TBMM ve Başbakan'dan Taleplerimiz

TBMM ziyaretimiz genel anlamda olumluydu, Başbakan R. Tayyip Erdoğan, Ali Babacan, Mehmet Şimşek'le sorunları dile getirilme açısından görüşme fırsatı yakalandı.

Başbakanla görüşme öncesi Ayşenur Bahçekapılı ile uzun bir görüşme yapıldı,

Ayşenur Bahçekapılı ısrarla geçen sene size imkan yaratıldı neden bu imkanı kullanmadınız, torba yasa tasarısnda bu yönde bir düzenleme yok cevabını verdi, Arkadaşlarımız ise, Taahhüt imkanından çoğu insanın haberi olmadığını, cezaevinden taahhütle çıkmış olan kişilerin bırakın para kazanıp borç ödemeyi, henüz o şoku üzerinden atamadığını ifade ettiler.

Ayşenur Bahçekapılı görüşmesinden sonra, TBMM Başbakanlık özel kaleminde Başbakanımıza yukarıdaki benzer ifadelerle sorunlarımız anlatıldı, Başbakanımız sorunları dinledikten sonra Bahçekapılıya dönerek sorunları dinledinizmi dedi, Bahçekapılının evet cevabı üzerine, çözmek gerkiyor ifadesini kullandı.

TBMM inde dilekçelerimiz dağıtıldı vs vs. En azından gündemdeyiz sesimizi herkes duydu, görüşmelerimiz devam edecek.

TBMM de edindiğimiz İzlenimler şudur.

Adli Para cezalarının, idari para cezalarına çevrilmesi makul bir çözüm yolu gibi gözüksede kabul edilebirliği imkansız gibi gözükmektedir.

Birinci nedeni bunun hayata geçirilebilmesi için, diğer kanunlarda değişiklik yapılması gerekliliği ve idari para cezasını vermeye yetkili kurumların belirlenmesi için ayrı bir kanun yapma ihtiyacıdır. seçimlerden sonra değerlendir bakarız (Bu talep, Cezaevinde olan, kaçak duruma düşecek olanlar için çözüm yolumudur?)

Ayrıca, çek kanunu'nda idari para cezası getirilmesi yasa teklifinin CHP tarafından verilmiş olma sorunudur, bu makul bir çözüm olsa bile iktidar milletvekilleri kesinlikle bu öneriyi desteklemiyor.

çek kanununa eklenecek kast maddesine ise bazı kurumlar karşı çıkmaktadır, yargının zaten büyük bir iş yükü altında olduğu, kast unsurunun aranması durumunda ceza mahkemelerinin tamamen işlevsiz kalacağını ifade etmektedirler, ceza mahkemeleri ticaret mahkemelerinin görevini üstlenemez demektedir.

Dolandırıcılık amacıyla çek kullanan kişiler için zaten ceza kanununda yaptırımlar belirtilmiş çek kanununa gerek yok sorusuna ise, Dolandırıcılık suçuda kast unsuruna bağlıdır, vadeli bir çekte dolandırıcılık açısından kastın olup olmadığı tartışmalıdır cevabı verildi.(Nasıl bir hukuki mantıksa)

Sonuç itibariyle önümüzde bir torba yasa tasarısı var

1- Geçmişe yönelik Adli para cezalarının affı düşünülmüyor, en azından şimdilik öyle bir niyet yok bunun olması tamamen bizim elimizde

2- Adli para cezalarının idari para cezasına dönüşmesi imkansız gibi

3- Çek kanununa kast unsuru ibaresi eklenmesi şimdilik mümkün değil diyorlar

Alacaklılar ne yapacak

çek piyasalar için önemli bir ödeme aracıdır

Türkiye'nin kendine has bir ticari anlayışı ve sistemi var, şartlarda bunu gerektiriyor

vs vs gibi sorulara saçma sapan verilen cevaplar..

Benim çıkardığım sonuç bu.

Ayrıca dikkat çeken husus hiç bir vekilin taleplerimiz konusunda bir fikri olmaması, herkes sorunun farkında fakat taleplerin farkında değil.

Bizde diyoruzki

Şüphesiz içimizde ellerindeki çekleri kötü niyetle dolandırmak kastıyla kullanan bir kaç kişi vardır fakat dikkat ediniz bunların sayısı bir kaçı geçmez, dolandırıcılık kastıyla hareket edenler zaten tedbirlerini önceden alır cezaevinebile girmez, girse bile cezaevinden çıkınca edindiği parayla saltanat sürer.

Çek kanunda iyi niyet ve kötü niyet ayrımı mutlaka yapılmalıdır. Bu ayrımı yapabilecek basit bir hüküm çek kanununa eklenebilir, kanun maddesinin yapılış gerekçesi yazılmak kaydıyla bu ayrım hakim ve savcılara bırakılır,bu yapılırkende verilmiş olan geçmiş cezalar temizlenir.

Bundan sonraki davalarda ise kişi bilanço, iş hacmi, ödediği çekler fakat son zamanda işlerin ne sebeble kötü gittiği ödeme güçlüğüne düştüğü nedenleri mahkemeye sunar hakim bu belgeler karşısında ceza vermeye yer olmadığına karar verir gibi.

Bu kanun yasallaşıncaya kadar da cezaevinde olan çek mağdurların cezaevlerinden tahliye edilmesi

Kaçak durumda yaşayan arkadaşlarımızın ise özgür olabilmesi, iş hayatlarına dönebilmesi için (taahhütmü olur, ertelememi olur, afmı olur infazın askıya alınmasımı olur) ivedi olarak ocak ayında gerekli düzenlemelerin yapılması gerekiyor.

Eylem yapacağız medyada olacağız telefonlarını susturmayacağız bir şekilde bu konuyu gündeme almalarını sağlayacağız çok çalışmamız gerekiyor.

546 yorum:

  1. Barışçı-Mersin5 Ocak 2011 23:18

    DEĞERLİ 197 ARKADAŞIM VE DİĞER ARKADAŞLAR; DÜN GECE DERSLERİME GEÇ KALDIĞIM İÇİN BUGÜN VE BU GECE DAHA AKTİF OLMAYA ÇALIŞMAKTAYIM. POZİTİF OLMA MESELESİNE GELİNCE; 11 YILDIR DEĞERLİ ARKADAŞIM, 11 YILDIR İĞNE DELİĞİNDEN GEÇİPTE, 01.01.2009 BAŞINDA SİTEMİZLE VE SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMLA, TANIŞTIKTAN SONRA; BİR TÜR YENİDEN HAYAT BULDUM DERSEM YALAN OLMAZ. BENİM ÇEKTİKLERİMİ; SİZLER ÇEKMEYİN DİYE, HANIMAĞAMIN BANA EMANETİ OLAN ÇOCUKLARIMA VE TORUNLARIMA SAHİP ÇIKAYIM DİYE VE O YÜCELER YÜCESİNİN BAHŞETTİĞİ SABIRLA, EKSİĞİMLE BİRLİKTE; POZİTİF OLMAYA VE KATILIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM. BEN; BENDEN ÇOK SİZLER İÇİN UMUT EDENİM. SİZE VE TÜM ARKADAŞLARIMA, EN DERİN SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  2. From: ekrem.oktay@tobb.org.tr
    To: mustafa.sular@hotmail.com
    CC: baskan@tobb.org.tr
    Date: Wed, 5 Jan 2011 20:56:34 +0200
    Subject: FW: twitteredaki çek önerisi ile ilgili


    Mustafa bey,



    Önerinizi değerlendirmeye aldık. Sayın Başkan’ın selamı var.



    Saygılarımla



    Ekrem K. Oktay

    TOBB Başkanlık Özel Müşaviri



    From: Başkan
    Sent: Wednesday, January 05, 2011 2:05 AM
    To: EKREM KEREM OKTAY
    Subject: Fwd: twitteredaki çek önerisi ile ilgili





    M. Rifat HISARCIKLIOGLU

    TOBB Baskani





    Sent from my iPad






    Begin forwarded message:

    From: Mustafa SULAR
    Date: 04 Ocak 2011 15:13:37 GMT+02:00
    To: Başkan
    Subject: twitteredaki çek önerisi ile ilgili

    Sayın Baskanım
    Size dertlerimi anlatmıyacagım gerekte yok size cözümü anlatmak istiyorum.öneri olan varsa demişsiniz ya
    Benimki bir öneri sadece
    Bankalar cek için ne yapıyor karne bastırıyor ve tek yaprakta 600 Tl gibi bir rakama garanti oluyor
    Ceki yazdırılan bir insan yargılanırken bu 600 düşülerek yargılanması gerekirken banka cogunlukla bu parayıda ödemediği için totalden yargılanıyor...
    Her bir cek tahsilatı içinde aldıkları komisyon cabası
    burda parayı kazanan banka iken devlet neyapıyor mahkemeler ile geri kalan parayı tahsılatcılıga soyunuyor
    Yani bankaların kurnazlıgı burda ve eger bir banka muduru ıle ılıskılerınız ıyıyse yenı bır fırmada cek kocanı alabılıyor...
    Benim önerim
    Bu iş Ticaret odalarına verilsin Ticaret Odalarına yaprak basına 1000 TL depozit yatırılsın
    Ticaret odaları incelemsini yaptık tan sonra o firmaya cek kocanı versin bu cek kocanı her bir yapragı 1000 tl lik bir Ticaret Odası garantisinde olsun
    Ve banka sadece ödeme yapsın Ticaret odaları bankalarla anlasarak her bir cek için rakama bakılmaksızın işlem parası alsın
    burda Ticaret odalarımızda para kazansın neden bankalar kazanıyorki
    bir matbada karne bastırıp dagıtmak o kadarmı zor garantor olamadıktan sonra
    o zaman ınsanlar kendı ceklerını kendılerı bastırsın her bır yaprak ıcın bankalara 600 tl yatırsın depozıt olarak oda aynı sey degilmi
    senette kredi kartında diger borcta hapis cezası yok.... çekte yatılan hapis cezasıda devlete olan borctan Adli para cezasından sahsa borc bitmiyorki
    Devlet burda Çek senet tahsilatcılıgına soyunmus olmuyormu Benim param olsa borcumu öderim neden adli para cezası odeyeyımkı kim hapse girmek ister
    Kendi alacaklarına üç beş senede bir af cıkaran devlet başkalarının alacagına hapis cezası ile kefil oluyor
    Vergi affı Bgkur affı ssk affı cıkarsa ne olur benim onlarada borcum var ama ilk öncelik çek borcuma neden ona hapis var
    Yani cıkan aftan benim gibi cek borcu olan en az 2 milyon kişi yararlanamıyacak
    Çünkü çek borcundan cezası olanın mutlaka dıger borclarıda var
    Ben adli para cezasını ödeyip hapisten kurtulmak için çalışıyorum
    Diğer borclar en son planda af cıkmıs benım neyıme
    Burdada devlet kaybetmiyormu
    Ama hapis cezasını kaldırırsa ki bu zor görünüyor
    Ben ozaman vergi ssk ve diğer aflardan yararlanmayı dusunurum.en azından bir yandan çekimi öder diğer yandan taksitlendirmeden yararlanıp diğer borçlarımı öderim
    Saygılarımla
    Mustafa SULAR

    YanıtlaSil
  3. NE BU KARAMSARLIK.......
    BAŞINIZI ELİNİZİN ARASINA KOYUN VE DÜŞÜNÜN ...

    AYŞENUR BAHÇEKAPILI BİZE TERS KONUŞAN İLK VEKİLMİ. MECLİSE GİDEN AYŞENUR HANIMIN ANLATTIKLARINI İYİ OKUYUN. TABİKİ BU CEZANIN KALKMASINI İSTEMEYEN VEKİLLER OLACAKTIR. BU BİZİ HEMEN NASIL YILDIRIR ANLAMIYORUM.. AKSİNE DAHA DA CESARETLENELİM VE BIKTIRANA KADAR ARAYALIM..

    GERÇEKLERİ SÖYLEMEK BU KADAR ZORUMUZA GİDİYORSA YAPACAK HİÇ BİRŞEY YOK DEMEKTİR. BİZ BU SORUNDAN NASIL KURTULURUZ CÜNEYT ABİ YUKARIDA OLASILIKLARI SIRALAMIŞ.
    ÇOK YAKINDA SEÇİM VAR UNUTMAYALIM. HEPSİ SEÇİM BÖLGESİNE ÇEKİLECEK. 1 AY SONRA ARAYACAK VEKİL BİLE BULAMAYIZ. ŞİMDİ ARADIKLARIMIZIN BELKİDE ÇOĞU ADAY BİLE OLAMAYACAK.

    OYUNU ELİMİZDEKİ KARTLARLA OYNAYACAĞIZ. TEKRAR KAÇAK YAŞAMAYI VE ÇOĞU ARKADAŞIMIZIN TEKRAR CEZAEVİNE GİRMESİNİ KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUM. VE BUNU SAĞLAMAK İÇİN NE YAPMAMIZ GEREKİYORSA ONA GÖRE DAVRANALIM EYLEMLERİMİZİ ONA GÖRE YAPALIM.

    İKTİDARIN ÇEK YASASINI TEKRAR GÜNDEME ALACAĞINI DÜŞÜNEN VARSA UNUTSUN GİTSİN 1 YIL ÖNCE ÇIKAN YASAYI HELE Kİ BU DÖNEMDE TEKRAR GÜNDEME ALMAZ....İKTİDARIN ÇEKTE CEZAYI KALDIRMASINI BEKLEYEN VARSA ODA HİKAYE BENCE KALDIRSAYDI GEÇEN SENE YASAYI ÇIKARTIRKEN KALDIRIRDI.. ARA FÖRMÜLLER GELİŞTİRMEK LAZIM... BİZİ KURTARACAK YİNE YARGIDIR ARKADAŞLAR AMA ONU BEKLEYENE KADARDA KİMSE KAÇAK YAŞAMASIN VE KİMSE YENİDEN HAPSE GİRMESİN.. SÖYLEYEECEKLERİM BUDUR. KİMSE POLYANNACILIK OYNAMASIN.. GERÇEKÇİ OLALIM..
    ŞUNU DA EKLEYEYİM KİMSE KİMSEYE KIZMASIN. DAMDAN DÜŞENİN HALİNİ DAMDAN DÜŞENDEN BAŞKASIDA ANLAMAZ..

    HERKESE HAYIRLI GECELER.........

    YanıtlaSil
  4. DİKKAT...................DİKKAT..........................ADALET BAKANI KANAL 24′TE CANLI YAYINDA…DOKTOR….

    YanıtlaSil
  5. SAYIN İZER


    NEREDEN DUYDUN 35 GÖRE MAHKEME DURMUŞ DERKEN KONUYU TAM ANLAYAMADIM.


    BİZLER FAZLAYIZ ARKADAŞLAR AMA HERKES SIKILIYOR
    SANIRIM YADA DERDİ VAR...?
    AMA BİR ŞEKİLDE TOPARLANMAMIZ LAZIM

    LEVENT
    MUSTAFA
    İZER
    ZİRATÇİ
    TARKAN
    İZALASYONCU
    RAMAZAN
    VE İSMİNİ YAZAMADIGIM EKONOMİNİN ESKİ ŞOVALYELERİ
    BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN NEREDE NE ZAMAN


    UST 35

    YanıtlaSil
  6. dostlarım her zamanki gibi konuşmacı olarak her türlü eyleme hazırım bende cnn haber show haber tgrt haber haber türk de konuşmalarımdan şimdiye kadar çok arkadaşlarım memnun kaldılar yorumlarından derdimizi anlatmam konusunda hepimizin sesi olarak sonuna kadar varım ama artık tel sms filan değil çok ciddi ses getirecek bir eylem yapmalıyız artık zaman filan kalmadı saygılarımla mail iskender_34_deniz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  7. ARKADAŞLAR ; ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN, KANAL 24′TE MODERATÖR PROĞRAMINDA CANLI YAYINDA…DOKTOR….

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar medyanın gündemine girdik.televizyon da ve gazetelerde haberlerimiz çıkıyor.biraz daha sabır.elbet de eylem zamanıda gelecek.

    YanıtlaSil
  9. _______________________ Ö N E M L İ ________________



    SONUNA KADAR YANIMDA OLACAK ARKADAŞLAR VARMI KARDEŞLERİM LÜTFEN MSN EKLEYİM EKLİ OLANLAR HABER VERİN LÜTFEN


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  10. SN; GÖKHAN BEY

    YARIN BENDE ARYACAGIM AŞENUR BAHÇEKAPILI HANIMI,
    O İKİ KİŞİYE İSTİHTAM SAGLAMIŞMI İKİ KİŞİNİN KARNINI İKİGÜN ÜST ÜSTE DOYURMUŞMU, ONUN BİLDİKLERİ KADAR BENİM UNUTTUGUM VAR DERİM.

    UMUTSUZLUK KARAMSARLIK HERŞEYİMİZİN ELİMİZDEN GİTİĞİ ANDIR,ZATEN BİRTEK UMUDUMUZ KALDI ONUDA KİMSELERE HARCATMAM.

    YARIN SİZLERE BİLĞİ AKTARIRIM SAYGILAR

    MSN EKLEDİM SİZİ BİLĞİNİZ OLSUN X.USTA

    UST 35

    YanıtlaSil
  11. ARKADAŞLAR.
    ASLINDA DÜNKÜ TBMM EYLEMİ VE BAŞBAKANLA BİZZAT GÖRÜŞÜLMESİ YAPILAN EN BÜYÜK EYLEMLERDEN BİRİYDİ.
    BUNU İNKAR EDENLERE SADECE NANKÖR DİYORUM.

    CÜNEYT KARDEŞİMİZİN OLUMSUZ YÖNDEKİ YAZILARINA GELİNCE SADECE ŞUANDAKİ OLUMSUZLUKLARI ANLATMIŞ.

    BU DEMEK DEĞİL Kİ. MÜCADELEYİ BIRAKALIM. HERKES İŞİNE YOLUNA BAKSIN, BU İŞ BURAYA KADAR.

    ARKADAŞLAR. BU OLUMSUZLUKLARI GİDERMENİN TEK YOLU EYLEMLERDEN GEÇER.
    ER VEYA GEÇ BU ÖZGÜRLÜK KAZANILACAKTIR.
    LÜTFEN KİMSE UMUDUNU YİTİRMESİN.
    AMACIMIZA ERİŞMEK İÇİN.KALDIĞIMIZ YERDEN HERKES YOLA DEVAM ETSİN...
    İNANIN ÖZGÜRLÜK YOLUMUZ ÇOK YAKIN.

    BU SİTE EYLEMDEDİR. VE EYLEMLER SON HIZIYLA DEVAM EDECEKTİR.

    UTKU KARDEŞİM BENİDE EYLEME DAHİL ET.

    GERÇEK MAAĞDUR OLAN TÜM DOSTLARA SEVGİ VE SAYGILAR.... AYHAN

    YanıtlaSil
  12. ARKADAŞLAR ; ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN, KANAL 24′TE MODERATÖR PROĞRAMINDA CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLIYOR.HAYDİ SORU GÖNDERİN...DOKTOR….

    YanıtlaSil
  13. EŞİM VE KIZ'IM HAPİSTELER CEZA EVİNE GİRELİ 2 AY OLDU BUGÜN KIZIM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BEYİMİN ŞİRKETİNE ORTAK YAPTIK LİMİTED ŞİRKETİ OLDUĞU İÇİN KIZIMIN VE EŞİMİN ÇEKLERDE ORTAK İMZASI OLDUĞU İÇİN TUTKLANDILAR KIZIMI OKULDA ATTILAR KIZIM DERSTEYKEN MEMUR BEY'LER ALMIŞLAR KIZIM ECZACILIK 3. SINIF ÖĞRENCİSİ HAYATIMIZ MAHVOLDU DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUMAMI YANALIM BORÇLULARIN HERGÜN EVİMİZE GELİP BİZİ RAHATSIZ ETMELERİNE Mİ İSTANBUL BAHÇELİEVLER

    YUKARIDAKİ BİR MAĞDUR ARKADAŞIN YAZISI İDİ,MAİL LİSTEME GÖNDERMİŞTİM...GELEN CEVAP AŞAĞIDA...

    GELEN CEVAP...........................
    MERHABA,
    İSİM BELİRTMEMİŞSİNİZ, ADINIZLA HİTAP EDEMİYORUM KUSURA BAKMAYIN…. SORUNUNUZU DİLE GETİRMİŞSİNİZ, ANCAK SİZE ULAŞABİLECEĞİMİZ HİÇ BİR NUMARA VERMEMİŞSİNİZ…. HAKKINIZDA BİR ŞEY BİLMEDEN SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ?? LÜTFEN BİZE TELEFON NUMARANIZI VERİN…. ÖNCE TELEFONDA SİZİNLE BİRAZ DAHA AYRINTILI KONUŞALIM… SORACAĞIMIZ SORULAR VAR…. BAŞINIZDAN GEÇENLERİ BİZE KAMERA KARŞISINDA ANLATIN… HABERİNİ YAPALIM VE YETKİLİLERE SORALIM…. KIZINIZ SIRF BU YÜZDEN, SABIKALI DURUMA DÜŞMÜŞ, OKULDAN ATILMIŞ, EŞİNİZ HAPİSTE, SİZ KONUŞMAYACAKSINIZ DA KİM KONUŞACAK?? BAKIN 188 CİNAYETİN SANIKLARI SERBEST….

    SELAMLAR SAYGILAR
    UĞUR DÜNDAR ADINA HATİCE DEMİRCAN
    STAR HABER 413-51-44

    O.R

    YanıtlaSil
  14. AHYAH BABA ELLERİNDEN ÖPERİM SÖYLEMENE GEREK YOK BABA SENİN YANIMIZDA OLDUĞUNU BİLİYORUM BABA ELLERİNDEN ÖPERİM BABA SAĞOL VAROL


    BABA SENİN ALLAHINA KURBAN OLURUM BEN

    YanıtlaSil
  15. --------------------DİKKAT-----------------------ARKADAŞLAR ; ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN, KANAL 24′TE MODERATÖR PROĞRAMINDA CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLIYOR.HAYDİ SORU GÖNDERİN...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  16. --------------------------------------------------ÖNEMLİ-------------------------------------------------------ARKADAŞLAR ; ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN, KANAL 24′TE MODERATÖR PROĞRAMINDA CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLIYOR.HAYDİ SORU GÖNDERİN...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  17. http://kanal.yirmidort.tv/haber/gece-moderator-fuat-kozluklu-p4.htm

    girin ve programa mail atın bölümden sorularınızı yazın..

    YanıtlaSil
  18. -------------------------------DİKKAT-----------------------ARKADAŞLAR ; ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN, KANAL 24′TE MODERATÖR PROĞRAMINDA CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLIYOR.HAYDİ SORU GÖNDERİN...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  19. SONUNA KADAR YANIMDA OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN MAİLİMİ EKLEYİN LÜTFEN SONUNA KADAR BU İŞİ BİTİRMEK İÇİN KESİN ÇÖZÜM YAPACAĞIZ SONUNA KADAR VARIM DİYENLER EKLEYİN



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  20. --------------------------------------------------ÖNEMLİ------------------------------------------------------------------ARKADAŞLAR ; ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN, KANAL 24′TE MODERATÖR PROĞRAMINDA CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLIYOR.HAYDİ SORU GÖNDERİN,ACELE EDELİM...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  21. ARKADAŞLAR ; ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN, KANAL 24′TE MODERATÖR PROĞRAMINDA CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLIYORDU,PROĞRAM BİTTİ...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  22. kanal 24 de mail atıyorumm başları dönsün kitleyelim de sesimizi duysunlarrrr

    YanıtlaSil
  23. UTKU KARDEŞİM...


    BEN ..UST35

    BENİDE EKLEYİN BENDE BURADAYIM
    YANIMDA
    BAŞKA ARKADAŞLAR DA VAR.AMA MAZERETLERİ DOLAYISIYLA NE GİBİ DESTEK VEREBİLİRİZ DERLER

    UST35

    YanıtlaSil
  24. Sayın GÖKHAN BEY

    Neyi kabul edelim o halde,onu yazında bizde bilelim..........

    Bütün çıkış yollarını kapatıyorsunuz sonra uygun bir yol bulalım diyorsunuz.Bu yol bizimmi aklımıza gelmiyor...Yada sizin bulduğunuz bir yol varsa söyleyinde oraya odaklanalım......

    YARGI diyorsanız,onu 3 yıldır söylüyoruz zaten...Hükümetin yapmadığını yüce yargıdan bekleyelim....
    Ben şahsen hükümetten hiç bir şey beklemiyorum.Naylon faturacıları affeden hükümet , çek mağdurlarını torbaya koymuyormuş...bizimde çok umurumuzda.......

    YanıtlaSil
  25. daha beklemeye gerek varmı yapmak lazım ses getirecek bir eylem tv programlarıda olucak o zaman göreceksiniz gelişmeler olucak... _ss_

    YanıtlaSil
  26. Barışçı-Mersin6 Ocak 2011 00:05

    UTKU KARDEŞİM; GÖZÜM BENİM, İNŞAALLAH; ÖVGÜLERİNE LAYIK OLURUM. GEREK SENİN VE GEREK TÜM ARKADAŞLARIMIN. DEĞERLİ KARDEŞİM; BENİ YAZDIRMAK DURUMUNDA BIRAKIYORSUN. MÜSADENLE İKİ CÜMLEYLE BİR ŞEYLER YAZACAĞIM. 04.12.2010 DA SANA UTKU SİVRİHİSARA; ANKARA'YA YAYAN YÜRÜMEĞE GİDERMİSİN DEDİĞİMDE, BANA; BİR TEK CÜMLEYLE BİLE İTİRAZ ETTİNMİ? ÇOK BÜYÜK RİSKİ OLDUĞU HALDE, BANA İNANIP VE İTİRAZSIZ YOLA ÇIKMADINMI? ŞİMDİ BEN SENİN VE ARKADAŞLARIMIN YANINDA OLMAZ İSEM, HAKLI OLDUĞUMUZA İNANDIĞIMIZ DAVAMIZIN NE ANLAMI KALIRKİ? SANA VE TÜM ARKADAŞLARIMA EN DERİN SAYGILARIMLA. ELBETTEKİ YANINIZDAYIM; GÜCÜM, BİLGİM VE OLMAYAN İMKANIM DAHİLİNDE. ALLAH; YARDIMCIMIZ OLSUN.

    YanıtlaSil
  27. SN. SİTE YÖNETİMİ ARKADAŞLAR.
    RUMUZSUZ VEYA İSİMSİZ. VE DE KONUMUZ DIŞI YAZAN LÜZUMSUZ İNSANLARIN YAZILARINI SİLELİM. VEYA YAYINLANMASINA ENGEL OLALIM. SAYGILAR.

    YanıtlaSil
  28. basketçi34AN6 Ocak 2011 00:16

    arkadaşlar herkese iyi geceler.yoruma girmeyeceğim.ortalık karışmış.fakat bir şey gözünüzden kaçmış.13 deki yorumu niye atladıdınız arkadaşlar.?lütfen okuyun.

    SN.OR RUMUZ 13 DE YAZAN ARKADAŞIMIZ BANA ACİL MSN NİNİZİ VERİRMİSİNİZ.ÇOK ACİL.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  29. Barışçı-Mersin6 Ocak 2011 00:19

    DEĞERLİ ARKADAŞLARIM; YALAN VE YANLIŞ YORUMLARMI? BİRİLERİNİN ADINA YANLIŞ BİR ŞEYLER YAZIPTA, ORTALIĞI TOZ DUMAN ETMEKMİ? MÜCADELE AZMİMİZİ KIRMAK İSTEYENLERMİ? SADECE VE SADECE; HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLEYEREK, YILLARIN VERMİŞ OLDUĞU, SABIR VE HOŞ GÖRÜYLE, ÇEKTİKLERİMLE, ACI BİR TEBESSÜMLE GÜLÜP GEÇİYORUM. O YÜCELER YÜCESİ ELBETTEKİ GÖREN VE BİLENDİR. BAŞKACA BİR İZAHA GEREK VARMI SİZCE? VE BU GECELİK SAYIN SİTE YÖNETİCİM, DEĞERLİ CÜNEYT HOCAM(PİRİMİZ) VE ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR, DÜN AKŞAM DERSLERE GEÇ KALMIŞTIM AMA, BU GECE GALİBA; EKSİKLERİMİ YERİNE GETİRDİM DİYEREK, YALNIZCA BU GECELİK VEDA EDEBİLİRMİYİM, YARIN GECE BULUŞMAK DİLEĞİYLE. TÜM EMEĞİ GEÇENLERE SAYGILARIMLA. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. BU GECEKİ NÖBETİ; SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA BIRAKARAK.

    YanıtlaSil
  30. ust abi saygılar teşekkür ederim lütfen msn mi ekleyin abi u.k_76@hot.com

    HASAN BABA ELLERİNDEN ÖPERİM BABA SENİN YANIMIZDA OLDUĞUNU BİLİYORUM ARKADAŞLAR HASAN BABAMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA SAĞOL BABA SAĞOL

    YanıtlaSil
  31. ARKADAŞLAR BIRAKIN UYUMAYI YA YUMURTA KAPININ AĞZINA GELMİŞ SİZ SİTEYİ BIRAKIP UYUMAYA GİDİYORSUNUZ


    SONUNA KADAR YANIMDA OLACAK KARDEŞ ARIYOM LÜTFEN SONUNA KADAR VARIM DİYE EKLESİN BENİ ÖYLE LAFLA DEĞİL BU İŞİ BİTİRECEZ BABA


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  32. evet arkadaşlar 13 deki msg çok önemli tamda bütün kanallar bu tahliyelere tepkiliyken böyle bir röportajı çok ses getirir o arkadaşı yönlerdisek star tv yee.bundan 1 hafta önce tvlerin gözünde haber değeri yoktu belki ama şimdi hepsi haber yapar artık bunu ALIN SİZE EYLEM İŞTEE.MİLLET BİRBİRİYLE KAVGA ETMEKTEN MSGI BİLE GÖRMÜYO

    YanıtlaSil
  33. basaketçi34AN6 Ocak 2011 00:24

    13 de yazan OR RUMUZLU BAYANIN MEKTUBUDUR.OKUMANIZI RİCA EDİYORUM.

    AYRICA BANA MSN İNİZİACİL VERMENİZİ İSTİYORUM.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ


    EŞİM VE KIZ'IM HAPİSTELER CEZA EVİNE GİRELİ 2 AY OLDU BUGÜN KIZIM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ BEYİMİN ŞİRKETİNE ORTAK YAPTIK LİMİTED ŞİRKETİ OLDUĞU İÇİN KIZIMIN VE EŞİMİN ÇEKLERDE ORTAK İMZASI OLDUĞU İÇİN TUTKLANDILAR KIZIMI OKULDA ATTILAR KIZIM DERSTEYKEN MEMUR BEY'LER ALMIŞLAR KIZIM ECZACILIK 3. SINIF ÖĞRENCİSİ HAYATIMIZ MAHVOLDU DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUMAMI YANALIM BORÇLULARIN HERGÜN EVİMİZE GELİP BİZİ RAHATSIZ ETMELERİNE Mİ İSTANBUL BAHÇELİEVLER

    YUKARIDAKİ BİR MAĞDUR ARKADAŞIN YAZISI İDİ,MAİL LİSTEME GÖNDERMİŞTİM...GELEN CEVAP AŞAĞIDA...

    GELEN CEVAP...........................
    MERHABA,
    İSİM BELİRTMEMİŞSİNİZ, ADINIZLA HİTAP EDEMİYORUM KUSURA BAKMAYIN…. SORUNUNUZU DİLE GETİRMİŞSİNİZ, ANCAK SİZE ULAŞABİLECEĞİMİZ HİÇ BİR NUMARA VERMEMİŞSİNİZ…. HAKKINIZDA BİR ŞEY BİLMEDEN SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ?? LÜTFEN BİZE TELEFON NUMARANIZI VERİN…. ÖNCE TELEFONDA SİZİNLE BİRAZ DAHA AYRINTILI KONUŞALIM… SORACAĞIMIZ SORULAR VAR…. BAŞINIZDAN GEÇENLERİ BİZE KAMERA KARŞISINDA ANLATIN… HABERİNİ YAPALIM VE YETKİLİLERE SORALIM…. KIZINIZ SIRF BU YÜZDEN, SABIKALI DURUMA DÜŞMÜŞ, OKULDAN ATILMIŞ, EŞİNİZ HAPİSTE, SİZ KONUŞMAYACAKSINIZ DA KİM KONUŞACAK?? BAKIN 188 CİNAYETİN SANIKLARI SERBEST….

    SELAMLAR SAYGILAR
    UĞUR DÜNDAR ADINA HATİCE DEMİRCAN
    STAR HABER 413-51-44

    O.R

    YanıtlaSil
  34. ________________ KARDEŞLERİM ____________________


    SONUNA KADAR YANIMIZDA OLACAK KADEŞLERİMİZE İHTİYACIMIZ VAR BU ÇAĞ DIŞI YASAYI İNSAN ONURUYLA BAĞDAŞMAYAN YASAYI EL BİRLİĞİ İLE ORTADAN KALDIRACAK KARDEŞLERİME İHTİYACIM VAR SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  35. saklambaç416 Ocak 2011 00:38

    utku davet gönderdim sana

    YanıtlaSil
  36. Sn Basketçi,
    Ben o yazıyı mail listeme göndermiştim.O yazıyı yazan İstanbul Bahçelievlerden yazan bir arkadaş,bu sitede yazılmıştı,bende çekilen sıkıntıları anlatmak adına mail listeme(yaklaşık bin kişi ve kurum)gönderdim.

    Ve bana gelen cevapta devamında yazıyor...ayrıca bu sitede yazılan mesude erbilen adlı kardeşimizinkinide göndermiştim...onunlada görüşmek istiyor Star tv den Hatice hanım...anlaşılan röportaj yapılacak mağdur arkadaşa ihtiyaç var....
    bilginize o.r

    YanıtlaSil
  37. BİZİMDE YASADIGIMIZ HAYATTIR TAYYİP BABA..

    SEN YAZMISTIN BU ŞİİİRİ...BEKLEYEN ANNELERE..

    DİNLEYİN ARKADASLAR...CEZAEVİNDEYKEN DİNLER TÜM YAKINLARIMIZ...TAYYİP ERDOĞAN SESLENDİRMİŞTİR BU ŞİİRİ..

    http://www.youtube.com/watch?v=vJ-KQxk-szU

    YanıtlaSil
  38. saklambaç abi gelmedi davetiyen daha sende mail adresini yazarsan bende ekleyim abi seni

    YanıtlaSil
  39. basketçi34AN6 Ocak 2011 00:44

    SADECE O BAYANMI BU ŞEKŞLDE KAÇ BAYAN VAR ÇIKARABİLECEĞİMİZ.EYLEMİN AĞABABASI.BEN GÜNLERDİR UĞUR DÜNDARA ULAŞMAK İÇİN KAÇ TAKLA ATTIM.NİHAYET SÖZ VERDİLER SİZİ ARIYACAĞIZ DİYE.HALBUKİ İŞ GAYET GÜZEL BİTMİŞ.ASPARAGAS DEĞİLSE TABİİ.BENDEKİ TELEFONLAR O TELEFONLA ÖRTÜŞMÜYOR.
    YARIN ANLARIZ.
    YORUMLARA HİÇ GİRMİYORUM.HERKES SÖYLENECEKLERİ SÖYLEMİŞ.AMA BUKADAR PANİK VE PESİMİSLİĞİ BEN KABUL ETMİYORUM.OLUMSUZLUK ZATEN VARDI.ÇOK SANCILI OLACAĞINI BİLİYORDUK.ÖYLE KOLAY ELDE EDEMEYECEĞİMİZİ DE BİLİYORUZ.MÜCADELEYE SONUNA KADAR DEVAM.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ
    SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  40. basketçi34AN6 Ocak 2011 00:48

    TŞKR EDERİM SN.OR.OZAMAN ŞÖYLE ;BEN YARIN HATİCE HANIMI O TELEFONDAN ARIYAYIM ZATEN ORDA HABER BÖLÜMÜNDE BİR BEYLE TEMAS HALİNDEYİM.BAKALIM NE DİYECEKLER.MAĞDUR BAYAN ARKADAŞLARIMIZA ÇAĞRI YAPARIZ.MESUDE HANIMIN MSN İ FALAN VARSA SİZDE PAYLAŞALIM YADA KENDİSİNE HABER VERİN LÜTFEN.SAYGILARIMLA.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  41. ÖNEMLİ _______________________


    KARDEŞLERİM SONUNA KADAR YANIMDA OLACAK ARKADAŞLAR ARIYORUM BU İŞİ ARTIK BİTİRELİM HAREKET ZAMANI GELDİ BÖYLE DURMAKLA OLMAZ LÜTFEN EKLEYİN BENİ


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. saklambaç416 Ocak 2011 00:50

    utku
    marikan453@hotmail.com

    YanıtlaSil
  43. sayın Utku bende davet gönderdim.. metin.yldrm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  44. basketçi34AN6 Ocak 2011 00:54

    SAOL,HEPBERABER.AMA BİRDE RUMUZ KOYSAN TADINDAN YENMEZ MESAJININ.ARKADAŞLAR HİÇ TASAYA GEREK YOK,ÖN KAPI KAPANIRSA ARKA KAPI VAR.DAHA BİTMİŞ HİÇBİRŞEY YOK.NEZAMAN YERE YIKLIR AYAĞA KALKAMAYIZ YANİ NAKAVT OZAMAN AĞLAR SIZLARIZ HEPBERABER.LÜTFEN BU AKŞAM HERKES KAFASINI TOPLASIN.TÜM OLUMSUZLUKLARI KAFASINDAN ATSIN.BU SİTEDE BARIŞÇI-MERSİN GİBİ;DELİ FİŞEK UTKUMUZ GİBİ,EKİM2510GİBİ,ZEYNEPLER,GİZEMLER,SERAPLAR,AYHANLAR,VARDA VAR.BİZ BUNLARA RAĞMEN BİRŞEY YAPAMIYORSAK VAY HALİMİZE.SEVGİLERİMLE.BASKETÇİ

    YanıtlaSil
  45. tşk ederim kardeşlerim sizleri ekledim


    ARKADAŞLAR ARTIK DURMAK ZAMANI DEĞİL LÜTFEN EKLEYİN LÜTFEN VE BİR AN ÖNCE SESİMİZİ DUYURALIM



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  46. bende 1 yıl cezaevinde yattım inşallah bir an önce herkes rahata kavuşur allah inşallah devleti yönetenlerin kalbine vicdan nasif eder bizler sonuna kadar borcumuzun arkasındayız bu konuya emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum davamıza sonuna kadar devam .

    YanıtlaSil
  47. saklambaç416 Ocak 2011 01:03

    ben yinede aramalara
    maillere devam edecegim
    siyaset meydanındada mustafa küpçü ile görüştüm
    çek magdurlarınıda anlatmaya çalışacak.

    YanıtlaSil
  48. öncelikle herkese selam eder niyeti iyi olan herkese allah cc yardım eder inşallah. Biz neyaptık benim 4 yıldır tek sorum bu adam öldürmedik vatanı bölmedik hırsızlık yapmadık soysuzluk yapmadık şerefsizlik hiç yapmadık ama gördüğümüz muamele hepsinden daha beter benim babam(yaş 62)40 yıl esnaflık yapıp bu memlekette en üstün ticaret şanına şeref olan bir insandı ama maalesef işler ters gitti o konuyuda burda uzatıp kimseyi yormak istemem babam şu anda mide ca (kanser) tedavisi görmekte bir çekten dolayı hapis kararı bulunmakta bizde avukatımız aracılıyla infaz erteleme yada infaz durdurma talebinde bulunduk yüce adaletimizden ama bize verilen cevap aynen şu adli para cezalarına erteleme veremiyoruz. peki şu an şanlı vatanımızda bizt ne yaptık tek suçu buna bende dahil namusuyla şerefiyle vergisini ödeyip ticaret ! yaparken bir anda ters esen bir rüzgar sebebiyle bunları çekmemiz mübah mı? adam vuranlar serbest ölüm fermanı imzalayanlar serbest bu vatanı bölmek ve yıkmak için çalışanlar serbest ama biz namusumuzla ticaret yapıp yıllarca vergi verenler istihdam yapanlar mahkum biz ne yaptık ne olur bana cevap verin essmerihsan

    YanıtlaSil
  49. Aslanların sessiz kaldığı yerlerde, kuşlar kartallar volta atar; ama bilmezler ki aslan o sessizliği bozarsa, kıyamet kopar.

    ernesto

    YanıtlaSil
  50. saklambaç416 Ocak 2011 01:12

    Alaattin Büyükkaya, 1 Şubat 1950'de Tokat'ta doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Suriye'dir. İktisatçı ve Sigortacı; İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasını aynı fakültede tamamladı. İngiltere ve Fransa'da sigortacılık ve ekonomi ihtisası yaptı. Başbakanlık Sigorta Murakabe Kurulu'nda uzman müfettiş olarak çalıştı. İmtaş Sigorta Şirketi Genel Müdür Yardımcılığı, Aksigorta Genel Müdürlüğü, Merkez Sigorta Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Milletlerarası Ticaret Odası Türk Milli Komitesi Üyeliği görevlerinde bulundu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Altın Rozet Ödülü'nü aldı. Adalet ve Kalkınma Parti Kurucu Üyesi oldu. 22. Dönem İstanbul Milletvekili. 22. Dönem'de AGİTPA Türk Grubu Üyeliğinde bulundu. 23. Dönem'de AGİTPA Türk Grubu Başkanı. İngilizce, Fransızca, Almanca bilen Büyükkaya, evli ve 2 çocuk babasıdır.
    İmzası Bulunan Kanun Teklifleri alaattin.buyukkaya@tbmm.gov.tr

    ısrarla arıyorum....
    telefonları
    0312-4205447 -4205448

    YanıtlaSil
  51. Utku Bey Kardeşim.Bütün canlı eylemlerde yanınızda olmak haykırmak ve isyanımızı dile getirmek isterdim.Ancak çok büyük mazeretim var beni hoşgörün ama tel.ve maillerle sizi desteklemeye devam edeceğim.UĞUR DÜNDAR ve ALİ KIRCA ile yüksek katılımlı mağdur çıkarabilsek birkaç tane avukatla beraber çok etkili olur diyorum.uğur dündarı birkaç defa aradım ulaşamadım.saygılarımla soylu09

    YanıtlaSil
  52. Arkadaşlar biz bu söylemleri,umudumuzu kırma çabalarını 2 senedir bir çok vekilden duyuyoruz bu yeni bir şey değil ki bence kimse ümitsizliğe kapılmasın.
    “Taşı delen suyun gücü değil,
    damlalarının sürekliliğidir.”
    “Hedefe yaklaştıkça, zorluklar artacaktır.

    Hedefe yaklaşıyoruz sadece onların bize kabul ettirmeye çalıştıklarını görmeyip kendi doğrumuz da mücadeleye devam etmek bizim için daha hayırlı olacaktır.

    YanıtlaSil
  53. GÖRÜŞMEK ÜZERE HERKESE İYİ GECELER…DOKTOR…..

    YanıtlaSil
  54. Bu insanlık dışı yasa er geç tarih olacak bundan hiç şüphem yok. İnşallah başka ocaklar söndürmeden biter. Bundan sonra aranızda olamayacağım. Bugüne kadar bana her türlü manevi desteği veren tüm arkadaşlarım hakkınızı helal edin. Allah yardımcımız olsun...

    YanıtlaSil
  55. Bu insanlık dışı yasa er geç tarih olacak bundan hiç şüphem yok. İnşallah başka ocaklar söndürmeden biter. Bundan sonra aranızda olamayacağım. Bugüne kadar bana her türlü manevi desteği veren tüm arkadaşlarım hakkınızı helal edin. Allah yardımcımız olsun...

    Sayın GÖKHAN kardeşimin bu düşünce ve kararına saygı duyuyorum ve bende artık aranızda olamayacağımı bildiririm...............

    YanıtlaSil
  56. Arkadaşlar,

    Cüneyt beyin yazdıkları umutsuzluk dolu gibi olsada aslında gerçekler. 5941 SAYILI YASA SADECE ADLİ PARA CEZASI VERMEKTEN İBARET DEĞİL MADDELERİNİ OKURSANIZ EĞER KAPATTINIZ DEDİĞİNİZ KAPILARI CÜNEYT BEYİN DEĞİL YASANIN KENDİSİNİN KAPATTIĞIDIR. ADLİ PARA CEZALARINI GEÇMİŞTE SALİYE CEZA MAHKEMELERİ VERİYORDU BU YASADA SULH CEZA MAHKEMELERİ VERİYOR VE BUDA 5941 LE DÜZENLENDİ ÇEKLERE VERİLEN ADLİ PARA CEZALARINI İDARİ PARA CEZASINA ÇEVİRMEK İÇİN BUNU VERECEK MAHKEMELERİDE BELİRLEMEK İÇİN YASA YAPMAK GEREKİYOR.VE BUNA BENZER BAŞKA DEĞİŞİKLİKLERDE GEREKİYOR DOĞAL OLARAK. BU DOMİNO TAŞI GİBİ HER YASANIN ATIFYTA BULUNDUĞU EN AZ BİR YASA DAHA VAR. DEĞİŞTİRECEKSEN BİRİNİ DEĞİL İLİŞKİLİ OLANLARIDA DEĞİŞTİRECEKSİN. SEÇİM ÖNCESİ HİÇBİR İKTİDAR PARTİSİ BİR YIL ÖNCE YAPTIĞI YASAYI DEĞİŞTİREREK MUHALEFET KARŞISINDA ACEMİLİK, İŞBİLMEZLİK SUÇLAMASINI ALMAK İSTEMEZ VE BUDA DOĞALDIR. SİYASET DÜNYASININ MERKEZİ BİZ DEĞİLİZKİ HERŞEY ÜZERİMİZE KURULSUN. DÜNE KADAR DIŞ KAPININ MANDALI BİLE DEĞİLDİK. SON DÖNEMLERDE YAPILANLAR BU KADAR GÜNDEME GETİRDİKİ BENCE BAŞARIDIR. DAHA FAZLASI BAŞARILMAK İSTENİYORSA DAHA FAZLA EYLEM DAHA FAZLA DİRENÇ VE DAHA FAZLA GÜNDEM YARATILMALIKİ DAHA FAZLA DİKKATE ALINABİLELİM.
    BU DÖNEMDE VE BU KISA SÜREDE OLSA OLSA ARA ÇÖZÜM GETİRİLEREK ZAMAN GENİŞLETİLİP BU SÜREÇTEDE YA YASAYLA YADA ANAYASA MAHKEMESİ KARARIYLA BU İŞE BİR SON VERMEK MANTIKLI GİBİ GÖRÜNÜYOR. BU ARA ÇÖZÜM SÜRE UZATIMI OLABİLİR, DENETİMLİ SERBESTLİK OLABİLİR... YASAYLA BU İŞİN ÇÖZÜMÜNÜN BEN EN AZINDAN SEÇİM ÖNCESİNDE OLACAĞINI SANMIYORUM... İMKANSIZ DEĞİLDİR AMA GÜNDEM GEREKİR. ANKARADA 100 KİŞİYLE YAPILACAK EYLEMLE OLACAK İŞ DEĞİLDİR BU. 10 KİŞİYLEDE OLUR AMA EYLEMİN TARZI FARKLI OLUR BASININ İLGİSİNİ ÇEKECEK BÜYÜK SES GETİRECEK HABER BÜLTENLERİNDE FLAŞŞŞŞ FLAAAŞ DİYE ANONS EDİLECEK NİTELİKTE BİR EYLEM OLMALIDIR. BU NE OLUR NASIL OLUR KONUŞMAK LAZIM.
    BU NOKTADA EN MANTIKLI YAKLAŞIM UTKU MERSİN DEN GELİYOR BANA GÖRE BU AŞAMA TAM EYLEM ZAMANI Kİ GÜNDEME TEKRAR YERLEŞİLSİN. VE HESAPLAR ARTIK SAYI ÜZERİNE OY ÜZERİNE YAPILABİLSİN.
    EĞER SEÇİM ÖNCESİNDE SAYISAL OLARAK BİR POTANSİYEL OLDUĞUMUZ VE ÖRGÜTLÜ HAREKET EDECEĞİMİZİ SİYASİLERE ANLATABİLİRSEK DAHA DİKKATLİ EĞİLİRLER KONUYA VE OY İÇİN YAPILMAYACAK KANUN ÇÖZÜLMEYECEK SORUN YOKTUR.YETERKİ BU GÜÇTE OLDUĞUMUZA İNANSINLAR.
    UTKU MERSİN KARDEŞ
    GÖRÜŞMELERİNİZİ YAPIN EYLEMİ BELİRLEYİN EĞER DEĞECEK BİR EYLEMSE VE YETERLİ KATILIM VARSA BENDE GELECEĞİM. DEĞECEK BİR EYLEMSE VE YETERLİ KATILIM VARSA DİYORUM ÇÜNKÜ YURTDIŞINDAYIM DEĞECEKSE GELECEĞİM. TÜRKİYEDE BU KADAR MAĞDUR VARKEN YETERLİ KATILIM OLMAZSA YURTDIŞINDAKİ BİZLERİDE MAZUR GÖRÜRSÜNÜZ UMARIM.. SELAMLAR

    MEHMET28
    aktifve_olgun@hotmail.com

    YanıtlaSil
  57. gordugum su
    bu sıtede kımın derdı var kımın derdı yok bılmıyorum ama bırılerı sırf ıs olsun dıye gırıyor bu sıteye buna emın oldum
    elcın kardesım kadar babasını kurtarmaya calısan o gencecık kı z kadar olamadık buna emınım o kızdakı yuregı bır tekde utku da gordum ısteyen alınır ısteyen ustune ceker
    cuneyt mantıklı ve akılcı konusuyor
    utku ve elcın ateslı bu uc kısının dısında kım varsa kı gızem serap funda hanımları ayrı tutuyorum herkes klavye sovalyesı buna emınım bayanların harıcınde ne kadar erkek varsa buna bende dahılım kı yurtdısında oldugum ıcın buna dahılım ama her hangı bır eylemde ogullarım her zaman yanınızda olacak benım yerıme ama her kes sunu yapalım bunu yapalım dıyor ama sozde elcın ın bu aksamkı bır sozu cok hosuma gıttı ve takdır ettım
    alı kırcanın programına cıkacazda ne olacak yuz kısı gelecek bes kısı bız gıdecegız mıkrofon gelecek ve ah aman vah aman bıttık mahvolduk mu dıyecegız bumu eylem dedı

    ıste bu sıtenın erkeklerınden beklenen sozu bu kız soyledı

    elcın kadar olamadık

    olamadık ınkar etmeyın hemende cevap yazmayoın
    e bız bu gune kadar bunu yaptık sen nerdeydın falan dıye elestırı yagmuruna tutmasın sakın benı

    afrıkalı ve mustafa olarak burdayım

    gokhan kardesımın ozel mazeretı dısında hıc bır kımsenınde mazeretenı kabul etmıyorum

    otobusten ınen ıner kımse kımseyı tasımak zorunda degıl uzaktan ahkam kesmek kolay gelıyor dedıgınızıde duyuyorum ama su sıtede calısan cok kımseden daha cok calıstıgıma

    ve onlardan daha cok maddı harcama yaptıgıma ınanıyorum telefonumun dakıkası3 usd ınternetımın saatı 3 usd bende aylardır geceler boyu burdaydım maddı hesaplara gırmeyelım

    bız yurtdısında olanlar sızden rahatız buna emın olun gelmedım yıllardır gene gelmem cocuklarıma bılet alırım onları getırırım ya sız
    ne kadar kacacaksınız nereye kadar 12 sene polıslık yaptım evet sonra ıs hayatına atıldım polısın gıydıgı ıccamasırın rengını bılırım ısterse elıyle koymus gıbı bulur sızı bırakın sunu bunu eylemse eylem utku ya destek verın

    ses getırın gerısı hıkaye

    her zaman magdur olarak destek yollarım yurtdısındakı bır cok arkadasımızda bunu destekleyecek buna ınanıyorum


    cuneytın yazdıklarını bır cok kısı bır cok sey kurarak yorumladı cuneyt

    KRAL CIPLAK DEDI

    hala anlayamadınızmı

    YanıtlaSil
  58. aramızda olamayacak olan arkadaslara bundan sonrakı hayatlarında basarılar

    ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN


    MUSTAFA KEMALDE BU CENNET VATANIMI KURTARIRKEN HER CEPHEDE DEGILDI


    GUN BIRLIK ZAMANI

    GUN DIRLIK ZAMANI

    SUNGULERI DUSURMEYIN

    POLIS OKULUNDA ILK OGRETILEN NEDIR
    BILIRMISINIZ


    IKI KISI KAVGAMI EDIYOR

    EGIL AYAKKABINI BAGLA

    BAKTIN KAVGA BITMEDIMI

    COZ BIRDAHA BAGLA

    BIRAK OLEN OLSUN KALAN SAGLAR BIZIMDIR

    EVET

    BEN BU OKULU OKUDUM

    AFRIKALI

    YanıtlaSil
  59. baskwetçi3AN6 Ocak 2011 09:34

    sn.o.r. ve siteye günaydın.sn.o.r verdiğiniz tel numarasından birazdan hatice hanımı arıyacağım.gelişmeler için sizi siteden bilgilendiririm.saygılar.basketçi

    YanıtlaSil
  60. BUNDAN SONRA YARGITAYA GÖNDERDİĞİMİZ HER DOSYA 6 AY DA ONANIP GERİ GELECEK.... BAKALIM O ZAMAN NE YAPACAĞIZ....

    Adalet Bakanlığı’ndan akşam saatlerinde yapılan açıklamada ise atılacak adımlar konusunda çarpıcı bir ipucu da yer aldı. Açıklamada, “Yüksek yargı organlarının talep ve ihtiyaçları gözönünde bulundurularak yüksek mahkemelerin kapasitelerinin güçlendirilmesi için hazırlanan kanun tasarısı Başbakanlık’a sevk edilmiştir” denildi. Bakanlık yetkilileri, tasarının içeriğine ilişkin ayrıntı vermezken, tasarının Başbakanlık’ta değerlendirileceği ve revize edilebileceğini belirttiler.

    Hükümet, daha önce, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker’in 2 yıl önce Yargıtay’a yeni daire kurulmasını istediğini anımsatmış, bu talep doğrultusunda düzenleme yapılabileceği mesajı vermişti. Gerçeker ise 2 yıl önceki şartların ortadan kalktığını, yapılması gerekenin Yargıtay’a yeni daire kurmak yerine bölge adliye mahkemelerinin yaşama geçirilmesi olduğunu savunuyor. Buna rağmen hazırlanan ve Başbakanlık’ta son şekli verilecek olan taslakta, Yargıtay’a yeni daireler kurulmasının düzenleneceği bildirildi.

    Yeni daireler yeni başkana

    Kulislerde Yargıtay’da yeni kurulucak daire sayısının 10’u bulacağını, böylece Anayasa ile yapısı değişen ve genel olarak hükümete yakın isimlerden oluşan HSYK’nın seçeceği 70-80 civarında yeni Yargıtay üyesinin Yargıtay’ın yapısını büyük ölçüde değiştireceği yorumları yapılıyor. Yeni dairelerin, Yargıtay başkanlığı için Haziran ayında yapılacak seçimlerden önce hayata geçirilmesi ve böylece hükümete yakın bir Yargıtay başkanın seçilmesinin sağlanacağı da yargı kulislerinde yoğun biçimde konuşuluyor.

    YanıtlaSil
  61. sevgili magdur arkadaşlarım, tbmm ve başbakan ile görüşme yapıldıgı haberini yaşadıklarım ve tecrübelerime dayanarak ilk önce şüpheyle karşıladım. bu haberin dogru olması için dua ettim. bu haberin dogrulugunu teyit ettirmeye çalıştım. ama kesin sonuca ulaşamadım. ardından sevgili cüneytin yorumunu okudum. aslında buna kızılacak hiç bir şey yok. dogru olan bu, gerçek olan bu. burada anlayamadıgım, çözemediğim konu şu eger bir mücadele yapılıyorsa bu mücadelede kararlı olmak, istikrarlı olmak gerekir. dün söylediğini bu gün inkar etmek tutarsızlıktır. bu siteyi her gün açtıgımda büyük bir umutla açıyor, en ufakta olsa sevindirici bir gelişme varmı diye bakmaktayım. inanıyorum ki bu siteyi takip eden herkes aynı durumdadır. burada yaşananlar devamlı olarak uç noktalarda yaşanıyor. sevinçlerde, karamsarlıklarda balon gibi saman alevi gibi.hiç kimse magdurların yaşadıgı şu hassas dönemde bu insanlarla bu şekilde oyun oynayamaz. ben prensip olarak kesin olmayan bir haberi paylaşmam. resmi gazetede okumadanda inanmam. aklıma gelen şu siteler arası rekabette, menfaat çatışmasında kurban magdurlarmı oluyor.eger böyleyse ayıptır, günahtır kimse bu vebalin altından kalkamaz.eger bu yasayı başımıza bela eden akp yi eleştiremeyeceksem, eleştirdiğim için dışlanacaksam bazılarının hoşuna gitmeyen yorumlar yazdım diye silineceksem burda ne işim var.ben hiç bir zaman tribünlere oynamadım, tuzum kuruda degil. 6 yaşındaki kızım bu gece benim tekrar cezaevine dönecegimi hissetti sabaha kadar agladı. allahım ne büyük suç işlemişlim ki çocugumun psikolojiside gelecegide mahfoldu. bu devletin, adaletin, alacaklının yaptıkları hukuku uygulamaktan çıktı zulme dönüştü. benim inandıgım allah bu zulme razı olmaz. zalimin hasmı allahtır. bu nedenle artık yoruldum bıktım. bu sitede yokum demiyorum, şahsi olarak mücadelem devam edecektir. son dakkaya kadar. ama bu sitede sadece izleyici olarak kalmaya devam edecegim. herkese başarılar ve özgür günler dileğimle.

    YanıtlaSil
  62. GÜNAYDIN GÜNATDIN SAYIN ÇEK MAĞDURLARI (BENDE DAHİL) İLK ÖNCE YAPILANLARA SAYGILI OLALIM GEREK BU SİTEDEKİ DEĞERLİ BU İŞLERLE UĞRAŞAN ARKADAŞLARA GEREKSE KARDEŞ SİTEDEKİ ARKADAŞLARA. ARKADAŞLAR BU EYLEMLERİ YAPANLAR AZIMSINMIYCAK KARDEŞ SİTE İÇİNDE SÖYLÜYORUM ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR. HA KİMİLERİNE GÖRE YAPMADILAR YAPMADILARMI HAYDİ OZAMAN ALIN SİZE BİR FİKİR KARDEŞ SİTEYEDE İLETİYORUM. EŞLERİ HAPİSDE OLUP YADA YAKALAMASI OLAN BAYANLAR NE DURUYORUZ HAYDİ ÇOK GÜZEL Bİ PLAN VAR ELİMDE BİZ 8 YIL ÖNCE AİLEMLE YAPTIK.ANNEM BABAM VE ABİMLE İSPAT İSTEYENLERE O GÜNÜN ARŞİV GAZETELERİNDEN ÖRNEKLERDE VEREBİLİRİM KADINLAR HİÇ Bİ TEHLİKESİ YOK YASAL Bİ EYLEM YARIM GÜN İFADE SAVCILIK UĞRAŞIYOSUNUZ AKŞAM 6 DA EVİNİZDESİNİZ. HADİ EŞLERİNİZ(KOCALARINIZ) HAPİSTE YADA YAKALANMAK ÜZERE YARIM GÜN YADA BİRGÜN YAPILACAK Bİ EYLEM DUYULACAK SESLERİMİZ ÖZGÜRLÜĞE BİR ADIM DAHA YAKLAŞACAĞIZ DEĞMEZMİ DEĞERSE HADİ OLSUN BU EYLEM HA ÖZGÜRLÜKMÜ AMAN BAŞKALARI YAPSIN BEN İZLERİN YADA BİKAÇ YORUM YAPARIM MI DİYOSUNUZ. İYİ HADİ BAKALIM DÜŞÜNÜN. KAÇ BAYAN ORTAYA ÇIKACAK BAKALIM.m.d

    YanıtlaSil
  63. ''TORBA MI ÇORBA MI NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR YASA''-

    Gültan Kışanak, içinde kamuya olan borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı ''torba tasarının'', ''toplumsal beklentilerle hak gasplarını aynı torbaya dolduran bir tasarı'' olduğunu iddia etti.

    Tasarıda, toplumun büyük kesimini ilgilendiren kredi kartı borçları ile çek mağdurlarına ilişkin herhangi bir düzenleme bulunmadığını belirten Kışanak, ayırımcılık yapıldığını ileri sürdü. Kışanak, ''Tasarıya yeni maddeler de eklendi ve torba mı çorba mı ne olduğu belli olmayan bir yasa haline geldi'' dedi. Kışanak, tasarıda yer alan bir düzenlemeyle, engellilerin olmayan istihdam olanaklarının da ortadan kaldırılamaya çalışıldığını öne sürdü.

    Kışanak, ''torba tasarıya'' eklenen başka bir maddeyle belediye işçilerinin de sosyal güvencesinin ortadan kaldırılmak istendiğini iddia etti.

    Ekonomik sorunların, beraberinde başka sıkıntılar getirdiğini ifade eden Kışanak, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Alt Komisyonunun Diyarbakır ve Mardin'deki YİBO'larda yaptığı inceleme sonuçlarını anımsattı.

    Sonucun ''bir insanlık trajedisi'' olduğunu, söz konusu YİBO'lardaki çocukların üşüdüklerini ve karınlarının doymadığını belirten Kışanak, ''YİBO'lar artık Türkiye'nin dört bir yanında var. Yoksulların çocukları, işte buralarda, eğitim adı altında bir toplama kampına mahkum edilmiş durumdalar'' dedi

    YanıtlaSil
  64. 4 bin lira borç için cezaevi
    Samsun’da, Çek Kanunu’na muhalefet suçundan çarptırıldığı 4 bin 100 TL para cezasını ödemeyen kadın tutuklandı.
    13:04 | 05 Ocak 2011

    Unkapanı Polis Merkezi ekipleri, 2008 yılında 4. Asliye Ceza Mahkemesince Çek Kanunu’na muhalefet suçundan 4 bin 100 TL para cezasına çarptırılan, bu cezayı da zamanında ödemeyen E. A’yı (34) evinde gözaltına aldı. İnfaz Savcılığına çıkarılan Emine A, cezası 41 gün hapse çevrilerek cezaevine gönderildi.

    YanıtlaSil
  65. ADALET BAKANI AKŞAM CANLI YAYINDA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA VERİLEN TAAHHÜTLER İÇİN GÖRÜŞÜLECEK DEDİ. BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRMISINIZ. İSML

    YanıtlaSil
  66. Akşam adalet bakanı ekonomik suçlarında dahil olduğu konuları pazartesi günü yapılacak toplantıda değerlendireceklerini cezasının bir kısmı infaz edildikten sonra kalan kısmın elektronik kelepçe uygulaması konusunda çalışma yapacaklarını söyledi

    YanıtlaSil
  67. ne zaman eylem olacak diye yaklaşık bir aydır okuyorum sitedeki yazıları ,cevap yazmayacaktım eylem heberi gelene kadar ,cüneyt abimiz dogruları yazmak zorunda ,yok bitti ben gidiyorum yok yapmam ,kalmam ,ne yaptıkki isyan ediyoruz ,herkes yazıyor yapalım yapalım yapılmıyor,cüneyt abi sana sesleniyorum sürüden ayrılanı kurt kapar(polis)başsızda olmaz ,tetige basacak kişi sensin ver yapılacak eylemin planını uygulansın ,neden eylemlere geçilmediğinide anlamış değilim ,yakalamam var diye üzülme vatandaş ,polis yakalar içeride sokar ,içerdende gelecek haberi beklersin keşke yapsaydım dersin,geç olmadan başlayalım hemde hemen cüneyt baba sende bitiyor iş veya başka site yöneticisinden saygılarımla ahmetmetin

    YanıtlaSil
  68. basbakanla görüsme ve aysegül hanıma çözün demesı asparagas habermıydı_ufuk34

    YanıtlaSil
  69. ben a şahsa olan borcuma neden devlet taraf oluyor madem oyle borcluya da taraf olsun ne guzel hem alacaklıya para odeyecegım hem de devlete odeyecegım cok guzel 1 lıralık borcum oldu 2,5 lıra helal olsun devletımızın bu tıp hatalar yapmaması lazım

    subaşı

    YanıtlaSil
  70. en büyük tefeci devlet olmuş olmuyormu arkadaşlar bu sistemde ahmet metin

    YanıtlaSil
  71. Başbakanla görüşmeler doğrudur sadece birileri başbakanla görüşüldü tamam bu iş bitti sanıyor, başbakanın yanında gurup başkanları başbakanı yanlış yönlendirebilir aramalara devam etmek gereğinin altı çizildi fakat bu işin bitmesini istemeyen bu sorun ne kadar sürerse bende gündemde varım diye düşünen ofluoğlu ve yandaşları bu siteyi sabote etmeye çalıştı ve başardı hepinize geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  72. DÜŞMAN BİR ÜLKEYİ İŞGAL ETMİŞ OLABİLİR SAVAŞIP VATANINIZI İŞGALDEN KURTARABİLİRSİNİZ FAKAT İÇİNİZDE VATANINIZI İŞGAL EDEN DÜŞMANLARLA İŞBİRLİĞİ YAPANLAR ÇOK OLURSA O VATANIN VATAN OLDUĞUNDAN SÖZ EDİLEMEZ ARTIK HER ŞEY BİTMİŞTİR

    YanıtlaSil
  73. cüneyt bey yapılan görüşmelerde hiç bir çözüm yolu gözükmedigi görülüyor demekki ceva evi yolu gözüküyor allah yar ve yardımcımız olsun

    YanıtlaSil
  74. DAYIM POLİS YİGENIM POLİS ENİSTEM POLİS VE BEN ESNAFTIM IFLAS ETTIM CEZA EVINE GIRDIM CIKTIM SIMDI DUSUNUYORUM DA SOKAKTA KARSILASSAK VE BENI GORSELER NE YAPARLAR...?

    ADIL YASAM

    YanıtlaSil
  75. hiçmi cesareti olan yok hiçmi vay be yazık siz oturun eşlerinizin ya hapisten çıkmasını bekleyin yada hapse nezaman girecekler diye korkuyla yaşayın. yok sizden hayır yok kardeşim iyi yada kötü eylem yapanlara sataşmayın yapın bi eylem yaptırın ona bakalım.vay memleketimin çek mağdurlarına vay sesleri kısılmış öyle yorgunlarki hapisanede dinlenmeyi yeğliyolar iyi dinlenmeler.m.d.

    YanıtlaSil
  76. artık salıverılen ınsan modellerını gordukten sonra adalete olan tam guvenımı kaybetmıs bulunmaktayım bızler demokratık bır ulkenın vatandaslarıyız ve anlayamıyorum bızler cok daha mı tehlıkelıyız bu terorıstlerden katıllerden ırz dusmanlarından gaspcılardan YAZIKLAR olsun ODEDIGIM VERGILER VE HERSEY ICIN YAZIKLAR OLSUN BIZI DAHA TEHLIKELI OLARAK NITELENDIREN BU INSANLARA ADALET MAALESEF MISYONUNU TAMAMLAMISTIR OZGUR IFADENIN ONU KAPATILMIŞ INSANLAR HAK VE HURRIYETLERINDE MAHRUM BIRAKILMISLARDIR

    ASEF CALISKAN, KAYSERI

    YanıtlaSil
  77. devletımız unıversıte onlerınde kı cılız cıglıklar ıle bızler gıbı magdur kısılıkler ıle ugrasmaya devam etmekte ısrarlı oldukca bu azız mıllete ve degerlerıne bas kaldıran polıs ıne sılah ceken hatta ve hatta sehıt eden ınsanları serbest bırakmaya devam ettıkce adalete ve demokrası ye avrupa bırlıgı kreterlerıne ınancımız nasıl tam olabılır sızı ALLAHA havale edıyorum cunku elımden baska bırsey gelmıyor cunku ben azız vatanımı sevıyorum cunku ben devletıme karsı olan saygımı kaybetmedım cunku benım teslım alan polısımıze bıle aıle bıreylerımden bırıymıs gıbı kendımı teslım ettım kursun sıkarak sehıt ederek degıl

    VATAN SAGOLSUN

    YanıtlaSil
  78. NE BİÇİM ESNAFMIŞINIZ SİZ HAYRET ESNAF SABAHLEYİN KEPENGİNİ AÇAR AKŞAM GÜN BATANA KADAR RISKINI BEKLER EN SON DÜKKANI KAPATIR GİDER----SİZ ÖĞLEN OLDU İŞ YOK DİYE AĞLIYORSUNUZ DURUM BAKALIM AKŞAMA ÇOK VAR ÖN YARGILI OLMAYIN İŞLERDE BİRAZ SIKINTI VARSA TEZGAHIMIZI BAŞTAN BİR DÜZELTELİM TOZUNU ALALIM DEMİ ARKADAŞLAR YA SABIR YA NASİP ESNAFLIĞIN EN BÜYÜK İLKESİ BUDUR BİR ESNAF

    YanıtlaSil
  79. girmiyorum artık bu siteye arkadaş ve diğerlerine tamam anlaşıldı meil adresim olan arkadaşlarıda siliyorum ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. ALLAH BİZLERİ ÇOCUKLARIMIZA ANNEMİZE BABAMIZA BAĞIŞLASIN. KENDİNİZEİYİ BAKIN.
    m.d.


    ___________HOŞÇAKALIN____________________________

    YanıtlaSil
  80. hiç bir şey bitmiş değil sadece böyle oturup başkalarının çalışmalarından medet umulursa cezaevi yolu gözükür infazlar harekete geçti tekrar şikayet halinde hakimler hemen infazı harekete geçiriyor anladığım kadarıyla cüneyt bey eylem yapılmazsa bu iş olmaz demek istedi ayrıca maillerinizde idari para cezası getirilsini talep tmeye devam ederseniz kimse sizi ciddiye almaz bu talebiniz sanki chp nin yasa önerise destekmiş gibi algılandığını eğer buna devam ederseniz akp den bir şey beklemeyini vurgulamaya çalıştı ama bu talebin milletvekillerine mail ve telefonla gitmesini isteyen ve kendilerine rant sağlamaya çalışan kişilerin oyununa gelmemenizi söyledi benim kafam fazla çalışmaz ama ben anladım işin iç yüzünü nedir sizdeki bu karamsarlık onu anlamadım. metin

    YanıtlaSil
  81. BU GİDİYORUM DİYEN İNSANLAR HEPİNİZE YAZIKLAR OLSUN

    YanıtlaSil
  82. adam beş cinayet dört gasp 1 tecavüzden girmiş afla çıkıyor biz se altı üstü bir tane çekimizden dolayı içriye girecez ve devlet bizim sesimiz duymuyır bu nasıl bir adalet lütfen devlet büyükleri duyun sesimiz biz bakın afta istemiyoruz bırakın kaldırın şu hapis cezasını rahatlıkla ödeyelim bakın öedemeyelim demiyoruz bizi rahat bırakın ki ödeyelim biz ne adam öldürdük ne gasp ettik ne de tecavüz suçumuz ne çek kesmek ah kesmez olsaydım elim kırlsaydı ama bir tane ya ne olur duyun sesimizi oğluımu sünnet ettirecem korkuyorum bumu adalet (sabırlı35)

    YanıtlaSil
  83. Arkadaşlar telefonlara mesajlara devam edelim lütfen her idam sephasında son isteğini söyler gibi yazı yazmasın.BURDA KİŞİLERİ ARKALARINDA SÜRÜKLEYİP SONRADA BEN OYNAMIYORUM DİYEN ARKADAŞLAR SİZE SESLENİYORUM Bu kadar insan bir umutla her gün bu ekranın karşısında sizlerin yönlendirilmeleriyle hareket ederek sizle beraber sonuc ne olursa olsun ister ölüm ister kurtuluş son anın gelmesini beklerken bazı dostlarım ben yokum gibi yazılar yazıyor yazıyı yazmak teknik olarak kolay manevi olarak zor sizde zor yazmışınızdır biliyorum ama bu sitede şu anda umutsuzluğa düşürdüğünüz insanların bir sayısını bir de göz yaşlarını tahmin etseniz çok zor durumda insanlar bakın kocam hapiste ekmek alamadım diye kadın feryat ediyor yok kızım şirket ortağı olduğu için hapis çıktı okuldan atılındı diyor VE ÇOĞUMUZUN BAŞINDA OLAN İŞİMİZ BOZULUNCA AİLERİMİZİN ÜZERİNE ŞİRKET AÇTIK KARILARIMIZIN ANALARIMIZIN BABABLARIMIZIN TÜRK AİLE DÜZENİ HANGİ KADIN KOCASINA HAYIR DİĞEBİLİR HANGİ ANA ÇOCUĞUNA HAYIR DİYEBİLİR YETER Kİ EVİMİZİN DÜZENİ BOZULMASIN DİYE ŞİMDİ ONLARDA HAPSE GİRİYOR arkadaşlar sorun çok büyük bunları anlatamadık anlatamadıkçada birbirimize darılırcasına yazılar yazıyoruz lütfen madem başladık sonunu getirelim sonuc ne olursa olsun yarın arkaya baktığımızda kendimiz ve insanlar mağdur insanlar için yaptıklarımızla öğünelim kusura bakmayın rumuz yazmıyacağim bu yazıda sanki nasihat verir gibi oldu inanan insanlar için ALLAH korkusu olanlar için gerçek bu.

    YanıtlaSil
  84. ARKADAŞLAR NİYE AF İSTEMİYORSUNUZ ZATEN ÜZERİNDE İCRALAR DEVAM EDİYOR BİZLER DEVLETİN BİZE KESMİŞ OLDUĞU İKİNCİ BİR CEZA VAR ONA AF İSTİYORUZ ARKADAŞLAR BİZİM BORCUMUZ OLAN KİŞİLERİN ZATEN İCRALARI DEVAM EDİYOR ARTI BİZ BORÇLARIMIZI ÖDEMEK İÇİN ÇIRPINAN İNSANLARIZ

    TEKRAR SÖYLÜYORUM BİZ HAKİMİN BİZE KESTİĞİ CEZAYA AF İSTİYORUZ ARKADAŞ BİZİM BORÇLU OLDUĞUMUZ KİŞİYLE ALAKASI VARMI BU KESİLEN CEZANIN BİZ AF İ S T İ Y O R BU KADAR NET

    İBRAHİM

    YanıtlaSil
  85. ANLAMADIM SİTE ÇÖZÜM ŞEKLİNİ SÖYLEMİŞ
    1- TORBA YASADA ŞİMDİLİK YOK.. BASTIRMALIYIZ
    2- TALEPLERİNİZ KULAĞA HOŞ GELMELİ DEMİŞ
    3- ÇÖZÜM İSTERKEN BAŞKALARININ PROPAGANDASINI YAPMAYIN TERS TEPİYOR DEMİŞ

    DAHA NE İSTİYORSUNUZ ŞEREFSİZLER HEPİNİZ KAÇIYORSUNUZ

    YanıtlaSil
  86. ARKADAŞLAR BİZLER KAKIP CEZA ERTELEMESİ VEYA ADLİ PARA CEZASI YERİNE İDARİ PARA CEZASI DERSEK KENDİMİZİ ANLATAMAYIZ BİZ SUÇ İŞLEMEDİK MADEM BU YASA KANUNLARA AYKIRI O ZAMAN BU NEYİN CEZASIDA BUNA ERTELEME VEYA ADLİ PARA İDARİ PARAYA DÖNSÜN DİYE HAYIFLANIYORUZ OZAMAN DEVLET KESTİĞİ CEZALARA AF EDECEK BUNUN BAŞKA YOLU YOK NASILKİ ÇUVAL YASADA HERŞEYE AF VARSA BUNADA AF GETİRSİN

    YanıtlaSil
  87. BENCE ADLİ PARA CEZALARININ İDARİYE ÇEVRİLMESİ AKP İÇİNDE KONUŞULUYORDU CHP BUNUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN HEMEN BUNU MECLİSE SUNDU ZATEN KANUNA BAKINCA KES KOPYALA YAPIŞTIR İMLA HATALARIYLA DOLU BİR KANUN OLDUĞU ANLAŞILIYOR ACCAYİP OYUNA GELDİK ARKADAŞLAR CHP İÇİN BU SORUN NE KADAR DEVAM EDERSE O KADAR TARAFTAR DEMEK
    İSMAİL

    YanıtlaSil
  88. biz bu gidişle hakkın rahmetıne kavusacagız özgurluklerımızı elımıze almadan

    SUCLU DEGIL BORCLUYUZ

    SAMI SAKA

    YanıtlaSil
  89. Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın
    Bu bir af değildir
    Sadece tutuklu yargılananların tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmesidir.
    Hükümlüler çıkmıyor

    YanıtlaSil
  90. postaneden e-şifre alırken yakalaması olanlar için sıkıntı olabilirmi konu hakkında bilgisi olan arkadaş var mı

    YanıtlaSil
  91. BEN ŞUNU ANLATAMIYORUM BAŞINDAN BERİ SAVUNDUĞUMDA BU BİZİM BORCUMUZ VAR EVET İNKAR ETMİYORUZ ALACAGIMIZ BORCUMUZUN ON KATI OLANLAR VAR ALACAKLI OLDUĞUM İNSAN KAÇAK VEYA HAPİSTE BAN BORCUMU NASIL ÖDEYECEĞİM ÖADEMEM İÇİN BU ALACAKLI OLDUĞUM İNSANLAR DIŞARIYA ÇIKMALI AKSİ TAKTİRDE BENDE ÖDEYEMEYECEĞİM ONDAN DOLAYIDIRKİ

    BU DEVLET KESTİĞİ CEZALARI AF ETMEK ZORUN AKSİ TAKTİRDE SİNSİLE YOLUYLA BÜTÜN ESNAF TÜCCAR HAPİSE AF İSTİYORUZ DERKEN BİZLER ZATEN SUÇ İŞLEMEDİKKİ DEVLET CEZA KESİYOR ONU HAPİS CEZASIYLA ÖDÜYORUZ

    YanıtlaSil
  92. HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL ARKADAŞLAR BİZDE ELİMİZDE NE VARSA KULLANACAĞIZ İLK ÖNCE BİZE ZAMAN LAZI ZAMAN İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ ONDAN SONRA BU KOKMUŞ KANUN İÇİN DÜN GİZEM HANIM 35 ÖRNEKTEN İTİRAZ EDİP MAHKEMEYİ FE İNFAZI DURDURMUŞTU BİZLE ZANNEDERSEM PAYLAŞIR HEPİMİZ HER TÜRLÜ MÜCADELEYE DEVAM EDMELİYİZ İLAÇ İÇMEDEN HASTALIK GEÇMEZ...

    YanıtlaSil
  93. Postaneden e-devlet sifresi alırken herhangi bir sıkıntı yok

    YanıtlaSil
  94. Arkadaşlar gerçekten site olarak çok renkli ve sürprizlerle doluyuz. Burada aylardır bir çok mantıklı ve gerçekçi insan bu işin AKPartiyle veya başka bir partiyle olmayacağını yazıyorlar. Niye herkes Sn.Başbakan'la olan toplantında sonra bu kadar umutsuzluğa kapıldı anlayamıyorum. Ne bekliyordunuz? Gerçekten Başbakan bir heyet çıkacağını, Başbakanın da "Aaaaa gerçekten mi? Ben bu konuyu bilmiyordum. Ne kadar ayıp! Hemen talimat veriyorum. Bu iş düzelecek" diyeceğini mi??? Arkadaşlar AkPartide Erdoğan'dan habersiz kimse tuvalete gidemez. Çek gibi ekonominin üstüne kurulduğu bir ödeme aracı hakkında onun onayı olmadan çıkabilir mi bir kanun???? Bu umutsuzluğa gelince hiç gerek yok. Ben de bir kaç arkadaş daha aylardır yazıyoruz. Tek ve en yüksek ihtimalli çözüm ANAYASA MAHKEMESİDİR. Yollanan tüm e-mailler, fakslar, mesajlar yapılan ve yapılması muhtemel eylemler Anayasa Mahkemesinin kararını en kısa zamanda açıklaması için baskı amaçlıdır. Bu benim fikrim beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmeyez. Ancak kimse de gerçekleri gözden kaçırmasın. AKParti iktidarı zamanında onbinlerce kişi haftalarca, aylarca eylemin her türlüsünü yaptılar. Sonuç alabilen tek bir kişi var mı?? Ancak böyle kişisel, ıvır vızır mevzularda o da ağza bir parmak bal kadar sonuç alan olmuşsa olmuştur. Bu iktidar öyle ben kendimi yakarım, ben kendimi asarımla, sokağa çıkar yürürümle kılını bile kıpırdatmaz. Zaten söyledim ya yapılacak ve yapılan eylemlerin iki yararı vardır. 1-Kamuoyunda aktif kalmak, dikkat çekmek 2-Ses getirebildiğimiz oranda ANAYASA MAHKEMESİNİN kararını hızlandırmak. Allah korusun Anayasa MAhkemesi olumsuz karar verirse o zaman bu yazılara ben de 90% katılırım ama şimdi zamanı değil. Bu gerçeklerin hepsi bir hafta önce de belliydi. Değişen hiç bir şey yok. Anlaşılan içimzden bir çok arkadaş ciddi ciddi iktidarın bu işi çözme ihtimali olduğuna inanmışlar ya da başbakanın haberi olmadığına inanmışlar. Umarım artık onlar da gerçeği görmüşlerdir. Çözüm için tek yol hukuktur. O kadar. Hukuk için tek kalan yol da anayasa mahkemesidir. O yüzden kimse yersiz gereksiz umutsuzluğa kapılıp, diüer insanları da boş yere karamsarlığa sürüklemesin. Geçen hafta neredeysek, aynı noktadayız. Ne geri gittik, ne ileri.Sadece hayalinde çok farklı yerlerde olanların biraz daha ayakları yere bastı. Gerçek kızsak da, bağırsak da, çağırsak da bu. O yüzden bırakın bela okumayı, hakaret etmeyi, kahır yapmayı. Elimizden geldiğince gündemde kalmak ve anayasa mahkmemsinin kararını beklemekten başka çaremiz yok. Bu süreçte de özellkle taahhüt biten arkadaşlara tavsiyem ellerinden geldiğince dışarda kalabilmeleri. Ucuz kahramanlıklarla başlarını derde sokmamaları. Duygusal davranıp, saçmalayıp kendilerini içeri attırıp A.mahkemesinin kararını orada beklemek bana hiç mantıklı gelmiyor. Saygılar. F.SERKAN.34

    YanıtlaSil
  95. POSTANEDE BİR ŞEY OLMUYOR TEK SIKINTI BOZUK BİR LİRA İLE GİT......LÜTFEN NE YAPALIM NEREYİ ARAYALIM YAZILARIN DEVAM SONRA HİÇ BİR ŞEY DÜNYANIN SONU DEĞİL GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR ATASÖZÜDÜR ÇOK ÖRNEKLERİ VARDIR

    YanıtlaSil
  96. 0zaman bügün gidip alayım
    teskürler...

    YanıtlaSil
  97. 84 herhalde o şerefsizler lafını burada uğraşan didinen çabalayan ve umutsuzluğa kapılıp üzülen insanlara söylememişsindir. Hiç kimse o kadar cahil, o kadar karaktersiz olamaz diye düşünüyorum.F.SERKAN.34

    YanıtlaSil
  98. anlayamıyorum bu nasıl adalet ya adam adamı olduruyor 5 sene sonra cıkıyor
    188 kısıyı olduruyorlar aralarında gaffar okan da dahıl olmak uzere polısımız ve ogretmenlerımızde var bu ınsan demeye bıle utanıyorum bunlarda cıkıyor
    pkk teror orgutu uyelerıde patır patır cıkıyor
    yakınd sozde pkk lıderı abdullah ocalan kaıtılı de cıkarsa hıc sasırmayın

    ama bızlerın uzerlerıne atlıyorlar sucumuz vergı odemek ıscı eleman ıstıhdam etmek

    Lanet olsun!!!

    YanıtlaSil
  99. SERKAN 34 TEBRİK EDERİM BU İŞ BU AMA HALA GÜNDEMDE KALMAYI EN AZINDAN VEKİLLERİ ARAYALIM HİÇ Mİ VİCDANLI DEĞİL BUNLAR ROBOTMU ANLIYORUM AMA MÜCADELEYE DEVAM DİYORUMMM

    YanıtlaSil
  100. BENCE BURDA OTURUPDA BİRİLERİ BİŞŞEY YAPSIN BİZ İZLEYELİM DİYE DÜŞÜNENLERE YAZIKLAR OLSUN. SİTE EYLEMDE NERDE EYLEMDE YAPALIM GAZETELERDE TV LERDE SÖZ ETTİRELİM GÜNDEMDEN DÜŞMEYELİM DİYORUZ. HA OTURUP İZLEYELİM DİYE DÜŞÜNENLERDEN OLAYI TERCİH EDENLERDEN DEYİLİM. KENDİ ÇAPIMDA EYLEM YAPARIM. KENDİ ÇAPIMDA TV TARTIŞMA PROGRAMLARINA MAİL ATARIM Bİ ŞEKİLDE KENDİ EYLEMİMİ BULUR YAPARIM YAPMAYANLARA YAZIKLAR OLSUN BENDERİM.m.d.

    YanıtlaSil
  101. O ŞEREFSİZ KELİMESİNİ YAZAN ARKADAŞ ZAMANINDA ÖNE ÇIKIPTA BU DAVA İÇİN BU SORUN İÇİN BU SİTEDE MÜCADELE VERMİŞ KURULUŞUNDAN BU GÜNE ŞİMDİ NERDE OLDUKLARI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR LÜTFEN SÖZÜNÜZÜ GERİ ALINIZ.İHTİYAR

    YanıtlaSil
  102. ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM AK PARTİNİN BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİNİN TELEFONLARINI YAZALIM DEVAMLIDA GÜNCELLEYELİM. MADEM BİTTİK DİYORUZ ÇARE KALMADI DİYORUZ BİZDE YİNE SAYGIMIZI BOZMADAN ARAYALIM DİYORUM İL TEŞKİLATLARI İLÇE TEŞKİLATLARI DAHİL ARAYALIM BAKIN ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK...

    YanıtlaSil
  103. SAYIN SERKAN 34

    93 NOLU YORUMUNUZDAKİ DÜŞÜNÇELERİNİZE YÜZDE YÜZ KATILIYORUM.

    BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNSEK ENERJİMİZİ O YÖNE ODAKLASAK DAHA ÇABUK ÇÖZÜME ULAŞIRIZ.

    5941 NOLU YASAYI BU HÜKÜMETİN ÇIKARDIĞINI VE ESKİ YASADAN DAHA AĞIR HÜKÜMLER İÇERDİĞİ HER ŞEYİ AÇIKLIYOR.
    AMA BİZ BUNU GÖRMEK İSTEMİYORUZ YADA KENDİMİZİ KANDIRIYORUZ.
    HUSEYİN34

    YanıtlaSil
  104. ------------------- Ö N E M L İ -----------------------


    KARDEŞLERİM BEN UTKU

    BAKIN BU İŞİ BİTİRMEK İÇİN SONUNA KADAR YANIMDA OLACAK KARDEŞLERİME İHTİYACIM VAR, BU İŞİ BİTİRMENİN ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR SONUNA KADAR YANIMDA OLACAK ARKADAŞLAR EKLEYİN LÜTFEN



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  105. arkadaşlar bizim milletvekillerinden bakanlardan vs.isteyeceğimiz konu karşılıksız çekten verilen adli para cezalarına af getirilmesidir ister torba yasası ile birlikte ister ayrı bir yasa yapılarak af istemektir ERDEM

    YanıtlaSil
  106. slm bende çek magduruyum yaklaşık bır buçuk senedir ugrasıyorum suana kadar hapıs cezası kesınlesmedı ama 28.03.2011 tarıhınde durusmam var eger hapıs cezası kesınlesırse cok kotu olur benım ıcın cunku bakmakla yukumlu oldugum tam 11 nufus var bunların ıkı tanesı hasta benden baska calısan yok ne olacak bu ınsanların halı ben dolandırıcı degılım 1994 ten berı tıcaretle ugrasıyorum sımdıye kadar tek bır cekım yazılmadı ama son bır bucuk senedır ekonomık krızden dolayı ıslerım kotu gıttı ve ceklerım yazılmaya basladı sımdı soruyorum eger bana hapıs cezası cıkarsa ve ben hapse gırersem bu borc odenmıs olacakmı.? Hayır tabıkı hayır oysakı bana ımkan tanınsa calısır borcumu oderım lutfen sayın basbakanım lutfen sayın bakanlarım lutfen sayın ana muhalefet lıderi lutfen duyun artık sesımızı artık bu korkuyla yasamak ıstemıyorum aksam evıme coluk cocugumun ıcıne rahat bır sekılde gıtmek ıstıyorum lutfen bana bır sans daha tanıyın ben borcumu odemek ıstıyorum saygılar...

    YanıtlaSil
  107. ARKADAŞLAR HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL MÜCADELE EDECEĞİZ AYRICA ANAYASA MAHKEMESİ BU YASAYI İPTAL ETME OLASILIĞI YÜKSEK MORALİMİZİ BOZMAYALIM GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR erdem

    YanıtlaSil
  108. ARKADAŞLARRR ÇEKTEKİ CEZA SİSTEMİN KALDIRILMASI İÇİN PAZARTESİ AKP DE TOPLANTI YAPILIYORMUŞŞŞ ÇEKTE HİÇ CEZA VERİLEMEYECEKMİŞŞŞ
    HEMEN MÜDAHALE YAPALIM
    ADLİ PARA CEZALARININ İDARİ PARA CEZALARINA ÇEVRİLMESİNİ İSTİYORUZ DİYELİMMM

    YanıtlaSil
  109. Arkadaşlar şu kafayı takmış olduğunuz GBT ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum.
    GBT sadece Emniyet-Jandarma tarafından kullanılan ve şifre ile girilebilen,çok güvenlikli bir sistemdir.Bu sisteme herkes öyle kafasına göre giremez,bilgilere erişemez.Her memur bu sisteme kafasına göre bakamaz.Yetkili memur bakıp,şayet yakalama var ise GBT sine baktığı kişinin mutlaka yanında bulunması gerekir.Baktığı kişi yanında yoksa ve yakalaması var ise o memur hakkında meslekten atılmaya kadar varan cezalar uygulanır.Sistemde ,sisteme giren memurun numarası sicili çıkar.Bu bakımdan ,Kim kime bakmış,ne zaman bakmış görülür.Dolayısı ile PTT,banka,hastahane gibi yerlerde öyle sisteme kayıtlı bir GBT araştırması vs.yoktur.Sistem şöyle çalışmaktadır,Otel,Hastahane,gibi yerlerde yatış yapmak için kayıt yaptırdığınızda,sistem otomatik olarak Emniyete TC kimlik no ile düşer ve yakalamanız var ise Emniyet sizi gelir alır.Bunun haricinde PTT vs gibi yerlerde ,dur senin bir GBT ne bakalım,aaa senin aranman varmış gibi bir durumla karşılaşmazsınız.Bu sisteme giriş tekrar söylüyorum ancak Emniyet ve Jandarma görevlilerinin kendilerine ait özel şifreleri ile girerek gerçekleşir.Bu bakımdan gereksiz paranoyalara kapılmayın derim.
    ZOLA

    YanıtlaSil
  110. 107 de kaynak nedir...hep aynı şey mış muş .ali34

    YanıtlaSil
  111. NİYE İDARİYİ SAVUNUYORSUN KARDEŞİM YA NİYE İLLA KENDİMİZE CEZA BİÇİYORUZKİ YA KAST UNSURUNU GETİRSİNLER BİZİ BİZE BIRAKSINLAR SENETTE İDARİ CEZAMI VAR AYRICA ZATEN DOLANDIRICI OLAN TCK İLGİLİ MADDELERE GÖRE CEZALANDIRIRLAR

    YanıtlaSil
  112. OLURMU ÇEK CEASIZ OLURMUUUU
    İDARİ OLSUNNNN

    YanıtlaSil
  113. sayın 108 zola
    hastaneye yatış işlemi değil de
    muayene,tetkik,ayakta tedavi vs...
    amaçlı gittiğinizde de T.C. numaranızla işlem yapılıyor.
    peki bu durumda da GPT niz otomatik düşmüyormu?

    YanıtlaSil
  114. 111 ve 112

    arkadaşlar gelin birlik olak şu aileleri dağıtan yasayı kaldırmak için birleşek diyom siz nasıl daha kaçarım diye çalışıyorsunuz tebrikler tebrikler

    YanıtlaSil
  115. olsun idari olsun çevirsinler idariye baksınlarki ooo herkes idariyi alıor herkes razı çevirsinler bir gecede idari paraları hapis cezasına pörsünmüş tavuk gibi kalsınlar ortada
    tamam çekte illa idari olsun
    siz bu kafayla giderseniz askere nah alırsınız teskere

    YanıtlaSil
  116. Çünki yatış ayrı bir sistemden bildiriliyor,her hastaneye gideni Emniyet alsaydı sokakta adam kalmazdı.
    zola

    YanıtlaSil
  117. ANLAMIYORUM ARKADAŞ HALA ADLİ PARAYI İDARİ PARAYA
    ÇEVİRELİM DİYORSUNUZ DEVLETİN KESTİĞİ NE CEZASIDA İDARİYE ÇEVİRSİN BİZ KANUNDA YERİ OLMAYAN CEZAYI KALDIRIN DİYELİM VEYA AF GETİRİLSİN

    YanıtlaSil
  118. GECE YATAN HASTALARIN BİLDİRİMLERİ GECE 24 TE EMNİYETE GÖNDERİLİR GBT ARAMA KAYDINIZ VARSA SABAHA KARŞI POLİS GELİR MERHABA BİLADER DER

    YanıtlaSil
  119. sayın 107 kaynağı nerden aldın yazarmısın ERDEM

    YanıtlaSil
  120. 118
    aynen öyle...
    zola

    YanıtlaSil
  121. OLMAZ İDARİ OLACAK YA OLACAK

    YanıtlaSil
  122. SAYIN YARGITAY ÜYELERİNE SESLENİYORUM !!!

    BEN HEP YARGITAYIN 31-12-2008 TARİHİ İTİBARIYLE KANUNDAKİ BOŞLUK NEDENİYLE CEZASIZ KALAN ÇEK SUÇUNUN BİR İÇTAHATLA TARİHE GÖMÜLECEĞİNİ BEKLEDİM DURDUM.ANCAK ALACAKLILAR TARAFINDAN İNFAAL YARATIR KORKUSUYLA VE İKTİDAR BASKISIYLA BU İÇTAHATIN YAYINLANMADIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM.FAKAT SİZLER NE KADAR KORKUSUZ OLDUĞUNUZU KATİLLERİ GASPÇILARI SERBEST BIRAKARAK GÖSTERDİNİZ.DEMEK Kİ KONU KORKMAK FİLAN DEĞİL İKTİDAR BASKISIDA DEĞİL ANLAŞILAN ÇÜNKÜ ONLARLADA LAF DALAŞINA KORKUSUZCA GİRİYORSUNUZ.MİLLET AYAKLANACAK NEREDEYSE MANŞETLERDEN İNMİYOR HABERLER AYYUKA ÇIKTI UMRUNUZDA DEĞİL HİÇBİRŞEY.ŞİMDİ GELELİM BİZİM KONUMUZA KARDEŞİM GÜCÜNÜZ BİZEMİ YETİYOR BEN ARTIK BU İŞLERDEN SİZLERİN BİR ŞEKİLDE NEMALANDIĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM.ÇÜNKÜ MANTIKLI BAŞKA BİR SEÇENEK DAHA YOK.EĞER BİR FAYDANIZ OLMASAYDI SON NOKTAYI KOYARDINIZ.HAKLI OLDUĞUMUZU BİLE BİLE TOPU TACA ATTINIZ.

    SUSMAKTAN USANDIK....

    SAYGILARIMLA.

    YanıtlaSil
  123. OTELLERDE AYNI ŞEKİL
    24 TE EMNİYETE BİLDİRİM
    OTEL VE HASTANELERDE İNTERNET ARACILIĞIYLA VERİLEN BİR ŞİFRE SAYFA VARDIR ORAYA GİRİLİR
    YATAN HASTA YADA KONAKLAYAN KİŞİNİN AD SOYAD TC KİMLİK NO BABA ADI ANA ADI YAZILIR
    GÖNDER DENİR
    BU EMNİYETE DÜŞER
    SABAH EMNİYETİN OLUŞTURDUĞU BİR HEYET HASTA ZİYARETİNE GELİR GEÇMİŞ OLSUN DENİLİR
    YADA OTEL ODASINA GELİNİR GÜNAYDINLAR EFENDİM DENİR

    YanıtlaSil
  124. ARKADAŞLAR


    YA ARKADAŞLAR RUMUZSUZ ARKADAŞLAR SOHBETİNİZE ENGEL OLMAYIM BEN SİZ RAHAT EDİN SADECE SİTEYİ TAKİP EDEN YÜREKLİ KARDEŞLERİM BU İŞİ BİTİRMEK İÇİN SONUNA KADAR VARIM DİYENLER LÜTFEN EKLEYİN


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  125. erdem bey 107 deki ve bir kaç yorum daha farkındaysınız rumuzsuz yani canı sıkılıp burda dalga geçmeye karar vermiş öyle bir haber gerçekte yok keşke olsa ayrı konu gerçek gündeme dönün boşverin saygılar

    akcan

    YanıtlaSil
  126. adam resmen kafa buluyor çekte illaki idari olsun diyor kafa buluyor gerçi bizde bunu hak etmedik değil madem ceza olmasın diyoruz neden idariyi savunuyoruz vekillerde diyorki nasıl olsa ödemiyeceksiniz üstünede idari bi borcum olsun yeterki cezaevi olmasın bende herkese borçlanayım dolandırıcılarada gün doğsun mu demek istiyorsunuz tersten bakınca memur kafasıyla bakınca öyle anlaşılıyor
    saygılar
    gülsüm nadir

    YanıtlaSil
  127. PEKİ ARKADAŞLAR ÇEK TEN MAHKEMESİ DEVAM EDENLERLE BİRLİKTE YARGITAYDA 200 000 DOSYA DEVAM EDEN 500 000 DOSYA SONUÇLANDIĞINDA HANGİMİZİ SIĞDIRACAK CEZAEVİ BULACAKLAR ANLAMIYORUM erdem

    YanıtlaSil
  128. ARKADAŞLAR DEVLETİN BİZDEN SAĞLADI PARAYI BİR DÜŞÜNÜN GECEN SENE ÇIKAN YASA İLE SALDILAR FAİZİYLE BİRLİKTE ÖDE 3/1 DİYE FAİZİYLE MÜMKÜN MÜ ZATEN PARASI OLSA ADLİ PARASINI ÖDER KURTULUR BU BELADAN EMANET BORÇ HARÇ BULA BİLEN GİTTİ ALACAKLIYA ANLAŞMAK MÜMKÜN OLMADI BULDUĞU PARAYI GİTTİ YATIRDI ADLİYELERE AYRICA 2 YIL CEZASI VAR 1 YIL YATMIŞ 1 YILA DENK GELEN YARALI AİLESİ AKRABASI BULANLAR YATIRIYOR GERİ KALANINI YANİ ÇOK BÜYÜK BİR RANT KAPISI DEVLET İÇİN TEK SEBEP BU GERİSİ HİKAYE BENCE SAYGILAR

    YanıtlaSil
  129. 06 Ocak 2011 Perşembe - 07:04 - GazeteVatan
    Hükümet Yargıtay için düğmeye bastı
    Adalet Bakanı Ergin ile Başbakan Erdoğan'ın "tahliye" zirvesinden Yargıtay'a yeni düzenleme çıktı. "Yargıtay'ın kapasitesinin artırılması" için kanun tasarısı başbakanlığa gönderildi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile dün Başbakanlık Resmi Konutu’nda sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Bu toplantıda tutukluluk süresini sınırlandıran kanunun yürürlüğe girmesinden sonra yaşanan tahliyeler nedeniyle ortaya çıkan durumun masaya yatırıldığı bildirildi.

    YENİ DAİRELER İÇİN

    Adalet Bakanlığı’ndan akşam saatlerinde yapılan açıklamada ise atılacak adımlar konusunda çarpıcı bir ipucu da yer aldı. Açıklamada, “Yüksek yargı organlarının talep ve ihtiyaçları gözönünde bulundurularak yüksek mahkemelerin kapasitelerinin güçlendirilmesi için hazırlanan kanun tasarısı Başbakanlık’a sevk edilmiştir” denildi. Bakanlık yetkilileri, tasarının içeriğine ilişkin ayrıntı vermezken, tasarının Başbakanlık’ta değerlendirileceği ve revize edilebileceğini belirttiler.

    Hükümet, daha önce, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker’in 2 yıl önce Yargıtay’a yeni daire kurulmasını istediğini anımsatmış, bu talep doğrultusunda düzenleme yapılabileceği mesajı vermişti. Gerçeker ise 2 yıl önceki şartların ortadan kalktığını, yapılması gerekenin Yargıtay’a yeni daire kurmak yerine bölge adliye mahkemelerinin yaşama geçirilmesi olduğunu savunuyor. Buna rağmen hazırlanan ve Başbakanlık’ta son şekli verilecek olan taslakta, Yargıtay’a yeni daireler kurulmasının düzenleneceği bildirildi.

    YENİ DAİRELER YENİ BAŞKANA

    Kulislerde Yargıtay’da yeni kurulucak daire sayısının 10’u bulacağını, böylece Anayasa ile yapısı değişen ve genel olarak hükümete yakın isimlerden oluşan HSYK’nın seçeceği 70-80 civarında yeni Yargıtay üyesinin Yargıtay’ın yapısını büyük ölçüde değiştireceği yorumları yapılıyor. Yeni dairelerin, Yargıtay başkanlığı için Haziran ayında yapılacak seçimlerden önce hayata geçirilmesi ve böylece hükümete yakın bir Yargıtay başkanın seçilmesinin sağlanacağı da yargı kulislerinde yoğun biçimde konuşuluyor.

    YanıtlaSil
  130. bence de devlet vaz gecmez cunku dusunsenıze devlet ne kadar kar saglayacak mılyarlarca tl ekonomık krızın teget gecmemesı de gayet dogal bızler sagoldgumuz surece turkıye ye hıcbırsey olmaz mumkun degıl

    yaralı aıle babası

    YanıtlaSil
  131. arkadaşlar sanırım kendi kendimize konuşarak bir yere varamayız. ankaradaki arkadaşların devamlı ziyarette bulunması gerekiyor. anlata anlata bir yerlere getirebiliriz, yoksa kimsenin bunca gündem arasında aklına falan gelemeyiz.
    mühendis34

    YanıtlaSil
  132. bir basın bildirisi hazırlansa ve ankarada 1-2 günlük bir eylem yapılabilse çok faydalı olur sanırım

    mühendis34

    YanıtlaSil
  133. FLAŞ FLAŞ FLAŞ TERÖRÖR BAŞI ABO 2012DE SERBEST SON DAKİKA.RAMİZ65..

    YanıtlaSil
  134. 131,132 rumuz mühendis34 sitede yazan mühendis adlı kişiyle aynı kişimisiniz ?

    YanıtlaSil
  135. ARKADAŞLAR BOŞ DURMAYALIM LÜTFEN.ŞU AKP Lİ VEKİLLERİ ARAYIP TORBA YASAYA GİRMEMEMİZİN SEBEBİNİ BİR SORALIM!!! NASIL OLUYORMUŞTA DOLANDIRICILARI AFFEDERİZ DİYEBİLİYORLARMIŞ!!! O ZAMAN SORALIM KENDİLERİNE NAYLON FATURA KESENLER DÜRÜST İNSANLARMI???? KİM DİYEBİLİRKİ NAYLON FATURA KESENLERİN İÇİNDE 1 TANE DÜRÜST VARDA ONU KURTARIYORUZ DİYE!!! 2 MİLYON ÇEK MAĞDURUNUN EN AZ %90 NIN MAĞDURİYETİ VE HAKLILIĞI ORTADAYKEN!!! LÜTFEN ARKADAŞLAR ARAYALIMKİ ANLASINLAR BİZLERİN BU OYUNA KANMAYACAĞIMIZI VE SEÇİMDE MİLYONLARCA ÇEK MAĞDURUNDAN TEPKİ OYU ALACAKLARINI.

    ARKADAŞLAR BİZLERDE ARAYALIM AYNEN SORALIM.BOŞ DURMAYALIM BİZDE

    YanıtlaSil
  136. hayır

    mühandis34

    YanıtlaSil
  137. GBT işlemleri ZOLA nın dediği gibidir ..PTT de ..fakaaattttt hastanede YATIŞ önemli değil sistemine tc kimlik no su girildiği zaman yakalaman varsa şıp diye enseleniyorsun çocuğun için bile gitsen senin nüfusuna kayıtlı olduğu için çıkıyor BEN BÖYLE YAKALANDIM...ÇEKDAŞ

    YanıtlaSil
  138. LÜTFEN ARKADAŞLAR HEPİMİZİN OKUMASI YAZMASI VAR ..ÇEK YAZABİLDİĞİMİZE GÖRE ...RUMUZ YAZIN..ÇEKDAŞ..

    YanıtlaSil
  139. sayın ilgili ve bilgili arkadaşlar, ben hep memleketi için çalışmış bir işadamıyım. krizden dolayı alacaklarımı alamayıp mülklerimi de satamamış durumda dolayısıyla çeklerimi ödeyememiş malı mülkü yok pahasına icra yoluyla satılan birisiyim. mal mülk önemli dil ama dolandırıcı gibi çeki ni ödemediğinden dolayı hapsedilmek onurum ve bünyem kaldıracağını sanmıyorum. çocuklarıma çok sevdiğim memleketimden başka bir ülkeye göç etmelerini vasiyet ediyorum. gerçekten elinde olmayan nedenlerle, iyi niyetle batmış tüm arkadaşlarıma allah ın yardımcı olmasını diliyorum. eğer bir yerlere sözü geçen bir arkadaşımız yazımı okursa, şunu bildirsinler; memleketimizde iş yapan işadamları ve onların çocukları birdaha ticaret yaparmı? yenileri gelir diyorlardır, onlarda bizim gibi hapse girmekten korkmazlarm! ı? memleketimizden dışarıda nerede olursa olsun işlerini oralarda yapmaya yönelmezler mi? lütfen çalışan ve işi bozulan tüm işadamlarımıza biraz saygı anlayış.teşekkürler.

    YanıtlaSil
  140. ------------------- Ö N E M L İ -----------------------


    KARDEŞLERİM BEN UTKU

    BAKIN BU İŞİ BİTİRMEK İÇİN SONUNA KADAR YANIMDA OLACAK KARDEŞLERİME İHTİYACIM VAR, BU İŞİ BİTİRMENİN ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR SONUNA KADAR YANIMDA OLACAK ARKADAŞLAR EKLEYİN LÜTFEN



    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  141. arkadaşlar sonuna kadar savaşalım her ne olursa olsun artık yeter....

    YanıtlaSil
  142. 138 cekdaş ben 3-4 ker diş tedavisi için gitdim hiçbir şey olmadı insanları korkutma bence insanlar sağlıklarından oldular zaten birde paranonyak olmasınlar gbt aynen zolanın dediği gibi oluyor hastanede başka yakalanan varsa oda anlatsın o zaman dikkatlı oluruz
    kütahyalı ömer

    YanıtlaSil
  143. ARKADAŞLAR ARAMALARA DEVAM.......... VEKİLLERİ SIKIŞTIRMAZSAK EMİNİMKİ SİZLERDE ANLAMIŞSINIZDIR BİZİM İÇİN HİÇ BİRŞEY ÇIKMAYACAK!!!!!!!!!!! İSYANLARINIZI VEKİLLERE YAPIN!!!! AYŞENUR BAHÇEKAPILI YA ANLATIN DERTLERİNİZİ ÇÜNKÜ DERTLERİN ÇÖZÜMÜ ONLARDA BİZLERDE DEĞİL.............

    YanıtlaSil
  144. STAR TV DEKİ HABERCİ BAYANLA KİM İLGİLENİYOR?

    YanıtlaSil
  145. BEN HASTANEDE 17 YAŞIMDA Kİ KIZIMI ENDOSKOPİ İÇİN GÖTÜRDÜĞÜM ZAMAN İSTANBUL FLORENCE NİGHTİNGALE HASTANESİ ÇIKŞINDA BEKLEYEN 2 ADET POLİS MEMURUNA 17 EYLÜL 2009 TARİHİNDE YAKALANDIM 4,5 AY METRİSTE YATTIM..TAAHHÜTLE ÇIKTIM YETERİNCE AÇIK MI ...HASTANE GİRİŞİ YAPILDIĞI ANDA TAKİPTEYDİK İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEDİK DEDİLER KİMSEYİ KORKUTMUYORUM ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM AKLI BAŞINDAYIM..YAPACAK İŞLERİMİZ VAR EYLEMDEYİZ..ÇEKDAŞ

    YanıtlaSil
  146. 142 144 145 RUMUZZZZZZZ....AYŞE ENGİN

    YanıtlaSil
  147. utkum nasıl gidiyor kardeşim kaç kişi oldu dünden beri yazıyorsun umarım 200 300 kişi olmuştur

    YanıtlaSil
  148. ARKADAŞLAR VEKİLLERİ ARAYIN KAYBETCEK HİÇ BİR ŞEYİMİZ YOKKKKKKKK

    YanıtlaSil
  149. SAYGIDEĞER CÜNEYT BEY SİZİN SÖZLERİNİZ BENİM İÇİN ALTIN BAZI KEM SÖZLER HER YERDE HER ZAMAN OLUR BU YAŞIMA GELDİM HİÇ APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ YAPMADIM TOPLANTI OLDUĞU GÜN KAÇTIM İŞTE SONUNDA İNSAN SİNİR OLUYOR HİÇ BİR KARŞILIĞI OLMAYAN İŞLER FAKAT BU İŞLER ÇOK FARKLI BİNLERCE UFACIK ÇOCUKLAR VAR HİÇ OLMASSA ONLARIN HAYIR DUASINI ALIN VE YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN..EKM 2510 GÖKHAN BEY YAZILARINIZDAN NE KADAR KAREKTERLİ OLDUĞUNUZU HİSSEDİYORUZ LÜTFEN SİZ LERDE SADECE BU ÇOCUKLAR İÇİN MÜCADELE EDİNİZ HEPİMİZE SORCAKLAR NE YAPTIN DİYE BİRGÜN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

    YanıtlaSil
  150. ben tam 10 yıl kaçak yaşadım bildiğim tek iş ticaret 4 il değiştirdim gecen sene eşimin ihbarından dolayı yakalandım 1 yıl yattım taahhütle çıktım bugün yarın tutuklamalar başlayacaktır EN SON ÇOK SES GETİRECEK BİR EYLEM YAPILMALI BİLİYORSUNUZ CNN HABERDE KONUŞMA YAPTIM VE BİR GÜNDE YAKLAŞIK 125000 KİŞİ TIKLADI NETTE KENDİMİZİ YIRTIK ZORLA 1 SEFER YAYINLANDI ÖYLE BİR EYLEM OLMALI Kİ TÜM MEDYANIN İLGİSİNİ ÇEKELİM YALNIZ BUNUN İÇİN KALABALIK ÇOK ÖNEMLİ KENDİLERİ KATILAMAYAN ARAMALARI OLAN ARKADAŞLAR
    KENDİNİZ KATILMASANIZ BİLE ÇOCUKLARINIZI EŞLERİNİZİ BİR ŞEKİLDE YOLLAYIN YOKSA BAŞKA TÜRLÜ ÇÖZÜM MÜMKÜN OLMAYACAK ARKADAŞLAR CEZA EVİNE GİREN ÇOK İYİ BİLİR 5 YIL YATMAK NE DEMEK SON CARE BU EYLEMDİR iskender_34_deniz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  151. Sevgili arkadaslar aklima bir sey geliyor bilmiyorum ne kadar yapilabilir ama. Simdi bu is iki turlu cozulur bir siyasi irade ile digeride hukuk ile ama hukukta pek bagimsiz degil. ak partide sadece basbakan ne derse o oluyor o da tamam. Basbakanin tek dinleyecegi kisi bence pensilvanyada ona ulasilamazmi acaba eger ulasilabilse vede bu magduriyetlerimiz anlatilabilse ben yararinin olacagini dusunuyorum.

    saygilarimla

    CEKTEN CEKEN

    YanıtlaSil
  152. ARKADAŞLAR
    BEN CÜNEYT BEYE KATILIYORUM.
    HEM BİZLERİ CİDDİ RAHATLATAN HEM DE İKTİDARI YASAL VE KAMU OYU ÖNÜNDE SİYASİ OLARAK ZORLAMAYACAK BİR ÇÖZÜM ARAYIŞI EN AZINDAN ŞİMDİLİK ÖNEMLİ. BENİM ŞÖYLE BİR FİKRİM VAR.DÜZEN AYNEN DEVAM ETSİN FAKAT ADLİ PARA CEZASI ÇEK MİKTARI KADAR DEĞİL %10 KADAR OLSUN.SANIRIM BU ÇÖZÜMDE %90 IMIZ YIRTAR.DEVLET DE CEZALANDIRMA VAZİFESİNE GÖNÜL RAHATLIĞI İLE DEVAM EDER.

    YanıtlaSil
  153. çok fazla yorum yapan biri değilim fakat kendi görüşümü ortaya koymak istiyorum biraz kendi imkanlarımla araştırdım sonucu kısaca özetliycem iktidar veya bazı kesimler bunu bankalar istemiyor diyor oysaki öyle bir şey yok bunu sorduğum bir bankanın genel müdür yardımcısı biz çeki verirken siciline bakarız sonra bizimle çalışmasına herşey uygunsa kredi ve çek sağlarız gelelim çekin karşılıksız çıkmasına bu bize maddi açıdan bir külfet oluşturmuyor tamamen müşterinin sorumluluğunda olan bir durum bizim sorumlu olduğumuz rakkam belli onuda zaten şube giderlerinden karşılıyor müşteriye tekrar borç olarak çıkarıyoruz biz çeke hapis istemek bizim işimize gelicek bir durum değil eğer böyle bir şeye taraf olunsaydı inannın bunu kredi için isterdik ama böyle birşeye gerek yok çünkü ticaret bir risktir ve bunuda üstlenmek zorundasınız verdiğiniz paranın karşılığını zaten haciz olarak alıyoruz çalıştığı sürece maaşından tahsil ediyoruz hapise girse kime faydası var şimdi gelelim neden çıkmıyor bu kanun çünkü piyasada zengin olan firmaların çoğu yandaş denilen iş yerleridir bu kişiler yada şirketler çek kullanmıyor ama piyasadan alıyor karşılıksız çıkmasına karşıda bu kanunu gündenmde tutuyorlar

    YanıtlaSil
  154. yargıtaya operasyon başladı.yeni daireler açılacak
    buralara atama yapılacak atanacak daire başkanlarıda bu yargıtay başkanı seçilecek .son iki aydır tek bir merkezden çıkan yargıda geçiken adalet dava aşımı vs.gibi haberlerin arkasından hizbullaçıların pkklıların çetelerin tahliyesi tuz biber oldu 2005 de çıkan yasanın uygulanacağını bu işin içinde olanlar biliyordu ama son yaşanan rezalet ve bizim magduriyetimiz birileri için operasyon sebebi olacak opersyon bitene kadar kimse bişey beklemesin operasyondan sonra ne yapacaklarsa olacak.
    www.venice.coe.int buraya mail faks yabancı dilbilen varsa yüzyüze görüşmeli avrupadaki yasalarla aday ülkelerin yasalarını inceleyen komisyon bizdeki garabet yasaları bu komisyona bir şekilde anlatırsak daha çabuk sonuç alırız
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  155. devamı
    böylece devlet aracıyla para yoksa yat içerde perişan ol diyorlar bana kalırsa şu an bu kanunun çıkması zor ozman meclis yerine birleşelim ve bunu 3 gündür mail veren arkadaş toparlar herkez kayıtlıdır bir dilekçeyle hepimizin adı geçmesi ile ab insan haklarına verelim ve basınıda çağralım orda olması gereken 2 yada 3 kişi ayrıca bir dilekçede aynı gün norveç konsonlosluğuna verelim ud yani insanca yaşamak istiyoruz sığınma talebi bu ülkede tehdit altındayız ve elimizi çabuk tutarsak katiller dışarda biz içerdeyiz diyebiliriz 1000 kişilk bir sığınma talebi bence medyayı bayağa meşgul eder saygılarımla

    YanıtlaSil
  156. AVUKATLAR SEVGİLİ DOSTUM AVUKATLAR MECLİSE BAKSANA KAÇTANE AVUKAT VAR

    YanıtlaSil
  157. nedersiniz???155 158 YORUM

    AKCAN

    YanıtlaSil
  158. 155 ÇOK DOĞRU TESPİT.AMA LÜTFEN VEKİLLERİ ARAYALIM.AYŞENUR BAHÇEKAPILI 0532 335 42 53 ARAYIP SORALIM BAŞBAKANIN ÇÖZELİM DEMESİNİ NASIL OLUYORDA ''YAPACAK HİÇ BİR ŞEY YOK GEÇEN SENE YAPACAĞIMIZI YAPTIK'' OLARAK ANLIYOR.SAYGILARIMLA

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  159. AYŞENUR BAHÇEKAPILI 0532 335 42 53

    YanıtlaSil
  160. ÖZELLİKLE BAYANLAR ARASIN AYŞENUR BAHÇEKAPILI 0532 335 42 53

    YanıtlaSil
  161. ARKADAŞLAR BU BİRTEK BENİM VEYA BİR KAÇ ARKADAŞIMIZIN ARAMASIYLA OLMUYOR LÜTFEN DUYARLI OLALIM.ZAMAN ARAMALARI HIZLANDIRMAMIZ GEREKEN ZAMAN.SAYGILARIMLA

    CASN MERT

    YanıtlaSil
  162. bence bizde çek mağdurları açılımı isteyelim herşeyin bi açılımı var bizede yapsılar

    YanıtlaSil
  163. AYŞENUR BAHÇEKAPILI 0532 335 42 53

    YanıtlaSil
  164. ARKADAŞLAR EN AZINDAN ARAYIP SORALIM VE ADABIMIZLA TEPKİMİZİ KOYALIM BAŞBAKANIN SÖZÜNÜ NASIL ÇARPTIRDIĞINA DAİR................

    AYŞENUR BAHÇEKAPILI 0532 335 42 53

    YanıtlaSil
  165. arkadaşlar 153 deki yorum u tartışmaya açalım mı ???(ali34)

    YanıtlaSil
  166. ALLAH AŞKINA %10 NUNA RAZI OLAN ADAM ZATEN HEPSİNİ AFFEDER!!!!! AYDIN DOĞANIN BORCUNDAN SİLDİKLERİ HEPİMİZİN ADLİ PARASINDAN ÇOKTUR!!!!

    ARKADAŞLAR ANLAYALIM ARTIK LÜTFEN VEKİLLERİ ARAMAZSAK BIRAKIN %10 U ÇOCUKLARIMIZA BAKKALDAN ÇUKULATA ALACAK PARA BULAMIYCAZ.ARAYIN ARTIK NEYİ BEKLİYORSUNUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  167. NESNELER İNCELİKTEN,
    İNSANLAR KABALIKTAN KIRILIR…

    Arkadaşlar

    Farkında olmadan maksadımı aşan sözler edersem hoş görünüz!
    Tamam,
    Her birimiz yaralıyız…
    Tamam,
    Her birimiz azap içindeyiz…
    Derdimizi anlatmaya ne kalem, ne kelam kafi gelmiyor, tamam kabul…

    Fakat arkadaşlar,
    Şunu bir türlü anlamıyorum;
    Ne kadar kolay “efeleniyoruz”
    Ne kadar kolay “sinirleniyoruz”
    Ne kadar kolay “bozuluyoruz”
    Ne kadar kolay “fırçalıyoruz”
    Ne kadar kolay “ümitleniyoruz”
    Ne kadar kolay “endişeleniyoruz”
    Ne kadar kolay “dağıtıyoruz”
    Ne kadar kolay “dağılıyoruz”
    Ne kadar kolay “kaçıyoruz”
    Ne kadar kolay “vazgeçiyoruz”
    Ne kadar kolay “ben yokum diyoruz”
    Ne kadar kolay “kırıyoruz”
    Ne kadar kolay “döküyoruz”

    Halbuki arkadaşlar,
    Bugün sizler ne hissediyorsunuz bilmem…
    Ancak;
    Ne dün (bugünden) daha iyi idi
    Ne yarın (bugünden) daha kötü olacak…
    İnsanlık dışı bu zulüm,
    NAMERT BU İŞKENCE
    Mutlaka sona erecek…
    Ama yarın,
    Ama sonraki gün…

    Bu ONUR KAVGASI BİZİM
    Bu ÖZGÜRLÜK SAVAŞI BİZİM
    Bu HAYSİYET MÜCADELESİ BİZİM.

    Bize LAZIM OLAN BİRLİK
    Bize LAZIM OLAN DİRLİK
    Bize LAZIM OLAN DİRİLİK

    BİZE YÜKSEK SES LAZIM
    BİZE GENİŞ İŞTİRAK LAZIM
    BİZE İNANÇ ve HEYECAN LAZIM,
    BİZE SABIR ve GAYRET LAZIM…

    NE PES ETMEK YAKIŞIR BİZE
    NE BEN YOKUM DEMEK ADAMLIKTIR…

    ZAFER NE KADAR BÜYÜKSE
    ÇİLESİ DE O DENLİ OLACAKTIR…

    **

    ALLAH’A DAYAN, SAY’E SARIL, HİKMETE RÂM OL,
    YOL VARSA BUDUR, BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL…

    YanıtlaSil
  168. arkadaşlar 6 dakikadır ayşenur hanımla görüşüyorum sizinle ilgili bir düzenleme yok geçensene verdiğimiz fırsatlardan yararlansaydınız yapılacak birşey yok diyolar. af hiç yok torba yasa hiç yok. yok yok diyor en sonunda sizde bayansınız eşleri tarafından bu duruma düşen bayan arkadaşlarımız var peki onlaradamı acımıyosunuz dedim imza atmasaydınız birşey yapamayız dedi peki 2 milyon kayıp oy var onlar neolacak dedim bişey yapamayız dediler. ve en sonunda bun u anlayın yapılacak birşey yok sizler için dediler. medikalci dilek. çok üzgünüm şu anda hüngür hüngür ağlıyorum bizler hiçiz demekki

    YanıtlaSil
  169. ha bide senette hapis olmaması nedenmiş ayşenur hn. dediği çek kıymetli evrakmış szenet kıymetsiz evrakmış. 2 kişi arasındaki alacak verecek durumunu biz affedemeyiz o iki taraf arasında dedi bende apc nin kaldırılmasınıu istiyoruz ipc ye çevrilmesini istiyoruz dedim oda ceza hukukunu değiştyirilmesi lazım oda uzun bi süreç ve gündemimişde yok dedi.m.d

    YanıtlaSil
  170. hala anlayamıyoruz degıl mı arkadaslar

    bızler katıl gaspcı ve terorıst olmadıgımız ıcın butun bu ısler basımıza geldı ben soruyorum sımdı bızı yakalamaya calısan memur arkadaslara ne guzel degıl mı kafeste keklık mısalı cekten dolayı aranması olan ınsanı tutuklamak neden pkk lıları yakalamıyorlar cunku memur kardeslerımıze karsılık verıyorlar ama bız veremeyız bız vatanımızı mılletımızı cok sevıyoruz ınsan ıstıhdam ettık vergılerımızı odedık ama bızı gormezden gelıyorlar hızbullahcıları serbest bıraktıklarında gordugum manzara karsında hungur hungur agladım dedım kı yazıklar olsun 188 kısıyı oldurmekten yakalanan ve halıhazırda kac kısıyı oldurduklerı bellı olmayan ınsanları serbest bıraktınız yazıklar olsun katıller terorısler tecavuzculer mafya lıderlerı kadar degerımız yokmus LANET OLSUN MILYONLARCA KEZ MILYARLCA KEZ LANET OLSUN

    YanıtlaSil
  171. Herkese merhabalar, kimi gazete ve televizyonlarda yenilenecek borçlar ve ticaret kanunlarında ki değişiklikler içinde çekle ilgili yorumlar olduğuna dair haberlerin hepsi yanlışmıymış?
    Ayrıca bir çok Milletvekiline mail gönderiyorum ama geri dönüyor. Telefonlarınıda açmıyorlar.
    Daha etkili bir yol bulmak gerekiyor diye düşünüyorum. Bireysel çabalar önemli ama etkinlik açısından çoğulcu ve ses getirici girişimlerde bulunmak gerekiyor. Bunun için fikirler varsa lütfen konuşalım

    YanıtlaSil
  172. Bir Fıkra… (İTHAF OLUNUR!)

    Amatör bir boksör eşleşme sonucu kendinden “klasman” olarak üstün rakibinin karşısına ringe çıkar…

    Cıva gibi rakibi karşısında işinin zor olduğunu anlar…

    Nitekim tedbirli de olsa ilk raunt aldığı yumruklarla sarsılarak köşesine döner…

    Boksörün vaziyeti sezen tecrübeli hocası; “tamam koçum, bu maç senin, sen ondan üstünsün” diye boksörü fişekleyerek ikinci raunta gönderir…

    Sağlı-sollu kroşeler, aparkatlar derken boksörümüz köşesine zor döner… Hoca daha da bir coşkuyla “işte böyle aslanım, bitir şu işi, dayan birkaç yumrukla inecek adam” der, tekrar salar boksörü…

    Üçüncü raunt bu defa ağız burun kan revan içinde döner boksörümüz, Hoca yine “bak adam düşmek üzere, SEN ÜSTÜNSÜN, ADAMI YİYORSUN, SEN ONU DÖVÜYORSUN” tezahüratına başlayınca;

    “YAHU HOCAM! Anlamadım, şayet ben bu adamı dövüyorum, ÖYLEYSE BENİ DÖVEN HANGİ ŞEREFSİZ!

    * Hocaların Hocası; Prof.Dr. Hayri DOMANİÇ
    * AYM Başkanı Haşim KILIÇ
    * Yargıtay Başkanı Hasan GERÇEKER
    * Prof.Dr. Adem SÖZÜER
    * Ahmet İYİMAYA
    * Ali BABACAN
    * Adalet Bakanı, Sadullah ERGİN
    * ATO Başkanı
    * Yazarlar,
    * TV.ler
    * VİCDAN Sahibi olan pek çok kimse...
    Özetle diyorlar ki;
    BU BİR İNSAN HAKLARI İHLALİDİR…
    NE BÖYLE BİR SUÇ OLUR,
    NE DE BÖYLE BİR CEZA İNSANLIĞA SIĞAR!

    Kesinlikle DURUM BU!...

    O halde;

    Bizim HAKKIMIZI hangi ZALİM İHLAL EDİYOR?
    Bizim HÜRRİYETİMİZİ hangi ZALİM İĞFAL EDİYOR?
    Bizim HAYATIMIZI hangi ZALİM ZİNDAN EDİYOR?

    (Zalim) yerine içinizden geçeni siz koyun...

    YanıtlaSil
  173. MUCADELE EDIYORUZ AMA KARSIMIZDAKI INSANLARIN FRENKASLARI FARKLI EVE GOTURECEK EKMEK PARAM YOK DIYORUM VEKILE TELEFONDA BANA KARDESIM DIYOR!!! BANA MI SORDUN DIYOR CEKLERE IMZA ATARKEN ODESEYDIN BUNLAR BASINA GELMEZDI KARDESIM BENI RAHATSIZ ETMEYIN DIYEREK TELEFONU KAPATIYOR VE BEN 58 YASINDA BIR INSANIM 11 ULKEYE IHRACAT YAPAN BIR FIRMANIN ORTAGIYDIM IFLAZ ETTIM DAYANAMADIM VARIMI YOGUMU HEBA ETTIM 39 YILDIR ESNAFTIM AMA SIMDI DUSTUGUMUZ DURUMA BIR BAKIN YAZIK HEMDE COK YAZIK

    SULEYMAN KUTAHYALI

    YanıtlaSil
  174. sayın dilek hanım asla öyle bir eylem yapacağız ki
    yeryerinden oynayacak yok öyle basit değil vatan hainleri dışarı biz içeri sadece etrafınızdan adam toplayın eylem yapacak gerisini bize bırakın cnn de konuştum çok şey ama yayınlanmadı bu sefer hepsinin çıkacağı bir yayın olacak bırakın türkiye yi dünya medyası duyacak sizler rahat olun sadece kalabalık olmamız lazım gerisi sorun değil saygılarımla

    YanıtlaSil
  175. ARKADAŞLAR ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM TOPLANIP EYLEM KARARI ALALIM DİYE VEKİLLERİ ARADIK NE OLDU HİÇ BİRŞEY DEGİŞMEDİ BENCE İYİ BİR ORGİNİSAZYONLA TOPLANIP ANKARA VEYA İSTANBULDA EYLEM YAPMAK KAÇ KİŞİ EKLEDİ UTKU MERSİN ARKADAŞIMIZI DÜNDEN BERİ 23 KİŞİ OLMUŞ BUMU ARKADAŞLAR SAYIMIZ YAZIKLAR OLSUN

    YanıtlaSil
  176. bahçekapılı hanımı seçim bölgesinde olan arkadaşlarda arasın

    YanıtlaSil
  177. BAHÇEKAPILI BANADA DEDİ İMZA ATMASAYDINIZ DİYE BENDE NAYLON FATURAYA İMZA ATANLARA NİYE ÖYLE DEMİYORSUNUZ DİYE SORDUM KONUYU DEĞİŞTİRDİ.BAŞBAKAN ÇÖZELİM BU İŞİ DEMEDİMİ NİYE BÖYLE BİR TAVIR İÇİNE GİRİYORSUNUZ DEDİĞİMDE ÖYLE BİR ŞEY YOK ZATEN ÇÖZÜM YOLUDA YOK DEDİ.BANADA APC NİN İDARİYE DÖNMESİ CEZA HUKUKU FALAN DİYE ANLATMAYA BAŞLAYINCA AYŞENUR HNM AZ ÇOK HUKUKU BENDE BİLİYORUM VE HUKUKÇULARADA DANIŞTIM BU KONUYU ORTAK FİKİRLERİ SİZLERİN SÖYLEDİĞİ GİBİ CEZA HUKUKUNUN DEĞİŞMESİNİN GEREKMEDİĞİ VE ÇOK BASİT İKİ KELİMEYLE İŞİN ÇÖZÜLEBİLECEĞİ DEDİĞİMDE BEN HUKUKÇU DEĞİLİM DİYE KESTİRİP ATTI.BENDE SEÇİMLERDE ÇEK MAĞDURLARINDAN VE ÇEVRESİNDEN OY ALMANIZ ÇOK ZOR DEDİĞİMDE ZATEN SİZİN GİBİ TALEPTE BULUNAN KAÇ KİŞİKİ BUNU SÖYLÜYORSUNUZ??? DİYE TEPKİ VERDİ.BENDE GÖRÜRSÜNÜZ O ZAMAN DEYİP KAPATTIM.ANLAYACAĞINIZ DÜNDE YAZDIĞIM GİBİ OYALAMA TAKTİKLERİNE DEVAM EDİYORLAR ETMELERİNİNDE TEK SEBEBİ ŞU AN PİYASALARDA ALACAKLI OLAN KENDİLERİ VE YANDAŞLARI.

    AMA ARKADAŞLAR LÜTFEN SİZLERDE ARAYIP EN AZINDAN TEPKİNİZİ GÖSTERİN!!!!!!!!! ZATEN NE GELDİYSE BAŞIMIZA BU TEPKİSİZLİĞİMİZDEN GELMEDİMİ?????

    ARAYIN ARKADAŞLAR ARAYIN DA BARİ ONLARDA BU ENAYİLERİ UYUTTUK DİYE DÜŞÜNMESİN...................... BELKİ UFAKTA OLSA VİCDANLARI HAREKETE GEÇER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    CAN MERT

    YanıtlaSil
  178. güç zalimlerin elinde mi diye düşünüyorum dün avukat ile telefonda görüştüm sizi affederlerse biz evimize yiyecek ekmek götüremeyiz dedi ve bu avukat 33 yaşında aç mı kalalım istiyorsunuz dedi şok geçirdim evimin taksitleri bitmedi dedi bana şok geçirdim avukat bey dedım ben evıme su alamıyorum suyumuz kesık 2 ya dır komsudan aldıgımız sular ıle yıkanıyoruz dedım sen neden bahsedıyorsun dedım sonra beraber dısarı cıktık avukat bey ın altında son model hyundai marka cip seni eve bırakayım dedi yok sagol dedım bırde utanmadan zaten ustun basın musaıt degıl dedı ve ben bu sozden sonra dengemı kaybettım.....

    tufan tokat turhal

    YanıtlaSil
  179. ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN RUMUZ YAZMAKTAN BİLE ACİZSİNİZ AYIP YA RUMUZ YAZIN DİYORUZ O BİLE SİZE ZOR GELİYOR

    YanıtlaSil
  180. NU-134 deki arkadaş dalgamı geçiyorsun katillrle bizim işimiz olmaz.Öyle bir şeyede cesaretleri olamaz.Bizler ekonomik suçluyuz,katil değil.NU

    YanıtlaSil
  181. DAHA DURUYOMUYUZ DAHA OTUIRUYOMUYUZ DAHA TATİLDEMİYİZ TÜRKİYEDE 2 MİLYONSAK YAKINLARIMIZ BİZİM İÇİN SAVAŞMALI 2 BİN KİŞİ ÇIKÖIYCAKMI ARKADAŞLAR SES DUYURMAMIZ LAZIM İMDATLARIMIZA ELAMANLARIMIZA ELVİCDAN DİYE YAKARIŞLARIMIZA YALVARIŞLARIMIZA KİMSE KULAK VERMİYOR DAHA NE BEKLİYORUZ YASAL EYLEM ACİL EYLEM YASAL EYLEM ACİL EYLEM.M.D

    YanıtlaSil
  182. VEZİR EYLEM YAPMAYALIM DEMİYORUZ Kİ NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPALIM YAPMAYALIM DEMİYORUZ GÜNDE YÜZ KİŞİ ŞU VEKİLLERİ ARAYAMIYORUZMU BU KADARMI ZOR İL BAŞKANLARINI İLÇE BAŞKANLARINI ARAYALIM DİYORUZ HADİ AĞBİCİM HEP BERABER KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK TELEFON AÇIYORUZ DİYE ASACAK HALLERİ YOK Kİ AMA BASINIDA ÇOK ARAYALIM ZATEN BASIN HABER YAPCAK YER ARIYOR

    YanıtlaSil
  183. sonra kendıme geldım ısınız gucunuz oyun dedım avukata arıyorsunuz telefonla asagıda ıcra memeurları ıle beklıyorsunuz dedım neden arıyorsun telefonla dedım cıksana ıs yerıme dedım yaa dedı neden cıkayım zaten ne zaman cagırsam sen gelıyorsun dedı yazıklar olsun yazıklar maskara olduk herkese

    tufan tokat turhal

    YanıtlaSil
  184. AYŞENUR BAHÇEKAPILI 0532 335 42 53

    YanıtlaSil
  185. UYARLAMA VEREN VARMIIII PAYLAŞIRMISINIZ

    YanıtlaSil
  186. 169 ABLA KENDİNİ HİÇ ÜZME DEĞMEZ


    AMA BAKIN ISRARLA SÖYLÜYORUM ARKADAŞLAR ARTIK LÜTFEN BIRAKIN ŞU ARAMAYI YA ADAMLAR DALGA GEÇİYOR KADINLARA KOCALARINIZI BOŞAYIN DİYOR BİZLE DALGA GEÇTİKLERİNİ BİLE BİLE ARIYORSUNUZ LÜTFEN ARTIK ŞU TELEFON İŞİNE YÖNLENDİRMEKTEN VAZGEÇİN İNSANLARIDA BAŞKA YOL DÜŞÜNSÜNLER


    BENLE SONUNA KADAR OLACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN EKLEYİN İKİ GÜNDE YİRMİ ÜÇ KİŞİ OLDUK EMİN OLUN BİZ HİÇMİŞİZ YA ŞU HALİMİZE BAKIN ASLINDA BİZ BELAYI HAK EDİYOZ AMA SAYIMIZ REEL KATILIMCIYLA BAYA OLURSA SONUNA KADAR VARIM VE BUNU KALDIRMADAN DÖNMEYECEK ÜZRE OLAN ARKADAŞLAR VARSA EKLESİN BENİ BÖYLE IMIL IMIL GİDİYOZ AFERİM HEPİMİZE SİTEDE ÜÇ BEŞ KİŞİ CANINI DİŞİNE TAKIYOR BU ÜÇ BEŞ KİŞİDE İNŞALLAH YAKINDA BİR HALT YAPILMIYOR DİYE VAZGEÇSİNDE O ZAMAN GÖRÜRÜM BEN SİZLERİ , ADAMLAR TELEFONLA GÖRÜŞTÜGÜMÜZ KİMSELER

    BİZİM KORKAK
    BİZİM BASİRETSİZ
    BİZİM YILGIN
    BİZİM ÖDLEK

    OLDUGUMUZU BİLİYORLAR ŞİMDİ BU YAZDIĞIMDAN SONRA HERKES HOOOOOOOOOOOOOOOOO SEN NE BİÇİM KONUŞUYON BİZ ÖYLE DEĞİLİZ DİYECEKLER. BUNU YAZMADAN ÖNCE EN UFAK BİR TOPLANTIDA KAÇ KİŞİ OLUYOZ YA BİR DÜŞÜNÜN BİR DÜŞÜNÜN SONRA BANA SEN YANLIŞ DÜŞÜNÜYON DERSİNİZ.


    AYRICA BEN TELEFON AÇIPTA YALVARMAYACAĞIM ARTIK ARKADAŞLAR SONUNA KADAR YANIMDA OLACAK BU İŞİN BİTMESİNİ İSTEYECEK ARKADAŞLAR VARSA EKLESİNLER DÜN BAŞKA GİRMEYECEM DİYORDUM. BUGÜN SABAHA KADAR SİTEDE VE MSN DE OLACAM ARKADAŞLAR YÜZTANE ARKADAŞ , YOLDAŞ BULAMAZSAM HERKESİN GÖZÜ AYDIN BENDE VAZGEÇECEM NE YAPABİLİRİM YANIMDA YOLDAŞ YOKSA NE YAPABİLİRİM


    AYRICA BAZI YORUMLARDA HANİ ÇEK MAĞDURLARI İÇİN TUVALET TEMİZLİYORLAR DİYORLARYA BENİM O SORUNUM YOK BEN ZATEN YATTIĞIMIN YARIDAN ÇOĞUNU TELCİTTE GEÇİRİYOM ÇÜNKÜ TUVALET TEMİZLEMEYİ HAZMEDEMİYOM YANLIŞ ANLAMAYIN EKMEK PARASI İÇİN TEMİZLERİM AMA PİSLİK PİSLİK KARAKTERDEKİ İNSANLARINKİNİ TEMİZLEMEM ASLAN GİBİ GİRERİM ASLAN GİBİ ÇIKARIM. ZATEN KORKAK KİŞİLİKLİLER BELLİ OLUYOR ONLARA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN



    YANIMDA OLACAK YOLDAŞ SONUNA KADAR VARIM DİYEN ARKADAŞLAR DÜN GÖRMEYENLER EKLESİN ACİLEN MSN VE ORTAK KARAR ALALIM YOKSA YARIN SABAHTAN İTİBAREN ARTIK HEPİNİZE KOLAY GELSİN DİYECEM.

    YanıtlaSil
  187. u.k_76@hotmail.com

    ekeleyin arkadaşlar

    EKLEYCEKLERİN DİKKATİNE

    1- YA BEN GELEMEM
    2- YA BEN YOKUMDA MANEVİ DESTEK VERİRİM
    3- YA BEN MADDİ DESTEK VERİRİM

    DİYENLER EKLEMEYİN BANA YÜREK LAZIM KARDEŞİM YÜREK

    YanıtlaSil
  188. BEYLER BÜLENT ARINÇ BEYİ BÜLENT AKDAĞ BEYİ ARAYIN

    YanıtlaSil
  189. şu arayın arayın diyenler kim ya SEN ARADINMI KARDEŞİM DE MİLLETİ YÖNLENDİRİYORSUNUZ
    ARA ARA DİYE YA

    YanıtlaSil
  190. aradıysan neticeyi bildir önce BOL KESEDEN ATMAYIN YA BÖYLE ARAMAKLA MİLLETİN YUVASI DAĞILIYOR SİZ İŞİN GIRGIRINDASINIZ YA
    ÇOCUKLAR BABASIZ KALIYOR SİZ SABIRLI OLABİLİRSİNİZ BEN SABIRLI DEĞİLİM KARDEŞİM SİZİN KADAR

    YanıtlaSil
  191. ARKADAŞLAR BOŞ YERE BURDA SUREKLI BIRILERINI ELEŞTIRIYOR BOŞ LAFLAR EDILIYOR...YAPILACAK OLAN EN ETKILI VE EN HIZLI SONUÇ ALMA YOLU BELLIDIR...TOPLU HALDE TOPLANIP BASIN HUZURUNDA YASA BOZULMASI İÇİN DİLEKÇELERIMIZI YARGITAY CUMHURİYET BAŞ SAVCILIĞINA VEYA ADALET BAKANLIĞINA EN GENIŞ KATILIMLA VERELIM.BU SORUN KESIN ÇÖZÜLÜR..YANIMIZA BU İŞE DESTEK AVUKATLARDANDA VEYE HERKES KENDI AVUKATINIDA ALABİLR....BUNUN ÜZERINE YOĞUNLAŞALIM VE ONUMUZDEKI HAFTA BİR GUN BELIRLEYIP BU İŞİ HALLEDELIM...GERISI BOŞTUR....YARGIYI SIKIŞTIRMAKTAN BAŞKA ÇARE YOKTUR....KAYA İZMİR

    YanıtlaSil
  192. saklambaç416 Ocak 2011 17:52

    Hayatta telafisi mümkün olmayan dört durum varmış:
    1- TAŞ... Atıldıktan sonra.!
    2- SÖZ... Söylendikten sonra.!
    3- FIRSAT... Kaçtıktan sonra.!
    4- ZAMAN... Geçtikten sonra.!

    2011'de Telafisi mümkün olmayan durumlara düşmemeniz dileğiyle..
    buda iyi niyetli bi yorum

    YanıtlaSil
  193. KAYA BEY DOĞRU SÖYLÜYOR O DA BİR ÇÖZÜM

    YanıtlaSil
  194. KAYA İZMİR
    200 KİŞİ 300 KİŞİ AYNI ANDA DİLEKÇE VERSE HERŞEY ÇÖZÜLÜR...BUNA YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR

    YanıtlaSil
  195. sevgili büyüklerim affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum: Türkiyede iç hukuk yolları bitmedimi bitmediyse ne zaman bitecek ne bekliyoruz herşey AB yasalarına göre değişiyor biz niye duruyoruz insan hakları mahkemesine niçin başvuramıyoruz...Nedir bizi bağlayan ve önümüzü kesen....beni bazı arkadaşlarınız tanı teslim olacaktım ama olmuyorum birtek bizmi kaldık keriz olarak terörist serbest mafacıklar serbest biz ceza evine beni teslim olmaktan vazgeçiren büyüklerime teşekkür ediyorum....ATA52

    YanıtlaSil
  196. KAYA İZMİR
    ORADA BAĞIRIP ÇAĞIRMADAN BELKIDE EN BUYUK EYLEMI YAPACAĞIZ....KIMSENIN KORKMASINADA GEREK KALMAYACAK BASININ HUZURUNDA DİLEKÇELERIMIZI VERECEĞİZ ...BASIN AÇIKLAMASIYLA DASĞILACAĞIZ...KIMSENINDE GELMEMEK İÇİN MAZERETI OLMAZ

    YanıtlaSil
  197. YA BIRAKIN BİRBİRİMİZE GİRMEYİ BIRAKIN YA

    YOK SAĞCISIN
    YOK SOLCUSUN
    YOK DİNCİSİN
    YOK ATAİSTSİN




    ACİLEN BİR EYLEM ORGANİZE EDİLMEZSE HERKES ÇOLUK ÇOCUGU İLE VEDALAŞSIN UYUZ OLUYOM YA HAPİSE GİRİYOZ BEYLER UYANIN HAPİSE GİRİYOZ YA


    HAPSE GİRİYOZ


    YOK SAĞ YOK SOL YOK ORTA YA BIRAKIN BIRAKIN



    ASLAN YÜREKLİ ARIYOM DÜNDEN BERİ

    YİRMİ ÜÇ ADAM VARMIŞ KOSKOCA SİTEDE YİRMİ ÜÇ KİŞİ İÇİN KANUNMU DEĞİŞİR DEĞİŞİRMİ KANUN YA




    SİZ TARTIŞAN , SİZ HİÇ KİMSEYE KARIŞMAYAN , SİZ BANANE DİGERLERİ ARASIN DİYEN , SİZ BANANE ONLAR İCRAAT YAPSIN BEN MÜSAİT OLURSAM KEYFİM YERİNDE OLURSA GİDERİM DİYEN , SİZ DAHA KENDİNİ FABRİKATÖR SANAN MONŞERLER



    KOSKOCA SİTEDE BENLE SONUNA KADAR KİM VAR DİYOM
    YİRMİ KİŞİ VARMIŞ YİRMİ


    buğün sabaha kadar burdayım sabaha istenilen rakam olmazsa benim korkaklar içinde yerim yok


    ekleyen eklesin CESARETİ OLANLAR TABİ


    u.k_76@hotmail.com

    YanıtlaSil
  198. sayın iskender deniz bayanlara çatır çatır cevap veriyosun erkeklere yok bişiy ayıp ayıp akıllı ol iyiki bi proğram yaptın sağın solun kalkmasın yaptıysan insanlardan yol parasınıda aldın konuşturma beni ank06

    YanıtlaSil
  199. Kusura bakma Utku Kardeş ama eylemi tam bilemedim, nedir?

    YanıtlaSil