para cezasını veya karşı tarafa olan borcun ödenmesi için caydırıcıl amacıyla hapsedilir ve bu cezaların genel adı "tayzik hapsidir"
    İlgili tüzük maddesi:

    CEZA İNFAZ KURUMLARININ YÖNETİMİ İLE CEZA VE GÜVENLİK TEDBİRLERİNİN İNFAZI HAKKINDA TÜZÜK
    Bakanlar Kurulu Karar Tarihi - No : 20/03/2006 - 2006/10218
    Resmi Gazete Tarihi : 06/04/2006
    Resmi Gazete Sayısı : 26131
    BİRİNCİ KISIM : GENEL HÜKÜMLER, CEZA VE GÜVENLİK TEDBİRLERİNİN İNFAZINDA TEMEL İLKELER
    GENEL HÜKÜMLER
    Madde 1 - (1) Bu Tüzüğün amacı, ceza infaz kurumlarının yönetimine, ceza ve güvenlik tedbirlerinin ne şekilde yerine getirileceğine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.
    DİSİPLİN HAPSİ VE TAZYİK HAPSİ KARARLARININ İNFAZI
    Madde 193 - (1) Disiplin hapsinin Cumhuriyet başsavcılığınca infazında aşağıdaki esas ve usuller uygulanır;
    a) Mahkemece verilen disiplin hapsi kararları, disiplin hapsine mahsus deftere kaydedilir,
    b) Disiplin hapsi cezasının infazı amacıyla, on gün içinde Cumhuriyet başsavcılığına gelmesi için hükümlüye çağrı belgesi gönderilir. Bu süre içinde hükümlünün gelmemesi veya kaçması halinde yakalama emri düzenlenir. İlgilinin bu adreste bulunamaması halinde karar, yargı çevresi dışındaki o yer Cumhuriyet başsavcılığına gönderilir,
    c) Kanun hükümlerine göre disiplin hapsi, kaldırılmadığı veya düşürülmediği takdirde kurumda yerine getirilir.
    (2) Tazyik hapsi kararlarının Cumhuriyet başsavcılığınca infazında aşağıdaki esas ve usuller uygulanır;
    a) Mahkemece verilen tazyik hapsi kararları, bu kararlara mahsus deftere kaydedilir,
    b) Bu kararlar, hükümlünün kararda belirtilen adresinde bulunan mahalli kolluk kuvvetlerine veya ilgilinin bu adreste bulunamaması halinde yargı çevresi dışındaki o yer Cumhuriyet başsavcılığına gönderilir,
    c) Kanun hükümlerine göre tazyik hapsi kararı kaldırılmadığı sürece, kurumda yerine getirilir.
    (3) Disiplin hapsi ve tazyik hapsi kararları için kurumda ayrı bir kayıt tutulur.
    ..................................................................................................................
    istatistik verilere giren karşılıksız çek hükümlülerinin sadece açık ceza infaz kurumlarına gönderilenlerden ibaret olduğunu bilmenizde fayda var, çükü açık ceza infaz kurumuna gönderiler Adalet Bakanlığı oluruyla olmakta ve verilere suç tipi olarak kaydedilmektedir.
    kapalı cezaevinde olan hükümlülerin (ki burada doğru tanımlama yapmak gerekir, ne tutuklu nede hükümlü sıfatındadırlar, tabiri caizse " zoraki misafir" statusündedirler.

    Cezaevleri kapasitesine gelirsek:
    Cezaevi kapasiteleri yatak sayısına göre belirlenmez, Bir cezaevinde ki tüm koğuşlar/hücreler ve disiplin odalarında bulunan yerleştirilebilinir yatak sayıların oranına göre belirlenir ve bu oran 3/2 dir. 3/2 lik oran cezaevinin kapasitesidir. 3/3 lük oran ise cezaevinin tam kapasitesidir.

    kaldi ki
    hali hazırda 40 kişilik koğuşlarda 50 kişinin yattığını, ranzalarda yer olmadığı için yer yatakları kurulduğunu herkes dile getiriyor.
    Tam kapasite bile aşılmış durumda, taahhüd ihlal nedeniyle cezaevlerinde bulunanların sayısı yabana atılacak bir durumda değil, Cezaevleri Doldur Boşalt sistemi gibi çalışıyor.
    Taahhüdü ihlalden binlerce kişi cezaevine atılmışken/atılırken, bunları Adalet Bakanlığı istatistik bilgilerinde bulabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  192. HOŞGELDİNİZ SN.ULUDAĞ,

    RENK KATTINIZ.

    AYNEN DEDĞİNİZ GİBİ ,HERNEKADAR MEŞGULE ALDILARSA ,YADA ZAMAN ZAMAN KIZDILARSADA BİZLER HAKLILIĞIMIZI ,KARARLILIĞIMIZI GÖSTERDİK.NEREYE DÖNSELER ÇEK MAĞDURLARININ BİR TWEETI YADA MAİLİ YADA FAXI,

    EVET İBRE BİZDEN YANADIR,VE MUTLU SONA ADIM ADIM YAKLAŞILMIŞTIR,

    HERNEKADAR KİMİLERİ İSTEMİYORSADA....

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 01/10/2011 22:58

    YanıtlaSil
  193. HOŞGELDİNİZ SN.ULUDAĞ,

    RENK KATTINIZ.

    AYNEN DEDĞİNİZ GİBİ ,HERNEKADAR MEŞGULE ALDILARSA ,YADA ZAMAN ZAMAN KIZDILARSADA BİZLER HAKLILIĞIMIZI ,KARARLILIĞIMIZI GÖSTERDİK.NEREYE DÖNSELER ÇEK MAĞDURLARININ BİR TWEETI YADA MAİLİ YADA FAXI,

    EVET İBRE BİZDEN YANADIR,VE MUTLU SONA ADIM ADIM YAKLAŞILMIŞTIR,

    HERNEKADAR KİMİLERİ İSTEMİYORSADA....

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 01/10/2011 22:58

    YanıtlaSil
  194. SN ,ÇEK MAĞDURLARI;
    Ben yinede bu türde tartışmalar yaratıp ne bloğu rahatsız etmek nede sizlerle laf ebeliğine veya polomiğe girmek amacındayım,Tek amaç için herkes burada ,Yine söylüyorum ben buraya sizler kadar emek vermedim,Sizin çabalarınızı (Tüm diğer sitelerin içinde tek geçerek)Taktir ,Minnet ve Vefa ile izliyorum Yazımdada dedim ya sürçi lisan ettiysen affola,Netten topladığım doğru yanlış bilgiler bunlar,Sadece Tahmin ettiğim rakamlar.Amaç TÜM ÇEK MAĞDURLARININ BİR AN EVVEL BU İŞKENCEDEN KURTULMASI ,Sizdende ricam yeni katılımcılara daha makul olunuz, Tekrar teşekür edrim

    YanıtlaSil
  195. BUGÜNKÜ POSTA GAZETESİNDEN

    YUNANİSTANDA ÖDEME GÜCÜ OLMAYAN İŞSİZ BİR KADININ BANKAYA OLAN 26.000 AVRO BORCU MAHKEME KARARI İLE İPTAL EDİLDİ.BUGÜNE KADAR BUNA BENZER 60 DAVADA MAHKEME BERAAT VERDİ.

    BUGÜNKÜ

    MECLİS TV HABERLERİNDEN ALINTIDIR.
    KADIN HAKLARI VE FIRSAT EŞİTLİĞİ MECLİS KOMİSYONU BAŞKANLIĞI SON DÖNEMDE ARTAN BOŞANMALARIN VE BAĞLI OLARAK KADIN VE ÇOCUKLARIN MAĞDURİYETİNİ VE DAĞILAN AİLELE RİN DAĞILMA SEBEBLERİNİ ARAŞTIRMAK İÇİN MECLİSE ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERMİŞLERDİR.

    BUGÜNKÜ BÜTÜTN TV HABERLERİNDEN ALINTIDIR.

    İSTANBULDA İTLAF EDİLMEK ÜZERE ZEHİRLENEN KÖPEKLER İÇİN HAYVANSEVERLER AYAKLANDI.BİR HAYVANSEVER BAYAN DOKTOR BEY BAK BUNUN PATİSİ YARALANMIŞ NE YAPABİLİRİZ DEDİ.

    BU DA BENDEN ALINTIDIR.

    EY ALLAHIM İSTANBULA GÖNDERDİĞİN HAYVANSEVER KADAR NE OLUR TCBMM NEDE İNSANSEVER GÖNDER YARABBİ.

    AMİN.

    YanıtlaSil
  196. SPARTACUS
    Amacım polemik değil, işleyiş vahametin boyutlarının çok büyük olduğunu fakat bunların bilinçli şekilde saklandığı anlatmaya çalıştım. Bu konu MHP milletvekili Alim IŞIK tarafından yazılı soru önergesiyle Adalat Bakanlığına sorulmuş olmasına rağmen, Hiç bir cevap verilmemiştir. yazılı soru önergesine cevap vermeyenler, gerçeği hiç verilerle yayınlarlarmı.
    aramıza hoş geldin
    hepimizin temennisi bu zulmun bir an önce bitmesi.
    katkılarınız için ben teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  197. ALLAH RAZI OLSUN ..KARDEŞ
    DERDİMİ İNANIN ANLATAMAZ HALE GELDİM TEK YAPTIĞIM TÜM KARDEŞLERİME DUA ETMEK .

    YanıtlaSil
  198. Erdembayram062 Ekim 2011 03:33

    TBMM YE TOPLU MAİL GÖNDERECEĞİM GÖNDEREMEDİM NASIL AYNI ANDA BÜTÜN MİLLET VEKİLLERİNE MAİL GÖNDEREBİLİRİM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM

    YanıtlaSil