Anayasa Mahkemesi'nin Kararını Bekliyoruz

Anayasa Mahkemesinin 5941 sayılı çek kanunu için vereceği iptal kararını bekliyoruz, TBMM'de görüşülen bir kanun var, bu kanuna göre Anayasa mahkemesi, AİHM'e başvurudan önce insan hakları ihlallerini inceleme yetkisinede sahip olacak, Açıkca AİHM 4 nolu protokole aykırı olan çek kanununu iptal edip borç hapsine son vermesini bekliyoruz.

Ama burda gözden kaçırmamamız gereken bir durum var; Anayasa Mahkemesi, kadınların kocasının soyadını almasına ilişkin yasa maddesinin iptal istemini AİHM (Ünal Tekeli davası 16 Kasım 2004-29865/96) kararına rağmen reddetti.

Bu nedenle Anayasa Mahkemesi bu borç hapsinin toplumda nasıl bir kangren haline geldiğini, aile yaşamını nasıl parçaladığını anlamak ve hissetmek zorundadır.



TESK Başkanı Bendevi Palandöken, tüm gayretlerini ve imkanlarını kullanarak çek hapsine karşı bir çözüm arayışında, şimdilik bir mutabakat sağlanmış değil.



TBMM'ne Başbakanlıktan 16.03.2011 Tarihinde iki adet kanun tasarısı sevk edildi.

1- Adalet Bakanlığınca Hazırlanan 16.03.2011 tarihli Türk Ceza Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı.(içeriği nedir bir bilgimiz yok)

2-Adalet Bakanlığınca hazırlanan Yargı hizmetlerinin hızlandırılması amacıyla bazı kanunlarda değişiklik yapan kanun tasarısı.( Elektrik hırsızlığı, Orman suçları, Bakaya ve yoklama kaçağı suçları idari para cezası öngörüyor , İcra iflas suçlarında (taahhüdü ihlal vs.) düzenleme getiriyor)

Bu iki tasarı Adalet Komisyonuna sevk edilecek,tasarıda çeklerle ilgili bir düzenleme yok, düzenleme yapılırmı veya komisyonda çeklerele ilgili bir madde eklenirmi? Bilmiyoruz



Anayasa Mahkemesinin önünde iptali istenen ve geniş bir kitle tarafından sonucu beklenen iki kanun var, 5941 sayılı Çek kanunu (Raportör, çek kanununu Anayasaya aykırı buldu) ve Devlet Memurları Kanunu (Tekel işçileri)4/c maddesi.(Raportör, 4/C’yi Anayasaya aykırı bulmadı)



Çek mağduru arkadaşlarımız, Anayasa mahkemesinin kararını bir an önce açıklaması için:

•0312/4637310

•0312/4637311

•0312/4637312

•0312/4637313

•0312/4637314

•0312/4637315

•0312/4637316

914 yorum:

  1. Aykutkoc198224 Mart 2011 00:39

    Yorumunuzu buraya yazın.sayin EKIM2510 benim size bir sorum olacak eger yanitlarsaniz bir zahmet sizler bu konularda artik tecrube sahibi oldugunuza inaniyorum simdi benim cezalarim kesinlesmis bi avukatla gorustum sitenin avukatlarindan benden dosya basi yuklu bi para istedi borcumun ucte biri ben yinede dusundum bulup vereyim diye ama kesin bi cevap alamiyorum kendisinden ben vekalet vermistim babama cek cikarmasi icin cekler odenemedi imza babama ait cek benim babam beraat aldi ben ceza aldim cezalar kesinlesmis gorustugum birsuru kisi sende beraat alirsin dedi kimide yok olmaz dedi sizin fikriniz benim icin onemli oldugundan size yaziyorum lutfen bana deyinki hic ugrasma kardesim olmaz veya olur saygilar abi bu arada abim sizi taniyor banada o dedi sor aydin abiye o sana anlatsin vaktini aldigim icin kusura bakma abi iyi geceler

    YanıtlaSil
  2. mağdur anne24 Mart 2011 00:42

    insanlar bi mutlu habere bu kadar hasret işte.....

    YanıtlaSil
  3. SN SİTE YÖNETİCİSİNDEN RİCA ETSEK ŞU ANASAYFADAKİ ANAYASA MAHKEMESİNİN KARARINI BEKLİYORUZ YAZISINI MÜMKÜNSE KALDIRSA SİTEYE HER GİİRDİĞİM DE SİNİRİM BOZULUYO.AMA BAŞKA Bİ ANLAMI İŞLEVİ VARSA BENİM ANLAYAMADIĞIM O ZAMN NO PROBLEMA

    YanıtlaSil
  4. HALA TATMİN OLMADINIZ DİMİ?

    AŞAĞIDAKİNİ OKUYUN.

    DAHA HANGİ BELGEYİ YOLLIYAYIM?

    Kamu Hizmet EnvanteriKamu Hizmet Envanteri,kamu kurumlarının vatandaşa sunduğu hizmetlerin toplandığı bir bilgi bankasıdır. Faydalanmak istediğiniz hizmet için hangi belgelerin gerektiği, hangi yazışmaların yapıldığı, nerelere başvurmanız gerektiği gibi bilgilere bu envanter sayesinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
    Sistemde geçici bir sorun yaşanmaktadır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz

    SAYGILARIMLA

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  5. mağdur anne24 Mart 2011 00:50

    kesinlikle katılıyorum ama bende belki bi anlm ifade ediyordur diye düşündüm...

    YanıtlaSil
  6. BEN ŞİFREMİ VE TC Mİ GİRİNCE YANLIŞ GİRDİN 10 KERE YANLIŞ GİRİNCE ERTESİ GÜNE ATTI E -DEVLETE GİREMEDİM KAÇ HAFTADIR , NE DİYİM YANİ VATANDAŞLIKTAMNI ATILDIM....DOSYAN ORDA SİLİMİŞ OLSA NOLUR ADLİYE RAFLARINDA PEMBE İNCİLER GİBİ DİZİ DİZİ BİZİ BEKLİYO

    YanıtlaSil
  7. IYIBIRMISAFIR24 Mart 2011 01:20

    Bayanlar, Baylar Lütfen olmayacak şeylerin peşinden koşmayın. Sn ekm2510 ve Basketçi arkadaşlarımızı da yorup, üzmeyin.

    Kurtulma umudumuz artık sadece Yargıtay'da, İnsan Hakları Mahkemesi'nde ve belki de hala Meclis'te !

    Bakın Mecliste bugün yeni kanun tasarısı adalet komisyonda görüşülüp kabul edilmiş ve genel kurula sevkedilmiş. Tasarının ilk halinde de, son halinde de yer almıyoruz. Belki bir ihtimal genel kurulda iktidarın önergesiyle apc idari para cezasına çevrilebilir; ben de inanamıyorum ama böyle bir şey olabilir...

    Açın bakın meclishaber internet sitesini. Dilerseniz, aramanızın faydalı olacağını düşündüklerinize birer telefon edin.

    YanıtlaSil
  8. BİR BENMİYİM ADALET KOMİSYONUNU ARAYAN.MAŞALLAH MAĞDURUZ DİYENLERİN UMRUNDA DEĞİL NE GÖRÜŞÜLDÜĞÜ.HARBİDEN SİZİN YERİNİZDE BAŞKA TOPLULUK OLSAYDI BU İŞ ÇOKTAN BİTERDİ.harbiden kurbanlık koyun olmuşunuz.sizE HAPİS MÜSTAHAK AMA ŞU UĞRAŞAN İNSANLARA YAZIK.NE EYLEME GİDERSİNİZ NEDE BİR VEKİL ARARSINIZ.ŞİMDİ YİNE PARAMIZ YOK DİYE SAKIN SAVUNMAYIN.NE OLACAKTI HEM EYLEM YAPMIYCAN HEM ARAMIYCAN HEMDE SİZİ KURTARMALARINI BEKLİYCEKSİNİZ.YA SİZ ÇOK UYANIKSINIZ DİYCEM AMA UYANIK OLSANIZ BURDA OLMAZSINIZ.BASKETÇİ SİZDE BİR DAHA YAZMAYIN TARİH FALAN.YARIN İYİMAYAYI

    YanıtlaSil
  9. arkadaşlar uyapta davalarını göremeyenlerin sebebi:

    1-güncelleme çalışma vs. olabilir ki o zaman zaten bizle alakalı bir şey yoktr
    2-3167 den ceza alıp da yeni kanuna göre yeniden yargılanması gereken dosyalar yavaş yavaş işlem konuyor olabilir o zaman bir çok arkadaşımız uzunca bir süre rahat nefes alır. ama bakın kurtulduk bitti değil sadece uzunca süre rahatladık diyorum.


    ama kimse ne olumlu ne de olumsuz iddaada bulunmasın. çünkü kimse bunu bilemez. boşa kalp kırmanın manası yok. bir de şöyle bir mevzu var.anaysa mahkemesi oybirliği ile karar vermiş. şimd ben ilk duyumda satılmışlar hepsi satılmış dedim. bu bir ihtimal ama bir ihtimal de belki de gerekçeli kararda ksıt unsurunu eklediler. belki de dediler ki kasıt unsuru aranmalıdır. eğer kasıt unsuru varsa o zaman hapis kararı uygulanmalıdır. belki de bu adamlar oylarını satmadılar cidden bu konuda hem fikir oldular. eğer bu konuda hem fikir oldularsa o zaman yerden göğe haklılar. kasten dolandırıcılık yapmak için çekini ödemeyeni savunan zaten yok.

    demem o ki, hepimiz yorulduk, usandık, tükendik.... o nedenle artık tepkilerimiz kontrolsüz ve ani oluyor... belki de biraz daha sakin olmak gerek. ben kendime olmak istiyorum ama olamıyorum...

    YanıtlaSil
  10. Coskuncoldur24 Mart 2011 04:52

    ASLI 66 KARDEŞİM YA ŞİFRENİ YANLIŞ HATIRLIYORSUN YADA 3 AYDA BİR ŞİFRE DEGİŞTİRME ZORUNLULUGUN VAR,ONU YAPMAMIŞSIN.ŞİFRENİ DEGİŞTİRMEYİ TAMAMLAYARAK GİR SORUN ÇÖZÜLÜR(BENİMDE BAŞIMA GELDİ).

    YanıtlaSil
  11. günaydın
    şansımız bol olsun.iyi haberlerle dolu gün olsun.

    YanıtlaSil
  12. TEŞEKKÜR EDERİM 3 AYDA BİR DEĞİŞTİRMEM GEREKTİĞİNİ BİLMİYDUM ...:(

    YanıtlaSil
  13. HERKESE GÜNAYDIN DİYEREK,

    SN.GERÇEKLER'E KISA BİR CEVAP YAZMAK İSTEREİM.


    BEYFENDİ,SİZİN HERHALDE TUZUNUZ KURU.KURBANLIK KOYUN OLMUŞSUNUZDİYE NİTELENDİRDİĞİNİZ İNSANLAR BİR UMUT PEŞİNDE,KİMİNİN ÇOCUĞUNA SÜT ALACAK,EVİNE EKMEK ALACAK PARASIYOK.BİZ BU İNSANLARA SİTEM ETMİYORUZ.O KİŞİLER KENDİLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR.
    KALKIP BURDA ŞÖVALYELİK YAPMAYIN.
    SİZ HANGİ EYLEMDEYDİNİZ DE BEN GÖRMEDİM.
    MADEM DURUMUNUZ İYİ İNSANLARI PARASIZLIKLA İTHAM EDİYORSUNUZ ,YOLLAYIN İSMİNİ VEREN MAĞDUR ARKADAŞLARA MAKUL KONTÖR.İŞE YARAYIN.
    BÖYLE KONUŞMAKLA OLMAZ.
    BEN SİZE BİDAHA CEVAPYAZMAM.

    LÜTFEN İNSANLARA KURBANLIK KOYUN DEMEYİN.BU BENİ VEARKADAŞLARIMI ÇOK ÜZER.

    SİZE HAYIRLI GÜNLER.

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  14. arkadaş balıkçıların her denize açılışında birbirlerine şans dilediklerine benziyor temennilerimiz.gülünecek bir halimiz var ama nasrettin hocanın hesabı göle yoğurt mayalarken ''ya tutarsa '' demiş.hala bir umut var diye kendimizi avutuyoruz.

    YanıtlaSil
  15. günaydın arkadaşlarım.sözcü gazetesi ile görüştüm.arka sayfa tam ilan.pazarlık aşamasındayız.katkı gerekebilir.saygılarımla...

    YanıtlaSil
  16. Sayın Basketci,

    Açıkçası Yanıtla yaparak yorum yazabiliyorum, başka yarum yazılabilecek bir kutu ya da bölüm çıkmıyor, ne sayfanın başında ne sonunda, en yeni en üste yi tıklıyorum olmuyor, en eskiyi tıklıyorum olmuyor, bir türlü sıkıntıyı çözemiyorum?

    Lütfen her hangi bir öneriniz varsa bildiriniz?

    YanıtlaSil
  17. IYIBIRMISAFIR24 Mart 2011 11:08

    Yeni bir güne başlıyoruz ama bir haftayı daha tamamlamak üzereyiz

    Arkadaşlarımızdan başka bir eylem önerisi gelmedikçe;

    - Halen Meclis'te görüşülen 2 yasa tasarısına dahil edilme ihtimalimiz devam ettiği için, dileyen/isteyenlerimiz Hükümet kanadını aramaya devam etmeliler (milletvekilleri, bakanlar, diğer siyasiler)

    - Hakkını kaybetmek istemeyen arkadaşlar acilen insan hakları mahkemesi başvurusunu yollamalılar

    - Yargıtay üyelerine derdimizi anlatan mektuplarımızı yollamaya devam etmeliyiz

    YanıtlaSil
  18. Sizin çeklerin tarihleri aralık 2009 dan önceyse sizde beraat alırsınız.

    YanıtlaSil
  19. IYIBIRMISAFIR24 Mart 2011 11:14

    söylediğim yasalardan birisi Meclis Adalet Komisyonunda görüşülüp kabul edilerek Meclis Genel Kuruluna sevkedildi

    diğeri ise komisyonda görüşülecek

    bu aşamada hiç olmazsa ADLİ PARA CEZASININ İDARİ PARA CEZASINA ÇEVRİLMESİ ne dair bir teklif veya önerge ile komisyonda veya genel kurulda yasalardan birine dahil olabiliriz

    komisyonda bir teklif veya genel kurulda bir önerge - 2 satırlık

    dileyenlerimiz/isteyenlerimiz telefonla yetkilileri arayabilirler

    YanıtlaSil
  20. IYIBIRMISAFIR24 Mart 2011 11:24

    Gazeteye ilan vermek alacaklılar nezdinde kesinlikle, siyasiler nezdinde de muhtemelen antipati yaratacaktır

    "Adamlar paramız yok diyorlar, tam sayfa gazete ilanı veriyorlar; madem paraları var var borçlarını ödesinler" diyeceklerdir

    Buraya harcanacak parayı, ana haber kanallarında (para karşılığı habermiş gibi reklam gösterilen) bir yayına harcamak daha iyi olabilir. Hani genellikle güzellik salonlarının yeni ürünlerinin reklamını haberlerin içinde habermiş gibi gösteren Show TV falan gibi kanallarda olduğu gibi. Reklam olduğu anlaşılmaz.

    Ama ücreti ne olur, aramızda toplanıp karşılanabilir mi bilemiyorum. İsterseniz bunu da bir araştırın, bizler de katkı sağlamaya çalışırız

    YanıtlaSil
  21. Murat Akın kardeşim anladığım kadarıyla gazeteye ilan verilecek, ilanın içeriğini bilemiyorum ama bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Başbakanımız bu kez çıkıp bağıracak yine, kendini çek mağduru diye niteleyenler madem ilan paranız var, paranız bu kadar çok gidin borcunuzu ödeyin diye, yani başbakanımızın tarzını hatırlatayım dedim. siz bilirsiniz yinede benim düşüncem yanlış da olabilirim Saygılarımla,

    YanıtlaSil
  22. soruyoruz da söyleyen yoki herkez bir gizem içerisinde,

    YanıtlaSil
  23. hangi konuda benı bılglendırrmısınız..2009 dan önce çeklerimmm

    YanıtlaSil
  24. SAYIN HKM 2510 SAYIN BASKETÇİ E İMZA ŞİFRESİ ALMAK İSTİYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
    arifx75@hotmail.com

    YanıtlaSil
  25. vatanhasreti24 Mart 2011 12:19

    google eimza yazıyorsun arama yapıyorsun 4-5 firma var zaten

    YanıtlaSil
  26. Sevgili Murat Bey Kardeşim,

    Uzun süredir gerek siteye ve gerekse eylemlere yapmış olduğun katkılar, destekler, çabalar inkar edilemeyecek kadar büyük... Hepimizden fazla uğraş verdiğini bizzat ben biliyorum...
    Ancak gazetelere ilan vermek suretiyle yapacağımız eylemler, faydadan ziyade zarar verir... Bizlerin karşısında olan malum kişilere koz vermiş oluruz.. Bence bu yanlışı yapmamalıyız...

    saygılarımla...

    YanıtlaSil
  27. cengelköyden aydın24 Mart 2011 13:10

    Arif bey ve e imza almak isteyen arkadaşların dikkatine 0530 202 03 32 numaralı telefondan dilek hanımı arayarak Kozyatağı şb.den e imza alınabilir. Piyasada 220 tl civarında olan e - imza Egüven dilek hanımın şb.den Çek mağdurları sitesinin ismini vererek 175 tl ye temin edebilirler. Nüfus kağıdıyla ve ehliyetle müracaat edilebilir aranması olan arkadaşlar açısından herhangi sorun çıkmamaktadır.

    YanıtlaSil
  28. Aykutkoc 0531 455 84 34 ararmısınız

    YanıtlaSil
  29. Sayın Arkadaşlar , Digitürkten kaynaklanan ve bütün blogları ilgilendiren sorun sanırım yakın bir zamanda çözüme kavuşacaktır.Siteden tam fayda sağlayamamanızın sebebi budur.Bu site şu an yönlendirme ile çalışıyor...Bu şekilde idare edeceğiz şimdilik ...
    İktidar - muhalefet - basın vs derken elimizden geleni yaptık sanırım.Umarım meclis kapanana kadar bişeyler çıkar.Yada anayasa mah. gerekçeli kararından bişey çıkar umudundayız.Allah yar ve yardımcimız olsun.
    İyice bunaldık..El kol bağlı kaldı.Bu mücadelede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler......
    Kırıldığım kimse yoktur.Kırdıklarım varsada özür dilerim.Herkese saygılar sunarım....ekm2510

    YanıtlaSil
  30. ekm2510 kardeşim esas biz size emekleriniz için teşekkür ederiz. Hakkınızı helel edin, Umarım biryerlerden olumlu birşeyler çıkar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  31. KARANLIĞA BOYUN EĞME...3 NİSAN' DA KADIKÖY'DE TOPLANIYORUZ....piyasacılığa, yoksulluğa, yolsuzluğa, hırsızlığa, polis devletine, hukuksuzluğa, özgürlüklerin en açık şekilde ayaklar altına alınmasını “özgürlük” diye sunanlara, dinci faşizme; kısacası AKP eliyle kurulan yeni gerici rejime boyun eğmeyenler…
    3 Nisan’da gücümüzü göstermek için, “boyun eğmiyoruz” demek için Kadıköy’de toplanıyoruz.
    FACEDEN BÖYLE BİR DAVET GELDİ UATANA SIKILA YAZIYOORUM BİZE FAYDASI OLURMU KATILIM OLURMU BİLMEM AMA PAYLAŞMADAN DURAMADIM.YANLIZ NOLUR TATTIŞMA ÇIKMASIN...

    YanıtlaSil
  32. BU ARDA BÖYLE VEDA KONUŞMALARI YAPMAYIN NOLDU SİTEYİMİ TERK EDİYOSUNUZ:( TABİİKİ HAKKIMIZ HELA OLSUN GANİ GANİ AMADAHA ÇOOK HELLEŞECEK KONULAR ÇIKAR. BU PROBLEM ÇÖZÜLENE KADAR

    YanıtlaSil
  33. KARANLIĞA BOYUN EĞME...3 NİSAN' DA KADIKÖY'DE TOPLANIYORUZ....piyasacılığa, yoksulluğa, yolsuzluğa, hırsızlığa, polis devletine, hukuksuzluğa, özgürlüklerin en açık şekilde ayaklar altına alınmasını “özgürlük” diye sunanlara, dinci faşizme; kısacası AKP eliyle kurulan yeni gerici rejime boyun eğmeyenler…
    3 Nisan’da gücümüzü göstermek için, “boyun eğmiyoruz” demek için Kadıköy’de toplanıyoruz.
    FACEDEN BÖYLE BİR DAVET GELDİ UATANA SIKILA YAZIYOORUM BİZE FAYDASI OLURMU KATILIM OLURMU BİLMEM AMA PAYLAŞMADAN DURAMADIM.YANLIZ NOLUR TATTIŞMA ÇIKMASIN...

    YanıtlaSil
  34. Biz size emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  35. Barışçı-Mersin24 Mart 2011 14:59

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR; BEN HALEN İYİ ŞEYLER OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM VE MÜCADELEYİ BIRAKMIYORUM. YA SİZ? SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  36. IYIBIRMISAFIR24 Mart 2011 15:09

    YENİ BİR BAŞLIK AÇILDI - YORUMLARIMIZA O BAŞLIK ALTINDA EVAM EDEBILIRIZ

    YanıtlaSil
  37. gelir yine 11 kişi

    YanıtlaSil
  38. Yeni sayfa açıldı orada yazalım bu sinir edici anayasa mahkemesi yazısını görmektende kurtulalım

    YanıtlaSil
  39. oda o 11 kişinin en az 5 inin derdi olmadığı halde

    YanıtlaSil
  40. sn.duakar,sıkıntızı çözmek için elimden gelen gayreti göstermeğe çalışıyorum..benzer sorunlar 2-3 arkadaşımızda daha var.
    ayrıca siteye hiç giremeyenler var.
    sn.site yönrtimine bu aksaklılkları ileteceğim.umarım sorunlar çözülür.

    saygılarımla

    basketçi

    YanıtlaSil
  41. günaydın
    şansımız bol olsun.iyi haberlerle dolu gün olsun.

    YanıtlaSil
  42. arkadaşlar nolcak bu çek mağdurları kimisi kaçıyo kimisi içerde. bu insanlar içerdeyken yada kaçarak borçlarını nasıl ödeyecekler. çıksın artık şu çek kanunu haps kaldırılsın borçlar yapılandırılsın esnaf biraz keyfine baksın artık.. arkadaşlar varmı bilginiz çıkcakmı sizce çek kanunu hapis kalkacakmı..lütfen bilgi verin.

    YanıtlaSil
  43. sayfa başındaki yorumlar bölümüne girin orada yazılanları okuyun

    YanıtlaSil
  44. Coşkun Çöldür5 Ağustos 2011 14:10

    ARKADAŞLAR ÇEK MAGDURU OLDUGU İÇİN LİBYADAN DÖNEMEYENLER NE OLACAK ŞİMDİ, NATO UÇAKLARI ORAYI BOMBALAYACAK,BUMU BİZİM İNSANIMIZA VERDİGİMİZ DEGER,BU İNSANLAR KAÇ KİŞİ NE DURUMDALAR,HÜKÜMETİ UYARMAK LAZIM,AMA NASIL..?

    YanıtlaSil
  45. chpolsunnefarkeder5 Ağustos 2011 14:10

    arkadaşlar....

    bende bu çekte hapis olmayacağına inanan ve 2007 yılından beri mücadele veren 2 seneye yakın yatan ve herşeyimi kaybetmiş bir insanım ayrıca akp li de değilim.

    zaman kazanmak bizim lehimize olduğunu belirtmek istiyorum sadece..

    haklıyız...böyle kanun olmaz olamaz..

    haklıyız..yok hükmünde..

    haklıyız ...içerdeyken taahhüt verdik..içerdeyken kime taahhüt ver deseniz verir..bu dünyada eşi benzeri

    görülmemiş bir hukuk şeklidir bu....


    bu yüzden dir ki baskıya devam edelim diyorum ....

    zaman kazanalım ..dışarda kalırsak bu haklı mücadelemizi sürdürebiliriz ....

    YanıtlaSil
  46. CEK MAGDURU OLDUKLARI ICIN BISEY YAPMAZLAR AMA BAK KATİL VEYA TERÖRİST OLSALARDI O ZAMAN FARKLI OLABİLİRDİ AMA ONLARIN SUCU BUYUK OLE UFAK BISEY DEGIL KI DÜSÜNEBİLİYOMUSUNUZ ADAM CEK YAZMIS VE ODEMEMIS ASMAK LAZIM ADAM VURSA CETE KURSA NEYSE AMA ADAM CEKLERİNİ ODEMIS BI KRIZ GELMIS ODEYEMEMIS COK BUYUK SUC YA
    VİCDANLARIYLA BASBASA BIRAKIYORUM ONLARI ALLAH YUKARDA İLAHİ ADALET İNŞALLAH
    ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ARKADASLAR

    YanıtlaSil
  47. RUMUZ DEĞİŞİYOR KONU DEĞİŞMİYOR HOŞGELDİN TEKRAR YENİ RUMUZLU ZATEN HEP BURDAYDIN YA NEYSE

    BAK SEN GİT BU İSTEĞİNİ BİZ HARİÇ İSTEDİĞİNE DİLLENDİR BİZE GERÇEKTEN İNANAN BU KANUNUN HUKUSUZ OLDUĞUNU SAVUNAN YÜREKLİ RUMUZUNU BİLE SONUNA KADAR DEĞİŞTİRMEDEN KULLANAN DOSTLARA AÇIK BİR PLATFORM BURASI

    YOK ANLAMADIM DİYORSAN AŞAĞIDA FRANSIZCASIDA VAR


    NE SOUS pas toujours les bienvenus déjà de nouveau Changing New surnommé pseudo ou autre, il ya eu des CE LOOK Vous demandez GO ce que vous voulez SAUF nous pensons vraiment CETTE LOI HUKUSUZ DİLLENDİR CONTACT la défense que même jusqu'à la fin de pseudo courageux amis SANS UTILISER UNE PLATE-FORME OUVERTE Cette

    AKCAN

    YanıtlaSil
  48. 3

    2010/3



    İzmir 26. Asliye Ceza Mahkemesi

    14.12.2009 günlü, 5941 sayılı Çek Kanunu’nun Geçici 2. maddesinin (1) numaralı fıkrasında yer alan “… 1/11/2009 tarihi itibarıyla, …” ibaresi ile aynı fıkranın (b) bendinin birinci tümcesinin “Bu Kanunun 6 ncı maddesi hükmüne göre ödenmesi gereken miktarı belirli vadelerde ödeyeceğini taahhüt etmesi ve taahhütnamenin, kendisi veya yasal temsilcisi tarafından … mahkemeye verilmesi hâlinde, anlaşma aranmaksızın, taahhütnamede belirtilen süre kadar, … kovuşturmanın durmasına, … karar verilir” bölümünün iptaline karar verilmesi istemi.



    Esas

    - 5941 sayılı Çek Kanunu’nun Geçici 2. maddesinin;

    a- (1) numaralı fıkrasında yer alan “… 1/11/2009 tarihi itibarıyla, …” ibaresinin Anayasa’ya aykırı olmadığına ve itirazın REDDİNE, OYÇOKLUĞUYLA,

    b- (1) numaralı fıkrasının (b) bendinin birinci cümlesinin “Bu Kanunun 6 ncı maddesi hükmüne göre ödenmesi gereken miktarı belirli vadelerde ödeyeceğini taahhüt etmesi ve taahhütnamenin, kendisi veya yasal temsilcisi tarafından … mahkemeye verilmesi hâlinde, anlaşma aranmaksızın, taahhütnamede belirtilen süre kadar, … kovuşturmanın durmasına, … karar verilir” bölümünün Anayasa’ya aykırı olmadığına ve itirazın REDDİNE, OYBİRLİĞİYLE,

    YanıtlaSil
  49. AKP rumuzlu arkadaş ben senin yerinde olsam bir daha buraya hiç uğramam. ha yok ben illa yazıcam çizicem diosan da, en azından git rumuzunu değiştir. bilmem farkında mısın ama o rumuzu burada her gören sana aklına hayaline gelmeyecek şekillerde küfrediyor. en azından şu rumuzu değiştir de bu kadar insan küfretmekten kurtulsun, senin de tanıdığın herkesin de kulakları çınlamaktan kurtulsun

    YanıtlaSil
  50. serkan kardeş hislerime tercüman oldun

    YanıtlaSil
  51. serkan arkadaş istedi diye rumuzunu değiştirdi sanırım arkasında bi art niyet aramayın bence herkez bi çözüm üretmeye çalışıyor bütün hepsini tartışalım iyisinide kötüsünüde kimseyi küstürmeyelim

    YanıtlaSil
  52. chpolsunnefarkeder5 Ağustos 2011 14:10

    sevgili ve saygı değer arkadaşlar

    TBMM'ne Başbakanlıktan 16.03.2011 Tarihinde iki adet kanun tasarısı sevk edildi.
    1- Adalet Bakanlığınca Hazırlanan 16.03.2011 tarihli Türk Ceza Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı.(içeriği nedir bir bilgimiz yok)
    2-Adalet Bakanlığınca hazırlanan Yargı hizmetlerinin hızlandırılması amacıyla bazı kanunlarda değişiklik yapan kanun tasarısı.( Elektrik hırsızlığı, Orman suçları, Bakaya ve yoklama kaçağı suçları idari para cezası öngörüyor , İcra iflas suçlarında (taahhüdü ihlal vs.) düzenleme getiriyor)
    Bu iki tasarı Adalet Komisyonuna sevk edilecek,tasarıda çeklerle ilgili bir düzenleme yok, düzenleme yapılırmı veya komisyonda çeklerele ilgili bir madde eklenirmi? Bilmiyoruz

    yukarıdaki yazı bu sitenin başında var

    bir düzenleme ekletmek belki bu zaman zarfında bizim elimizde

    anayasa mahkemesi işi bitti ..

    geriye bu kaldı bütün söylemek istediğim bu....

    YanıtlaSil
  53. arkadaşlar mart ayının seçim anketini sonuçları açıklandı akp %36 kadar gerilemiş bedelli askerlikle ilgili kamuoyunu kaybetti ve bizleride önemsemedikleri 2 gurubun oy potansiyeli hiçç abartısız % 6-7 dir buda yaklasık olarak 30 milletvekili demektir şimdi düşünsünler kaybeden kim kesinlikle bizler değiliz bu mağduriyet eninde sonunda biteçektir ama akp sandığa gömüleçektir . saygılar nihat

    YanıtlaSil
  54. chpolsunnefarkeder5 Ağustos 2011 14:10

    sayın akcan

    bende sizler gibi istiyorum bu cezanın ortadan kalmasını

    ama dışarıda olmadan nasıl yapacağımızı anlamış değilim

    YanıtlaSil
  55. DİLERSEN BURDA YORUM KİRLİLİĞİ YAPMAYALIM MSN ADRESİNİ YAZARSAN EKLERİM KONUŞURUZ

    YanıtlaSil
  56. Sevgili arkadaşlar söylemiştim demek istemezdim ama bundan 20 gün önce herkese anladığı dilden konuşmak lazım diye yazmıştım ve vekillerle oy konuşmalıyız benim etki edeceğim 1000 oy var ve bunu mutlaka yapacağım herkeste bunu düşünsün demiştim. Şimdi bir ileri adımı yazıyorum LÜTFEN AMA LÜTFEN HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN HERŞEYİMİZİ KAYBETTİK. Mısırda bir seyyar satıcı fitili ateşledi bakın neler oldu. SADECE BİZİM ETKİLEYECEĞİMİZ OYLARLA AKP etkilenir ama gitmeyebilir. Oy kaybedeceği neler yapabiliriz bunu düşünmeliyiz. Nasıl ki onlar bizle telefonda güzel güzel konuşup sonrada bildiklerini yaptılar. Bizde akıllı olmalıyız. AKP iktidardan gitmeden yada koalisyon kurmak zorunda kalmadan bu yasa düzelmez.Bu kesindir Şimdi burdaki bütün arkadaşlar ticaret yaptı değil mi. Yeri geldi bazı yolsuzluklara şahit oldu bu partiye yakın insanların nasıl zenginleştiğine şahit oldu değil mi? HERKES BAŞINI ELİNİN ARASINA KOYSUN VE DÜŞÜNSÜN NELER OLDU NELER.... BAŞLAYALIM MI ANLATMAYA VARMI CESARETİNİZ NE DERSİNİZ. Yılların esnafları batmış ama gemisini yürüten kaptanlar bu ülkede... SADECE DÜŞÜNÜN ARKADAŞLAR......

    ÇektenÇeken

    YanıtlaSil
  57. toptan fiyatına perakende satış dan başlayalım

    YanıtlaSil
  58. inasanda biraz ar namus olur arkadaşlar rumuzunu değişgel bu runuzla yazma diye uyardılar sen inatla bu rumuzla yazıyorsun ayıbın enbüyüğünü yapıyorsun sarmayeni kaybetmiş olabilirsin ama şerefini kaybetme lütfen değiştir

    YanıtlaSil
  59. SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR,,,,

    İKTİDAR GENE BİZLER İÇİN NE YAPMAK İSTİYORSA YAPSIN,,DAHA 17 GÜNLERİ VAR

    BURADAN ÖYLE BİR GÖSTERİ YAPALIMKİ,,,BİRAZDA ONLAR BAŞLARINI ELLERİ ARASINA ALIP DÜŞÜNSÜN.

    NE DÜŞÜNECEK DİYENLER OLABİLİR,,,HAYIR DURUM ÖYLE DEGİLDİR.

    SEÇİME YAKLAŞTIGIMIZ ŞU GÜNLERDE 1 OY ONLAR İÇİN ALTINDIR,,BUNUN ÖRNEKLERİNİ GEÇMİŞTE GÖRDÜK,,BİR AİLENİN OYUNU ALMAK İÇİN VERMEDİKLERİŞEY KALMAMIŞTIR,,PARA,,BEYAZ EŞYA ÇEŞİTLİ YARDIMLAR,,HATTA HATTAA ORGANİZE OLMUŞ Bİ ŞEKİLDE MAAAŞ GİBİ PARA VERDİKLERİ İNSANLAR GENE MAAAAŞ GİBİ PARA DAGITARAK OY TOPLAMIŞLARDIR.

    BAKIN BEN BURADA BULUNAN BÜTÜN ARKADAŞLAR GİBİ İFLAS ETTİM AMA HALEN ESKİİ ÇEVREM LE İRTİBATLARIM VARDIR.

    DÜNDEN İTİBAREN BEN BAŞLADIM,,ANNEME,BABAMA,,KARDEŞLERİİME,HALA,AMCA,DAYI DERKEN TÜM İRTİBATTA OLDUGUM SÜLALEME ANLATIYORUM VE ŞU ANAA KADARDA 60 70 CİVARI OY SÖZÜ ALDIM,,BU SAYI DAHA DA ARTACAK İNANIN 500 1000 OLUR KANATİNDEYİM

    AYRIYETEN ŞU ANDA YAPTIGIM İŞ GEREGİ,GÜNDE 25 30 KİŞİ İLE SOHBET ETME İMKANIOM OLUYOR,İLK FIRSATTA AÇIYORUM,,İNSANLARIMIZIN ÇOK ŞEYLERDEN HABERİ YOK KARARSIZLAR,

    HERKESİ BU TÜR ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUM,,

    ARTIK TEK KURTULUŞ YOLUMUZ BU İKTİDARIN AL AŞAĞI EDİLMESİDİR.

    BU SİTE İKTİDAR TARAFINDAN İZLENMEKTE VEYA BURADAKİ TUTUMLAR İKTİDARA UÇURULMAKTADIR.

    HADİİ ARKADAŞLAR YÜREKLERİNE KORKU SALALIM

    OYLARIMIZIN DEGERİNİ BİLELİM

    CANLARI İSTERSE YAPSINLAR BİŞEY İSTEMESSE YAPMASINLAR

    NASIL OLSA YENİ HÜKÜMETİMİZİN İLK İŞİ BİZLERİ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE KAVUŞTURMAK OLACAKTIR.

    FAZLA DEGİLL,,DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM,,250 MİLLETVEKİLİNİN ALTINA DÜŞSÜN YETER

    BAŞKAAA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    KURTULUŞ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    YOLUMUZZZZZ,,,,,,,,,,,,,,,,
    KALMAMIŞTIR,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SEÇİME 3 AY VAR 5 AY SONRA ÖZGÜRSÜNÜZZ,,,,,BUNA GÖNÜLDEN İNANIYORUMMMMMMM

    TANER

    YanıtlaSil
  60. chpolsunnefarkeder5 Ağustos 2011 14:10

    anlatamıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    bu söylediklerinize katılıyorum

    akp ye oy vermeyelim zaten ben vermem ailem 7 sülale halk partilidir.....

    ama biz size oy vermeyeceğiz diye msj atıp telefon acarsak daha cabuk sonuca mı ulaşabileceğiz...

    en azından baskıyı artıralım ..

    zaman kazanalım...

    bu bahsediğiniz bütün çalışmaları o zaman yapabiliriz ....

    hepimiz ticaret yaptık zamanın değerini bilir ve neler değişebileceğini gördük....

    ama duygusal düşünmenin zamanı değil onu biliyorum o yüzden yazıyorum....

    YanıtlaSil
  61. terbiyesiz milleti kiskirtmak tahrik etmek icin akp rumuzunu almissin yaziyorsun birde millete akil veriyorsun

    YanıtlaSil
  62. Ben de su anda en iyi alternatifin erteleme oldugunu dusunuyorum. mantikli olmamiz lazim. Bence hepimiz gorustugumuz makamlardan bunu talep etmeliyiz. Yetkililerin de bu talebimize kayitsiz kalamayacaklarini dusunuyorum. Boyle bir donemde ve ozgurlugumuz uzerine kumar oynama luksumuz yok hic birimizin

    YanıtlaSil
  63. SN.HALO14 BENDE EKLİSİNİZ.SİZE MESAJ DA ATTIM.ONLİNE OLURSANIZ GÖRÜŞEBİLİRİZ.

    SAYGILAR

    BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  64. rumuzunda meymenet yok senin

    YanıtlaSil
  65. yavrum yenimi düştün sen bu düşürülmüşler saflığına , kirletme bizi hadi git başka yerde oynayıver

    YanıtlaSil
  66. selam basketçi

    seni defalarca ekledim msn me

    taxim olarak ama kabul görmedi be dostum bi zahmet kontrol ediver

    YanıtlaSil
  67. OY TEHDIDIYLE HİÇ BİRŞEY OLMAZ
    ASLOLAN ŞU AN OZGUR KALMAK
    şu an için alınabılecek en kolay şey zamandır....zira gecen yıl cezalar 2 yıl ertelendı dendı...oysa son dakıka onergesıyle erteleme 1 yıla duştu..oysa başbakana sorulduğunda bız onlara 2 yıl sure verdık dıyor herzaman...mılletvekıllerının çoğuda aynı şeyı soyluyor...o halde alınabılecek en kolay tavız ertelemenın 2 yıla çıkarılmasıdır...bu herkes için 1 yıl daha ozgurluk demektır...bunun için akp genel merkezıne başbakanın dıkkatıne dıye faxlar çekılır ve bşbakandan sadece 2 yıl sozunu tutması istenır...baskı çok olursa başbakanda buna duyarsız kalmaz...zaten sureyı 2 yıl bılıyor...
    gelelım oy tehdıdıne.......herkes istedığı partıye oy verebılır....hatta hepımız anlaşıp tek bır partıye bıle oy verebılırız....yenı partının iktıdara gelmesı halınde bıle bu sorun en erken 1 yıl içinde çözulecek...pekı bızım 1 yılımız yoksa bu sureyı içerde gecıreceksek bunun ne anlamı var....bır partıyı iktıdara taşımak ve ve en ıyımser tahmınle bu kanunun değişmesı 1 yıl sureceğine gore bu bır yıllık surede hepimizin ozgur olması lazım değilmi......bu nasıl sağlanacak.....işte en azından bıze söz verılen 2 yıllık erteleme suresının tamamını bize vermelerı ile olacak....yoğun bır şekılde bunun gundeme getırılıp bunun talep edılmesı lazımdır....size oy vermeyeceğiz şunu yapacağız bunu yapacağız tehdıtlerı çoçukcadır ve bıze sadece zarar verır....zaten bır yıldır bu tur tehdıtler ve yanlış yonlerdırmelerle çok zaman kaybedıldı..ve nıhayet özgurluk bıttı...ŞU AN İÇİN YAPILACAK EN ACIL İŞ CEZALARIN MUMKUN OLDUĞUNCA ERTELENMESINI SAĞLAMAKTIR....SANKI SECME ŞANSIMIZ VARMIŞ GIBI SANKI JER KOŞULDA ERTELEME GARANTI IMIŞ GIBI BUNU KUÇUMSEYIP İLLEDE KANUN DEĞİŞSIN DIYE DIRETMEK ŞU AŞAMADA BİLE BİLE İMKANSIZI İSTEMEKTIR...BU OY İŞLERIDE EYLEMLERE 20 AKRABAMLA GELIYORUM DEYIPTE ORTALIKTA GORUNMEMEYE BENZEYECEKTIR...HERKES İSTEDIĞI YERE OYUNU VERSIN ELBETTE AMA BUNU BIR TEHDIT OLARARK KULLANMAYA KALKMAK SADECE ELIMIZDE PATLAR DAHA ANTIPATIK HALE GELIRIZ SADECE....UNUTMAYINKI ANAYASA MAHKEMESI UYELERININ YARISINDAN ÇOĞU CHP KOKENLI VE AHMET NEJDET SEZER TARAFINDAN ATANMIŞTIR...AMA KARAR OYBIRLIĞI İLE ALINMIŞTIR...EĞER BU İŞİ CHP COZECEKSE BILE ZAMANA İHTIYACIMIZ VARDIR....O HALDE NEDEN HAKKIMIZ OLAN ERTELEMEDE DIRETMIYORUZ......YOK ONU ZATEN VERECEKLERDE OLUMU GOSTERIP SITMAYA RAZI EDECEKLERDE....ALLAH AŞKINA HANGI BIRIMIZLE BOYLE BIR PAZARLIK YAPILIYORDA BU DUŞUNCELERE KAPILIYORUZ....KIMSENIN UMURUNDA DEĞİLİZ...BUNU ARTIK ANLAYALIM VE TEZELDEN DIŞARDA KALMAK İÇİN NE ALABILECEKSEK ONA YOĞUNLAŞALIM

    BENIMLE AYNI FIKIRDE OLAN ARKADAŞLARLA PAZARTESIDEN İTIBAREN AKP GENEL MERKEZINI FAX YAĞMURUNA TUTALIM....

    YanıtlaSil
  68. Kaya35cengiz

    YAZDIKLARIN İYİ HOŞTA BUNUN İÇİN BİLE ZAMAN KALMADI HERKEZ SEÇİM HAVASINA GİRDİ SÜRELERİ DOLMUŞ OLAN VAR AYRICA BU YIL YATIRMADIĞIN TAKDİRDE CEZA İŞLEMEYE BAŞLIYACAK ARTI HERKEZİN BÖYLE BİR ANLAŞMASI YOK AYRICA ŞUNUDA HESABA KAT OLURDA İSTEDİĞİMİZ YASA ÇIKARSA TAAHÜDÜ İHLALDEN AYRICA YARGILANMA DERDİ OLUŞABİLİR BU KİŞİLERİ KADERİNEMİ TERK EDİCEZ BELKİ İKTİDAR YİNE İKTADARDA KALICAK FAKAT SANDALYE SAYISININ DÜŞMESİ BİLE YETERLİ ÇÜNKÜ MECLİS İÇİ REKABET BAŞLIYACAK HER İSTEDİKLERİ YASA GEÇMİYECEK BU DURUMDA GELECEK SEÇİMLERE FARKLI HAZIRLANCAKLAR ŞİRİN GÖRÜNMEK İSTEYEN PARTİLER

    AKCAN

    YanıtlaSil
  69. kusura bakma banamı dıyosun anlayamadım ama

    YanıtlaSil
  70. chpolsunnefarkeder5 Ağustos 2011 14:10

    arkadaşlar

    yazdıklarımın biraz olsada faydası olacağını düşünüyorum.....

    en azından şu kalan 2 haftayı erteleme şansımızı kullanarak gecirmeyi öneriyorum..

    birşey kaybetmeyeceğiz ..

    aksini düşünen arkadaşlar yapmasınlar ama pazartesiden itibaren baskıyı artıralım..telefonlar ve faxlarla..

    dışarda kalırsak mücadele ederiz bu ucube yasa için ...

    anayasa reddetti

    yargıtay ne yapacağı belli mi ?

    belki 3167 yok hükmündedir derse ...ne olacak ??

    En azından dışarıda olalım...

    YanıtlaSil
  71. konuyala alaksı yok ama libyadan çek cezaları yüzünden gelemeyen arkadaşlardan haber varmı. libyayı fransa ve abd bombalamaya başlamış...

    YanıtlaSil
  72. TURAN KARDEŞ BENİMDE ÇEVREMDE EN AZ BENİ DESTEKLEYEN DOST AKRABAM 500 KİŞİ VAR ONLARIN DA OYUNU CHP YE ATTIRACAGIM AKP YE OY MOY YOK KARDEŞİM
    SAG OLSUN SAMİ KAL ABİCİM BİR YAZI HAZIRLADI ONU BÜTÜN MİLLETVWEKİLLERİNE MESAJ OLARAK ATTIM

    BİR MİLYONDAN FAZLA SAYISAL RAKAMA ULAŞAN ÇEK MAGDURLARIYIZ 5941 NOLU YASAYA

    BİZLERİ MAHKUM ETTİNİZ EKONOMİK DENGELER VE PARA İÇİN BİZ MAGDURLARI YOK

    SAYDINIZ HUKUKSUZLUGA GÖZ YUMDUNUZ ŞİMDİ SIRA BİZDE BİZİ YOK SAYAN GÖRMEZDEN

    GELEN AKP HÜKÜMETE 12 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE OY VERMEYECEGİZ BİZLER CEZAEVİNDE

    BİLE OLSAK DA DIŞARDA SEVDİKLERİMİZ BİZİ SEVENLER SANDIGA GİDECEKLER VE

    TERCİHLERİNİ AKP DIŞINDAKİ PARTİLERE OLACAKTIR SİZLERDE BU ŞEKİLDE MESAJ ATABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  73. ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÇOĞUMUZUN DURUMUDA AYNI ELİNDEN GELDİĞİNCE KENDİNİ DİK TUT BAŞINI EĞME

    YENİ SAYFA YENİ MÜCEDELEYE BAŞLIYACAZ BİZİ BU HALE GETİRENLERE SESİZ KALMIYCAZ
    SAYGILARIMLA

    AKCAN

    YanıtlaSil
  74. DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
    DÜNKÜ ŞOK GERÇEKTEN HEPİMİZİ DAĞITTI.
    YALNIZ,
    YIKILMAK GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOK.
    ÇOCUKLARIMIZ,AİLEMİZ GÖZÜMÜZÜN İÇİNE BAKIYOR.
    TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ.
    HERGÜN GÜNEŞ YENİDEN DOĞUYOR.
    BİZ DE YENİDEN DOĞMAK ZORUNDAYIZ.

    AMA,
    GÜCÜMÜZÜ VE BİRLİĞİMİZİ KAYBETMEYECEĞİZ.
    BURADA YENİDEN BİR EYLEM PLANI YAPACAĞIZ
    VE HEDEFİMİZE KİLİTLENECEĞİZ.

    BEN
    BURDAYIM
    VE
    HEP BURDA OLACAĞIM.
    TA Kİ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE KADAR.

    HAYDİ,
    SİZLER DE HAYKIRIN
    BURDA OLDUĞUNUZU...
    BURDAYIM DEYİN.

    TA Kİ,
    ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ GELİNCEYE KADAR...

    ERCAN ERMİŞ

    YanıtlaSil
  75. çengelköyden aydın5 Ağustos 2011 14:10

    chpolsunnefarkeder arkadaşım ana katılıyorum. Dışarda kalmak mücadeleyi artırır belki bu bahara birşey yapamadık ama bu bizim birşey yapamayacağımız anlamına gelmez. ilk hedefimiz dışarda kalmak sonrası allah büyüktür.

    YanıtlaSil
  76. 4

    2010/6



    Anamuhalefet Partisi (Cumhuriyet Halk Partisi) TBMM Grubu Adına Grup Başkanvekilleri Ankara Milletvekili Hakkı Suha OKAY ile İstanbul Milletvekili Kemal KILIÇDAROĞLU



    14.12.2009 günlü, 5941 sayılı Çek Kanunu’nun:

    A- 1- 5. maddesinin;

    a- (1) numaralı fıkrasının birinci ve ikinci tümcelerinin,

    b- (2) numaralı fıkrasının ikinci tümcesinin,

    c- (3) numaralı fıkrasının ikinci tümcesinin,

    d- (4) numaralı fıkrasında yer alan “… gerçek ve …” ibaresinin,

    2- 7. maddesinin,

    3- Geçici 1. maddesinin (3) numaralı fıkrasının,

    iptallerine ve yürürlüklerinin durdurulmasına,

    4- Geçici 1. maddesinin (4) numaralı fıkrasında yer alan “ Bu Kanunun yürürlüğe girdiği tarihe kadar…” ibaresinin,

    iptaline karar verilmesi istemi.



    Esas

    - 5941 sayılı Çek Kanunu’nun:

    1- 5. maddesinin;

    a- (1) numaralı fıkrasının birinci ve ikinci cümlelerinin,

    b- (2) numaralı fıkrasının ikinci cümlesinin,

    c- (3) numaralı fıkrasının ikinci cümlesinin,

    d- (4) numaralı fıkrasında yer alan “… gerçek ve …” ibaresinin,

    2- 7. maddesinin,

    3- Geçici 1. maddesinin (3) numaralı fıkrasının,

    4- Geçici 1. maddesinin (4) numaralı fıkrasında yer alan “ Bu Kanunun yürürlüğe girdiği tarihe kadar…” ibaresinin,

    Anayasa’ya aykırı olmadığına ve iptal isteminin REDDİNE, OYBİRLİĞİYLE,



    - Yürürlüklerinin durdurulması isteminin REDDİNE, OYBİRLİĞİYLE,

    YanıtlaSil
  77. ıstanbul 34 eger bana diyosan git baska yerde oyna yavrum diye yavrum yenimi dustun diye yok yavrum yok 2 sene once dustum kalkmak icin cok ugrastim bir anda yaninda 40 elaman calisirken saygi degerli biri iken sonra dolandirici oldum katil olmak uzere idim mevlam izin vermedi borcumu odeyebilmek icin bobregimi sattim oda yetmedi cocuklarimin rizkini cikartayim diye kalktim burlara geldim oda olmadi yasim 46 sanirim senin 34 eger bana diyosan yavrum kelimesini senin yasin kac heee belki evet sizlerle tanismak yeni oldu ama yeni dusmedim gozum hee birde sayet diyosaniz yok kardesim bizim destege ihtiyacimiz yok biz kndimize yeteriz diyosaniz allah yardimciniz olsun allaha emanet ama kimse kimsenin ne yasadigini ve nerlerde vakit gecirdigini bilemez insanlarin cekleri yazildigi gibi bu siteye uye olacak diyede kaide yok bu arada cok ta misafir perversin yok bana demediysen kusura bakma kardes ...

    YanıtlaSil
  78. LİBYADA BAŞLIYAN İNSANLIK DIŞI OLAYLARIN ARASINDA KALAN TÜM ARKADAŞLAR İNŞALLAH YARA ALMADAN KURTULURLAR

    AYRICA İKTİDARA BUNU BELİRTMELİYİZ ŞU AN ORTALIK SÜT LİMAN GİBİ DURSADA PİYASALAR PAZARTESİNDEN İTİBAREN KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLIYCAK İKTİDAR SEÇİM VAR DİYE HERŞEYİ DÜZGÜN GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORKEN PATLAMA SESLERİ YAVAŞ YAVAŞ YAYILCAK BU OLAYLARLA BİRLİKTE SİZE OY YOK DEMEYİ DİLLENDİRİP İNTERNET ÜZERİNDEN DE OLSA BUNU HER HERE YAZICAZ HANİ EKONOMİ İYİDİ HANİ BİZİ ETKİLEMEZDİ ORALARLA İŞ YAPAN ÇOK KİŞİNİN CANI YANACAK

    AKCAN

    YanıtlaSil
  79. SYN ZUU

    EĞER BİR ART NİYET ARASAYDIM KENDİSİNE BU KADAR AÇIKLAYICI FİKRİNİ NEDEN SAVUNMADIĞIMI 2 -3 YORUMUMDA ANLATARAK İFADE ETMEZDİM AYRICA BURANIN İNAN HERKEZE AÇIK OLDUĞUNU BUNADA KARIŞMAYA HAKKIM OLMADIĞIMI DOLAYLI YOLDAN BELİRTTİM FAKAT İSTENİLEN DÜŞÜNCE FİKİR BİZİ YİNE KÖŞEYE SIKIŞTIRMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL ZAMAN KONUSUNU KAZANDIKTA NE OLDU BAK SÜRE DOLDU GÜNLER SU GİBİ GEÇİYOR BUGÜN BEN YARIN SEN İLERLEYEN YILLARDA BAŞKALARI BİZLER DOLANDIRICI OLARAK YARGILANMAK VE BELLİ BİR SÜREYLE AFFA GİRMEK İSTEMİYORUZ EMİNİM BİR ÇOK KİŞİNİN FİKRİ BU YÖNDE OYSAKİ BİR KAST UNSURU EKLENSE ADALETLİ YARGILANSAK BU DERTLER OLAMAYACAK ŞİMDİ YENİ MANTIKLI EYLEMLERLE BAŞTAN BAŞLIYCAZ SÜREÇ NE KADAR SÜRER BİLMEM AMA KANSIZ SAVAŞ OLMADIĞI GİBİ BU YASADA CAN YAKMADAN BİTMEYECK VARSIN YANSIN YANIYORDA ZATEN BELKİ DİĞER ARKADAŞLAR KURTULUR ADALETLİ YARGILANIR UMARIM O KADAR UZUN SÜRMEDEN BİTER ALLAH HEPİMİZİ AİLEMİZE BAĞIŞLASIN SAĞLIKLI HUZURLU

    SAYGILARIMLA
    AKCAN

    YanıtlaSil
  80. SAYGIDEĞER ARKADAŞIM,,ENDER34

    DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM,,DAHA 17 GÜNLERİ VAR BUYURSUN YAPSINLAR,,NE YAPACAKLARSA

    AMA ERTELEME ÇÖZÜM DEGİLDİR,,GENEDE KÖTÜNÜN İYİSİ DİYEBİLİRİZ.

    TOPLUMLA BARIŞ ADI ALTINDA,,HERKESLE AMA HERKESLE ÖYLE YADA BÖYLE BARIŞTILAR BİR KOLAYLIK GETİRDİLER,,HATTA HATTAA,,KİŞİ VE GURUPLARA BİLE ÖZEL YASA ÇIKARTTILAR,,CEZAEVLERİNDEN TAHLİYELERİNİ SAGLADILAR.

    SORUYORUM ŞİMDİİ,,,TOPLUMLA BARIŞ PROJEİNDE BİZ NEDEN YOKUZ,,NEDEN HER SEFERİNDE KENARA İTİLDİK,,BİZ BU MEMLEKETİN TOPLUMUNUN DIŞINDA KİŞİLERMİYİZ,,AKSİNE TOPLUMUN TEMEL TAŞLARINDANIZ.

    GENEDE ARAYALIM İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİNİ,AMA MİNNET,,İSTEK,,RİCA,YALVARMA OLMADAN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,YAPACAKSINIZ MECBURSUNUZ,,YOKSA TEK SİLAHIMIZI ATEŞLİYECEZ,,SİZİN ALEYHİNİZE NE VARSA YAPACAZ,,BURADA YAZDIKLARIMIZI YÜZLERİNE SÖYLÜCEZ.

    YAHUU ADAM,,,NAYLON FATURA KESİYOR,,,AFFEDİYOLAR,,,,ADAM TECAVÜZ EDİYOR AFFEDİYOLAR,,ADAM KATLİAM YAPIYOR,,AFFEDİYOLAR,,ADAM ELEKTİRİK HIRSIZLIGI YAPIYAOR AFFEDİYOLAR,,,ADAM ASKERE GİTMİYOR AFFEDİYOLAR,,,TRİLYONLARI ZİMMETİNE GEÇİRİYOR AFFEDİYOLAR,,,VE DAHA NELER NELER

    ŞİMDİ TEKRAR SOOORUYORUMMMM

    BİZLERİN OLAYI SUÇMUUUUU,,,VEYA ONLARA GÖRE SUÇSAAAAAAA

    YUKARDA SAYDIGIM SUÇLARDAN ÇOK DAHAMI AGIR SUÇÇÇÇÇÇÇÇ

    BU NASIL DEMOKRASİ,NASIL HUKUK,NASIL Bİ DEVLET,,NASIL Bİİ HÜKÜMET,,,,İNSANIN AKLI ALMIYORRR

    SIRF BU ÇEK YÜZÜNDEN NE AİLE DRAMLARI YAŞANIYOR BİLİYORLARMII,,SIRF BU ÇEK YÜZÜNDEN NE HAYATLAR GİDİYOR BİLİYORLARMII,,,,

    SAADECE HABERLERDE İZLEYİP SUÇU GENE İNSANLARA BULUP UMURSAMIYORLAR BİLEE

    HALEN 5941 GÖRÜŞÜLÜRKEN ,,,AHMET İYİMAYANIN HEMDE ADALET KOMİSYONU BAŞKANININ LAKAYT TAVIRLARI GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYOR.,,TABİİİ ONA NE Kİİ KENDİİİ İYİ ÇOLUK ÇOCUGU İYİ HER EY TIKIR,,,,ACEBA FARKINDAMI İDİ O GÖRÜŞTÜĞÜ YASANIN BİR ÇOK HAYATLARA MAALOLACAGININ,,,

    NEYSEE FAZLA UZATMAYAYIMMM

    GÖRÜNEN ARTIK ŞUUU

    BU İKTİDAR BİZİ SİLMİŞTİR

    YENİİ İKTİDARA BAKACAZ,,,BU A PARTİSİ OLUR B PARTİSİ OLUR VEYA KOALİSYON OLUR

    YETERKİ BU İKTİDAR KAN KAYBETSİNNN

    GENE TEKRARLIYORUMM

    TEK KURTULUŞUMUZUN BU İKTİDARIN AL AŞAGI EDİLMESİNDE OLDUGUNU,,

    SEÇİMLER VAR 3 AY,,YENİİ HÜKÜMETİMİZİN BİZE ÖZGÜRLÜGÜMÜZÜ VERMESİNEDE VAR 5 AY

    BUNA BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM.

    TANER

    YanıtlaSil
  81. .- 5941 sayılı Çek Kanunu’nun:


    1- 5. maddesinin;


    a- (1) numaralı fıkrasının birinci ve ikinci cümlelerinin,


    b- (2) numaralı fıkrasının ikinci cümlesinin,


    c- (3) numaralı fıkrasının ikinci cümlesinin,


    d- (4) numaralı fıkrasında yer alan “… gerçek ve …” ibaresinin,


    2- 7. maddesinin,


    3- Geçici 1. maddesinin (3) numaralı fıkrasının,


    4- Geçici 1. maddesinin (4) numaralı fıkrasında yer alan “ Bu Kanunun yürürlüğe girdiği tarihe kadar…” ibaresinin,


    Anayasa’ya aykırı olmadığına ve iptal isteminin REDDİNE, OYBİRLİĞİYLE,






    - Yürürlüklerinin durdurulması isteminin REDDİNE, OYBİRLİĞİYLE,

    YanıtlaSil
  82. ANAYASA MAHKEMESİ KARARINI VERDİ BUNDAN SONRA İKTİDARA OY YOK BUNU HER YERDE İFADE ETMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK KİMSEYE YALVARMAK YOK BİZE SÜRE LAZIM DEĞİL

    ARTIK SANDIK EYLEMİ İKTİDARA CEVAP ANCAK BÖYLE OLUR

    AKCAN

    YanıtlaSil
  83. Bunu biliyoruz yusuf bey , altta mütalaa yaptık.Sizin fikriniz nedir..

    YanıtlaSil
  84. O SÜZME SALAK DA CÜMLENİN BAŞINDA YAĞLIYO BAĞLLIYOR ONDAN SONRA SORUN VAR DİYOR BEN ANLAMIYORUM AKLIM ERMİYOR ARTIK YA ACAİP SİNİRLENDİM ANLATAMAM HEP AYNI SEYİ KONUŞUYOR GİBİ GELİYOR BANA BEN Mİ ANLAMIYORUM İNANIN ÇÖZEMEDİM

    YanıtlaSil
  85. siyaset meydanına çok ama çok net yorumum şudur.

    " KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR"

    YanıtlaSil
  86. Bu iktidara artık yalvarmak yok.Hepiniz 3167 den yargılandınız.Hepiniz ankara ve diğer eylemlere davet edildiniz...Ankara 8 aralık eylemine bile 80 kişi geldiniz.Şimdi buradan yaz babam yaz...Daha aklımız başımıza gelmedimi......................Hiç değilse bugünlerde bari birlik beraberliği sağlayın...

    Hükümete yalvarmak yok.Anayasal - hukuksal ve insan hakları açısından olmayan bir cezadan dolayı yargılandık , hapislere atıldık , kaçak yaşamak zorunda bırakıldık.Herşeyimizi kaybettik..

    Hiç değilse gelecekte çocuklarınız sizlerle gurur duysun...

    İyi kötü mücadele ettiniz , belki kaybedeceksiniz...Amerikan emperyalizminin ve onun güç odaklarının ve onun yandaşlarının seçildiği her ülke ve toplumda bu zulumler devam ediyor vve edecek.......

    Hala yok hükümet - yok yargı - yok vsvs diyorsunuz ve havanda su dövüyorsunuz.Ya hepsini yapsanız günde 10 dk. alır.NE YADA NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ.
    YA BİŞEY BİLİYORSANIZ YAZIN YADA BİR YOL TAKİP EDİN.....
    Tek silahınız bir oyunuz var yada bir kaç oyunuz.Bunuda vermeyeceksiniz bu hükümete , bunların oyu %30 bile olmayacak....YETER 2,5 YILDIR YALVARDIĞIMIZ.......... ONURLU OLMAK GEREK BİRAZ.....

    YanıtlaSil
  87. facebook kullanan arkadaşlar akpye oy vermiycek kişiler buraya siteleri var oralardanda destek toparlaya bilirler bi fikir sadece...ilgilenenlere

    YanıtlaSil
  88. Sayın zuu , Asıl mücadele zaten facebooktan oluyor.Şu anda milyonlarca insan bu zulüme dur diyor.Kime atarsanız atın , YETERKİ BU İKTİDARA OY ATMAYIN....

    YanıtlaSil
  89. Kim takar bunları , bunlar boş..Fransa Libyayı bombalıyor..Uzaklardaki KANADA jetleri LİBYA semalarında BUNLAR AVAL AVAL BAKIYOR........

    YanıtlaSil
  90. üzme ve yorma kendini sevgili ekm2510, burda istisnalar hariç sadece sanalda magdur var. yine kimse gelmez. sadece eleştiri ve fitne olursa çogalırız.

    YanıtlaSil
  91. Hiç bir şeyden korktuğum yok, onlara yalvarmaktansa şerefimle yatarım,
    AKP ye Hayır

    YanıtlaSil
  92. bop işlemeye devam ediyor. eş başkan zevkten dört köşe. ırakta amerikan conileri müslüman kanı akıtırkende aynı, libyadada aynı. aman iktidar gitmesin. yarın güneydoguda kalkışma olursa libyaya yapılan müdahale bize yapılmayacakmı. iktidar ve para hırsı kin olmuş nefret olmuş gözlerini kapamış. aç gözleri ancak toprak doyurur.

    YanıtlaSil
  93. Hep beraber teslim olalım diyorsunuz.Biz 8 aralıkta kimsenin aranması yokken ankaraya gelin , ito toplantısına gelin , ist baro toplantısına gelin dedik , 20-25 kişi anca geldi.....
    Bunları yazmak kolay...
    Gelin meclis önündeki demirlere zincirle bağlayalım kendimizi.varmı ben gelirim diyen...
    ama koftiden değil..MSN VERCEN - TEL VERCEN ve GELECEKSİN

    Öyle iş olsun diye öneri olmaz arkadaşlar.Bunları yapacak yüreğimiz yoksa boşuna burada eylem eylem çığırtkanlığinı yapmayalım....

    Daha 15 gün evvel böyle yazanlara ÇAĞLAYAN DEDİK ÇIT YOK.....Bırakın bu işleri....

    Hiç değilse yapabileceğiniz şeyleri yapın...ARAYIN AKP İL - İLÇE TEŞKİLATLARINI SİZE OY YOK KARDEŞİM DEYİN.....
    ben oy atamam diyenlere !!!!! eşiniz - çocuğunuz - aileniz yokmu - arkadaşlarınız yokmu......

    YanıtlaSil
  94. Başkalarından , hatta palandökenden falan beklemeyin bu işi....Ne bilecek palandöken 3167 yi , 5941 i.......ne bilecek taahhüdü ...bi laf etti , kaldı ortada...şimdi seçimden sonra diyor.........
    YEMEZLER SAYIN PALANDÖKEN , ÇEK MAĞDURLARI HAPİS YATMAYACAK DEDİNİZ.....

    İŞTE BUNU DİYECEKSİNİZ SAYIN PALANDÖKENE , ARARSANIZ TABİ

    BEN ARAMAM ,

    ARARSANIZ BUNU DİYİN...MİLLETVEKİLİ OLUR BELKİ SAYIN PALANDÖKEN , HATTA YENİ MECLİSTE ...ALACAKLILAR NE OLACAK DİYE HOMURDANANLARDAN BİRİDE O OLUR...

    AĞIRMI YAZIYORUM , BEN YAZARIM ARKADAŞ , ÇÜNKÜ BENİM KAYBEDECEK HİÇ BİR ŞEYİM KALMADI , HİÇ DEĞİLSE EVLATLAR YADA TORUNLAR , ADAM GİBİ ADAMDI DESİNLER...
    KORKMADI , MÜCADELE ETTİ DESİNLER . ZİNDANLARDA ÇÜRÜDÜ DESİNLER ....

    BUNLARI YAZDIM DA BU SİTE DEĞİŞECEKMİ ????????? ASLA ...........

    YAZMAYA DEVAM EDİN , BU ARADA EYLEM DİYENLERE ..
    BAKALIM NE KADAR SAMİMİSİNİZ...(Ben inanmıyorum , bedava otobüs kaldırdık istanbuldan , 46 koltuklu ootbüs 25 ocakta 38 kişi ile hareket etti.. ne diyorsun arkadaş , ne eylemi ....

    EYLEM DİYENLER KATDETSİN

    behramkale_2005@msn.com

    YanıtlaSil
  95. Şimdi 8 ARALIK ANKARA yada 25 OCAK ANKARA yada İSTANBUL eylemlerinde olmak vardı dimi..YADA 21 ŞUBATTA METRİSTE ,

    GÖZÜNÜZ AYDIN , GEÇTİ .......... , AÇIK DAVET VERİYORUM TAKSİMDE EYLEME GELECEK OLANLAR KAYDETSİN...

    behramkale_2005@msn.com

    BENCE ARAYAN OLMAZ , BU GÜNE KADAR OLDUĞU GİBİ ,

    YAZAN OLURMU , ÇOOOOOK AMA , GELEN OLURMU !!!!!!! ELBETTE OLMAYACAK ....

    YİNEDE BEKLEYECEĞİM...

    YanıtlaSil
  96. ey.. herşey bitti diyenler korkunun sofrasında yılgınlık yiyenler. ne kırlarda direnen çiçekler ne kentlerde devleşen öfkeler henüz elveda demediler. bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek! Adnan Yücel

    YanıtlaSil
  97. Irakta 1 milyon müslüman katledildi , binlerce kadın zulüm gördü....Büyük orta doğu eşbaşkanı bunları yazdığını görmesin sayın 42 , ergenekondan girmeyesin sonra :))

    BU YAZILANLARA CEVAP VERECEK AKP ,Lİ YOKSA BU İKTİDAR BİTTİ DEMEKTİR...SON DARBE ÇEK MAĞDURLARINDAN................

    YanıtlaSil
  98. Sn. 2510 siteye zor bela girebildim . Halende yorumların çok az bir kısmını okuyabiliyorum ve yorum yapamıyorum. Ancak yanıtla bölümünde yazabiliyorum. Birçok arkadaşlarda böyle sorunlarla karşılaştıklarını düşünüyorum. ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ KONUSUNDA HER YERDE VARIM.
    Özgürlüğümüz için çalışan,emek veren tüm dostlara sevgi ve saygılar.

    YanıtlaSil
  99. Sandık görevlisi olurmusun , gel sandık görevlisi ol ama önce AKP üyesi ol , 70 TL de sandık görevli parası al diyorlar , İHBARDIR BUUUUUUUUUUUUUUUU.........

    YanıtlaSil
  100. Libyada ki kaderdaslarimiza allah yardim etsin

    YanıtlaSil
  101. EYLEM DİYEN ARKADAŞLAR , MSN AÇIK BEKLİYORUM...........1 SAAT OLDU ......KİMSE GELMEDİ DAHA ........
    ALTI - ÜSTÜ TAKSİMDE BİR YÜRÜYÜŞ YAPACAĞIZ.............
    ARANMANIZMI VAR ............
    ARANMA YOKKENDE ANKARAYA 80 KİŞİ GELDİNİZ..........
    ELEŞTİRMEYİN HİÇ KİMSEYİ YADA KURUMU .......

    behramkale_2005@msn.com

    YanıtlaSil
  102. FAZLA HİKAYEYE GEREK YOK .........BIKMADINIZMI YAZMAKTAN - KARGAŞADAN ............

    22 MART SALI SAAT 12.00 TAKSİMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    HUKUKSUZLUĞA HAYIR MİTİNGİNE.........

    SON ŞANS - EYLEMCİLER İŞTE EYLEM - YA GEL YADA YAZMA BİR DAHA..............

    YanıtlaSil
  103. BEN DE GELEYIM MI SAYIN BAHRAMKALE????:)cok isterdim ama kader bagliyor biliyorsun.ucak bile inmiyor artik yurdumun havaalanina(Trablus).YURDUMUN DIYORUM CUNKU SAVAS DAHI OLSA BIZI BAGRINA BASAN BU ULKE OLDU.``OZGURLUK VE BAGIMSIZLIK BENIM KARAKTERIMDIR `` SOZUNUN BU KADAR ANLAMLI GELECEGINI BU KADAR HISSETMEMISTIM.BUNU BANA BASKA ULKEDE YASATANLAR UTANSIN...
    HAYDI ANAM, BUBAM ,BACIM ,GARDASIM BASKA FIRSAT YOK,BASKA TURKIYE DE YOK.CIKIN ARTIK MEYDANLARA.BEN KI YATMAK PAHASINA GELIYORDUM.BENI TUTAN DA COLUK COCUK OLDU.ICERDE YATMAKTAN KORKTUGUMDAN DEGIL.GENE SOYLUYORUM.DEVLET GUVENCE VERSIN,BU YASADAN DOLAYI HAPIS YATANLARIN COCUKLARINA DEVLET BAKACAK DIYE HEMEN GELIYORUM.TABII UCUSLAR BASLAYINCAYA KADAR OLMEZSEK.BELKI YARIN BUNLARI YAZAMAYACAGIM...
    HAYDI DURMA ARTIK CIK MEYDANLARA HAKKINI ARA.YETERINCE YATMADINIZ MI???

    ene esnaf el insaf

    YanıtlaSil
  104. arkadaşlar !!!!!!

    tekrar yazıyorum !!!!!!!!!!!!!!

    meclis kapanmasına daha vakit var.. bir önergeyle 1 yıl daha kazanabilirz..

    siz kalktınız seçim sürecine girip iktidar partisine oy kaybetirme cabasına...

    bu kalan kısa süreyi 1 yıl daha kazanmak için çalışabiliriz..
    .
    diyelim akp iktidar olmadı ..ekonomi değişecek ve gelen iktidar bizim sorunumuzu hemen ele alacak

    böyle olmayacağını hepimiz biliyoruz..

    bu yüzden 1 sene daha kazanıp işimize bakalım..ödemeye çalışalım sonucunda ödemek için bütün cabamız..

    neden bir sene ve önerge diye sorucak olursanız zaten kanunun içinde olan bri madde ye ek yapılır bu önergeyle olur..

    iktidar partisine küfür etmek ..onlara oy kaybına uğraşmak şuan için işimizi çözmez ...

    anayasa mahkemesi kararından sonra hem alacaklı hem bizler için yapılacak olan bu....

    yorumlarınızı bekliyorum


    YanıtlaSil
  105. DİYELİMKİ 1 YIL DEĞİL 2 YIL KAZANDIN NE DEĞİŞCEĞİNİ SANIYORSUN EVET HERKEZ ÖDEMEK İSTİYOR AMA İŞ YERİ GİTMİŞ EV GİTMİŞ AİLE DAĞILMIŞ 1 YILDA BUNU KİM TOPARLAYABİLİR EĞER SENİN BÖYLE BİR ŞANSIN VARSA ALACAKLIYLA ANLAŞ

    BELİRTTİĞİM DURUMUN İÇİNDE OLANLARIDA DÜŞÜNMEK LAZIM ARTI HUKUKSUZ BU KANUN İÇİN BEN SÜRE KONUSUNDA YALVARMIYCAM

    AKCAN

    YanıtlaSil
  106. ekim 2510 taksimde eylem salı günü saat kaçta,biliyorsun aranmam var ama,ha 1 ay önce ha 1 ay sonra,chp il başkanlığınada haber verelimki yanımızda olduklarını göstersinler ve onlara oy vereceğimizi gerekli yerler görsün,onlarda bu eyleme destek vereceklerdir kanaatindeyim,ayrıca akp il ve ilçe başkanlıklarınada size oy vermeyeceğiz bizim yanımızda yer alanlara oy vereceğiz şeklinde eylem gününü ve saatini bildirerek haberdar olmalarını sağlarsak daha etkili olur diye düşünüyorum. son çare taksim eylemi bence duyanlara duymayanlara

    YanıtlaSil
  107. ARKADAŞLAR BU SAATTEN SONRA TELEFONLA ARAYIP FAX ÇEKMENİN BİR ANLAMI YOK..AKP İSTESE ÇEK İLE İLGİLİ DEĞİŞİKLİĞİ YARIM SAATTE MECLİSTEN GEÇİRİ..AMA BUNUN İÇİN BİZİM KAMUOYU YARATCAK TÜM GAZETE VE TV LERİ BİZDEN SÖZ ETTİRECEK BİR GÖSTERİ YAPMAMIZ LAZIM....BU DA ŞU AN LİBYADA SAVAŞIN ORTASINDA KALAN VE HAPİS CEZASI YÜZÜNDEN ÜLKESİNE DÖNEMEYEN ÇEK MAĞDURLARININ DURUMUNU ANLATARAK YAPILABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..EN AZINDAN BURDAKİ AİLELERİNDEN GÖSTERİ İÇİN DESTEK ALINABİLİR..SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil
  108. tüm sitedeki arkadaşları bimere mail atmaya davet ediyorum,ailemiz ve çevremizle,işçilerimizle beraber chp ye oy vereceğimizin bilgisini verelim,bugün bize kim destek oluyorsa ona oy vereceğimizin altını çizerek

    YanıtlaSil
  109. eylem nerde ve ne zaman varsa biz ordayız.

    YanıtlaSil
  110. salı günü olmazsa etkili bir şekilde organize olarak cuma gününe alalım eylemi ve etkili bir eylem yapalım,akp ye etkili bir tokat gibi eylem yapalım,son çare budur,chp den sitenin önde gelenleri destekte bulunmalarını söylerse onlarda yanımızda yer alacak ve medyadada geniş yer bulacaktır,AKP YE HAYIR

    YanıtlaSil
  111. PANİK YOK RAMAZAN_7834 KARDEŞ.

    VAR.CANIMIZ ÇIKMADI YA.

    SON KOZLARIMIZI OYNAMADIK.

    YETERKİ SALDIRMIYALIM.SAKİN OLALIM


    BASKETÇİ


    YanıtlaSil
  112. Mimar Eren Talu Şişli Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karşılıksız çek daansından yakalama kararı çıktı. Ünlü mimar kolluk kuvetleri tarafından görüldüğü yerde gözaltına alınarak safnmasını yaptıktan sonra serbest bırakılacak. Bir factoring şirketine erilen 238 bin lira değerindeki iki çekin karşılıksız çıktığından tespit edilmesinden sonra talu ödeme yapmazsa 6 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilecek. Talunun 2009 yılında bir faktoring şirketine verdiği 149 bin ve 89 bin liralık iki adet çekin karşılıksız çıkması üzerine çeklerin arkası yazdırılmış. Talu hakkında karşılıksız çek düzenlediği iddasıyla dava açılmıştı. Daanın önceki gün görelin duruşmasında sanık Eren talu nun sorgusunun yapılmasından karar erilemeyeceğinden hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Habertürk

    YanıtlaSil