Bu insanlar suçlu değiller sadece borçlular.

Cezaevinden çıkanlar, ailelerine iletilmek üzere kendilerine verilen notları mektupları iletemiyor çünkü çoğunun evine haciz gelmiş evi toplayıp gitmiş adresler değişmiş, kimileri akrabaya sığınmış yada başkaları bakıyor.
Cezaevleri çek borçlusu esnaf, iş adamlarıyla dolup taşmaya devam ediyor, karakolların nezarethaneleri dersen öyle..
Binlerce mağdur insan bir suçlu gibi cezaevlerine dolduruluyor, binlerce masum insana gaip muamelesi yapılıyor, binlerce insanın feryatları göz ardı ediliyor.

Ekonomiden sorumlu bakan, seçimlerden hemen sonra bu yasayı değiştireceklerini ve borç hapisine, çek hapsine son vereceğini söylüyor, utanmadan gözümüzün içine baka baka oy istiyor.
Arsızı, utanmazı tanırız, biliriz ve hatta onları anlamaya bile çalışırız.
Ancak arsızlığı, utanmazlığı böylesine kanıksanmışı anlayamayız.
Bu insanlar suçlu değiller sadece borçlular, ülkeyi iyi yönetmemeniz, iyi yasalar yapmamanız, adil olmamanız, uluslararası sermayenin bekçiliğine soyunmanız nedeniyle bu acıları yaşıyorlar.

Her şey zamanla, ha değişti ha değişecek, aha da yeni dönemde derken gene o utanmazca manevralar, gene o akıl almaz oyunlar gene o eski kurnazlıklar ve o tuzaklar.

Ne diyelim,şairin dediği gibi,
biz Engerekleri, çıyanları, aşımıza, ekmeğimize göz koyanları,
tanıya tanıya büyüdük,
ya sabır ya sabır diyerek, acıyı bal eyleyerek büyüdük.
Ancak nafile, ne yazık ki cehalet hep ağır bastı.
Meğer koyun değil, şu dağlarda hep kendimizi gütmüşüz.
Ekilir ekin geliriz, ezilir un geliriz, bir gider bin geliriz.
Gittik, gelmedik.
Kör olasın demiyorum, zira zaten hep kördük, ilerledik, sözde büyüdük.

436 yorum:

  1. cunkı bu sıte 3-5 sovenıst ınsanın ve onlara alkıs tutanların sıtesı halıne geldı.baska goruslere fıkırlere elestırılere tahammullerı yok.ben her zaman herkesın rahatca konusabılmesını fıkır ve duygularını acıkca ıfade edebılmesı gerektıgını soyledım.tum muhalıf yazılarımıda bu yonde yaptım .ayrıstırmak degıl bırlestırmek adına yaptım.kımsenın adına cevap yazmadım .anlayamadıgım dıger konuda bırını elestırınce kısıler degılde alkıscılarının ılk cevap yazması saldırması oluyor.ahmet bey sızın olumlu sozlerınızıde duyduk hakım demıskı artık temyıze gerek yok vs gıbı yok pasaportunuzu konsolosluk kapmıs gıbı ortalıga yalan yanlıs ılerı gerı sallamıyor ınsanlar en azından gereksız yere.herkes en az sızler kadar magdurdur.tekrar soyluyorum hıc kımse kımse ıcın bır sey yapmıyor her kesın acısı derdı var elınden geldıgınce cabalar dertlesır.

    YanıtlaSil
  2. O üç siteye gidersin rahatsız olduğun bu sitede durmazsın tartışmalarıda kendine dert etmezsin.
    Tartışmalar neden çıkıyora gelince
    1.Cebine sıgara parası bırakılıp bana müvekkil getir dava getir denilen sözde kendini önder gösteren birilerinin adamı kişiler, buraya gelip ahkam kesip insanları küçümsüyor ve gerginlik yaşanıyor.
    2.Dosyaları birilerinde olupta kendi dosyalarını bedavaya getirmek için birilerine müşteri çekenler var
    3. Yine bu birilerinin gölgesinde olan birileri, kendilerini katagorize etmek için bir şeyler yapıyorum havasına giriyor.
    4. Yeni sitemiz var haydi oraya orada bütünleşelim diyen yine birilerin adamı birileri, buraya gelip sağa sola emirler yağdırıyor, neden sitene gitmiyorsun seni buraya tekrar getiren ne, amac burayı pasifize edip diğer site dedikleri yerden istedikleri gibi insanları idare edeceklerini düşünenler.
    5- diğer sitede nden olmuyor bu tartışmalar, çünkü bu siteden oraya gidip bu siteye gelin tek adres bu site diye yorum yazan karektersizler yok

    BURADAKİ İNSANLAR ESNAF, TÜCCAR, YADA SANAYİCİ yetişmiş insanlar, burayı takip edenler o apaçilerin niyetini seziyor daha doğrusu anlıyor ve tepki koyuyor fakat bir çoğu yazmıyor sessizce takip ediyor arada sırada dayanamayıp bir kaç kelime yazan oluyor
    APAÇİLERDE cevap verip geriyor.
    yazmaya devam edeyimmi?

    YanıtlaSil
  3. sn ıyıbırmısafır yazın sıte ısımlerını herkes ozgurce asagılanmadan cemkırılmeden ınsanca duygularını dusuncelerını yazsın.ınsanlar bır sey yazmaya cekınır oldu .ıslerıne gelınce sayfalarca yazanlar ısler kotuye gıttıgınde ortadan kayboluyorlar ne zaman alkıscılar ortaya cıkıyor baslıyorlar canlı yayın gıbı yorumlara az once sunu yaptım az sonra bunu yapacagım bırazdan gerceklerı acıklayacagım gıbı msn de goruselım tafraları falan fılan.bırazdan bır kac kısı daha saldırsın gorun sıteyı aksıyonu

    YanıtlaSil
  4. Dursun uyar yimpaşı trilyonlarca dolandırdı ve 2 sene altı ceza aldığı için direkt cezasını açık ceza evinde paşalar gibi ağaç altında çay içerek çekti.
    Fazla söze gerek yok.Suçlu devlettir.6 yalık şirketlere koçan koçan çek veren bankalardır,

    YanıtlaSil
  5. dursun uyar,

    karabük açık cezaevinde yatmıştır. çek cezasımıdır bilmem.

    YanıtlaSil
  6. İSTANBULLU

    NE GÜZEL DESEN BU İŞİ SEN ÇÖZEBİLİRSİN ALLAH RAZI OLSUN

    O AVUKATINA BİR ZAHMET SÖYLESEN

    ODA AVUKAT ARKADAŞINA SÖYLESE

    ODA HASAN GERÇEKERLE BİR DAHA GÖRÜŞSE

    HASAN GERÇEKER YARGITAY BAŞKANI DEYİLMİ

    MADEM 3167 DEN YARGILANAN DOSYALARIN DÜŞMESİ GEREKTİĞİNE İNANIYOR

    O ZAMAN HEMEN BİR İÇTİHAT YAYINLATSIN VE BU İŞ BİTSİN BU KADAR KOLAY

    DOSYALAR ÖNLERİNDE 70 000 ADET HEMDE BİR TANESİNE HÜKÜM VERSİNLER

    GERİSİNİDE ÇÖPE ATSINLAR



    HADİ KARDEŞİM BİR ZAHMET

    YanıtlaSil
  7. sayın istanbullu,

    bırakalım şimdi onu bunu. gerçeker ve benzerlerinin ne söylediklerine değil ne yaptıklarına bakarak birşeyler yazalım. siz duyan olarak o sözlere önce kendiniz inanıyormusunuz. kaldı ki sitedeki insanlar yorumlasın. işin güçün yoksa boş sözleri çiğne babam çiğne. çiğneye çiğneye bu günlere geldik.

    YanıtlaSil
  8. ayaydın 61,

    dillerine sağlık arkadaşım.

    YanıtlaSil
  9. 5 nısanda bu ıs bıtecek ama acıklamam kaynagımı sormayın deyıp gunlerce umut tacırlıgı yapanlarada boyle cevaplar yazsaydınızya sımdı toplantıya ara verıldı ama gelısmeler ıyı yonde dıye meclısten canlı baglantılar yapanlarla neden dalga gecmedınız

    YanıtlaSil
  10. sayın madur usa,

    nereden biliyorsunuz tepkisiz kaldığımızı.

    YanıtlaSil
  11. SAYIN MADUR USA
    KARDEŞİM HAKİMİN SÖYLEDİGİ SÖZ LE İLGİLİ KONU BİRE BİR ORTAGIMIN YAŞADIGI KONUDUR.DUYUM DEGİLDİR. SAFSATADA HİÇ DEGİL.
    ŞİMDİ GİDİPTE HAKİME SEN BÖYLE SÖYLEMİŞTİN NEZAMAN OLACAK BU DİYE SORMA ŞANSIM İNAN YOK OLSAYDI SORARDIM.
    BEN PASAPORT FELANDA KAPTIRMADIM.
    TAHRANDA KONSOLUSLUKTA BİR İŞLEM YAPTIRACAGIM SIRADA KOMPÜTÜRDEN GİRDİKLERİNDE SENİN YAKALANMAN VAR ARANIYORSUN TÜRKİYEDE DEDİLER
    PASAPORTUMU SORDULAR BENDE YANIMDA DEGİL DEDİM KONSOLOSLUKTAKİLER EL KOYMAMIZ GEREKİYOR DEDİLER BENDE YANIMDA DEGİL DEDİM. HEPSİ BU AYRICA MSN DE BU KONU ARAMIZDA GEÇEN BİR KONUYDU SENİNLE BUNU BİŞEY VARMIŞ GİBİ BURAYA TAŞIMANI ANLAYAMADIM.
    A.AYDOGAN

    YanıtlaSil
  12. SYN VOLKAN VE BARIŞÇI-MERSİN KARDEŞLERİM TEŞEKKÜR EDERİM.SYN VOLKAN 18 DOSYASI VAR TOPLAM 200 BİN CVİVARINDA.HİÇ İFADE VERMEDİ KARARI KESİNŞEŞMİŞ.ASLINDA HİÇ TEBLİGATTA ALMADIK TEMYİZ SÜRELERİDE GEÇMİŞ KISACASI AVUKATTA YAPACAK BİR ŞEY YOK DİYOR YA YATACAK YADA BORCU ÖDEYECEK DİYOR

    YanıtlaSil
  13. ben balıkesır bandırmada yım nereye ne götürmem gerekıyorsa götururum
    saygılarımla 535 6768282

    YanıtlaSil
  14. dursun uyar çekten ceza almadı.bdk ve spk dan dolayı aldı. karabük açık cezaevine direk alındı. yasa geregi sabıkanız yoksa 2 yıl altı cezalar direk açık cezaevine gönderilebilir. bunda yetki infaz savcısındadır. apc yani çeklerde 50.000 tl altına düşmeden açık cezaevine gidemezsiniz. cezanızı kapalıda infaz edeceksiniz. 50.000 tl ninde 1/5 i kapalıda infazı gerekir. konya sayha holding başkanı erol dogru ile konya e tipi kapalı cezaevinde aynı koguşta idik cezası 5 yıl yatarı 2 yıldı. önceden sabıkası oldugu için cezasının 1/5 ni kapalıda infaz etti. sonradan açık cezaevine geçti.

    YanıtlaSil
  15. madur usa serzenişlerinizde haklı oldugunuz noktalar var. yalnız hedef aldıgınız sayın basketçinin bir art niyeti yoktu. aynı günlerde bizlerde aynı ve degişik kanallardan aynı bilgilere ulaştık. burda her zaman yazdık gizli bir el son dakkada engel oldu. benim şahsi kanaatim 2012 mart sonuna kadar bizler için bir gelişme olmaz. nedeni ise taahhüt süreleri 2012 mart sonu, her nekadar çogunluk olarak taahhütlerin yerine getirilmediğini biliyoruz. azınlıkta olsa taahhütlerini yerine getrirenlerde var.
    burada önemli konu hala içimizde mankurt ve zombilerin var oldugu gerçegidir.bizler magdurlar olarak hala kendi aramızda bir birliktelik saglayabilmiş degiliz. ismi bizde saklı magdurların çok yakından tanıdıgı halada güvenmeye devam ettiği içimizdeki çekle derdi olmayıpta umut tacirliği yapan magdurların sırtından geçinmeye çalışan aslakları sırtımızdan indiremedik. bu şahıslar yeri geldiğinde mazlum, mazlumun dert ortagı yardımcısı, yeri geldiğinde kan emici, deşifre olduklarında ise her türlü pisliği yapabilecek belden aşagı vurmayı adet edinmiş kan emicilerden kurtuldugumuz an zafere çok yaklaşacagız. mesajım açık ve nettir. tarafsız gözle aklı selim içinde düşündüğünüzde mesajımı alacaksınız. özellikle facebook çek magdurları umut biziz sayfası tam şarlatandır. yukarda anlattıklarıma uyan şahıstır. kendilerini deşifre ettik yaptıgı pislik beni şahsen tanıması telefonla tehdit, msn ve facebokk şifremi kırmak oldu. şahsım olarak böyle alçaklıklarla mücadeleden kaçmam. onlarla her alanda mücadeleye devam edecegim. saygılarımla. (bu şahıs o kadar profesyonelki şifre güvenliği için sistem geliştirmiş şifre degişikliğini kendi cep telefonuna yönlendirmiştir. bu şahsı ve cep numarasını tesbit ettik kendi seviyesine inip şifrelerini kırma alçaklıgına bulaşmadık. yasal yollardan avukatımız aracılıgı ile cumhuriyet savcılıgına ve polis sanal suçlar şubesine müracaatımızı yaptık. bakın görün bu yazımdan rahatsız olacaklar ve silecekler.

    YanıtlaSil
  16. SAYIN İREMİKBAL

    YAPACAK BIR ŞEY YOK DEMEK NE DEMEK

    DOSYALARIN TARIHLERI NE ZAMAN İÇERİĞİ NEDIR 5941 DEN ÖNCEYSE YAPILACAK ÇOK ŞEY VAR YANİ 3167 YE TABİ İSE


    20.12. 2009 DAN SONRAYSA ZATEN DURŞMA OLMADAN KARAR ÇIKMAZ
    GİTMESENİZDE ZORLA GETIRILME MADDESİ VAR

    KISACASI YAPILACAK ŞEYLER VAR KARDEŞİM

    YanıtlaSil
  17. çek magdurları olarak kimsenin maşası olmadık olmayızda, dogru ne ise o dur ve destekleriz. bu sitedeki ayak oyunları bıktırdı usandırdı.sevgili kardeşim birilerini eleştirirken birilerine hizmet ediyorsun.kim yanlış yaptıysa eleştiririz, yalanını yüzüne vururuz.kimki magdurları kullanır ondan nemalanmaya çalışrsa en adi ahlaksız vede şerefsizdir. bizler para kaybettik onur ve şerefimizi asla.

    YanıtlaSil
  18. bu sitede avukatlarala ortak hareket edenler kim, yönlendirdikleri magdurlardan alınan paralardan pay alanlar kim şerefi olan çıksın açıklasın.

    YanıtlaSil
  19. bende 3167 ile yargılandım,taahüt vererek çıktım,sonra 5 dosya daha geldi,onlarıda tahhüt ettim ancak taahütleri ödeyemedim,şimdi iş bittimi ne yapabilirim,avukatlar aslan kesildi yine,yatacakmıyım yoksa nisan 2012 ye kadar sürem varmı,bu şekilde yakalaması çıkmış olan varmı,yada tekrar içeri giren

    YanıtlaSil
  20. sami beye katılıyorum ssadece dosyaya bakmak için dosya başı 500 tl isteyen,daha dosyaya bile bakmadan,her dosyadan kurtarırım vaadiyle dosya başı 1000 tl isteyen sitenin sözde avukatı kim kendini açıklasın,kardeşimden istedi,yurtdışında kaçak kardeşimden

    YanıtlaSil
  21. sız acıklayın herkes bılsın o avukatın kım oldugunu.hepımız caresız denıze dusmus ınsanlarız yanlıslıkla yılana sarılmayalım.ben acıkcası sıtede bu avukatların neden bulundugunu reklamlarının neden yapıldıgını anlamıyorum.bu avukat arkadaslar durumu olmayan arkadaslara ucretsız hızmetmı verıyor.dıger burda reklamı olmayanlardan farkları nedır.

    YanıtlaSil
  22. al birini vur ötekine biri 500 ,istiyor,diğeri 1000 istiyor,burda güya mağdurlara yardım ediyorlar,burada bulunarak kaç para kazanmışlar onu açıklasınlar,herkes yolunda,kimse kimsenin karakaşına yardım etmiyor yani,isim versem nolucak saldırılar başlıcak bana,yeteri kadar derdim var zaten,ben gerçek mağdurum 6 ay yattım çıktım işyerim yok,15 gün geçti yine girdim taahüt ederek çıktım ama kardeşim kaçaktıhala kaçak

    YanıtlaSil
  23. ARKADAŞLAR AVUKAT OLAYININ IKI BOYUTU VAR


    1. HER DAVA DOSYASI İÇİN YASAL AVUKATLIK ÜCRETİ 1000TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR

    BUNA SÖZÜMÜZ YOK

    2. MAĞDURLARA HUKUK YARDIMI YAPILACAK ŞEKLİNDEKİ AÇIKLAMA VE KARARLAR

    İŞTE BURDA DURMAK LAZIM EYER BURADA SAMİMİLİK VARSA EYER NASIL OLMALI

    ÖRNEĞİN 5 DAVA DOSYAN VAR HUKUK YARDIMI YAPACAK DEĞERLİ AVUKATIMIZ

    SİZİN DOSYALARINIZA GEREKEN DİLEKÇELERİ YAZALIM SONUCA GÖRE BERAAT ÇIKAN DOSYAN DAN 500 TL BOZULAN DOSYANDAN300 TL GİBİ ÜCRET ALIRIM

    İŞTE MANTIKLI HUKUK YARDIMI OLABİLİR ALLAH RAZI OLSUN DERİZ

    FAKAT ŞU HESAP NUMARASINA 3000 VEYA 5000TL YATIR DOSYALARINA BAKALIM

    DENİLİRSE BUNUN SAMİMİ HUKUK YARDIMI OLAMASI NE KADAR DOĞRU OLUR


    BU İNSANLAR ZATEN TÜKENMİŞ OLACAK ŞEY DEYİL

    BURDAKİ SAMİMİYETİ SORGULAMAK LAZIM DERİM

    YanıtlaSil
  24. öyle değil işte sami abi,dosyayı incelemek için dosya başı 500 ardındanda her dosya için 1000 tl peşin olarak hesabıma yatırın diyorlar,bumu hukuki yardım

    YanıtlaSil
  25. SN SOZUNOZU BU HERZAMANKI KOLAYCI YAKLASIM - BU SITE MADEM KI HERKESIN SITESI, NIYE BENI BASKA YERE GITMEYE DAVET EDIYORSUNUZ ?

    BEN DUZGUNCE SORUYORUM - SIZE DE SORAYIM :

    NIYE BU SITEDE HERKES RAHATÇA ISTEDIGINI SOYLEYEMIYOR ?
    NIYE HEMEN AGIZ DALASINA GIRISILIYOR ?
    NIYE BU SITEDE SUREKLI CEKISME VAR ?

    YanıtlaSil
  26. SN MADUR USA DIGER SITELERIN ADRESINI VERINCE SISTEM OTOMATIK OLARAK SILIYOR AMA ASAGIYA BAS KISIMLARINI KOYUYORUM, GERISINI SIZ DENEYEREK BULUN:

    CEK MAGDURU

    CEK YASASI MAGDURLARI

    KARSILIKSIZ CEK


    BUNLARIN SONUNA BAZISINA COM BAZILARINA DA PRES EKIYLE GIDILEBILIYOR

    YanıtlaSil
  27. CIDDI AVUKATLARIN BUYUK BIR KISMI

    CEKINI ODEYEMEYIP KARSILIKSIZ CEKTEN YARGILANANLARIN DAVASINA

    PARA ODEME IMKANLARI OLMADIGINI BILDIKLERI ICIN BAKMIYOR

    ACI AMA GERCEK BU !!!

    YanıtlaSil
  28. SIZ NİYE BASKA SİTELERE INSANLARI DAVET EDİYORSUNUZ? GIZLI HESAPLARINIZMI VAR? UMUT TACIRLIGI MI YAPACAKSINIZ YADA HIZMET ETTIGINIZ AVUKATA MUVEKKILMI KAZANDIRIP KOMISYON MU ALACAKSINIZ? SIZ GIDIN TARTISMA ORTAMI OLMAYAN YERDE TAKILIN BELKI BIZ AGIZ DALASINI SEVIYORUZ SANANE SANANE TASASI SANAMI DUSTU AMACIN NE?

    YanıtlaSil
  29. Düşünceleriniz için teşekkür ederim.Sizler nasıl çabaladığımızı gördünüz ...Fakat bazı alınganlar hala gerçekleri kavrayamadılar ve kavrayacaklarıda yok...

    YanıtlaSil
  30. Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin.aramıyorum kimseyi olması gerekenler zaten yanımda.yanımda olmayıp gidenler kimin umurunda.ben alıştım yalan dolana hiç şaşırmam sırtımdan vurana.adres sorma burası yalan DÜNYA

    YanıtlaSil
  31. ELBET BU DAYANIŞMA BİR GÜN SONUÇ VERECEK HİÇ BİR DURUM SONSUZ DEĞİLDİR BU KANUN BİZİ NE HALLERE SOKTU AİLEMİZ DAĞILDI VEYA DAĞILMA NOKTASINA GELDİ İŞ YERİMİZ YAĞMALANDI ÜSTÜNE DOLANDIRICI DİYE LAF YEDİK SİCİL İŞLETTİK VARDIR ELBET BUNDA BİR HAYIR VİCDANIMIZ RAHATMI KENDİMİZİ BİLİYORMUYUZ O ZAMAN MÜCADELEYE DEVAM ETMELİYİZKİ BU KAN EMİCİLERE DERSLERİNİ VERELİM EY FACTORİNG SAHİPLERİ VE YANDAŞLARI BU YASAYI PUT GİBİ GÖREN TAPAN AVUKATLAR BUNUN ÖBÜR TARAFI MAHŞER YERİDE VAR HER YIKTIĞINIZ AİLE BİREYİ İÇİN CEHENNEMDE ALTINIZA ODUN İLAVE EDİLECEKTİR İLAHİ ADALET SATIN ALDIĞINIZ KANUN ÇIKARANLARA BENZEMEZ

    AKCAN

    YanıtlaSil
  32. Düş artık düş yakamdan ve düşlerimden,
    Senli benli bizli olamayan günlerimizden,
    Damla damla düşeceksen eğer gözümden,
    Sonsuza dek ağlayacağım bil çekinmeden.

    Sayfa tamamen dolmuş, yazacak bir satırlık bile yer kalmamıştı. Yarım kalan şiirine küçücük bir damla gözyaşıyla nokta koydu.

    Ölesiye bir sevdaya tutulmak; tutsak bir aşka kul köle olmak, uykusuz gecelere yaşlı kirpikler bırakmaksa eğer tel örgülerin olmadığı günler diliyordu yüreğinden.

    Batmayan, acıtmayan ve kanatmayan tellerden ezgiler çıkaran ellerin canını yakacağını nereden bilebilirdi ki.

    Duygularla vedalaşmak keşke kimseyle el sıkışmadan, öpüşmeden, sarılmadan kapının eşiğinden 'cümleten allahısmarladık' demek kadar kolay olabilseydi. Daha o kadar çok cümlesi vardı ki. Ama düşünceleri durdurmak mümkün müydü? Sessiz sessiz yüreğine, ruhuna rastgele bir şeyler karalıyordu. Görünmüyor, okunmuyor olması özelinde hissetmesine engel teşkil etmiyordu

    YanıtlaSil
  33. AŞAĞIDA SUNACAĞIM ALINTI ,SİZLERE GÜNLERDİR MEDYAYA VERMEK İÇİN NEDEN İSRARLA KARARLARINIZI İSTEMEMİN EN ÇARPICI ÖRNEĞİ;

    BİR ARKADAŞIMIZIN DOSYALARI İLE İLGİLİ MAHKEME KARARLARI HEM TRAJİ KOMİK HEMDE NEKADAR MÜCADELE ETMEMİZ GERKETİĞİNİ VE CİDDİYE ALMAMAIZ GEREKTİĞİNİ GÖSTERİYOR;

    1)ŞİKAYETÇİ YAZDIRAN DEĞİL İLK CİRANTA ,HAKİM RED VERMİŞ.İÇTİHADI KAALE ALMAMIŞ.AMA KESİN BİLMEDİĞİ İÇİN .OKUMADIĞI İÇİN .HALA 3167 DE KALMIŞ.
    2)BİR BAŞKA ÇEKİNDE İSE ŞİKAYETÇİNİN CİROSU BİLE YOK.ONU RED ETMİŞ.
    3)İKAMET OLMADIĞI İÇİN TEBLİGAT ALMIYORLAR,
    4)GIYAPTA YARGILSNIYORLAR,

    DAHA NE OLSUN ,YUHH.

    YUKARDAKİ NEDENLERDEN DOLAYI İŞİ LÜTFEN CİDDİ TUTALIM.EĞER SN. HAKİMLERİ GÖREVE DAVET EDEBİLİRSEK %90 ARKADAŞIMIZ BRAAT EDER,TEMYİZ HAKKINI KAZANIR,BAZIÇEKLER DÜŞER,FALAN.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  34. EĞER TURKIYE'YE BIR TAZMINAT CEZASI CIKARSA, TURKIYE TAZMINATI ODEMEK ZORUNDA.

    DAHA ONEMLISI, TURKIYE'NIN MEVZUATINI DUZELTME YUKUMLULUGU OLACAK !!!!!!

    YanıtlaSil
  35. AHİMDE HER ÜLKENİN RAPORTÖRLERİ VARMIŞ. O ÜLKE HAKKINDA Bİ DAVADAN DOSYA SAYISI ARTINCA DAVA SAYISI O ÜLKEYİ RAPORTÖR UYARIYORMUŞŞU KONUDA HAKKINIZDA BU KADAR DAVA AÇILDI DİYE

    A.AYDOGAN

    YanıtlaSil
  36. SAYIN SERKAN
    AGZINA, YÜREGİNE , ELİNE SAGLIK DUYGULARIMIZA TERCÜMNAN OLDUN
    YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER
    A.AYDOGAN

    YanıtlaSil