Yargıtay 15. C.D. Çek Davalarını Görüşmeye Başladı

Bilindiği üzere kanunla Yargıtay'da yeni ceza daireleri oluşturuldu ve bu dairelerin bakmakla görevlendirildiği dava türleride Yargıtay Büyük Genel kurulu toplanarak kararlaştırıldı.
Yeni Kurulan ceza daireleri dörtte bir oranında çek davalarına bakacak fakat Yargıtay 10. Ceza Dairesinin elindeki henüz incelenmemiş bulunan 3167 sayılı Çek Yasası ile ilgili kaynaklanan karşılıksız çek dava dosyalarının tamamının Yargıtay 15. Ceza Dairesine devredilmesi kararlaştırıldı.
15. Ceza dairesi 15 haziran tarihinde davaları görüşmeye başladı. Yargıtay 10. Ceza dairesinde 2011’e devreden dosya sayısının 366 bin olduğu biliniyor, Bu dosyaların kaçı görüşüldü yerel dairelere gönderildi? Ne kadar yeni dosya geldi? tahminen 3167 sayılı çek kanunu ile ilgili 200 bin dolayında dosya Yargıtay 15. Ceza Dairesine gönderildi demektir.!

Yargıtay 15 Ceza Dairesi hakimlerinin: TCK’nun yürürlük ve uygulama şekli hakkındaki 5252 sayılı yasanın 5560 yasayla değişik geçici 1. maddesinde Diğer kanunların 5237 sayılı TCK’nun 1.kitabında yer alan düzenlemelere aykırı hükümlerinin ilgili kanunlarda değişiklik yapılıncaya ve en geç 31.12.2008 tarihine kadar uygulanmasına devam edildiği, TCK’nın genel hükümlerine aykırı olan özel ceza kanunlarının ilgili hükümleri, 31.12.2008’e kadar uyarlanmadıkları için kendiliğinden uygulanamaz hale geldiğini ve 3167 sayılı çek yasasının uygulanamaz olduğu kararını vermelerini umuyor ve bekliyoruz.

Yargıtay 15. Ceza dairesinin alacağı karar çok önemlidir bu nedenle yapılan bu haksızlık ve kanunsuz verilen cezaları anlatmak için (Gerçi onlar herşeyi biliyorda) bizlerin de bütün olan bileni farkında olduğumuzu göstermek adına ziyaretlerde fayda var, ziyaret edelim 31.12.2008’e kadar uyarlanmadıkları için kendiliğinden uygulanamaz hale gelen, diğer özel kanunlarda yıldırım hızıyla beaatler verilirken, ilginçtir bir tek karşılıksız çek davaları istisna tutularak ceza verilmeye devam edilen, aileleri perişan eden, 3167 çek yasası mağdurlarının dilekçelerini sayın yargıtay hakimlerine sunalım.

CNN TÜRK Parametre Yapımcısı Emin ÇAPA le yapılan Haber Programını Yukardaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

1.344 yorum:

  1. SELAM
    BARIŞCI ABİ BENDE İTO,MUSİAD VE TOBB 'A MAİL GÖNDERDİM BAŞKA YERLERE GİDECEKSE O YERLERİN ADRESLERİNE DE YOLLAYALIM SİZLERDEN BİLGİ BEKLİYORUM

    YanıtlaSil
  2. slm arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce,mahkemece yaklanma kararı bulunan dosyamdan beraat ettim, İnfaz bürosundan düşüm yapılmış, bu zaman zarfında gbt kayıtlarından silinmişmidir.(Korku başa bela..) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Sn.Truethink02,
    Dusmesi icin Infaz burosunun emniyete bildirmesi lazim normalde ayni anda bildiriyorlar ama bazen aksakliklar oluyor.En garantisi Infaz burosundan veya emniyetten dusup dusmedigini ogrenmeniz.Basima geldigi icin soyluyorum her hangi bir yerde GBT ye duserseniz ve hafta sonuna denk gelirse mesai baslayana kadar misafir ederler. Bir yakinim o yuzden kizinin dugunune gidemedi.Isi saglama almada fayda var.Saygilar...

    YanıtlaSil
  4. serap hanim.. ben birsey yapamamanin ezikligi icindeyim.. eylem az kisi ile gerceklestiginde neden az kisi oldugumuzu vurgulamaliyiz tekrarlamaliyiz.. bir parti veya dernek her neyse bir eylem yapacagi zaman otobusler kiralaniyor bir suru imkan saglaniyor ve hic birinin yolda giderken yakalanma korkusu yok dolayisiyla eylemler basarili tamamlaniyor.. cek magdurlarinin cogu evden cikmaya utaniyor korkuyor veya evine gelmeye utaniyor ve korkuyor.. bi cok kisinin basina gelmistir .. ben aile fertlerinin evine gidemez olmustum birakin kendi evimi kimin evine gitsem takip edildim ve tam kadro icra bastirdi o anki bulundugum evi.. polisiyle kamyonuyla hammaliyla.. bunu goz onune almaliyiz bizim asil sorunumuz bu.. tamam aileler dagiliyor issiz kaliniyor hapiste borcumuzu nasil odeyecegiz.. bunlari duyurdunuz bircok baska konuyuda fakat eylem bile yapamayacak durumda oldugumuzu vurgulayalim birde.. yazi gonderdiginiz mevkilere bu konuyu ayrintili islerseniz saniyorum bir boyut daha kazanmis olur.. ve internetten okudugum kadariyla yurt disinda 2000 eyakin cek magduru var bunlarin yarisindan fazlasi yeni kacan lar.. ve sanai bolgelerinde cok sayida cek magdurlari var bildimiz gibi.. inanin onlarin cogu internet nedir bilmiyorlarki.. ailelerimiz bizlerden kacar hale gelmis durumda.. onlarda hakli kimin evine gitsek 1 hafta 10 gun kalsak avukat dayaniyor kapiya.. ben kendimi evsiz yurtsuz hissediyordum su anda da oyle hissediyorm inanin cok zor bir durum hepimiz az veya cok bu soylediklerimizi yasadik.. bizim toplanmaktaki en buyuk sorunumuz bu.. simdi bir dernek kurulsa cagri yapilsa pek kisi gelecegini sanmiyorum.. ama devlet kanali ile bir cagri yapilsa, su acidan soyluyorum bunu, 48 saat boyunca cekten cezasi olanlar tutuklanmayacak diye ve dernek veya sponsor olan lar otobusler arac kiralasa inanin binlerce cek magduru aninda toplanir.. yani demek istedigim bizim asil sorunumuz birakin borc odemeyi evimize gidemiyoruz eski cevremizden kaciyoruz, bir ise girsek icralarim var demiyoruz ise almazlar diye sonra da icra geliyor isine son veriyor is veren, bizim en buyuk sorunumuz bu.. bunun altini cizmeliyiz gonderdigimiz yazilarda.. tesekkurler..

    YanıtlaSil
  5. arkadaslar bir seyler yazdim tikladigimda motderator onayi felan cikti karsima.. bilmiyorum tam olarak ama saniyorum siteyi yonetenler bir tur engelleme sistemini kullanmislar benim icin bunu baska bir adresten yaziyorum.. eger oyle olduysa, benim yorumlarimda ne gibi bir yanlis gordunuz? eger yanlis birsey varsa neden cevap vererek yanlisimi duzeltmediniz.. ben sizlere oyle olmaz boyle olur demiyorum.. bir yandan da boyle yapin veya yazin her neyse, boyle yaziyorum.. yoksa cek magdurlaridami sinif sinif ayriliyor? kac paraya batti nekadar sermayesi vardi gibi? bos ugrasmayin diyenler hic bisey yapamazsiniz diyenlerin yorumlari gayet duzenli yayinlaniyor.. ha unutmus degilim.. bu emek veriyoruz diyen bir arkadasin ''madem hsap uzmaniydiniz niye battiniz'' cumlesini.. eger cek magdurlarini savunan bunlar ise diger arkadaslara dusunmelerini tavsiye ediyorum.. tabiki her emek verene soyleyemem.. tesekkurler..

    YanıtlaSil
  6. SN.METİN;

    SİZİ ENGELLEME OLSA BENİM HABERİM OLUR.ANCAK BAZEN BANA DA VE DİĞER ARKADAŞLARADA OLMUŞTUR.BUNUN SİZLE ALAKASI YOK.AYRICA YORUM İÇERİSİNDE BAZI KELİMELERE DUYARLI OLDUĞU İÇİN OLABİLİR.BEN YİNEDE KONUYLA İLGİLENECEĞİM.EĞER BİR YANLIŞLIK VARSA ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 23/07/2011 21:06

    YanıtlaSil
  7. BİDE RİCA ETSEM SUSMAYI BİLSENİZ.SÖZ SÜKUTSA GÜMÜŞ ALTINDIR DESEM.İLLA BİŞİ YAZMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZKİ.BİGÜNDE TAKDİR EDİN .BUGÜNE KADAR Bİ ÖNERİ VERDİNİZDE YAPMADIKMI.?
    SN.BARIŞÇI MERSİN OTURUP EYLEM DÜŞÜNMEYE ÇOK MERAKLI DİMİ?İŞİ GÜCÜ YOK.OTURACAK FİKİR ÜRETECEK ,BİRİLERİDE İLLA BİŞİLER SÖYLEYECEK .
    YAPMAYIN ,YAKIŞMIYOR,HELE BİZLERE HİÇ YAKIŞMIYOR.

    BASKETÇİ 23/07/2011 21:25

    YanıtlaSil
  8. yalakalık yoksa yazmayın

    YanıtlaSil
  9. Barışçı-Mersin23 Temmuz 2011 23:00

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; HAKLI DAVAMIZIN HAKLI OLAN ARKADAŞLARI. ZANNEDERİMKİ; ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇERİSİNDE, GEREK ANKARA GRUBU VE GEREKSE İSTANBUL'DAN BİLDİĞİNİZ BAZI ARKADAŞLARIM, ANKARA'DA; HER ANLAM VE MANADA, HAKLI DAVAMIZ İÇİN; SALI, ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNLERİ YENİ GİRİŞİMLERDE BULUNACAKLARDIR. GİRİŞİM ÖNCESİ VE SONRASI; SİZ DEĞERLİ KATILIMCI ARKADAŞLARIMA BİLGİ VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ. SAYGILARIMLA VE İYİ GECELER DİYEREK.

    YanıtlaSil
  10. merhaba dava arkadaslarım
    bır suredır sıteden engellendıgım ıcın yanınızda olamadım ama sıteyı yazmasamda sureklı takıp ettım.ıns en kısa surede ben ve benım gıbı yurt dısında kacak yasayanlarda sızın yanınızda olabılırız...

    YanıtlaSil
  11. SN.MEDİTRANO73,

    SEN GEL BENLE UĞRAŞMA,TAA AMERİKALARDAN BUNU YAZMAK İÇİNMİ BAĞLANIYORSUN .GEL BULAŞMA.DAVAMIZA KATKISI OLACAK BİŞİLER YAZ.YÜZDÜK YÜZDÜK SONUNA GELDİK.HAVAYI BOZMAYALIM DERİM.
    SEN AMERİKA'DAN MÜCADELEYE DEVAM ET.EN GÜZELİNİ YAPARSIN.

    BASKETÇİ 24/07/2011 00:30

    YanıtlaSil
  12. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM;

    İŞİN GÜZEL YANI İLK DEFA DIŞ ÜLKELERDEKİ ARKADAŞLARDAN BUKADAR YOĞUN İLGİ VAR SİTEYE.HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM.
    ANCAK BAŞKA BİRKONU VARKİ DEĞİNMEDEN GEÇEMİYECEĞİM;

    İSİM BELİTRMEME GEREK YOK,BİR İKİ ARKADAŞIMIZ ÖYLE HARARETLİ BİR YORUM CEVAP DURUMUNA GİRMİŞ Kİ BOŞA GİDEN ZAMANLARINA ÜZÜLDÜM.BAKTIM İÇİNDE İNCİR ÇEKİRDEĞİNİ DOLDURUR BİRŞEY YOK.BEN İSTERDİMKİ O BOŞA SARFETTİKLERİ ZAMANI BELİRTTİĞİMİZ YERLERE MAİL ATARAK DEĞERLENDİRSİNLER.

    SEVGİYLE KALIN

    BASKETÇİ 24/07/2011 01:02

    YanıtlaSil
  13. ilginize tesekkur ediyorum..

    YanıtlaSil
  14. kisisel olarak kimseyle isim yok benim.
    ben engellendigim halde siteyi takip ediyorum.ve sn ekim 2510 un yazilarini belirttigi adreslere mail atiyorum.
    ama siz beni bos yere engellediniz egonuzumu tatmin ettiniz.ne gerek vardi baskasi icin bana hakaret etmeye.
    guc elinizde istediginizi begeniyorsunuz istediginizi hemen engelliyorsunuz.
    vijdanen rahatsaniz biz ne desek bos
    ama ben hep ozgurlukten yana soylemde ve elestiride bulundum onun disinda kimseye kisisel yazmadim bana hakaret edilmedikce.
    sizede kisisel bir sozum olmadi bugune kadar ama birileri icin hemde bana hakarete yeltenen birisine cevap verdim diye beni engellediniz size tabiki kirginim.
    ben bu dava icin nokta katki saglayan herkesin onunde egilmesinide bilirim.....

    YanıtlaSil
  15. sn basketci
    benim sizinle kisisel hic bir kavgam olmadi ama siz beni engellediniz hemde bir hic ugruna baskasiyla girilen bir tartismada hemde ilk satasan baskasi oldugu halde sirf o kisi sizinle daha samimi diye beni tanimadan bana agir ithamda bulunup gucunuzu beni engellemeye kullandiniz.
    ben burdan size cevap yazmak icin baglanmiyorum.
    siz engellesenizde davamiz bellidir ben siteyi her gun takip ediyorum
    sn ekim 2510 un yazilarni belirttigi yerlere mail yoluyla yolladim haber yapan bir cok kanal ve haberciyede mailler atiyorum her gun
    ama her gun sunu yaptim bunu yaptim diye yazamadim engellediginiz icin uzgunum
    sizinle sahsi hic bir sorunum olmadi ama size engellediginiz icin kirginim...
    bendende size selam ve saygilar.....

    YanıtlaSil
  16. Serap sarıoğlan24 Temmuz 2011 10:23

    kacak yasamanın ne kadar kötü bır durum oldugunu bılenlerdenım sn metın..Allah yardımcınız olsun...ınanın sorunum olmamasına ragmen polıs gordugum an psıkolojık olarak kacıyorum...ne dıyeyım bızı bu hale getırenler utansın..olabılecek eylemlerde bu tarz sorunu olan kısılerın yakınları katılabılır

    YanıtlaSil
  17. HERKESE GÜNAYDIN VE HAYIRLI SABAHLAR;
    (NETTE PROBLEM OLDUĞU İÇİN ANCAK ŞİMDİ YAZABİLDİM)

    BASKETÇİ 24/07/2011 13:35

    YanıtlaSil
  18. SN.MAGDUR USA;

    KONUYU AÇTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.OKADAR ÇOK OLAYLA KARŞILAŞIYORUMKİ ,İNANIN SİZİN OLAYI NET OLARAK HATIRLAMIYORUM.SİZİNDE DEDİĞİNİZ GİBİ SİZİNLE TANIŞMADIĞIMIZ GİBİ KİŞİSEL BİR SORUNUMDA OLAMAZ.AMA KEŞKE GEÇMİŞE DÖNEBİLSEM VE OGÜNÜ GÖREBİLSEM.GEREKSİZ YERE İNSANLARIN GİRİŞİNİ ENGELLEMEK GİBİ BİR LÜKSÜM OLAMAZ.SONUÇTA BURASI HEPİMİZİN BULUŞMA YERİ VE BELİRLİ KRİTERLER DIŞINDA YORUMLARA İZİN VERİLMEZ.YORUMUNUZ BAZI NEDENLERDEN DOLAYI SİLİNMİŞ OLABİLİR AMA SİZİ ENGELLEMEK OKADAR KOLAY KARAR VERİLECEK BİR ŞEY DEĞİL.SİZİN SAMİMİYETİNİZE İNANIYORUM VE HAKKATEN BÖYLE BİR HAKSIZLIK YAPTIYSAM SİZLERDEN TEKRAR TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.ADAM KAYIRMAK ,BENİM O KİŞİ İLE SAMİMİYETİM ONU SİLMEM SİZİ SİLERİM GİBİ BİR LÜKSÜM OLAMAZ.
    SADECE BENİ DE BİR BEŞER OLARAK GÖRÜN VE BENİM DE HATA YAPACAĞIMI DÜŞÜNÜN .BEN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.EĞER BAŞKA BİR İP İLE GİRİYORSANIZ YÖNETİMLE KONUŞUR ESKİ HALE GETİRİRİM.
    YANLIŞLIK İÇİN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 24/07/2011 13:46

    YanıtlaSil
  19. Serap sarıoğlan24 Temmuz 2011 13:49

    UMARIM YARINDAN ITIBAREN EN GZL HABERLER BIZIMLE OLUR;))

    YanıtlaSil
  20. ANKARA DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR.BİZLERDE KATKIDA BULUNSAK DİYORUM.HİÇ OLMAZSA BİR İTİCİ GÜÇ.
    HA,NEDERSİNİZ?

    ÇOK DA BİŞİ DEĞİL ARKADAŞLAR.

    NETİ OLMAYANLAR BİR İNTERNET CAFEDEN DAVAMIZ VE AİLESİ İÇİN SADECE BİR YADA BİRKAÇ MAİL ATABİLİR.

    BASKETÇİ 24/07/2011 13:51

    YanıtlaSil
  21. Değerli Arkadaşlar;
    Daha önce sizinle de paylaştığım, fakat tepki gösterdiğiniz, alacaklıya kredi modeliyle ceza dosyasının kayıtsız şartsız düşürülmesi çalışmama, bir banka yoğun ilgi gösterdi ve iki tane müşterimle anlaşarak dosyalarını düşürdük. İsteyen arkadaşları bankayla görüştürebilirim.Aslında bu projeyi kampanya şeklinde yapıp, kamuoyuna KSTK(Kayıp Sermaye Tamamlama Kredisi) adıyla duyuracaklardı.Ancak tam bu aşamada, hükümet ve BDDK kredi hacminin daraltılması yönünde çalışma başlattı ve faizler yükseldi. Bu yüzden genel bir kampanya yerine, tek tek proje bazında bakıyorlar.Sn.Basketçiye msn den ulaşmaya çalıştım ama cevap alamadım.O yüzden burdan yazdım.Anladığım kadarıyla avukatlar ve onlarla ortak çalışan arkadaşlar bu tip çözümlere sıcak bakmıyor.
    Saygılar"

    YanıtlaSil
  22. Orada akşamüstü burada sabah, ben şimdiden sizlere iyi haftalar diliyor, güzel haberler duymak nasip olsun diyorum.

    YanıtlaSil
  23. SN.HUKUSEVER,

    MSNİMDE KAYITLI İSENİZ BENİM MSNİM 24 SAAT AÇIK.AMA BANA MAİL ATSAYDINIZI ZATEN HİÇ SORUN OLMAZ BANA ULAŞIRDI.BUGÜNE KADAR KİMSE CEVAPSIZ KALMAMIŞTIR.HELE MAĞDUR ARKADAŞLARIMIN SORUNUNA ÇÖZÜM NOKTASINDA BİR ÖNERİ VEYA DESTEĞE KAYITSIZ KALMAM OLASI DEĞİL.
    ANCAK EĞER SON CÜMLEYİ BANA İTHAFEN YAZIYSANIZ ÇOK TALİHSİZ BİR SAPTAMA ,İNANIN ÜZÜLDÜM.DOĞRU AVUKATLARI EMPOZE ETMEMİN İNCE ÇİZGİSİNİ FARKEDEMEMİŞSİNİZ .ÖN PLANDA OLMANIN BEDELLERİ BU OLSA GEREK.
    YİNE DE DİLERSENİZ MSN ADRESİM

    basketci_basketci54@hotmail.com

    saygılarımla

    BASKETÇİ 24/07/2011 17:49

    YanıtlaSil
  24. UZUN ZAMANDIR KENDİ SİTENDE KENDİNCE YAZIP ÇİZİYORSUN VE DEVAMLI KENDİNİ AKILLI BU SİTEDE BULUNAN HERKESE APTAL MUAMELESİ YAPIYORSUN VE ADIM GİBİ EMİNİM BU YAZIYIDA OKUYACAKSIN ARKADAŞLARIM ADINA CEVAP HAKKI DOĞURTTUN ARTIK BAK BU YAZDIKLARIN SANA AİT Mİ DEĞİLMİ ??

    ÇEK MAĞDURLARI, SİTELERİ VE UMUTSUZ Kİ UMUTSUZ YANLIŞ MÜCADELELERİ
    Bankalar lobisi çıkarı için çalışan güya çek mağdurları savunucusu reklamcı avukatı ve sitelerini, Hükümet politikalarının destekcisi sitenin mağdurları yanlışa yönlendirmesini örnekleri delil ve ispatlarıyla anlattım durdum.
    Meclisin yeni dönem çalışmalarında, Çek Mağdurluğunu tekrar gündem konuları arasına sokmaya çalışacağım. Dileğim bu sefer bari mağdurlar yanımda olsun
    HALA KARAGÖZ HACİVAT MİSALİ SANAL ORTAMDA MÜCADELEDE. VE HALA APTALLARA İTİBAR APTALLIĞINDA.

    ŞİMDİ SANA YAZILACAK ÇOK ŞEY VARDA BEN ÖZETLEYEREK GEÇİCEM SEN MÜCADELEDE NEYİ DOĞRU YAPTIN SAYIN OKTAY VURALLA ON DAKİKA YAN YANA OTURARAK KATKIMI VERDİN TAMAM VERDİN YA DEVAMI OLDUMU BİZ VE ARKADAŞLARIMIZ ÖZELLİKLE ANKARA GURUBUMUZ MECLİSTE YATIP KALKIYORLAR
    DEMİŞSSİN AVUKAT REKLAMI YAA ARKADAŞ KENDİ SİTENDE YAZILARININ İÇİNDE VAR İSMİNİ YAZMIYCAM KIZIM HALLETTİ YAPTI ETTİ DİYEN KENDİN DEĞİLMİSİN BİZ NEDİYORUZ YİĞİDİN HAKKINI YİĞİDE VERECEN BENİ YADA BİZLERDEN BİRİNİ KURTARDIYSA TABİKİ TAKDİR EDİCEZ
    BUDA SON SÖZÜM APTAL DİYE HİTAB ETTİĞİN KİŞİ SAYISININ FARKINDAMISIN MADEM BİZ ÖYLEYİZ YA SEN BANA GÖRE ÖNDE GİDENİSİN NEDENMİ YANIMDA YER ALIN DİYE YALVARIYORSUN ACABA YANINDA NİYE KİMSE YOK

    BU MESAJI BURAYA YAZARAK DİĞER DOSTLARIMDAN ÖZÜRDİLİYORUM ASLINDA BİZZAT KENDİNE YAZMALIYDIM ANCAK HER TÜRLÜ YORUMA AÇIK DEĞİL DEMOKRATİK YAAA

    SAYGILARIMLA
    AKCAN

    YanıtlaSil
  25. SN.Basketçi;
    Sizin Msn de kayıtlıyım.Önceden sohbet etmiştik. Son zamanda 3-4 sefer nasılsınız diye yazdım, her iki msn adresinizden, cevap gelmedi. Çünkü en son diğer adresiniz aktifti, ordan sohbet etmiştik. Ön planda olmanızdan değilde o görüşmemizde ki tutumun devamından dolayı böyle düşündüm.Zira proje için destek istemiştim.Gelin görüşelim, bankalar birliğine birlikte sunalım.Maalesef pek ilgi göstermediniz.Siz yine kibar davrandınız, bazı arkadaşlar alaycı yaklaştı.Bu yüzden gecikti proje. O gün (1 yıl kadar önce) çek mağdurları ilgi gösterip, proje Türkiye Genelinde kamoanya şeklinde duyulup, finansmanı ona göre sağlansaydı iş kökünden çözülecekti.bugün kredi şartları ağırlaştığı için alacaklıyı ikna zorlaştı.Ama yine de vazgeçmeyeceğim, ısrarcıyım projemde.İki pilot uygulama bunu gösterdi.Sizin ve arkadaşlarınızın böyle bir şeye yaklaşım göstermemesini halen anlayamıyorum.Ticari hayatı devam eden alacaklı hiç alamayacağı bir para sayesinde, uygun şartlarda finansman sağlayacak.Fizibil değil dediniz buna.Niye olmasın, Alacalıkların % 99 u da sizin gibi zorda, finansman ihtiyacı had sahfada. Kaynak bulamazsa yarın oda karşılıksız çek şikayetiyle bşbşa kalacak.şahsen bana ilaç gibi geldi, önüm açıldı.Borçlularımdan biri , abi ümidi kestmiştim ama diğer alacakılarımla da bunu yapabiklsem ticarete devam ederim, borcumuda ödeyebilirim diye çıldırıyor.Saygılar. MEHMET

    YanıtlaSil
  26. SN.AKCAN ,ELİNE DİLİNE SAĞLIK,

    ASLINDA ADAMIN İSTEDİĞİ DE BU.KENDİNİN KAALE ALINMASI ,BİRİLERİNİN ONDAN BAHSETMESİ.ASLINDA DOKUNMAYACAN,BRE GAFİL BRE CAHİL DİYECEN ,BU İKİSİ ONA YETER.ŞİMDİ BAK HEMEN CEVAPLARI GELİR O AKILLIDAN.
    ALLAH RIZASI İÇİN BİR OLUMLU ADIMINI ŞURAYA YAZSIN. BEN EMİNİM Kİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ KENDİSİNİ TAKDİR EDECEKTİR.

    EVET ,DEDİĞİN GİBİ NİYE YANINDA KİMSE YOK?

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 24/07/2011 19:01

    YanıtlaSil
  27. Sayın Mehmet(hukuksever);
    msn adresimi versem görüşebilirmiyiz.kerimenadir2@hotmail.com

    YanıtlaSil
  28. hukuksever arkadaşım bu projeyi biraz açarmısın benim msn mi eklermisin
    betlis63@hotmail.com

    YanıtlaSil
  29. Barışçı-Mersin24 Temmuz 2011 20:39

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR HAYIRLI AKŞAMLAR. AKŞAM AKŞAM HİÇ BİR ŞEY YAPMAMAKTANSA; GEREK SİTEMİZDE BULUNAN VE GEREKSE BENDE MEVCUT BELİRLİ MAİL ADRESLERİNE MAİLLERİMİ GÖNDERDİM. BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  30. saygıdeğer arkadaşlar,
    değerli insanlar...

    2.5 yıl önce (31.12.2008) yasal ömrü bitmiş (zaten evrensel hukuka da aykırı) olan 3167 sayılı yasanın insanlık dışı gölgesi hala üzerimizde dolaştırılıyor...

    yolu yok aslında, bu ayıplı durumu buraya kadar taşımış olsalar da bu rezil durumun sonu gelecek, buna inanıyorum, buna inanalım...

    ey arkadaşlar,
    ey kahramanlar,
    sizleri herkes biliyor, hepimiz biliyoruz...

    fedakarlığınızı, vefanızı, sabrınızı, gayretinizi, mücadelenizi...
    gururla ve duygulanarak takip ediyoruz...
    bu yetmiyor, sizler;
    çoğumuz gibi, sırt aşağı yatmak yerine,
    her an mücadeledesiniz,
    dinlenmek yerine yine hep sitede sizler varsınız...
    hem yaşıyor, hem yaşatıyorsunuz...
    sitemizin ışıkları hep sizler sayesinde yanıyor,

    açıkçası sizlerle iftihar ediyoruz...
    sizlere borçluyuz...
    sizlere saygı duyuyoruz...
    ve ilaveten;
    fedakarlığınız, vefanız, sabrınız, gayretiniz, mücadeleniz karşısında;
    sizlerle açıktan gururlanırken, sizlere karşı gizli bir mahcubiyet duyuyoruz...

    ağır bir yanı var bu mahcubiyet duygusunun...
    kendi adımıza yapmamız gereken, katılmamız gereken haysiyet, özgürlük kavgasını sizler üzerinden veriyormuş hissine kapılıyor, bu utanca razı oluyoruz...

    sizlere sevgi duyuyoruz,
    sizlere saygı duyuyoruz,
    sizlere borçluyuz...

    ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN

    YanıtlaSil
  31. sami kal, aslan kardeşim,
    önce, siteminde kesin haklısın... yalnız;
    sorunumu çözmüş ve bu yüzden "sizlerden kopmuş" değilim... buna imkan yok, olmayacak... hem sorunlarımı çözmeye, hem de sizlerden kopmaya...

    evet sadece maişetimizle ilgili bir yeni sayfa açtı önümüze yüce mevlam...
    zaten bu yüzden uzun süredir "arazi" durumundayım...
    yılbaşını takip eden 2,3 aylık sürede gerçekten canımı sıkan gelişmelerle uğraştım...
    sonra şükürler olsun, hem normale döndük diyelim, hem de yeniden (şayet alçak sistem mani olmazsa) kendi işimden önce olduğu üzere profesyonel hayata (yöneticiliğe) döndük...

    bilvesile selam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  32. arkadaşlar bu sitede hukusever diye yazan arkadaş dolandırıcıdır sakın inanmayım benle konuştu msn den hiç bir soruma net cavap vermedi ve dolambaçlı yollardan bizlerden istifade etmek isteyen biridir kendiside çek zade değildir sakın inanmayım

    YanıtlaSil
  33. hukukseven kesinlikle başka amaçlı giriyor siteye haberiniz olsun

    YanıtlaSil
  34. Ne kadar dolandırıcı varsa....
    Altını imzalıyorsunuz değil mi Sn.Gurbetçi

    YanıtlaSil
  35. SN.MURAT YALÇIN,

    SİZLERİN AÇTIĞI YOLDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE MÜCADELENİN İÇİNDE OLMAYA DİĞER TÜM MAĞDUR ARKADAŞLARIMIZLA SIRT SIRTA VEREREK BU GARABET YASADAN KURTULMAYA ÇALIŞYORUZ.
    SİZ ESKİLERDEN RİCAMIZ ELİNİZDEN GELDİĞİNCE ARADA SIRADA BİZLERLE BERABER OLDUĞUNUZU HİSSETTİRMENİZ.
    AYRICA İŞİNİZDE OLUMLU GELİŞMELERİ DE YÜREKTEN KUTLUYORUM.

    YOLUNUZ AÇIK OLSUN

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 24/07/2011 21:45

    YanıtlaSil
  36. Sn.Gurbetçi:
    İsmini verdiğiniz arkadaş daha önce de çok yazı yazdı, çek zedeyim gibi bir ifadesi de olmadı, açıkça alacaklıyım dedi.kimseye terbiyesizlikte etmedi.ben bu siteye girmeden önce bazı arkadaşlara telefonla görüşmüş.Buluşup konuşmak istemiş.

    YanıtlaSil
  37. arkadaşlar hukusever insanları kandırıyor kendisi polistir size randevu vereyim görüşelim diyerek sizi tutuklattıracak haberiniz olsun

    YanıtlaSil
  38. Dolandırıcılıktan Polisliğe terfi ettirdiğiniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  39. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,,

    AKCN ARKADAŞIMIZIN BİRAZ ÖNCE BANA VEDDİĞİ BİLGİYE DAYANARAK SİZE OLUMLU BİR BULGUYU İLETMEK BURDA PAYLAŞMAK İSTİYORUM .

    BİLİYORSUNUZ NİSAN AYINDA HSYK SAPANCADA BİR TOPLANTI YAPTI VE BU TOPLANTIDA "YARGI BORÇLU İLE ALACAKLI ARASINDA NİYE KALSIN*" GİBİ BİR YORUM YAPILMIŞDI.

    O TOPLANTIDA YARGININ DURUM ANALİZ TOPLANTILARI ADI ALTINDA BİR DE RAPOR YAYINLANDI.BU RAPORDA 100 MADDE VAR BUNLAR ÖNEM SIRASINA GÖRE VE GRUP PUAN ORTALAMASI ADI ALTINDA ON ÜZERİNDEN BİR PUANLAMA YAPTILAR.KARŞISINADA ÇÖZÜM ÖNERİSİ ADI ALTINDA BİR BÖLÜM VSR.

    15,Cİ SIRADA 8.3 PUAN ORTALAMASI İLE "KARŞILIKSIZ ÇEK EYLEMİNİN SUÇ OLMAKTAN ÇIKARILMASI"VAR VE ÇÖZÜM ÖNERİSİ KISMINDADA "YASAL DEĞİŞİKLİK" İBARESİ BULUNUYOR.YANİ HSYK YAPACAĞINI YAPMIŞ,YARGI DURUMUN VAHAMETİN FARKINDA,AMA BURDA DOĞAL OLARAK TOP HÜKÜMETE ATILIYOR.
    ŞİMDİ ÖNERECEKLERİM BENİM KİŞİSEL FİKRİMDİR.MUHAKKAK AKSİTEZLER VE YORUMLAR GELECEKTİR.ANCAK SEVİYE Yİ KAYBETMEDEN TARTIŞIRSAK BU RÜZGARDAN DA FAYDANLANMAMIZ EN GÜZELİ OLUR.

    YARGI İŞİN FARKINDA,HSYK İŞİN FSRKINDA,BAŞBAKAN KARŞI.EVET DOĞRU HÜKÜMETİN GENİŞ BİR KISMI VE BAŞBAKANIMIZ OLAYA KARŞI.ANCAK O DÖNEMLERDE BİZ BU KONUYU GÜNDEME GETİRİRKEN YANIMIZDA KİM VARDI?SADECE MAĞDURLAR VE AİLELERİ.BİDE İŞİN İÇİNE CILIZ EYLEMLER GİRİNCE DAHADA EKMEKLERİNE YAĞ SÜRDÜK.
    ŞİMDİ DURUM BAŞKA.HSYK ,YARGI YANIMIZDA.SN.BAŞBAKAN AYNI OLUMSUZ DURUŞU SERGİLEYECEKMİ?BENCE ZOR.O ESKİDENDİ.BİZDEN ÖNCESİ 11.SIRADA 8.6 PUAN ORTALAMSI İLE "ELEKTRİK HIRSIZLIĞI EYLEMİNİN SUÇ OLMAKTAN
    ÇIKARTILMASI YA DA ÖN ÖDEMELİK OLMASI" MADDESİ VSR ODA YASAL DÜZENLEME GEREKTİRİYOR.ÖN ÖDEME "ADLİNİN İDARİYE DÖNDÜRÜLMESİ "ANLAMINA GELMİYORMU?

    ŞİMDİ BURDAN ŞU SONUÇ ÇIKAR,BANA GÖRE;

    HSYK VE YARGI YAPILMIŞ OLAN EYLEMLER SONUCU " ANKARA GURUBUNUN YAPTIKLARI BURDA NEKADAR YAZILSA AZDIR"DURUMUN VAHAMETİNDEN VE GARABETLİĞİNDEN HABERDARDIR.YAPILAN EYLEMLER BU ANLAMDA MEYVESİNİ VERMİŞTİR.
    ANCAK DEVAMI GELMELİ.BENDE DERİMKİ ,BİRÇOK YERİ ARAMAKTANSA NOKTA ATIŞLARLA DOĞRU ADRESLER BELİRLENİP HÜKÜMETİN TEKRARDAN DURUMDAN HABERDAR EDİLMELİ AMA BUSEFER EZBER BOZULMALI "SİZ 2000 KİŞİ KADARSINIZ" İZLENİMİ YIKILMALI.ÇOK AMA ÇOK YOĞUN BİR TELEFON TRAFİĞİ BİZİ BEKLİYOR ARKADAŞLAR.BAKIN BU ÇOK ÖNEMLİ BİR FIRSAT.
    KASIM AYINDA YARGIDAN BİRŞEYLER BEKLİYORUZ DOĞRU ANCAK İŞİN BU YÖNÜNÜDE UNUTMAYALIM.
    DEDİĞİM GİBİ BU BENİM FİKRİM.TARTIŞALIM KONUŞALIM DERİM .

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 24/07/2011 22:16

    YanıtlaSil
  40. bu siteye ve cek mağdurları için yüreğini emeğini koyan kardeşlerim ben aranızda değilim uzaktayım elimden bişeyde gelmiyor sizin için ama şunu bilin yürek ve dualarımla hep sizin yanınızdayım basketci arkadaşım güzel bi noktaya temas etmiş ben buradaki mail atılacak herkese mail atıyorum acizane bi teklifim var benim nekadar kabul görürü bilmiyorum
    SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE BÜYÜK ŞEHİRLERDE VALİLİKLER VE EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜKLERİNDE MAİL VE FAKS YOLUYLA VEYA Bİ HEYET OLARAK ZİYARETLE BAZI ŞEYLERİN OLACAĞINA İNANIYORUM TABİ SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİM BUNU UYGUN GÖRÜRSENİZ BEN YURT DIŞINDAYIM BENDE BURADA TİCARET ATEŞESİYLE GÖRÜŞECEM

    YanıtlaSil
  41. Dikkat edin Sn.Gurbetçi.Belki Ateşe de kılık değiştirmiş polis olabilir.Msn de söylediğim gibi siz yine avukatınızı veya bir yakınınızı gönderin.Birde üstünüze fazla para almayın, belki Ateşe denen kişi dolandırcı olabilir.

    YanıtlaSil
  42. Sn.Basketçi:
    Peki ama bu Anayasa mahkesi niye böyle yaptı.Daha doğrusu onlar böyle yapınca Hsyk ne yapabilir ki.Daha evvel sorduğum bir avukat Anyasa Mahkemesinden olumsuz karar çıkacağını ancak, haşim kılıçın yanında bir iki üyenin daha karşı oy vereceğini söledi.Ancak son karar oybirliğiyle çıkmış.

    YanıtlaSil
  43. Sn.Met:Bankalar Birliğini en rahatsız eden konu Haşim Kılıç karşı oyu idi ve uzun zamandır bunun üzrine uğraşıyorlardı.Amaçlarına ulaştılar, Şaşıracak bir şey yok.Hukuki gerekçe değil dediğimiz bu hep.

    YanıtlaSil
  44. Bu işi bu noktaya getiren hep bu sitenin yanlış politikalarıdır.Sormak gerekir ki:
    HSYK bu konuda karar alma, görüş bildirme yetkisi var mı?Anayasa Mahkemesi kara vermiş, 10.CD karar vermiş, hem de ceza gerekçeleri daha da genişlemiş?Ne HSYK sı.Çözüm www.turkhukuksitesi.com da veya benim site de.

    YanıtlaSil
  45. Tek özüm THS VE BENİM SİTE.Ne HSYK sı,Karar ve görüş yetkisimi var.Bu kadar saçmalık olurmu.Beni önemseyin, kurtuluş burda,

    YanıtlaSil
  46. sn.met_4434;

    ANAYASA MAHKEMESİ GERİDE KALDI,İNANIN BİZDE ŞOK GEÇİRMİŞTİK.ANLAYAMADIK ,MANA BİLE VEREMEDİK.AMA HSYK DURUMU FARKLI.ARTIK BİLİNÇLİ BİR DURUM VAR.HÜKÜMETİN KAYITSIZ KALACAĞINI ZANNETMİYORUM .AMA TABİ SES VERNEK KAYDI İLE .

    SATYGILARIMLA

    BASKETÇİ 24/07/2011 23:07

    YanıtlaSil
  47. Sn.İşcan:
    Haşim İşcan dedenizmiydi?

    YanıtlaSil
  48. zaten aynı avukat diyo ki,bugün böyle bir zıt karar verip dönen yarın bir önce ki karara da dönebilir.Hem de yeni üyelerle.Hsyk nın tam fonksiyonunu bilmiyorum da onu sordum.

    YanıtlaSil
  49. ANAYASA MAHKEMESİNİ VE HSYK NASIL ETKİLEMEMİZ GEREKİR BİR YOLU VARMI

    YanıtlaSil
  50. SN.İŞCAN,

    KENDİMİ ZORLUYORUM AMA SİZ BENİ YANILTIYORSUNUZ.
    LÜTFEN YORUMUMU OKUYUN .ORDA HSYK NIN KARARI İÇİN NE DEMEŞİM.?OKURSUNUZ,ONDAN SONRA YORUM YAPARSINIZ.
    MAĞDURLARIN İŞİ SİZİN ELİNİZE KALDIYSA VAY ONLARIN HALİNE.
    SİZ YİNE SİTENİZDE EYLEMİNİZE DEVAM EDİN .

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 24/07/2011 23:21

    YanıtlaSil
  51. DEĞERLİ KARDEŞİM ABİT,

    ASLINDA HSYK VE YARGI YETERİNCE ETKİLENDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM .YORUMUMDA DA BUNU BELİRTTİM.BENCE İŞİN BUNDAN SONRAKİ AYAĞI HSYK NIN ALMIŞ OLDUĞU KARARI YASAL DÜZENLEME OLMASI NEDENİ İLE HÜKÜMETİN ONAYINA SUNMAK DURUMUNDA OLMASI.İŞ ORDA BİTİYOR.

    BENİM ÖNERİM YORUMUMDA .HEPİMİZ FİKİRLERİMİZİ BURAYA SUNALIM.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 24/07/2011 23:28

    YanıtlaSil
  52. HSYK GÖRÜŞÜ ALINMAYACAK MADEM ALINMAYACAK HASYK NEDEN TOPLANTI YAPIYOR VE ÇALIŞTAY HAZIRLADI SAPANCADA PİKNİK YAPMAK İÇİNMİ TOPLANDI HSYK VE ADALET BAKANLIĞINDAN DAHA BÜYÜK DANIŞILACAK ADRES NERESİ İŞCANMI

    AKCAN

    YanıtlaSil
  53. 3 üyeli Ticaret Mahkmesinin tek üyeye düşme meselesini duymadınız mı:Belki onun pikniğidir.Siz kendinizi kandırın szin için toplandılar diye.

    YanıtlaSil
  54. Tutma kendini leo kardeşim, 7.000 tane hakim savcının görev yeri değişikliğini çek yasası değişikliği olarak anlatıyorsun ya.

    YanıtlaSil
  55. BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK BAHSETMİŞ OLDUĞUMUZ TOPLANTI TUTANAĞINI BULUP OKUYUN NEREDEN ULAŞACAĞINI SANIRIM YAZMAMA GEREK YOK

    AKCAN

    YanıtlaSil
  56. TOPLANTILARIN YERİNİ KARIŞTIRMAN NE ACI ARTI UZUN ZAMANDIR SESİN ÇIKMADI BİRDEN ADININ GEÇMESİYLE HIZLA YAZMAYA BAŞLADIN İŞTE BİZDE ARTIK BAZI DURUMLARI ORTAYA ÇIKARMAK İSTEDİK KİMLER MÜCADELEYE ZARAR VERİYOR BU SİTE NEDEN GERİLİYOR BİR KAÇ RUMUZ AYNI KİŞİLERE AİT HEMEN MÜDAHALE ELEŞTİRİ ARTI TANIDIĞIN KİŞİLERİ DEŞİFRE ETMEK EN İYİ YAPTIĞIN İŞLERDEN BİRİ BURASI SANAL ORTAM HERKESE RUMUZUYLA HİTAB ETMEYİ ÖĞREN ZAMANINDA TANIŞMIŞ OLMANIN VERMİŞ OLDUĞU FIRSATI KULLANMA

    AKCAN

    YanıtlaSil
  57. ana yasa mahkemesi 5941 sayılı yasayı iptal istemini ret etmiştir .hsyk nın ve adalet bakanlığı adli para suç bölüm uzmanlarını yapmak istedikleri başka bir sistemdir zaten senede 900.000 çek dosyası açılıyor bunu ele almak olarak beyanda bulunulmuştur. ekim ayında ziyaretimiz dede bunu açıklayacağız saygılar.............

    YanıtlaSil
  58. Barışçı-Mersin25 Temmuz 2011 09:24

    MURAT YALÇIN ARKADAŞIM. SİZİ ARAMIZDA GÖRMEK NE GÜZEL. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  59. Barışçı-Mersin25 Temmuz 2011 09:26

    GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. HAKLI DAVAMIZ ANLAMINDA, HAYIRLI BİR HAFTA DİLİYORUM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  60. Barışçı-Mersin25 Temmuz 2011 18:28

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; YENİ BİR TARTIŞMA YARATMAMAK DOĞRULTUSUNDA, BİR KAÇ CÜMLE BİR ŞEYLER YAZMAK DURUMUNDAYIM.


    DÜN ÖĞLENDEN SONRA; E ............. İLİNDEN N....................... İSMİNDE BİR BAYAN ARKADAŞIMIZ BENİ ARADI. ZANNEDERİMKİ; 45 DAKİKA KONUŞTUK. BAYAĞI BUNALMIŞ BAYAĞI. EŞİ; 1,5 YILDIR KAÇAK DURUMDA OLDUĞU İÇİN İL DIŞINDA OLUP EVE UĞRAYAMAZ HALDEDİR. HALİYLE; ÇALIŞAMAZ, ÇOCUKLARINA EN UFAK BİR YARDIMI DOKUNAMAZ DURUMDADIR. DOSYALARI; BİLEBİLDİĞİ KADARIYLA ELLİYE YAKINDIR. EŞİ DURUŞMALARIN HİÇ BİRİNE GİRMEMİŞ. SÜREKLİ OLARAK POLİSLER EVİ ZİYARET ETMEKTELER. AYRICA; BİLGİSAYAR, YAZMAK, ÇİZMEK, YORUM YAPMAK GİBİ BİLE BİR İMKANA SAHİP DEĞİLDİR.

    BİR YERLERDEN TELEFONUMU BULUP; BENDEN VE SİZLERDEN MEDET UMMAKTADIR. AMACIM; ARKADAŞIMIZI DEŞİFRE ETMEKTE DEĞİLDİR. KALDIKİ; ÇOCUKLARIYLA BAŞBAŞA KALAN VE GEÇİM SIKINTISINDA OLAN BU BAYAN ARKADAŞIMIZ, AYNI ZAMANDA; SÜREKLİ OLARAK İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNMEKTEDİR.


    ŞİMDİ BUNLARI NİYEMİ YAZIYORUM? DEĞERLİ ARKADAŞLARIM; EKM2510, BASKETÇİ, AKCAN, SAMİ KAL, MURAT YALÇIN, ANKARADAKİ; İSTANBULDAKİ, İZMİR, BURSA, ANTALYA, ADANA VE MERSİNDE; HAKLI DAVAMIZ İÇİN MÜCADELE EDEN ARKADAŞLARIMIZ. BU DURUMDA OLUPTA; BİZLERDEN YARDIM BEKLEYEN, YÜZLERCE KİŞİNİN VAR OLDUĞUNU BİLELİM. BİLELİMDE; LÜTFEN BİR YEMEK KAŞIĞI SUDA FIRTINALAR ESTİRMEYELİM. ESTİRİPTE; HAKLI DAVAMIZA ZARAR VERMEYELİM. FAZLA DEĞİL; DAHA BİRKAÇ GÜN ÖNCE, YORUMLARIMIZIN ALTINDAKİ YAZIDA; BASKETÇİ - EKM2510 - AKCAN YAZIYORDU. YAZIYORDU YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM. ELEŞTİRİM GEREK KENDİME VE GERKESE ÇOK DEĞERLİ SİZ ARKADAŞLARIMADIR.

    UMARIMKİ; HİÇ BİRİNİZİ KIRACAK BİR TEK KELİMEM DAHİ OLMAMIŞTIR. HAYDİ GELİN; UFAK TEFEK KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKARAK, HAKLI DAVAMIZA YENİDEN ODAKLANALIM. SİZLERDE BİLİYORSUNUZKİ; TEMELDE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYOR VE AYNI GEMİDE, FIRTINALARIN ÜSTESİNDEN GELİP KARAYA ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZ. BEN KARAYA ÇIKIP ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE KAVUŞACAĞIMA EMİNİM. YA SİZ???
    HAKLI DAVAMIZDA; TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  61. arkadaşlar sürekli siteyi takip ediyorum ve mücadelemi sürdürüyorum.Şimdi tekrar mail gönermeye başladım. Yurdanur hanımın dediği gibi şimdide kişisel yazılar yazıp dikkat çekmeye çalışıyorum.İnşallah sesimiz biryerlere ulaşır

    YanıtlaSil
  62. Sayın Emek,
    rumuzunuzda belirtiğiniz gibi EMEK. emege saygı diyorum sadece. emegin karşılığı değil sakın yanlış anlama. biz dilekçe örneklerini gelirtirelim farklı kararlar neler diye bütün gün arkadaşlarımızla paslaşıyoruz. sadece özgürlüklerine nasıl ne kadar hızlı kazandırabiliriz diye. üstelik birimiz bunu başardımı en az sizler kadar seviniyoruz.
    bence suçlu aramayın emege saygı gösterin. aynı sizlerin zamanınında ticaretinizde emeğinize saygı gösterdikleri gibi
    Saygılar

    YanıtlaSil
  63. sayin barisci bey.. en buyuk sorunumuzdan bahsetmissiniz.. 1 dikili tasi olmayan siradan bir kisi iyi kotu is bulur veya ailesine siginir hayatini devam ettirebilir.. fakat bir cek magduru bunu yapamiyor.. hepsi olmasada cogu yapamiyor.. size bir bayan ulasmis .. siz yuzlercesi daha var diyorsunuz.. ben binlerce diyorum.. eylemlerin ciliz olmasinin tek ve tek sebebi budur diyorum.. tesekkurler..

    YanıtlaSil
  64. eneesnaf elinsaf25 Temmuz 2011 19:01

    Gül Hanım Merhaba,
    Yazınızın ekinde sitemizdeki 2 güzel yazısndan birini eklerseniz örgütleniyormuş(gerçek sayimiz kadar olamasak da) imajı vermiş oluruz diye düşünüyorum. gene de siz bilirsiniz. Ben bütün yazılarımın ekine ekledim.Hattaa 2 şer kere gönderdim.birinin ekine sayın ekm2510 un birinin ekine ise sayın barıscı mersin` in yazısını koydum,şu anda elimizden gelen budur. az da olsak son ana (ya yakalanincaya ya da ölünceye) kadar devam. herkes elinden neyin gelip neyin gelmeyeceginin en iyi kendisi biliyor.o yüzden yargılayarak yazanlara kulak asmayın lütfen.eminim ki herkes elinden gelenin en iyisini yapacaktır.az ya da çok.çalışmaya devam...
    saygılarımla,
    ene esnaf elınsaf

    YanıtlaSil
  65. Burhan İşçan25 Temmuz 2011 19:05

    Tek çözüm BurHAN işCAN

    YanıtlaSil
  66. BENIMDE KARDESIM SUAN SILIVRI CEZAEVINDE.SERAP HNIMIN ESIYLE AYNI KOGUSTA.14 AYDIR YASAMLA BUYUK BIR SAVAS VERMEKTEYIM.ALLAH KIMSEYI BU KAPILARA DUSURMESIN ISALLAH.BIZLERDE ELIMIZDEN GELDIGI KADAR CABALAMAKTAYIZ.INANIN OKADAR KÖTÜ BIRSEY KI GORUSLERDE SIRA BEKLERKEN GARDIYANIN YANINIZA GELIP ''''PARALARI YERKEN IYIDI SIMDI CEKSIN CEZASINI'''' DEMESI.SERAP HANIM BIZLERDEN YASCA KÜCÜK OLMASINA RAGMEN DAHA GÜCLÜ.BU LAFLARA KARSI HEMEN SALDIRIYA GECIYOR..SIZLERIN HUZURUNDA O NA COK TESEKKÜR EDIYORUM.BIZLERI BU SITEYLE TANISTIRDIGI İCİN.BU SITE SAYESINDE UMUDUMU KAYBETMISKEN,TEKRAR UMUDA KAVUSTUM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.İYİKİ VARSINIZ.

    YanıtlaSil
  67. sakın umutsuzluğa kapılmayın. biraz daha sabır çok az kaldı. biliyorum kimsenin sabredecek gücü kalmadı ama elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. dualarım hepimiz için kardeşlerim inşallah bu günlerde geçecek

    YanıtlaSil
  68. uzaklardan tum dava arkadaslarımıza selamlar
    ıns en kısa surede hep bırlıkte ozgur gunlere kavusmayı dılıyoruz.
    hem yurdanur hn ın dedıgı gıbı sahsı yazıları hemde ekım 2510 un yazılarını maıller atıyorum..
    bu dava ıcın yapılan en kucuk hareket kutsaldır.kımse kımseye sahsı saldırı yapmadıkca ozgurce fıkırler tartısılmalıdır her fıkre saygı duyulmalıdır.
    ayrıca sn ekım 2510 sızı her zamankı gıbı aramızda gormek ısterım....
    herkese selam ve saygılarımla..

    YanıtlaSil
  69. Tesekkurler; Yurdanur Hanim ve beraber emek veren arkadaslarim.Allah hepinizden razi olsun.Ben de tekrar gondermeye basladim mailleri Allah hepimizin; ozellikle emek veren arkadaslarin yardimcisi olsun. Saygilar...

    YanıtlaSil
  70. herkese iyi akşamlar murat yalçın abi tekrar aramıza hş geldin arkadaşlar murat abimin dediklerine katılıyorum bizim kurtuluşumuz 5941nolu madde dir iyi araştırıp dosyalarımızı iyi takip etmeliyiz

    YanıtlaSil
  71. Merhabalar arkadaslar;
    Bugun Rusyadan arkadasimla sohbet ederken cek konusu acildi.Rusyada kominizmden sonra bir cok kisinin cek konusunda basi agrimis.Devlet bunun onune gecmek icin, cek cok fazla su istimal ediliyor gerekcesiyle; hapis cezasi, para cezasi o cezasi, bu cezasi yerine garantili cek sistemini getirmis.Banka musterisine cek veriyor cekteki limit kadar parayi bloke ediyor hesap sahibi bile o ceki bankaya vermeden o paraya dokunamiyor.Eger cekteki limiti asarsa o zaman hakkinda dolandiriciliktan dava aciliyor.Cunku kasitli yapmis sayiliyor.Boylelikle dolandiricilar ve durust esnaf ayirt edilmis oluyor.Sonucta alan memnun satan memnun oluyor.Cek gercek amacinda nakit para gibi islem goruyor. Rusya nin demokrasi gecmisi 20 yil bunun 10 yili karmasayla gecmis.yani 10 yilda bazi seylerin farkina varip duzelmisler.Biz hala borcumuz var odeyemiyoruz diye ya hapislerde yatip yada kose bucak saklanip o borcu hic odeyemeyecek hale geliyoruz.En yakinim sizleri hissettigim icin bunlari sizlerle paylasmak istedim cunku arkadasimla konusurken icim acidi. Allah bize bunlari yasatanlarin kalbine vicdan merhamet versin.Hepinize saygilar...

    YanıtlaSil
  72. Tek çözüm BURHAN İŞCAN.Lütfen sitemizi ziyaret edin.burhaniscan.org

    YanıtlaSil
  73. Tek çözüm BURHAN İŞCAN.Lütfen sitemi ziyaret edin, beni ciddiye alın.

    YanıtlaSil
  74. Lütfen burdaki arkadaşlara itibar etmeyin.Önceden iyi niyetli,fakat cahildiler.Şimdi kötü niyetli cahiller.
    www.burhaniscan.org

    YanıtlaSil
  75. Av Neslihan vona25 Temmuz 2011 21:53

    kardeşiniz ile alakalı lütfen irtibata geçin..yardımcı olmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  76. Sizin maksadınız nedir beyefendi açık açık söyleyin.

    YanıtlaSil
  77. HSYK birinci daire başkanı yaptığı açıklamada dün bir panelde çek davaları ceza yargılamasının konusu olmaktan çıkarılmalı, idari para cezasına dönüştürülmeli, yılda 9000 çek davası açılıyor, Yargıtay’da 200000 çek davası var, bu ticari bir ilişkidir, tarafların kendi arasında çözmesi gereken bir sorundur, çek davaları ceza yargılamasının sorunu olmalı mıdır, bunları tartışmak zorundayız demiştir.

    Eğer çek davaları ve elektrik kaçakcılığı suç olmaktan çıkarılırsa 1 milyon dava düşecek.

    ÇEK DAVALARI ve kaçak elektrik kullanımıyla ilgili cezai yaptırımların idari para cezasına dönüştürüleceğini ve sonbaharda bu düzenlemelerin olacağı söyleniyor.

    Toplantıya bakanlık yetkilileri hukukçu akademisyenler Yargıtay üyeleri de katılmıştır.

    YanıtlaSil
  78. sen önce kendini kurtar ondan sonra tek çözüm benim de sen kimsin ki önemsesek ne olacak nasıl kurtulacaz burda yaz da herkes bilsin

    YanıtlaSil
  79. kayakarayel@hotmail.com
    lütfen beni ekleyin.
    Çek mağduruyum.Bağdat caddesinde motosikletle geziyorum,Büyük Kulübe üyeyim.Her akşam poker partisine katılıyorum.
    Adım Kaya Soyadım Karayel
    Aratırın görecekseniz, hem çek mağduru olup hem böyle nasıl yaşanır.

    YanıtlaSil
  80. Barışçı-Mersin25 Temmuz 2011 22:18

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ÇARŞAMBA VEYA PERŞEMBE GÜNÜ İÇİN, ANKARADA BULUNAN YURDANUR BACIMIZIN ÇABALARIYLA, BAZI YERLERDEN GÖRÜŞMELER TALEP EDİLMİŞ VE OLUMLU SAYILACAK CEVAPLAR ALINMIŞTIR. BU ANLAMDA; EKM2510 ARKADAŞIMIZINDA KATILIMIYLA, İHTİMAL BU HAFTA ANKARADA, YİNE BAZI GÖRÜŞMELER YAPILMASI İMKANI DOĞACAKTIR. BİLGİLERİNİZE VE SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  81. Yurdanur bacın nasıl iyi mi?

    YanıtlaSil
  82. av neslihan hanım ben yurt dışındayım size bazı sorularım olacak nasıl ulaşabilirim size

    YanıtlaSil
  83. Barışçı-Mersin25 Temmuz 2011 22:26

    KAYAKARAYEL ARKADAŞIM; TELEFONUM 0 537 388 33 40 ARARSAN GÖRÜŞÜRÜZ.

    YanıtlaSil
  84. Ve hukukçu akademisyenler ile yargıtay üyeleri, çekin temel iilşkiden bağımsız,mevcuda göre düzenlenen bir kambiyo taahhüdü olduğunu, mevcudu yetersiz olan kişinin bunu bildiği halde çek keşide etmesinin özel ve nitelikli bir dolandırıcılık hali olduğunu, 5941 S.yasanın doğal afet gibi olağanüstü bir sebeple mevcudunu kaybeden keşideciye cezai yaptırım konusunda istisna getirdiiğini, işte bu gerekçeyle Haşim Kılıç'ın karşı oyunu geri çektiğini, beyan ettiler

    YanıtlaSil
  85. Av Neslihan vona25 Temmuz 2011 22:30

    iletişim linkinde bilgilerim var ararsanız....elimden geleni yaparım

    YanıtlaSil
  86. ee kayakarayel sonuç sizce ne olacak?

    YanıtlaSil
  87. Yahu Sibel Sevincin pabucunu damamı attınız?Bırakın ne güzel geçinip gidiyordu kladıncığaz.

    YanıtlaSil
  88. Sn Yuksel
    Sonucu dilerseniz ben soyliyeyim.Arkadas poker partisine gittiyse cevap veremez.Butun tefeciler kucuk ve orta esnafi hapse attirip kendileri hep birlikte mutlu mesut buyuk kulubede yasayacaklar.Arkadasin yazdiklarindan sonuc bu cikiyor.

    YanıtlaSil
  89. elinsafene esnaf25 Temmuz 2011 22:46

    deneme 12

    YanıtlaSil
  90. Sn.Iscan biz biraz kalabaligiz bizim gelmemiz zor olur.Siz teksiniz buyrun siz gelin bu siteye.Madem cek magdurlarini bu kadar onemsiyorsunuz ve tek cozum sissiniz biraz fedakarlik yapin burada paylasin degerli bilgilerinizi (bir karsilik beklemiyorsaniz tabi).Karsilik bekliyorsaniz burda kimsenin sizin beklediginiz seyi karsilayacak durumu yok.Herkes kendi derdinde.Eger sitenize reklam verecek firma ariyorsaniz.Sitenizde magazin haberleri yayinlarsaniz talep cok olur.Cek magdurlarinin girdigi siteye kimse reklam vermez.Herkes biliyor evlerine ekmek parasi goturemediklerini ama bilmemezlikten geliyorlar.

    YanıtlaSil
  91. Barışçı-Mersin25 Temmuz 2011 23:24

    KAYAKARAYEL BİR SAATTİR BEKLİYORUM ARAMADIN. İSTERİSEN YARIN ARA GEREKLİ CEVAPLARI VEREYİM.

    YanıtlaSil
  92. av neslihan hanım telle arayacak durumda değilim bana buradan cevap verebilirseniz sevinirim benim 17 tane dosyam var bakırköyde küçükçekmecede baktırdım bakırköyde bitek ifadeden dolayı tutuklamam var küçük çekmecede taahüt vermiştim şikayetci olmadıkları için bişey görünmüyor istanbul adliyesi ile şişli ve eyup de dosyalarım var onların akibetini e devlettede göremiyorum kızım bakırköyden sormuş sadece 2 dosyası var demişler bu konuda bilgi nasıl alabilirim kızım pek beceremiyorda

    YanıtlaSil
  93. av neslihan hanım cok özür kafa yerinde olmayınca ilginizden dolayı tşk etmeyi unuttum cok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

    YanıtlaSil
  94. Bu kadar iddialıysan başkası üstüne kayıtlı hazır kart numarası çekme.Sabit bir numara ver.

    YanıtlaSil
  95. Barışçı-Mersin25 Temmuz 2011 23:48

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; ARTIK YORULDUM. DİNLENMEYE ÇEKİLİRSEM KIZMAZSINIZ DEĞİLMİ? YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE. HAKLI OLDUĞUMUZA İNANDIĞIMIZ DAVAMIZDA; ÇOK DEĞERLİ KATILIMLARINIZLA VE ALLAH'IN İZNİYLE, MUTLAK VE MUTLAK ÖZGÜR GÜNLERE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM. HAKLI DAVAMIZDA TÜM EMEĞİ GEÇENLERE VE TÜM KATILIMCILARA SAYGILARIMLA. ALLAH; HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.

    YanıtlaSil
  96. Barışçı-Mersin25 Temmuz 2011 23:53

    NUMARAM KENDİ ADIMA KAYITLI BAŞKASININ DEĞİL.

    YanıtlaSil
  97. Kaya Karayel BEN DEĞİLİM sakak.O senin gibi çek mağduru dolandırıcı.O yüzden refah içinde yaşıyor.İnanmazsan araştır.İntak sanatıyla o hayvanı konuşturdum bir insan olarak.(Nihat Sami Banarlı:Edebi Sanatlar)

    YanıtlaSil
  98. selam gurbetcı
    hangı ulkedesınız

    YanıtlaSil
  99. Barışçı-Mersin25 Temmuz 2011 23:58

    ekm2510 diyor ki :
    25 Temmuz 2011, 00:20
    Kıymet zaman geçtikçe anlaşılacaktır.Zaman kimin ne kadar haklı olduğunu gösterecektir.Benim dava arkadaşlarım eleştirilere cevap bile veremiyorlar.Buradan cevap vereyim ben ;
    malum zatlar diyor ki !!!!!!!!!!!!!!!!!
    1- “Önemli olan sayısal değil, niteliksel çoğunluk cevabını vermiştim. Hala niteliksiz sayısal çoğunluğun bir halta yarayacağına inanıyorlar. Geçen zaman içinde neyi kanıtladılar.
    2- Ne söylediler , ne önerdilerde doğru çıktı.
    3- Hala aynı dümbüklükte sanal dövüşü mücadele diye sürdürüyorlar.”
    ——————————————————————————————-
    İŞTE BENİM CEVABIM
    1- Bir kere sayısal istikrarı korurken öbür taraftan 7 ay gibi kısa bir zamanda yaklaşık 200 kişi kadar bilinçli – örgütlü düzeyde ve yine yaklaşık 300 kadar buna yakın sempatizan topladık.Bunlara yeterli olmasada metris-ito-ist baro – ankara – izmir – bursa ve ist toplantılarını ekledik.Taksimde yürüdük.Ankarada HSYK ve YARGITAY ziyaretleri yaptık.Yani nitelikli – öz – mücadeleci – eylem koyabilen – düşünebilen aktif bir yapı var şu anda …..Sanal alem , bu niteliğe bir şekilde katılamayanlara sadece ikinci seçenekli yasal eylem planları sunmaktadır.
    2- Ne söylediler – ne önerdiler de doğru çıktılara gelince ;
    HER CEPHEDE MÜCADELE DEDİK , BİRİNDEN BİRİNİ AYIRT ETMEDİK…..MECLİS – PARTİLER – STK , LAR — CANLI TV YAYINLARI – İLLERE DOSYALAR GÖNDERMEK – İL ÖRGÜTLENMELERİNİ SAĞLAMAK VS VS VS ,,,, BUNLARI GÖZ ARDI ETMEK SADECE DÜMBÜKLÜĞÜN DANİSKASIDIR…
    3- Sanal mücadele devam ederken , yüz yüze görüşmelerde her an devam ediyor.Çek mağdurları artık birbirini tanıyor , maddi manevi birbirine destek çıkıyor.5941 sayılı yasanın içeriklerinden sanal olarak fayda sağlıyorlar.Bu vasıta ile cezaevlerinden binlerce dilekçe sunuluyor ve önemli başarılara imza atılıyor.
    BUNLARI İNKAR EDERSENİZ … İLK BEN KARŞINIZDA OLURUM……
    MADEM YILLARDIR DOĞRULARI YAZIYOR – YAPIYORSANIZ NEDEN HALA ÖZ BİR SAYIYA YAKLAŞAMADINIZ !!!!!!!!!!!!!
    Eleştirilerim bu yöndedir.Bir çok görüşünüze saygı ile katılıyorum ama hiç bir yere bağlı olmadığım halde yapılanları küçümsemeniz ülke gerçeğini bilmediğinizden kaynaklanmaktadır.
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  100. Napican sabit numarayi.Adresini tespit edip buyuk kulube mi goturucen.Derdin neyse soylede rahatla.Poker partisine kafan rahat git.

    YanıtlaSil
  101. Büyük Kulübe siz gidersiniz çek mağdurları.biz paramızı borcumuza ödüyoruz. Silmişler.intak sanatı yaptım anlasana.

    YanıtlaSil
  102. bakıp anlıycaz.sakin ol.

    YanıtlaSil
  103. Sen ilk once kendin konusmayi ogren sonra inak sanatini kullan.Hayvani konusturmussun ama sen konusmayi ogrenememissin sen neysin acaba neyse hayvanlara hakaret etmeyelim ne oldugunu soyleyerek.Sen bir arastir bakalim gercekten batmis insanlarin ne sartlarda yasadiklarini.Senin gibi ........... lari herkesi ayni kefeye koydugu icin bir suru masum insanin hayati mahfoluyor.Kusura bakma siteyi bayanlar ve cocuklarda takip ettigi icin rahat yazamiyorum.O laflari duymazsan rahatlamazsin ama idare et.Sen kayanin pesinden takibe devam burasi sana gore degil.Burda kendini rahatlatamazsin.................. rahatlarsin.Bak yine yazamadim nerde rahatlayacagini! Neyse sen anlamissindir.

    YanıtlaSil
  104. SELAM
    NEDEN ÇEKİLİYORSUNUZ SİZİ ANLIYORUM SİZİN GİBİ, GECETEN ÖZVERİDE BULUNAN YOK GİBİ SİZ İŞİNİZİ BİTİRMEDİNİZ BİZLER SİZSİZ YAPAMAYIZ ŞUAN SİTENİN BELKEMİĞİ İSİNİZ TEK BAŞINIZA BÜYÜK MÜCADELER VERİYORSUNUZ EVET BİR ÇOGUMUZ SİZİN GİBİ YETENEKLKİ DEGİLİZ NE ÜZÜCÜ DURUM Kİ SİZİN KADAR EN AZ BİLGİLİ ARKADAŞLAR SİZE DESTEK VERSELER BU İŞLER ÇÖZÜLÜR ŞUDEA ÜZÜCÜ BİR OLAYDIRKİ BU SİTE SANKİ HERKES BİR BİRİNE MUHALEFET ÇOK GARİP DEGİLMİ ?????
    BEN DERİM Kİ KESİNLİKLE BIRALMAYIN SİZ YORGUNLUGUNUZU MÜCADELE VERERK ATA BÜYÜGÜMÜZSÜNÜZ SİZE SAYGI DUYUYORUM

    YanıtlaSil
  105. Ertugrulkivanckoc26 Temmuz 2011 00:33

    Hasan Abi lütfen o seviyesizlerle muhatap olup kızma ve onların seviyesine inme.Senin kim olduğunu ve bu sitedeki emeğini herkes bilir ve taktir eder.Ayrıca o intiharı düşünen ablamızı bana yönlendir lütfen.Hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin davalarını takip ederim.Çünkü insan canı herşeyin üstündedir.Sevgilerimle hoşçakal abi.

    YanıtlaSil
  106. tebrıkler av bey.ınsanlık dersı boyle olur.

    YanıtlaSil
  107. SN ERTUGRUL BEY ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR İNŞALLAH

    YanıtlaSil
  108. SN.KIVANÇ,

    UMARIM DAVRANIŞINIZ BAZI ARKADAŞLARA KAPAK OLUR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 26/07/2011 01:25

    YanıtlaSil
  109. SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR

    HERKESTE İSTEM DIŞI BİR GERGİNLİK OLUŞTU.ANCAK ŞUNU BİLİNKİ MÜCADELE DEVAM ETMEKTEDİR.
    BU SON GELİŞMELERDEN DOLAYI İSTANBULDA BULUNAN VE MÜCADELEYE DEVAMLI DESTEĞİNİ EKSİK ETMEYEN ARKADAŞLARIMIZLA TOPLANMA KARARI ALDIK AMACIMIZ DAHA ETKİN VE RADİKAL KARARLAR ALARAK İKTİDARA SESİMİZİ DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE DUYURMAYA ÇALIŞICAĞIZ TABİKİ BUNU YİNE HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.TOPLANTIDA ALDIĞIMIZ YENİLİKÇİ KARARLARI PAZAR GÜNÜ SİZLERE SUNACAĞIZ

    SAYGILARIMLA
    AKCAN

    YanıtlaSil
  110. EVET SAYIN AKCAN,

    SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ ANKARA HASRIL HARIL ÇALIŞIRKEN BİZLERDE İSTANBUL GRUBU OLARAK DAVAMIZIN DEĞİŞMEZ EKİBİ İLE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE YOL HARİTAMIZI BELİRLEMEK ÜZERE HAFTA SONU -YERİNİ BİLAHERE BİLDİRECEĞİZ-BİRTOPLANTI YAPILACAKTIR.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 26/07/2011 01:38

    YanıtlaSil
  111. EKM2510 DİYORKİ
    Değerli büyüğümüz hasan barışçıya öyle yada böyle sataşmak dangalaklığın en alasıdır.Başka adammı bulamadınız.
    Çek mağdurları.com buna cevap veremeyecek kadar acizdir.
    Buradan yazıyoruz , isteyen istediği gibi algılayabilir.Her türlü selamlaşmaya açığız.İşi gücü bıraktınız uğrayanınız yokta başkasının çöplüğünde yemmi arıyorsunuz.
    Bir kez daha yazıyorum;Çok görüşünüz baş tacı ama böyle o numara senin değil , bu numara senin değil falan filan ayaklarıyla işgal yapıyorsunuz….
    BİR KEZ DAHA DİYORUM , ELEŞTİRSEM DE ORADA DOSTLARIM VAR BENİM…
    HELE BARIŞÇI İÇİN KELİME EDECEK ADAM BURADA YAZMALI……
    SEN KİMSEN
    BEN ekm2510
    BOŞVER ORADAN BURADAN DOLANMAYI
    Yıllarını bu mücadeleye vermiş barışçıyı çekmağdurları.com savunamıyorsa biz daha ölmedik…
    AZ AMA ÖZ OLAN YUVANA DÖN
    SANA DUYDUĞUMUZ SAYGIYI YOK ETME
    NEDE OLSA KATKIN VAR HEMDE ÇOK…

    YanıtlaSil
  112. sayın avukat bey, öncelikle magdur arkadaşlarımıza çok sevgili dostum abit 'e vermiş oldugunuz destek ve yardımlarınızdan dolayı teşekkürü borç biliriz. galiba seviyesizlikle itham ettiğiniz arkadaşımız ekm2510 dur. sayın avukat biz bir aileyiz her ne kadar içinde bulundugumuz sıkıntılardan dolayı biraz tartışsakda kırsakta biz burdayız. kol kırılır yen içinde kalır. geri kalanı dışardan gazel okumaktır.çek magdurları dava ve kader arkadaşlarını savunamayacak kadarda aciz degildir. bakmayın bazı arkadaşlarımızın bazı avukatlara kızıp size gaz verdiklerine. ortak görüşümüz hiç bir zaman avukatlar bizim dostumuz degildir.bu çektiklerimiz yaşadıklarımız sizin meslektaşlarınızın eseridir.avukatbey biz paramızla, ailemizle, saglıgımızla özgürlüğümüzle bir bedel ödedik. bunu yaşamayan bilemez. yazıklar olsun ki hala çek magdurları uykuda ancak cezaevine girince uyanacaklar.hala kendi menfaati için magdurları kullananlar varya yarın kıyamette bunun hesabını nasıl vereceksiniz. barışçıda ekm2510 bizimdir, biz onlarlayız.onları savunmakta, haksız eleştirilerin karşısında durmakta bizim görevimiz, çek magdurlarının buna cesareti ve gücü vardır.

    YanıtlaSil
  113. sn ekım 2510 sen nerdesın hangı sıtedesın
    orayada kaydolmak ısterız

    YanıtlaSil
  114. sevgili akcan, sitede bir gerginlik oldugu dogrudur, bu gerginlik gecenin sabaha gebe olmasındandır. biz magdurların artık ne tahammülü nede dayanacak gücü kaldı. istanbul grubu dinamik bir gruptur, mücadelede hep önde olmuş ve önderlik etmiştir.bu arada ankara grubununda hakkını yemeyelim. merak ettiğim sizler yeni bir oluşum içindemisiniz, yeni bir istanbul grubumu oluştu, ben istanbul grubundan ve devamlı olarak toplantıya katılan arkadaşlarla irtibat halindeyim.ne böyle bir oluşumdan nede, toplantıdan haberdar degiller. bu toplantının yeri ve zamanını mutlaka açıklayacaksınızdır. her ne kadar şahsım olarak katılamazsamda, katılacak arkadaşları yönlendirerek mücadelenize katkıda bulunmak istiyorum.mücadelenizde başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  115. sevgili basketçi, bırak abim artık, yanlış oluyor.

    YanıtlaSil
  116. gercekten av bey barıscı mersın e ekım 2510 ıcınmı soyledı o sozlerı
    av bey lutfen cevap verın.sapı samanı ayırt edebılelım

    YanıtlaSil
  117. sayın akcan, sitede bir gerginlik oldugu dogrudur. bu gerginli gece karanlıgının sabah aydınlıgına gebe olması ve özgürlük doguşunun dogum sancılarıdır. istanbul grubu her zaman dinamik bir gruptur, mücadelede önder ve öncülük yapmıştır.mücadelesiniz saygıyla selamlıyoruz. anladıgım kadarı ile siz istanbulda yeni bir oluşum içerisindesiniz. daha dinamik, daha atak, daha radikal mücadele yapacaksınız. istanbul grubunda olan ve toplantılara devamlı katılan arkadaşlarımızla irtibat halindeyiz.ama bu arkadaşların ne yeni oluşumdan nede toplantıdan haberleri yok.toplantı tarihi ve yeri hakkında bizleri aydınlatacagınızı umuyoruz. her ne kadar şahsım olarak toplantıya katılamasamda, katılacak arkadaşlarımızı yönlendirerek destek olmaya çalışırız.mücadelenizde başarılar dileriz.

    YanıtlaSil
  118. kıme atfen soyluyorsunuz kapak olsun sozunu
    bız sızı baglastıran yapıcı bırı bılırız.ayrılık sınyallerı sezıyoruz sıtede neler oluyor.

    YanıtlaSil
  119. çok merak ettiysen arkadaşımız burada, sessizce takip ediyor. nereye yazacagı onun şahsi tercihidir.bütün dost sitelere yazmaya ve destege devam ediyoruz.

    YanıtlaSil
  120. merakla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  121. guzel bır uslup olmus

    YanıtlaSil
  122. BURHAN İŞCAN seni tanıyoruz.
    şahsi egolarını tatmin için site açan, kendi çalıp kendi söyleyen nevi şahsına münasip orjinal bir tipsin.çek magdurlarını taraftar olarak gören benim taraftarlarım diye böbürlenen silik şahsiyet.
    sitende sende tutmadınız agresif saldırgan ve yıkıcı şahsiyetsin. ismine olan güvensizlik ve tepkilerden dolayı arada başka isimlerle yazan sayın mikser ve fitneci başısın. eski sitelerde şeker rumuzu ile yazan kendine hakaret ettirmekten zevk duyan şahısıın.hani aylar önce sitende başlık attın çek magdurları müjde işte dilekçe yazın verin kurulun. bu dileçe sihirli degnek, hukuk otoritelerinin çözemediğini sen çözdün.allah için bu dilekçe ile kaç kişi kuruldu.
    bırak bizleri düş yakamızdan git kendi sitende egonu tatmin etmeye devam et. fetvalarını orda ver. artık düş yakamızdan

    YanıtlaSil
  123. BURHAN İŞCAN seni tanıyoruz.
    şahsi egolarını tatmin için site açan, kendi çalıp kendi söyleyen nevi şahsına münasip orjinal bir tipsin.çek magdurlarını taraftar olarak gören benim taraftarlarım diye böbürlenen silik şahsiyet.
    sitende sende tutmadınız agresif saldırgan ve yıkıcı şahsiyetsin. ismine olan güvensizlik ve tepkilerden dolayı arada başka isimlerle yazan sayın mikser ve fitneci başısın. eski sitelerde şeker rumuzu ile yazan kendine hakaret ettirmekten zevk duyan şahısıın.hani aylar önce sitende başlık attın çek magdurları müjde işte dilekçe yazın verin kurulun. bu dileçe sihirli degnek, hukuk otoritelerinin çözemediğini sen çözdün.allah için bu dilekçe ile kaç kişi kuruldu.
    bırak bizleri düş yakamızdan git kendi sitende egonu tatmin etmeye devam et. fetvalarını orda ver. artık düş yakamızdan

    YanıtlaSil
  124. BURHAN İŞCAN seni tanıyoruz.
    şahsi egolarını tatmin için site açan, kendi çalıp kendi söyleyen nevi şahsına münasip orjinal bir tipsin.çek magdurlarını taraftar olarak gören benim taraftarlarım diye böbürlenen silik şahsiyet.
    sitende sende tutmadınız agresif saldırgan ve yıkıcı şahsiyetsin. ismine olan güvensizlik ve tepkilerden dolayı arada başka isimlerle yazan sayın mikser ve fitneci başısın. eski sitelerde şeker rumuzu ile yazan kendine hakaret ettirmekten zevk duyan şahısıın.hani aylar önce sitende başlık attın çek magdurları müjde işte dilekçe yazın verin kurulun. bu dileçe sihirli degnek, hukuk otoritelerinin çözemediğini sen çözdün.allah için bu dilekçe ile kaç kişi kuruldu.
    bırak bizleri düş yakamızdan git kendi sitende egonu tatmin etmeye devam et. fetvalarını orda ver. artık düş yakamızdan

    YanıtlaSil
  125. sn avukatın yaptıgı bu hareket bırılerıne kapak olsun dıye yapılacaksa yazıklar olsun.ılk tebrık eden bendım sn avukatı ama her seyın altında baska bır sey cıkıyor.nedır bu dıdısmeler anlamıyorum...

    YanıtlaSil
  126. sayın akcana yazdıgım yazıda şifreleri verdim. yanlış anlaşılmalar,mücadelede öne çıkma hevesleri. her şey burda yazılmıyor.biri a... kızıyor başka a... tavsiye ediyor, diğeri benim gibi avukata pirim vermiyor. yoksa şahsi bir kırgınlık yok.

    YanıtlaSil
  127. BURHAN İŞCAN seni tanıyoruz.
    şahsi egolarını tatmin için site açan, kendi çalıp kendi söyleyen nevi şahsına münasip orjinal bir tipsin.çek magdurlarını taraftar olarak gören benim taraftarlarım diye böbürlenen silik şahsiyet.
    sitende sende tutmadınız agresif saldırgan ve yıkıcı şahsiyetsin. ismine olan güvensizlik ve tepkilerden dolayı arada başka isimlerle yazan sayın mikser ve fitneci başısın. eski sitelerde şeker rumuzu ile yazan kendine hakaret ettirmekten zevk duyan şahısıın.hani aylar önce sitende başlık attın çek magdurları müjde işte dilekçe yazın verin kurulun. bu dileçe sihirli degnek, hukuk otoritelerinin çözemediğini sen çözdün.allah için bu dilekçe ile kaç kişi kuruldu.
    bırak bizleri düş yakamızdan git kendi sitende egonu tatmin etmeye devam et. fetvalarını orda ver. artık düş yakamızdan

    YanıtlaSil
  128. BURHAN İŞCAN seni tanıyoruz.
    şahsi egolarını tatmin için site açan, kendi çalıp kendi söyleyen nevi şahsına münasip orjinal bir tipsin.çek magdurlarını taraftar olarak gören benim taraftarlarım diye böbürlenen silik şahsiyet.
    sitende sende tutmadınız agresif saldırgan ve yıkıcı şahsiyetsin. ismine olan güvensizlik ve tepkilerden dolayı arada başka isimlerle yazan sayın mikser ve fitneci başısın. eski sitelerde şeker rumuzu ile yazan kendine hakaret ettirmekten zevk duyan şahısıın.hani aylar önce sitende başlık attın çek magdurları müjde işte dilekçe yazın verin kurulun. bu dileçe sihirli degnek, hukuk otoritelerinin çözemediğini sen çözdün.allah için bu dilekçe ile kaç kişi kuruldu.
    bırak bizleri düş yakamızdan git kendi sitende egonu tatmin etmeye devam et. fetvalarını orda ver. artık düş yakamızdan

    YanıtlaSil
  129. BURHAN İŞCAN seni tanıyoruz.
    şahsi egolarını tatmin için site açan, kendi çalıp kendi söyleyen nevi şahsına münasip orjinal bir tipsin.çek magdurlarını taraftar olarak gören benim taraftarlarım diye böbürlenen silik şahsiyet.
    sitende sende tutmadınız agresif saldırgan ve yıkıcı şahsiyetsin. ismine olan güvensizlik ve tepkilerden dolayı arada başka isimlerle yazan sayın mikser ve fitneci başısın. eski sitelerde şeker rumuzu ile yazan kendine hakaret ettirmekten zevk duyan şahısıın.hani aylar önce sitende başlık attın çek magdurları müjde işte dilekçe yazın verin kurulun. bu dileçe sihirli degnek, hukuk otoritelerinin çözemediğini sen çözdün.allah için bu dilekçe ile kaç kişi kuruldu.
    bırak bizleri düş yakamızdan git kendi sitende egonu tatmin etmeye devam et. fetvalarını orda ver. artık düş yakamızdan

    YanıtlaSil
  130. BURHAN İŞCAN seni tanıyoruz.
    şahsi egolarını tatmin için site açan, kendi çalıp kendi söyleyen nevi şahsına münasip orjinal bir tipsin.çek magdurlarını taraftar olarak gören benim taraftarlarım diye böbürlenen silik şahsiyet.
    sitende sende tutmadınız agresif saldırgan ve yıkıcı şahsiyetsin. ismine olan güvensizlik ve tepkilerden dolayı arada başka isimlerle yazan sayın mikser ve fitneci başısın. eski sitelerde şeker rumuzu ile yazan kendine hakaret ettirmekten zevk duyan şahısıın.hani aylar önce sitende başlık attın çek magdurları müjde işte dilekçe yazın verin kurulun. bu dileçe sihirli degnek, hukuk otoritelerinin çözemediğini sen çözdün.allah için bu dilekçe ile kaç kişi kuruldu.
    bırak bizleri düş yakamızdan git kendi sitende egonu tatmin etmeye devam et. fetvalarını orda ver. artık düş yakamızdan

    YanıtlaSil
  131. BURHAN İŞCAN seni tanıyoruz.
    şahsi egolarını tatmin için site açan, kendi çalıp kendi söyleyen nevi şahsına münasip orjinal bir tipsin.çek magdurlarını taraftar olarak gören benim taraftarlarım diye böbürlenen silik şahsiyet.
    sitende sende tutmadınız agresif saldırgan ve yıkıcı şahsiyetsin. ismine olan güvensizlik ve tepkilerden dolayı arada başka isimlerle yazan sayın mikser ve fitneci başısın. eski sitelerde şeker rumuzu ile yazan kendine hakaret ettirmekten zevk duyan şahısıın.hani aylar önce sitende başlık attın çek magdurları müjde işte dilekçe yazın verin kurulun. bu dileçe sihirli degnek, hukuk otoritelerinin çözemediğini sen çözdün.allah için bu dilekçe ile kaç kişi kuruldu.
    bırak bizleri düş yakamızdan git kendi sitende egonu tatmin etmeye devam et. fetvalarını orda ver. artık düş yakamızdan

    YanıtlaSil
  132. hepımız aynı ucagın yolcularıyız one cıksak ne olur arkada kalsak ne olur.sonucta ucak havalandıgında hepımız aynı yukseklıkte olacagız.sozun ozu hepımız kus gıbı ozgur olacagız.
    umarım bu ıse en cok mucadele etmıs caba sarfetmıs kısıler bır an once kenetlenırler.
    ama sn avukat o sozlerı gercekten sn ekım 2510 ıcın soyluyorsa ve sıte yonetımı o yazıyı ve yazanı engellemek yerıne kapak dıyorsa ıste o zaman sızın soyledıgınız kırgınlık yok sozunuzde yerle bır demektır....

    YanıtlaSil
  133. SN.MEDİTRANO73,
    BENİ SAMİ BEYDE BİLİR,BARIŞÇI MERSİN'DE,AKCANDA.EĞER BİRAZ ÖNCEKİ YORUMLARI TARARSANIZ AVUKATALAR İLE İLGLİ DÜŞÜNCELERİMİ ANLARSINIZ.KAPAK KELİMESİNİ SN.EKİM2510 İÇİN SÖYLEMEDİM.SADECE AVUKATLARLA İLGİLİ TECRÜBELERİM ÇOK OLDUĞUNDAN (ACI) DOĞRU AVUKATI DA ÖN PLANA ÇKARMAK BENİM GÖREVİM.SAMİ ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ KİMİSİ AV DENİNCE NEGATİF DÜŞÜNÜR KİMİ POZİTİF.KEŞKE HERKES ONUN GİBİ AÇIK SÖZLÜ OLSA.
    UZUN LAFIN KISASI DEĞERLİ KARDEŞİM ;AVUKATLARI HEP PARACI GÖRDÜKLERİ İÇİN VE BU NEDENLE SALDIRDIKLARI İÇİN BU DAVRANIŞINDAN DOLAYI BÖYLE BİR GÖNDERME YAPTIM .

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 26/07/2011 03:46

    YanıtlaSil
  134. Barışçı-Mersin26 Temmuz 2011 08:55

    DEĞERLİ ABİT KARDEŞİM; BENİ YANLIŞ ANLAMIŞSIN. SADECE DÜN GECE İÇİN YORGUN OLDUĞUMU İFADE EDİP DİNLENMEYE ÇEKİLECEĞİMİ BEİLİRTMİŞTİM. YOKSAKİ; BU HAKLI DAVAMIZ SONUÇLANINCAYA KADAR BURADAYIM. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  135. Barışçı-Mersin26 Temmuz 2011 09:02

    HAKLI DAVAMIZIN HAKLI OLAN ARKADAŞLARI. GÜNAYDIN HEPİNİZE GÜNAYDIN. TÜM ZORLUKLARA VE TÜM SATAŞMALARA RAĞMEN, ÖZGÜR GÜNLERE KAVUŞMAK İÇİN MÜCADELEYE HEP BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  136. HEPİNİZE İYİ GÜNLER !!! DAVAMIZIN TEMEL TAŞLARINDAN ARKADAŞIMIZ ZİYA BEYİN OĞLU 23 GÜN KALDIĞI CEZAEVİNDEN DÜN GECE 22 DE TAHLİYE OLDU.5 AYRI DAVADAN İNFAZI BULUNAN KARDEŞİMİZİN TÜM İNFAZLARI AĞIR CEZA MAHKEMELERİNE YAPILAN İTİRAZLAR NETİCESİNDE DURDURULDU.ONUN İÇİN SİZLERDEM RİCAM LÜTFEN DOSYALARINIZI TAKİP EDİN KONUNUN UZMANLARINA İNCELETTİRİN HELE İFADE VE TEBLİGAT KONULARI KESİN BERAAT GEREKTİREN KONULAR.BİZE BU DAVADA BÜYÜK EMEĞİ GEÇEN KOSİAD HUKUK EKİBİNE TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  137. Barışçı-Mersin26 Temmuz 2011 10:15

    DEĞERLİ DOST AV.ERTUĞRUL KIVANÇKOÇ HOCAM. İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. SAYGILARIMI İLETİYORUM. GÖRÜŞMEK ÜZERE.

    YanıtlaSil
  138. Hepinize iyi günler!!!!Bu siteye kalıplaşmış cümlelerin dışında yazılan her şey niye siliniyorki herkes yapılanı ve yapan avukatların isimlerini açıkça yazarken niye bazı kelimeler engelleniyor neden evet bizde bir olay yaşadık kesinleşmiş 5 ayrı davadan infazı durdurma kararı çıktı şahısda belli hemde bizim toplantı neticesinde aldığımız kararlar neticesinde çatısı altında faaliyet göstereceğimiz derneğin hukuk adamları tarafından alınan bu kararları arkadaşlarımıza örnek olsun daha iyi yardımlaşalım diye burada açıklamak isterdim .ama ne yazıkki olmadı.Neticede sizinde gayet iyi tanıdığınız bir kaç sayın avukat tarafından artık iş bitmiş yapacak bir şey yok denilen 5 ayrı dava bu derneğin hukukçuları tarafından halledildi.lütfen dosyalarınızı takip edip derneğimizden yardım alın.saygılar

    YanıtlaSil
  139. SAYIN SAMİ KAL

    BANA HİTABEN ATMIŞ OLDUĞUN YORUMA AÇIKÇASI ÜZÜLDÜM SANKİ ORTADA FARKLI KİŞİLER VAR BİZ ONLARI YANIMIZA ALARAK YOLA DEVAM EDİCEZ ESKİLERİ İŞTEN ÇIKARICAZ GİBİ BİR İZLENİM SUNMANI ANLAMIŞ DEĞİLİM BU DAYANIŞMA OLAYINI DAHA ÇOK SİYASİ PARTİ OLUŞUMUNA BENZETMİŞİN AYRICA TOPLANTI YERİNDEN TARİHİNDEN HABERİM YOK DERKEN SANKİ YALAN MI DOĞRUMU ŞEKLİNDE ARAŞTIRMAYA GİRMEN KİMSENİN HABERİNİN OLMADIĞINI SAVUNMAM SENCE DOĞRU BİR YAKLAŞIMMI BU YAŞTAN BU SAATTEN SONRA YALAN HABER YALANCIMISIN SEN DİYE ALGILATTIĞIN HİTAB ŞEKLİ OLMADI DESTEĞİMİZ HAZIR NE YANİ İSİMLERİ KİŞİLER ÖNEMLİMİ BEN BU MÜCADELEYE BİR TUĞLA KOYAN ARKADAŞIMIN HER BİRİ İÇİN SAYGIYLA EĞİLİRİM MÜCADELEMİZDE BAŞARILAR DİLEMİŞİN TEŞEKKÜRLER PEKİ SEN VE SEN HANGİ MÜCADELENİN İÇİNDESİNİZ SENET OLAYINDAMI ARKADAŞ AYRI GAYRİ YOK AYNI YOLDAYIZ BİRBİRMİZİ SEVSEKTE SEVMESEKTE EN AZINDAN BU OLAY BİTENE KADAR SONRA İSTERSEN BENİ TANIMA LÜTFEN YENİ OLUŞUM LİDER GİBİ ATIF KELİMELERİ BİR YERE BIRAKALIM TOPLANTI KONUSUNA GELİNCE ÇOK YOĞUN EMEK VERMİŞ ARKADAŞ HABERİ MUTLAKA OLACAKTIR

    SAYGILARIMLA
    AKCAN

    YanıtlaSil
  140. BEN 20 YIL TİCARET YAPMIŞ VE 20 YIL İÇİNDE ÇEKİN HAPİS CEZASI OLDUĞUNU BİLMEYEREK YAŞAMIŞ BİRİSİYİM.BATTIKTAN SONRA DÜRÜST BİR ESNAF OLARAK KUMA GÖMÜLDÜM.BU SİTE İLE TANIŞTIKTAN SONRA HİÇ BİLMEDİĞİM YASALAR HAKKINDA BİLGİ ALIRIM DİYE OKUMAYA BAŞLADIM.İLK BAŞTAN NE GÜZEL İNSANLAR BİRBİRLERİNE YARDIMCI OLUYOR DERKEN ÇOKTA RUMUZLARI BİLMEDİĞİMDEN KUSURA BAKMAYIN BAZI İNSANLARIN PARALARI KAÇIRIP BATMADIĞINA İNANMAYA BAŞLADIM.SİZLERİN BAZI YORUMLARINIZDAN ANLADIĞIM KADARI İLE KURTULUŞ 5941 NO LU YASADA AMA BEN DOSYALARIMI BİLE ALDIRACAK MADDİ GÜCE SAHİP DEĞİLİM.GÖRÜŞTÜĞÜM BAZI KİŞİLERDE HAKLI OLARAK DOSYALARI İNCELEMEYE BİLE PARA İSTEDİKLERİ İÇİN BEN BU PARAYI NE ZAMAN TOPARLAYABİLİRİM VE KURTULUŞUM VARMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.AMA MAALESEF BURADA OKUDUĞUM POKER VB. İNSANLARIN BATMADIĞINI GÖRÜNCE BATANA KADAR BİLMEDİĞİM BU İNSANLIK DIŞI YASAYI MAALESEF ÇIKMAMASININ BATMIŞ GİBİ GÖZÜKEN AMA BATMAMIŞ İNSANLAR YÜZÜNDEN ÇIKMADIĞINI ANLADIM.BEN İNFAZI ÇIKMIŞ AMA PARASIZLIKTAN DOSYALARIMI ALDIRAMAYIP KAÇAK YAŞARKEN MAALESEF BİR KISIM BU İNSANLARLA BU YASA ÇIKMAZ DÜŞÜNCESİNDEYİM.

    YanıtlaSil
  141. SAYIN EKM2510.......BENİM ÇOK ZOR ZAMANLARIMDA BANA YOL GÖSTEREREK HİÇBİR KARŞILIK BEKLEMEDEN YARDIM ELİNİ UZATAN GÜZEL ABİM NERDESİN...... SENİN YAZILARINI YORUMLARINI OKUYAMAMAK BENİ UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLÜYOR BANA BUNU YAPMAYA HAKKINIZ YOK LÜTFEN SİZ ELİNİZİ ÜZERİMİZDEN ÇEKMEYİN.....SİZ BU MÜCADELENİN EN ÖNEMLİ TAŞLARINDAN BİRİSİNİZ BUNU HERKEZ BİLİYOR...... KARIŞMAYAYIM DEDİM AMA DURAMADIM ARTIK

    YanıtlaSil
  142. ben de maddi gücüm olmadığı için eşimin dosyalarını tek başıma sağdan soldaan öğrendiklerimle takip etmeye çalışıyorum. derneğinizden nasıl yardım alabilirim. lütfen bana yardım edin. en azından bir yol gösteren olsa daha kolay ilerlerim. dosyaların hiç biri elimize tebliğ edilmedi çünkü evden de iştende tahliye edildik ve dosyaları takip edemedik. CMK 291'e göre kişinin yokluğunda hüküm verilemezmiş, kanun böyle diyor,, kararı kişinin suçluda olsa savunması alınarak yüzüne okunması gerekirmiş. bizim hep yokluğumuzda hüküm verdiler, savunma ve temyiz hakkımızı elimizden aldılar ben itirazlarımı yapıyorum ama bilmediğim için yanlış yapmaktan çekiniyorum. lütfen bana yardım edin.

    YanıtlaSil
  143. Serap sarıoğlan26 Temmuz 2011 12:05

    hepınıze hayırlı sabahlar dılıyorum....bugun esımle telefon gorusum vardı.10 dk ya hangı cumleler sığarsa iste...1 yıldır bu sıteyı hep takıp etmekteyım..eylemler,toplantılar elımden geldıgı kadar mücadelemi verdim, vermeye devam etmekteyim...esım suan psıkolojık tedavı görüyor cezaevinde...sebebı umut ve umutsuzluk arası gidip gelmek...bılırsınız kı benım ımkanlarım kısıtlı,e-imza yı bile fırınımı satarak aldım.esım artık avukat ıstemıyor nedenmı??toplantılar onunde herkesın ıcınde davanıza bakıcam dıyen avukat bey ve hanım bugun bızı manevı olarak daha da zor durumlara dusurduler.bırı gıttı ıcerde dagıtması ıcın kartvızıtını verdı,dıgerı ıse 1 aya kadar senı cıkarıcam dıyıp umutlandırıp çekip gitti.telefonlarıma bıle cevap vermedıler...canımız yeterınce yanıyo zaten,bırde bu tarz durumlarla karsılasmak ayrıca yıkıyo bızlerı.

    YanıtlaSil
  144. Ben de bakla sanati (baklayi agizdan cikarttirma sanati). yaptim sivri zeka.farkli dusunsem cevap bile yazmazdim.Dolandirici insanin burda ne isi var.Kurtulmak icin care arasin.Art niyetli olsa senin kaya gibi maldivlerde gezer.Art niyetli insan kilifini hazirlayip yol aliyor zaten.Gercekten durust borcunu odeyemeyen insan herseyi kendi adina yapip sonra sorun yasiyor.care ariyor.Biraz empati yapmayi ogrenin.dolandirilmissin belli.Dolandirildigin parayi finanse edecek gucunde var o da belli.Soyle dusun dolandirildigin parayi finanse edecek gucun olmasaydi ve ceklerini odeyemeseydin.ceklerin erken tahsil edilmeye baslasaydi.Bankalar kredilerini erken cagirmaya baslasaydi.Finanse etme gucun olmasaydi.Ozaman sendemi dolandirici olup buyuk kulube gidecektin.Biraz insaf be herkesi ayni kefeye koymayin..Uzaktan davulun sesi hos geliyor.
    sen kendini burda rahatlatamazsin arkadasim.Burda gercekten zordurumda olan magdurlar var.Sen kayayi takibe devam orda rahatlarsin.

    YanıtlaSil
  145. SAYIN GÜMÜŞ mutlaka yardım alın beni msn de eklerseniz size yardımcı olabilirim. bizde böyle verilen birçok karara itiraz sonucu beraat attik çaresiz değilsiniz

    YanıtlaSil
  146. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM,

    DİKKAT EDERSENİZ NEZAMAN KENDİ ARAMIZDA BİR KIRGINLIK YADA SATAŞMA OLSA HEMEN NİFAK TOHUMLARI BİRİLİERİ TARAFINDAN SİTEYE ATILIYOR.EN ÇOK DİKKAT ETMEMİZ LAZIM GELEN BİR ORTAMDAYIZ.BUNDAN SONRA ÖNÜMÜZ MÜBAREK RAMAZAN VE BİR BOŞLUK VAR.BU BOŞLUĞU BOŞ LAFLAR ,KISIR DÖNGÜLER VE BİRBİRİMİZE SALDIRMAKLA GEÇİRMEYELİM.SİZLERDEN RİCAM YORUMLARI İYİ OKUMANIZ .ÖZELLİKLE TELEFON VE YÜZYÜZE YAPILAN GÖRÜŞMELER İLE SANAL ORTAMDA KULLANILAN USLUPLAR FARKLI ARLIGILANABİLİR.
    HEM USLUBUMUZA HEM DE YORUMLARIMIZA DİKKAT EDERSEK BU DÖNEMİ ÇOK DAHA İYİ ATLATIRIZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 26/07/2011 13:43

    YanıtlaSil
  147. Av Neslihan vona26 Temmuz 2011 13:44

    sayın samikal, sanırım ertuğrul meslektaşımı yanlış anladınız...ancak kaş yapalım derken göz çıkarttığınızın farkındamısınız. "ortak görüşümüz hiç bir zaman avukatlar bizim dostumuz degildir." kelimesi bizi incitmiştir. biz neyin mücadelesini veriyoruz. ben dünkü yazımdada belirttim. gerektiğinde görüş beyan ettik, dilekçe yazdık ellerine verdik, gerektiğinde usul gösterdik hatta hiç tanımadığım mağdura sırf hafta sonunu cezaevinde geçirmesin diye kefil oldum....şimdi diyorsunuzki siz dost değilsiniz. sizin bu sitede yaptığınız en ufak yorum bizi işimize şevk ettirmektedir. olumsuz yorumlarınız bizi üzmektedir. ekm2510 da az çok bizi tanır, bize desteklerini esirgemeyen bir arkadaşımızdır. ama siz samikal biz avukatları genelleyerek böyle bir görüş beyanınız bizi sarsmıştır. sanırım bir özür borçlusunuz... saygılar

    YanıtlaSil
  148. Av Neslihan vona26 Temmuz 2011 13:46

    dosya bilgilerinizi mail atınız lütfen biz öğrenelim. ne aşamada olduklarını

    YanıtlaSil
  149. Av Neslihan vona26 Temmuz 2011 13:51

    danışmanlık ücreti almadığımızı bir çok defa dilegetirdik... lütfen arayın..ben hala anlamıyorum arkadaşlar...bu sitede size destek veren avukatlarız diye bağırıyoruz. ama çıkıp param yok dosyalarımı inceletemiyorum diyorsunuz. ben ve diğer meslektaşlarım sizin için elimizden geleni yapıyoruz. lütfen danışmak istediğiniz konular ile ilgili arayın.. af çıkacak bir yasada bekleyecekseniz özgür olarak bekleyin. artık temyiz edilmeden kesinleşen dosyaları temyize göndermek çok zor değil. en azından infazınızı durdurup, dosyanızı yargıtaya gönderip 2-3 sene zaman kazırsınız.. haaa yine af çıkacak yasayı bekleriz. ama özgür olarak...evimizde kilitli olarak değil...

    YanıtlaSil
  150. Ertugrulkivanckoc26 Temmuz 2011 14:18

    sayın Samikal 42
    Benim Ekim2510'u kastetmediğim çok açık, benim yazımdan önceki yazıları okursanız kimi kastettiğim zaten bellidir. Ayrıca Barışçı Hasan Abinin kızdığı kişinin de Ekim2510 olmadığı çok açık. Ancak niye bu sözleri Ekim2510 için söylediğimi tahmin edip buraya yazdığınızı anlayamadım.Ayrıca bizde Avukatlar olarak bu sitedeki ailenin birer üyesi olarak görüyoruz. Başka Avukatlarla olan sorunlarınızı bize maledip "avukatlar bizim dostumuz değil" şeklinde sitenin ortak görüşü olarak yansıtmanız da bence çok yanlış. Sitedeki herkesin sizin gibi düşünmediğine eminim.Aksi halde hepimiz tereddütsüz siteden çekiliriz.Siteden ismimizi alıp alacaklı olduğunu söyleyen ve işini takip etmemizi isteyen kişileri geri çevirdiğimizi de bilmenizi isterim. Saygılarımla

    YanıtlaSil
  151. Serap sarıoğlan26 Temmuz 2011 14:39

    neslıhan hanım benım esım 10 aydır cezaevınde.4 dosyamız temyıze gıttı ama ınfazı durdurmadan.bu durumda ne yapmak gerekıyor pekı

    YanıtlaSil
  152. Serap sarıoğlan26 Temmuz 2011 14:51

    BU SITEDE BENI TANIYAN HERKES 1 YILDIR NASIL SAVAS VERDIGIMI COK IYI BILIR.HICBIR SEKILDE MADDI IMKANIM YOK.AVUKAT TUTACAK PARAMIZDA YOK,DESTEK CIKACAK BIR AİLEMIZDE YOK.SITEMLIYIM HEMDE COK....TOPLANTILARDA HERKESIN ONUNDE DAVALARIMIZA BAKICAGINA DAIR SOZ VEREN BAY VE BAYAN AVUKAT,BUGUN ESIMI DAHA DA MANEVI OLARAK ZOR DURUMA ITMISLERDIR.BIRI ESIME ICERDE DAGITMASI ICIN KARTVIZITINI VERMIS,DİGERI ISE 1 AYA KADAR CIKARACAGINA DAIR SOZ VERMISTI.TEK BIR DOSYASINA BILE BAKMADILAR.YARAMIZA DAHADA TUZ BASTILAR...

    YanıtlaSil
  153. Av Neslihan vona26 Temmuz 2011 15:00

    bu yorumumu herkes dikkatlice okusun lütfen usulsüz tebliğ inedeniyle verdiğiniz dilekçeler red edildiğinde sakın bu kararı temyiz etmeyin çünkü infazı durmayan dosyayı temyize gönderdiğinizde mağdur oluyorsunuz dosyalar temyiz incelemesinden dönünceye kadar kaçak yaşamak zorunda kalıyorsunuz. red aldığınız taktirde hemen yazılı emir usulüne başvurun . burdan dosya iki ayda geliyor ama sakın temyiz etmeyin. bu tür dosyalara yani reddi temyiz yapılan dosyalara maalesef müdahalemiz olamıyor.

    YanıtlaSil
  154. Av Neslihan vona26 Temmuz 2011 15:07

    burhan işcan diye birisi çıkıyor çare benim diyor... benim siteme gelin diyor. sayın meslektaşım ertuğrul beyin kızgınlığı ve sarfettiği cümleler o kişiyedir. yani ekim 2510 a herhangi bir çıkışı olmamıştır. ben bunu anladım. lütfen samikal bize bir özür borçlusunuz....burada haklı mücadeleye destek veren bir arkadaşımıza neden tepki verilsinki ....yorumu tam okumadan bizi ezdiniz...şahsıma çok üzüldüm

    YanıtlaSil
  155. sayin sarioglan lutfen isim verin ki bize yardimci olan avukat larda zan altinda kalmasin
    tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  156. Av Neslihan vona26 Temmuz 2011 15:10

    hayır tabiki de burhan işcan diye birisi çıkıyor çare benim diyor ..benim siteme gelin diyor. meslektaşımın tepkisi bu kişiyedir. lütfen yorumları iyi okuyalım..

    YanıtlaSil
  157. Av Neslihan vona26 Temmuz 2011 15:27

    Sitenin yönlendirdiği avukatların dışındaki avukatlardan bahsediyorsunuz değilmi...

    YanıtlaSil
  158. mrb.arkadaşlar.siteyi geçmiş zamanda sıkı takip ediyordum.fakat 5 aydır takip edemedim.malum sebeblerden dolayı gbt ye düşmüş birkaç dava ve malum sonrası cezaevi.yarım yamalak olsada bir avukat arkadaş davalarıma bakıyordu.ama para veremeyince oda haklı olarak davaları takip etmemiş.bazı davalarım sonuçlanmış ve temyiz sürelerini kaçırmışım.bunlarda infaza düşmüş.bir konuda yardım almak istiyorum.bu konuda bana bir arkadaş veya avukat yardımcı olursa sevinirim.benim eyüp adliyesinde bir davam vardı.2009 ait.bu davanın gerekçeli kararı 2010 yılında yazılmış,benim eski işyeri adresime gönderilmiş.bu adresde olmadığım için.tebligat elime ulaşmadı.bundan dolayı temyizi kaçırdım.fakat yeniden uyarlama dilekçesi yazdım verdim.epey bekledim herhangi bir cevap gelmedi.bende adliyeyi aradım.kalemdeki bayan bana dosyada uyarlama dilekçenizi göremiyorum dedi.fakat bu dilekçeyi büyük bir ihtimalle hakim bey red etmiştir dedi.bu konuda başka ne yapabilirim bana yardımcı olun.birde şöyle düşünüyorum.daha önce bir davadan 65 gün cezaevinde yattım.fakat alacaklı şikayetinde vazgeçti.tahliye oldum.bu yattığım süre devletten alacaklı duruma geldiğimi avukatım söylemişti.ben şimdi infaza düşmüş bu davamı bu yattığım günlerden düşmesi için bir dilekçe versem bir sonuç çıkarmı.
    şuan avukatım olmadığı için neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum.

    saygılarımla.

    YanıtlaSil
  159. Serap sarıoğlan26 Temmuz 2011 15:35

    evet neslıhan hanım.ozr dılerım belırtmeyı unutmusum.sitemım asla sıtenın yonlendırdıgı avukatlara degıldır...

    YanıtlaSil
  160. ARKADAŞLAR 2-3 AY ÖNCE İNFAZIMIN ÇIKTIĞINI ÖĞRENMİŞ KARALAR BAĞLAMIŞ PARASIZLIKTAN NE YAPACAĞIMI BEKLERKEN BUGÜN SİTEDE AV.SAYIN NESLİHAN VONA HANIM LA YAZIŞTIK VE KENDİLERİ İLGİLENİP BANA TELEFON AÇTILAR İZLEYECEĞİMİZ YOLU ANLATTILAR.VE DAHA HİÇ PARA MEVZUU GEÇMEDEN DOSYA NUMARAMI ALDILAR VE DOSYAMIN BULUNDUĞU YERİ ARAMIŞLAR.AZ ÖNCE BANA TELEFON ETTİLER.DOSYAMIN KARŞI TARAFIN VAZGEÇMESİNDEN ÖTÜRÜ DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER.KENDİSİNE BURADAN YAPMIŞ OLDUĞU İLGİ VE ALAKAYA TEŞEKKÜR EDERİM.

    YanıtlaSil
  161. http://www.stargazete.com/mobil/politika/adaleti-hizlandirmak-icin-ikinci-yargi-reformu-paketi-haber-369583.mob

    YanıtlaSil
  162. sayın akcan bu alınganlık niye.niye bu kadar gocundunuz anlayamadım. benim bildiğim istanbulda zaten bir oluşum var, arkadaşlarla görüştüm olaydan haberleri yok. yeni bir oluşummu diye sormamın nedeni yazınızdan böyle anladıgımdandır. anlayışsızlıgımı lütfen bagışlayın. şimdi anladıgım kadarı ile sisteme uymayanlar sitem dışına atılacak yani game aut. özür dileyerek soruyorum bakın sayın basketçi bana özelde gereken açıklamayı yaptı ona teşekkür ederim.bizler sistem dışımı kaldık inanın siz istanbuldasınız ama ben inanıyorum ki sizden fazla istanbulda magdur tanıyor ve görüşüyorum. lütfederseniz onları toplantınıza yönlendirmek isterim. ben ahde vefalıyım bu sitede sevsemde sevmesemde çok insana katlanıyorum. birlikten kuvvet dogar tezimdir. sizdende bu anlayışı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  163. sayın kıvanç ve sayın vona, öyle acılar çektikki, öyle ezildikki artık yogurdu üfleyerek yiyoruz. sizleri tenzih ederek şunu yazıyorum, ilk infaza düştüğümde konyada bir meslektaşınıza sıgındım, kendi avukatımın dediği yıl 2006 ya bu borcu ödeyeceksin, ya ceza yatacaksın, yada öleceksin, diğer avukatta dediki ben senin işini çözerim, bana 3 milyar vereceksin dedimki kendi avukatım böyle söyledi, dediği ben başka yoldan çözecem dosyanı infaz savcılıgından vede polis infazdan rüşvet vererek kaldırtacagım. denize düştük yılana sarıldık. yeni dogmuş kızımın altınlarını satarak parayı temin ettim. bana 15 gün evine gitme dedi. bu sirede hergün gelen polis ortalarda görünmeyince bende inandım. 15 gün telefon açtı hallettim eve gidebilirsin,tabi parayı verirken 5 arkadaşımla giitm ve konuşmaları tlf kaydettim. o gece sabaha karşı polis evimin kapısını kırarak beni pijamalarımla eşimin ve çocuklarımın gözü önünde yere yatırıp kafama silah dayayarak ellerimi arkadan kelepçeleyerek aldı, bütün mahalleye rezil oldum. polisin dediği evde oldugunu ihbar eden avukatın melek güngör'dür. evet açıkça ismini yazıyorum bu bayan hala konya barosunda avukatlık yapıyor. içerde arka arkaya patlayan dosyalarımı temyiz etmesi için görüşlerde yaşlı anamla avukat hanıma gönderdim. sagolsun bir tekini bile temyiz etmeiş, birde anamla alay etmiş. ne mi yaptım cezaevinde ziyaretime geldi dedimki bana iyilik yapma yeter. ceza evinden çıkar çıkmazda bu bayana öyle bir bedel ödettimki ben cezaevine girdiğimde tertemizdim, çıktıgımda yüzlerce suç ve suç ortagı ögrenmiştim. 20.000 tl para ve başka bedel. anlayana. deim ya biz magdurlar zor durumdayızher söylene çabuk kanıyoruz. siz dürüst olabilirsiniz ama bence kanaatim anlatılan bir hikaye vardır, 24 yaşında kızmı avukat evlenmek için istedi ona bu hikayeyi anlattım aileme bir avukat girecegine p...ç bir toruna razıyım.daha size ne kadar olumsuz olaylar anlatabilirim. ama burayı meşgul etmeyeyim.kendi avukatım kendim oldum 2 üniversite bitirdim inşaallah özgürlüğümü alınca üçüncü hukuk olacaktır.

    YanıtlaSil
  164. YAZIKLAR OLSUN ONLARA...SERMAYEYE KÖLE OLAN HUKUKÇULARA LAFIM.

    YanıtlaSil
  165. ÇOK DEGERLİ EYLEM YAPAN ARKADAŞLAR KENDİLERİNE SİTE KURMUŞLAR AMA BAKIYORUM HALA BURALARDA Bİ ŞEYLER YAZMAYA ÇALIŞIYORLAR.MADEM BURADA YAZACAKTIN,DÖNÜP DOLAŞACAKTIN DA NEDEN AYRI SİTE AÇIYON,NE OLDU İŞLER KESAT HERHALDE.O ARGO AGIZLARIDA BİZ UNUTTUK ARTIK.BIRAKIN BU İŞLERİ.YAZACAKSANIZ ADAM GİBİ DOLU DOLU YAZIN.10 GÜN HAPİS CEZAN VAR DİYE BURADA MİLLETE AHKAM KESME ARKADAŞ.BURADA NELER YAPILABİLİRİ KONUŞALIM.

    SİTEDE BİR BAŞKAN OLSUN.
    "ADAM GİBİ ADAM"
    SEÇİM OLSUN .....................

    İZLENECEK BÜTÜN YOLLAR BAŞKAN ARKADAŞIMIZDAN GEÇSİN,
    KİMSE DE TIRIVIRI YAPMASIN..
    PROGRAM YAPILIR ONA GÖRE HAREKET EDİLİR.

    SAYGILARIMLA,

    YanıtlaSil
  166. BENİM ADAYIM

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  167. gıttıkce gerılıyor ortam bu tur yazılarla.
    daha sakın olsak en azından zarar vermeyız ortama dıye dusunuyorum..

    YanıtlaSil
  168. SANIRIM AYNI YOLDAYIZ AMA BAZI OLAYLARI FARKLI YORUMLUYORUZ BU YÜZDEN BURADA YORUM KİRLİLİĞİNE SEBEP VERMEYELİM SAYIN BASKETÇİYLE AKŞAM SAATLERİNDE ÖZELDE GÖRÜŞME YAPACAK OLURSAN DAHA İYİ BİR İZLENİM ORTAYA ÇIKACAKTIR

    AKCAN

    YanıtlaSil
  169. av neslihan hanım sizin mail bilgileriniz yok bende sitedede bulamadım alakanız içinde cok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  170. biz bu sitede yazan arkadaşların söylediklerine bakalım.

    YanıtlaSil
  171. Selamlar,
    su anda yurtdisindan yazmaktayim, ancak benim disimdaki sartlardan dolayi ulke degistirmem gerekecek. Hakkimda arama oldugu icin Turkiye'den transit baska bi ulkeye gecis yapmam bir sorun yaratirmi? bu konuda bilgi verebilirseniz, cok sevinirim.

    YanıtlaSil
  172. NE ADAYINDAN BAHSEDİYORSUN BİZDE LİDER YOK ÖNCÜ YOK YAN YANA YÜRÜYORUZ VEDE BU HEP BÖYLE OLACAKTIR

    AKCAN

    YanıtlaSil
  173. neslihan hanım

    bu sitede yıllardır yazıyorum ve kendi bölgemde yerel basınla birlikte hareket edip,ses getirdiğimede inanıyorum.

    lakin

    sadece laf kalabalığı yaparak burada insanları demorilize eden,tavırları ile ahkam kesen arkadaşlarda var.lütfen sizde bunlara fazla kulak asmayın.

    aslına bakarsanız bizler burada terapi yapıyoruz.sıkıntılarımızı paylaşarak rahatlıyoruz.ama buradaki arkadaşlar kim olursa olsun konuşma adabını kaçırmayacak.bizler yıllarca sosyal aktivitelerin içinden gelen insanlarız.daha mütavazi olmamız gerekiyor.

    sizler tabiki bizlere umut oldunuz.
    benimde dosyalarıma bakan avukat arkadaşlarımın hataları oldu.olabilir.sanki içimizde dolandırıcı yok mu ?

    sizden ricam bilgilerinizi bizlere aktarıp,ne yapabiliriz bunları konuşmamız lazım.

    özür dilemesini beklemeyin.daha öncede bunları yaşadık.

    başarılı hukuk yaşantınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  174. Immigrated arkadaşım bende yurt dışındayım başka ülkeye geçiş yapmanda bi sakınca yok kesinlikle pasaportun süresi olduğu müddetce tr nin dışında heryere gidebilirsin

    YanıtlaSil
  175. bende ıraka felan gidip geldim hiç bir sorun yok

    YanıtlaSil
  176. lider olmadan olmaz bu işler sayın akcan kardeşim

    YanıtlaSil
  177. Ertugrulkivanckoc26 Temmuz 2011 19:46

    Başınızdan geçenlere çok üzüldüm, ama yine de bir kişiyi herkese mal edemezsiniz. Her meslekte olduğu gibi bizde de kötü niyetliler var, ama yine de genelleme yapamanız yanlış olur. Saygılarımla

    YanıtlaSil
  178. arkadaşlar aramıza nifak tohumları sokmaya çalışan birileri var burası sanal alem bunu yapanın kim olduğu belli değil bu davada herkes omuz omuza birileri daha fazla çaba sarf ediyor onlara tşk borçluyuz tabi bişieyler olmaya başlayınca meyve veren ağacı taşlamaya başladılar ki meyveler yok olsun arada nifak olsunki birlik beraberlik olmasın bizler yolumuza devam edecez ve daha fazla emek verenlerin hakkınıda vererek onlar taşladıkca biz daha fazla kenetlenecez daha fazla mücadele verecez emek verenlere burdan cok tşk ediyorum allah yardımcıları olsun

    YanıtlaSil
  179. sayın kıvanç anlayışınız için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  180. hani işlerini çözmüştün, hani çek ve hapis derdin yoktu. hayatın yalan üzerine kurulu. kendinde nickin gibi saklambaç gibisin. ben yanlış yaptıgımda özür dilemesinide bilirim. ama sana önceki yazılarımda hitap ettiğim dangalak sözünden dolayı asla pişman degilim. az bile söylemişim. derdini burda degil nasıl kuyruguna basıldıgında özelde beni bualbiliyorsan yine özele gel. sayın site sakinleri bu adam için çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.merhum inönü seçim çalışmaları için konyaya gelmiş parti yönetimi aman şefim konyalı dindardır burda allah kitap bahset. miting oluyor herkes inönünün gözüne bakıyor.merhum şu tarihi sözü söylüyor. konyalı allahaısmarladık. bunun gibi bende senden bu şekilde özürdilerim sayın saklambaç nakıra

    YanıtlaSil
  181. Sn.Immigrated
    Arkadasim, Sanirim bulundugun ulkede vize suren veya kalma suren doluyor.Ayni dert bende de var.Turkiye disinda her yere istedigin kadar gidebilirsin ama Turkiye uzerinden transit gecislerde nasil bir uygulama yapiliyor onu iyi bilen birine sormak lazim.Eger imkanin varsa baska ulke uzerinden transit gecis daha guvenli diye dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  182. herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar inanın burda bu site sayesinde degerli büyüklerimle tanıştım ve onlar sayesinde onları arıyarak bilgi aldım ve avukat tutma ihtiyacı görmedim kim mi onlar derseniz barış cı mersin sami kal ekm2510 my way murat yalçın bu abilerim sayesinde avukata ihtiyaç duymadım allah onlardan razı olsun
    VEZİR38

    YanıtlaSil
  183. ÇOK DEĞERLİ DOSTLARIM HER KESE İYİ AKŞAMLAR DİLERİM ******

    DEĞERLİ DOSTLARIM SİTRES VE SICAKLAR HER KESİ BİRAZ DAHA SIKINTIYA SOKUYOR BAZEN DE TATSIZLIKLAR OLABİLİYOR LÜTFEN GÜÇLÜ OLAN SAKİN OLAN MÜCADELECİ OLAN LAR HER SAVAŞIN GALİBİ OLMUŞTUR. YAŞADIĞIMIZ BU KÖTÜ GÜNLERDE HER HANGİ BİR TAKIMIN TARAFTARI GİBİ DEĞİL GERÇEK ESNAF KİŞİLİĞİMİZLE HAREKET ETMELİYİZ DİYE SESLİ OLARAK DÜŞÜNÜYORUM..BU VESİLE İLE TÜM DOSTLARIMIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN VE ÖZELLİKLE BİZİ SAVUNAN BİZE BU SİTEDE HUKUKİ YARDIMDA BULUNAN DEĞERLİ MÜDAFİLERİMİZİNDE İŞLERİNİN GÖNÜLLERİ KADAR DÜZGÜN GİTMESİNİ DİLERİM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA..

    YanıtlaSil
  184. DEĞERLİ ARKADAŞLARIM;

    İKİ GÜNDÜR İZLİYORUM.ÖNCESİNE KADAR HİÇ YORUM YOKTU.ŞİMDİ NAKADAR SALDIRMAK İSTEYEN VARSA SİTEDE.FİKİRLER BEĞENİLMİYOR,HEMEN BİR KULP TAKILIYOR.GEREKSİZ SATAŞMALAR,YORUMLAR ,ÖYLEKİ SİTENİN EN SON SATAŞILACAK İNSANI SN.BARIŞÇI -MERSİN KARDEŞİMDE BU FURYANIN İÇİNE KATILIYOR.
    HİÇ OTURUP DÜŞÜNDÜNÜZMÜ,BİZLER DÜNÜN İŞ ADAMLARI YAZDIĞIMIZ ,UĞRAŞTIĞIMIZ KONULARA ŞÖYLE GERİYE DOĞRU TARAYIP BİR BAKTINIZMI?.İNANIN BEN KENDİ YAZDIKLARIMDA DAHİL GÜLÜYORUM.GEREKSİZ ÇIKIŞLAR,KALP KIRMALAR.NE İSTERSENİZ VAR..
    FARZEDİNKİ BİR ADADAYIZ.BİRBİRİMİZİMİ YİYECEĞİZ,YOKSA KENETLENİP O ADADAN ÇIKIŞ YOLUMU BULACAĞIZ.İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUM İNANIN BİR ADADAN FARKSIZ.ONUN ETRAFI SU DOLU ,FİLİKA YOKSA ORDASIN,YADA BİR KURTARMA GEMİSİ.BURDADA DIŞARI ÇIKTINMI GBT ÇEMBERİ,GARABET YASANIN TÜM OLUMSUZLUKLARI,PARASIZLIK,İŞSİZLİK,V.S.
    OZAMAN ÇÖZÜM NE,?BU AYMAZLIK NİYE.?BU VURDUM DUYMAZLIK NİYE?UYANIN ARKADAŞLAR ,UYANIN.BAKIN YA BU İŞİ BİTİRECEĞİZ YADA KODESE.KİMSE DELİKANLILIK YAPMASIN "GEREKİRSE BEN YATARIM "DEMESİN.DAHA ÖNCE YATMIŞ OLAN ARKADAŞLAR BİLE...
    GELELİM LİDER OLAYINA ,

    ARKADAŞLAR BU DAVADA HERKES LİDER,BİR DEFA BUNU HERKESİN BİLMESİ LAZIM.BİZİM OLUŞUMUMUZDA LİDER YOKTUR.HERKES LİDERDİR.TÜM MAĞDURLAR.TEK ,TEK...
    BARIŞÇI MERSİNDEN,EKİM2510 A,MURAT YALÇIN'DAN SAMİ KAL'A,MYWAYLER,MERTCANLAR,YURDANURLAR,ANKARA GRUBU ,İHTİYARBEN,A.AYDOĞAN,AKCN,BUNLAR VE YÜZLERCESİ LİDERDİR.BU KONUYU AÇMAMAK ÜZERE KAPIYORUM...
    AVUKAT KONUSUNUDA BEN BAŞLATTIM.ÇÜNKÜ CANIM YANMIŞDI VE DİĞER ARKADAŞLARIMIN AYNI DURUMA DÜŞMESİNİ İSTEMEMİŞTİM.BANA GÖRE BİZİM HAYATTA KALMAMIZ VE ZAMAN KAZANMAMIZ AVUKATLARLA OLACAK BİRŞEY.YOKSA BURDA BEN KALKIP KİMSENİN BOROZANCILIĞINI YAPMAK NİYETİNDE DEĞİLİM.SADECE BAHSETTİM .EĞER BİZ BURDA ÖN PLANA ÇIKAN İNSANLARSAK OZAMAN DOĞRU VE YANLIŞI DA BURAYA TAŞIRIZ.BUKADAR BİR AYRICALIĞIMIZ OLSUN.AMA BİR ANDA BURASI AVUKAT PANELİNE DÖNDÜ.NE BENİM SN.AVUKAT KIVANÇ"DAN MADDİ ÇIKARIM VAR,NE BARIŞÇI MERSİNİN NEDE BAŞKASININ BAŞKA BİR AVUKATTAN...BİZ ORTAYA KARIŞIK KOYARIZ BEĞENEN BEĞENDİĞİNİ ALIR.OLUR BİTER.
    ARTIK BU KONUYU DA KAPATALIM İŞİMİZE BAKALIM DERİM .

    SATAŞMA VE TARTIŞMA KONUSUNDADA ÇOK İSTEYEN VARSA ARKADAŞIMIZI MSNİNE DAVET EDER ORDA ATIŞ SERBEST NE YAPARLARSAYAPSINLAR.BİZİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ.AMA UNUTMAYINKİ BU SİTEYİ BAYAN ARKADAŞLARIMIZ VE AİLELERİ DE İZLEMEKTE,ONUN İÇİN USLUBUNUZU BOZACAKSANIZ SİZE YOL OLARAK MSN İ GÖSTERİRİM .

    SON OLARAK TOPLANTI KONUSUNA DEĞİNEYİM

    KİMSEDEN GİZLİMİZ SAKLIMIZ OLAMAZ.OLACAĞINI DÜŞÜNMEK DE ABESLE İŞTİGAL OLUR.SAMİ KARDEŞİME ÖZELDE ANLATTIM .BÖYLE BİR DÜŞÜNCE OLMADIĞINI İZAH ETTİM.DAHA NE YER BELLİ NEDE İÇERİK.AMA MECLİS TATİLİ VE ADLİ TATİL ÖNCESİ BİR DURUM DEĞERLENDİRMESİ İÇİN TOPLANTI DÜŞÜNDÜK.EKİM2510 İLE DE BUNU PAYLAŞTIK.AKCN ARKADAŞIMIZDA BUNU BELİRTİRKEN YENİ BİR OLUŞUM ANLAMINDA DEĞİL,BİR TOPLANTI ANLAMINDA EMPOZE ETMİŞTİR.GERÇEK BUDUR.
    GEMİ BİZİM GEMİMİZ,AMA BATTI.ADADAN NASIL KURTULURUZ ONUN SAVAŞINI VERELİM DERİM.BİRBİRİMİZİ YİYECEĞİMİZE...

    SİZLERDEN TEK İSTEDİĞİMİZ DESTEK OLMANIZ.SAYIMIZI ORTAYA ÇIKARMANIZ.VERİLEN TELLERİ EKSİKSİZ ARAMANIZ.

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ 26/07/2011 22:27

    YanıtlaSil
  185. Barışçı-Mersin26 Temmuz 2011 23:24

    DEĞERLİ ARKADAŞIM BASKETÇİ; DAHA BİRAZ EVVEL BİLGİSAYARIN BAŞINA GEÇEBİLDİM. HER ŞEYİ ÇOK GÜZEL VE NET BİÇİMDE ÖZETLEMİŞSİN. BU YORUMUN ÜZERİNE BİR TEK CÜMLE BİLE YAZMAK İSTEMİYORUM. SANA VE TÜM ARKADAŞLARIMA SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  186. bu siteden sayın barışçı mersine ve ekim 2510 olumsuz eleştiriler varsa
    anladığım şudur.bu sitede sadece çek mağdurları yok.her kesimden her KALİTEDEN
    birileri var.samimi çek mağdurlarından ve onların destekçisi samimi sayın avukat arkadaşlardan bu her KALİTEDEN insanları ciddiye almamalarını rica ederim.
    saygılarımla

    YanıtlaSil
  187. arkadaşlar www.afistiyorum.com siteyide ziyaret ediniz.Ordaki haberlerde çok önemli bizim için olan haberler var

    YanıtlaSil
  188. adamın biri yıllar sonra köyüne dönmüş, köyün itleri adamı tanımışlar, başlamışlar kovalamaya, önde bakkalın iti adam demiş bakkala borcum var tamam, ardında kasabın iti adam demiş tamam onada borcum var en arkada komşunu8n iti adam demiş allah allah komşuyla ne derdim vardı. bir süre sonra bakkal ve kasabın iti kovalamayı bırakmış, ama komşunun iti hala kovalıyor. anlayacagın senin ne derdin var benle borcunmu mu var alacagınmı. haddini bil kaşınma beni senin pirin bile yıldıramadı. kaşınma.çukur insan ayarı düşük voltajı bozuk.

    YanıtlaSil
  189. Barışçı-Mersin27 Temmuz 2011 00:28

    .1. ANAYASA A TAKIMI KURULDU — İŞTE KURMAYLAR
    Başbakan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay
    Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Çelik
    Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç
    Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağ
    Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin
    TBMM Anayasa Kom Bşk Sayın Burhan Kuzu
    Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Ahmet İyimaya
    Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Çelik
    TBMM Grup Başkanvekili Sayın Mahir Ünal
    Bizler global krizin ağır baskıları altında ezilmiş , 3167 sayılı yasadan ve bunun ayıbının örtülmeye çalışıldığı 5941 sayılı yasaların mağdurlarıyız….
    Sayımız bugün itibariyle cezaevlerinde 5.000
    Yargıtayda 248.000
    Yerel mahkemelerde 1.8 milyon seviyelerindedir…………
    HSYK , RAPORLARINDA BU ZULMÜ YAZIYOR
    YARGITAY BU AİHS AYKIRI YASALARI DELMEYE ÇALIŞIYOR..
    BİZLER ; HUKUK EKONOMİK GEREKÇELİ KARARLAR ALAMAZ DİYORUZ…
    ANAYASAMIZ , ÇEKLER SÖZLEŞME DEĞİLDİR – GÜNÜNDE NAKİTTİR DİYOR
    5941 ÇEKLER 31.12.2011 ,e KADAR VADELİDİR DİYOR…
    İTO , BÖYLE GİDERSE 1.8 MİLYON DAVA , YENİ YILDA 3 MİLYON OLUR DİYOR…
    HSYK; BİZE NE ALACAKTAN – VERECEKTEN DİYOR
    ESNAF VE İŞ ADAMLARI ÖRGÜTLERİ YANDIK DİYOR………..
    VS VS VS VS
    PEKİ NE BEKLİYORUZ – NEYİ BEKLİYORUZ !!!!!!!!!!!!!!

    EKM2510 ARKADAŞIMIZDAN ALINTIDIR. SAYGILARIMLA VE İYİ GECELER.

    YanıtlaSil
  190. Sayın ladre sanırım yanlış anlaşıldı.

    YanıtlaSil
  191. Barışçı-Mersin27 Temmuz 2011 00:34

    ANAYASA A TAKIMI KURULDU — İŞTE KURMAYLAR
    Başbakan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay
    Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Çelik
    Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç
    Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir Bozdağ
    Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin
    TBMM Anayasa Kom Bşk Sayın Burhan Kuzu
    Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Ahmet İyimaya
    Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin Çelik
    TBMM Grup Başkanvekili Sayın Mahir Ünal
    Bizler global krizin ağır baskıları altında ezilmiş , 3167 sayılı yasadan ve bunun ayıbının örtülmeye çalışıldığı 5941 sayılı yasaların mağdurlarıyız….
    Sayımız bugün itibariyle cezaevlerinde 5.000
    Yargıtayda 248.000
    Yerel mahkemelerde 1.8 milyon seviyelerindedir…………
    HSYK , RAPORLARINDA BU ZULMÜ YAZIYOR
    YARGITAY BU AİHS AYKIRI YASALARI DELMEYE ÇALIŞIYOR..
    BİZLER ; HUKUK EKONOMİK GEREKÇELİ KARARLAR ALAMAZ DİYORUZ…
    ANAYASAMIZ , ÇEKLER SÖZLEŞME DEĞİLDİR – GÜNÜNDE NAKİTTİR DİYOR
    5941 ÇEKLER 31.12.2011 ,e KADAR VADELİDİR DİYOR…
    İTO , BÖYLE GİDERSE 1.8 MİLYON DAVA , YENİ YILDA 3 MİLYON OLUR DİYOR…
    HSYK; BİZE NE ALACAKTAN – VERECEKTEN DİYOR
    ESNAF VE İŞ ADAMLARI ÖRGÜTLERİ YANDIK DİYOR………..
    VS VS VS VS
    PEKİ NE BEKLİYORUZ – NEYİ BEKLİYORUZ !!!!!!!!!!!!!!

    EKM2510 ARKADAŞIMIZDAN ALINTIDIR. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  192. değerli arkadaşlarım size bi anekdot anlatacam hepimiz bundan hisse alalım
    ZAMANIN BİRİNDE ZALİM BİR PADİŞAH VARMIŞ O ÜLKEDEDE DOSLUĞU VE SAMİMİYETİYLE ÜNLÜ Bİ ŞEHRİ VARMIŞ PADİŞAH NE YAPMIŞSA BURADAKİ İNSANLARA BİŞEY YAPAMAMIŞ BİGÜN BÜTÜN VALİLERİ ÇAĞIRARAK BU ŞEHRİ KENDİ İSTEDİĞİ ŞEKLE KİMİN SOKACAĞINI SORMUŞ VALİNİN BİRİ BEN YAPARIM DEMİŞ VE PADİŞAH BUNA 1 AY SÜREVERİP ORAYA TAYİN ETMİŞ VALİ ORAYA GİDERGİTMEZ ORANIN İLERİ GELENLERİNİ ZİYARET EDİP İLTİFATTA BULUMMUŞ VE ONLARI SARAYA DAVET ETMİŞ HER GELEN Bİ YUMURTA GETİRSİN BERABERİNDE DEMİŞ İLERİ GELENLERDE YUMURTA GÖTÜRMÜŞLER VALİ YUMURTALARI Bİ KENARA KOYMALARINI İSTEMİŞ ONLARDAN YEMEK YİYİP İÇMİŞLER GİDERLERKEN VALİ GETİRDİKLERİ YUMURTAKLARI GERİ GÖTÜRMELERİNİ İSTEMİŞ ONLARDAN VE HERKES GETİRDİĞİ YUMURTAYI ALIP GİTMİŞ O ŞEHRE Bİ FİTNE DÜŞMÜŞ HERKES BİRBİRİNE DÜŞMÜŞ İLERİ GELENLER TOPLANIP Bİ BİLGEYE GİTMİŞLER DURUMU ANLATMIŞLAR BİLGE SARAYA GİDERKEN NE YAPRIKLARINI SORMUŞ ONLARDA OLANLARO ANLATMIŞLAR İŞTE ARANIZA FİTNE DÜŞMESİNİN SEBEBİ YUMURTA DEMİŞ BİLGE GİTTİĞİNİZDE YUMURTA GÖTÜRDÜNÜZ CIKIŞTA HERKES KENDİ GÖTÜRDÜĞÜ YUMURTAYI GÖTÜRMEDİ BİRİ BÜYÜK BİRİ KÜÇÜK YUMRTA GÖTÜRDÜ GERİ ALIRKENDE DİKKAT ETMEDİNİZ BÜYÜK YUMURTA GETİREN KÜÇÜĞÜ KÜÇÜK GETİREN BÜYÜĞÜ ALDI BİRBİRİNİZE HAKKINIZ GEÇTİ ONDAN FİTNE DÜŞTÜ İÇİNİZE DEMİŞ HEMEN GİDİN ÇARŞIDA ORAYA GİDENLER TOPLANSIN BİRBİRİNE HAKKINI HELAL ETSİN DEMİŞ VE BUNU YAPMIŞLAR VALİ HEMEN ORAYI TERK ETMİŞ BUNLARDA BU SAMİMİYET VE İHLAS VARKEN ASLA BURAYA FİTNE DÜŞMEZDEMİŞ ŞİMDİ BİZDE BİRBİRİMİZE HAKIMIZI HELAL EDİP YOLUMUZA DEVAM EDELİM ARAMIZA FİTNE SOKANLARA İZİN VERMİYELİM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN HEPİNİZİ ALLAHA EMANET EDİYORUM

    YanıtlaSil
  193. tam sakinlesirken site yine ortamigermeye ne gerek var..
    lutfen sakin olalim ortami gerecek yanlis anlasilmaya ve cevap hakkina yol acacak yazilardan uzak duralim

    YanıtlaSil
  194. sayın sami kal

    başına gelenleri sitede yazmışsın.gerçekten değil pişmiş tavuğun,uyuz itin bile başına zor gelir senin başına gelen.yorumuma verdiğiniz cevaba gelince`;

    hepimizin başına sizinki kadar ağır olmasada çokşey geldi.hala yakalanma korkusu ile kaçak yaşayanlar var,ailesinden evinden uzakta.ama bu sitede bu halimizle kamil bir düşünce yapısı ile derdimize çare aramaya çalışıyoruz.bizim sorumluluğuzun ve derdimizin çok uzağında olan
    bazı kendini bilmezler,(HER KALİTEDEN İNSANLAR) SORUMSUZCA buradaki zaten zayıf olan birliğe darbe vuruyorlar.

    Sonuç`; başınıza gelenler in ruh haliyle sap ile samanı karıştırdığınızı düşünüyorum. yok ruh sağlığım yerinde diyorsanız ve senide yanlış anlamadım diyorsanız size ne diyeyim bilmiyorumki.Allah ailenize selamet versin.(siz bu ruh haliyle sana ne ailemden dersin.senin duana mı kaldık dersin) KIsacası her haliyle yazık hem de çok yazık.

    saygılarımla

    YanıtlaSil
  195. Av Neslihan VONA27 Temmuz 2011 01:26

    av.neslihanvona@hotmail.com

    YanıtlaSil
  196. Av Neslihan VONA27 Temmuz 2011 01:33

    Sayın samikal, dün hatırlarsanız birisi siteye girdi ve benim siteme gelin. çare bende falan gibi birşeyler yazdı buna tepki veren kişilere ertuğrul bey bu kişilerle aynı seviyeye inmeyin dedi...ve siz bunu yanlış anladınız sanki ertuğrul bey ekim2510 a söylediğini sandınız ve başladınız biz avukatları harcamaya...yani yanlış anlamanız nedeniyle diğer avukatlar ile tarafımızı bir tuttarak bizi üzdünüz... bu nedenle bir özürü hak etmiştik ama bunu bize çok görüyorsanız ona da diyecek bir lafımız yok..saygılar

    YanıtlaSil
  197. Av Neslihan VONA27 Temmuz 2011 01:40

    Yasadıklarınız kolay ve unutulur şeyler değil,, umarım her şey gönlünüzce olur..temennizmiz tüm avukatların aynı olmadığını size göstermek olsun....aslında birazda meslek ile değilde insanlıkla alakalı bir durum...mesleğimiz ne olursa olsun vicdanınız yok ise geride böyle mağdurluklar oluyor..ne diyeyim Allah bunları yaşatan meslektaşlarımızı ıslah etsin. Saygılar

    YanıtlaSil
  198. arkadaşlar ben de uzun süredir izliyordum, yazmıyordum. duramadım yazmadan. o site bu site, biz iyiyiz siz kötüsünüz, o çözer bu çözemez, ne oluyor? neyi paylaşamıyorsunuz allah aşkına? her derdimiz bitti, borçlar bitti, parayı bulduk da kim ne demiş, ne yapmış diye kavga derdine mi düştük? hayır siz parayı bulduysanız, ya da bu işler çözüldüyse de bizim haberimiz yoksa söyleyin de biz de kutlayalım.

    YanıtlaSil
  199. Barışçı-Mersin27 Temmuz 2011 09:18

    GÜNAYDIN ARKADAŞLAR GÜNAYDIN; TÜM ZORLUKLARA VE İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN, ALLAH'IN İZNİ VE ÇOK DEĞERLİ KATILIMLARINIZLA, ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK ÇOK GÜZEL VE TÜM ARKADAŞLARIM HAYIRLISIYLA ÖZGÜRLÜKLERİNE KAVUŞACAKLAR. SULARIN DURULDUĞUNU VE ATEŞKESİN UYGULANDIĞINI GÖRMEK NE GÜZEL. SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil