Bu Eylem Bizim Onurumuzdur

GURURLARIMIZI, HAYSİYETLERİMİZİ KORUMAK İÇİN;
Sivrihisar'dan başlayan yürüyüşümüz devam ediyor.
Çek Mağdurları Ankara'ya yürüyor
Salı günü bir heyet TBMM ziyaret edecek, Başta CHP Başkanvekilleri olmak üzere, Tüm parti başkan vekilleri ve milletvekilleri ile görüşmelerde bulunacaklar.
Saat 13:00 de Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan AYGUN, bu heyeti makamında kabul edecek. Bu randevu medyaya yansıma açısından çok önemlidir, Yolda pankartlarla yürümek, olsada olur olmasada olur bir haber niteliği taşır, fakat ATO başkanı Sinan AYGÜN'ün bu kabulu, basın mutlak bir haber niteliği taşır. Bu nedenle Sayın Başkanla yapılacak bu görüşmeyi, tümmedyaya özellikle gazetelere mail ve fax yoluyla bildirin, bu Çarşamba günü yapacağımız eyleme büyük katkısı olacaktır.

SİZLER BİZİM GURURUMUZSUNUZ
VİCDANLARI AYDINLATMAK İÇİN, Sivrihisardan yola çıkan arkadaşlarımız Çarşamba günü saat 08:00 de Eskişehir yolu, Ankara Ticaret Odasına gelmeden Shell bitişiğindeki CNN merkezi önünde, diğer katılımcı arkadaşlarımızı bekleyecekler, CNN önünde beklemenin amacı medyanın ilgisini çekmektir.
Arkadaşlarımız hep beraber Otogar önünden (mevlana Caddesi) Abdi İpekçi Parkına doğru yürüyeceklerdir.

ANKARA GÜZERGAH

SESİMİZ, SEDAMIZ GÖKYÜZÜNÜ SARACAK
08.12.2010 Çarşamba günü Sabah 08:30 da TV8 de Erkan Tan ile Başkent'ten programına konuk oluyoruz, Abdi İpekçi Parkındaki eylemimizi duyurmak için büyük bir fırsat olacaktır.

Medya ve milletvekillerinin gözü kulağı Abdi İpekçi Parkındaki eylemde olacak.
Katılım olmaz ve ses getiremezsek, Bir sene boyunca TBMM den herhangi bir girişim beklemeyin. zaten bizleride kimse ciddiye almayacaktır.
Bunlar yeterince söylendi sanırım.
Anayasa Mahkemesi ise meclisten çıkacak uyum yasalarını bekliyor ve kilitlenmiş durumda, uyum yasalarının yeni parlemanto tarafından yapılmasına muhakkak gözüyle bakılıyor. uyum yasalrının bir yıl sonra yapılması ise çok iyimser bir tahmin olarak düşünmek lazım.
Anayasa Mahkemesinden umut yok..
Sadece sizler varsınız.

Ya kaderdaşlarınız ve sizlere destek veren Arkadaşlarınızla Abdi İpekçi Parkında buluşursunuz, yada ne olacağını biliyorsunuz, söylemeye gerek bile yok.

1.148 yorum:

  1. KARTUŞCU'nun verdiği linkteki haberi okuyun yargıtay'da bizimle aynı görüşte kurtulalım artık bu sıkıntıdan bizimde yüzümüzün gülmeye hakkı var...

    YanıtlaSil
  2. metanetimizi ve inancımızı kaybetmeyelim.orda olmasak bile burdan yapacağımız birçok şey vardır.bugün elimizden geldiğince internette olalım.imkanı olmayan arkadaşlar internet cafede olsun.belki birşeyler isterler.nebileyim işte herşey olabilir. çaresiz

    YanıtlaSil
  3. CNN ANKARA TELEFON:
    0312 207 03 33

    E.H.

    YanıtlaSil
  4. - - - ÖNEMLİ - - -

    Arkadaşlar lojistik desteği sağlıyoruz.

    Şu anda arkadaşlarımız CNN in önündeler. Kalabalık oluşmuş durumda.

    LÜTFEN HEMEN CNN İ ARAYALIM. ORADAKİ KALABALIK HABER DEĞERİ TAŞIYOR, NEDEN İLGİLENMİYORSUNUZ DİYE SORALIM. EYLEMDEN HABERDAR EDELİM. TAM KAPINIZIN ÖNÜNDELER, LÜTFEN HABERCİLİK ANLAYIŞI ÇERÇEVESİNDE İLGİLENİN DİYE BİLGİLENDİRELİM.

    HÜRRİYETTE ÇIKAN HABERİ, SABAH TV8 DEKİ PROGRAMI HATIRLATALIM.


    ACİL VE ÖNEMLİDİR

    E.H.



    CNN ANKARA TELEFON

    0312 207 03 33



    LÜTFEN HERŞEYİ BIRAKIP ŞU ANDA CNN E YÜKLENİN. HABER DEĞERİ TAŞIYOR TAM BİNALARININ ÖNÜNDEKİ KALABALIK.


    GİDEMEYEN KARDEŞLER, LÜTFEN DESTEK OLUN. TELEFONA SARILIN.


    ARANMASI GEREKEN YERLERİ AŞAMA AŞAMA SİZLERE BURDAN BİLDİRİCEM

    E.H.

    CNN ANKARA TEL: 0312 207 03 33

    YanıtlaSil
  5. CNN ÖNÜNDE ARKADAŞLAR BEKLİYOR
    ACİL OLARAK BU TELEFONLARIN ARANMASI GEREKİYOR
    MUHABİRLER 9 DA GELİYORMUŞ
    ARAYIN ARKADAŞLAR

    Telefon.......:312 2070000
    Faks..........:312 2070100

    YanıtlaSil
  6. ben aradım,çıkan bayan neslin adında bir bayan evet bilgimiz var haber koordinatörümüzün haberi var dedi.arkadaşlar hemn yüklenin lütfen,duyarsız kalamazlar.kalabalık hakkında bilgisi olan varmı?.çaresiz

    YanıtlaSil
  7. günaydın tv kanalları ve medya kruluşlarına fax mail ve tlf haberdar edelim.arkadaşlar abdi ipekçiye doğru yürüyorlarmış

    YanıtlaSil
  8. Y.E (195) geç kaldınız çünkü şu an baska konulara geçti.

    YanıtlaSil
  9. CNN ANKARA TEL: 0312 207 03 33


    ACİL ARAYIN.

    GRUP BİNANIN ÖNÜNDE.

    MUHABİRLER GELDİ ŞU AN. BEN GÖRÜŞTÜM. HERKES ARASIN

    E.H.

    YanıtlaSil
  10. DİĞER TÜM KONULARI ŞU ANDA BIRAKALIM.

    CNN E YÜKLENELİM...

    MUHABİRLERİ FALAN GELDİ.

    CNN ANKARA TEL: 0312 207 03 33


    ACİL ARAYIN.

    GRUP BİNANIN ÖNÜNDE.


    E.H.

    YanıtlaSil
  11. 7 de yazan mağdur rumuzun olsa iyi olur.hitab ederken cevap yazarken? çaresiz

    YanıtlaSil
  12. Günaydın az önce fox tv de cek magdurları var biliyorum seslerini birazdan dahada fazla duyaracagım dedi serdar

    YanıtlaSil
  13. abdi ipekçi yürüyporlar diyorsunuz,cnnden ayrılmışlarmı yani?çaresiz.

    YanıtlaSil
  14. Y.E CNN haber merkezini aradım ve bilgi verdim.

    YanıtlaSil
  15. ARKADASLAR FOXSA MAIL ATIYORUM COKCA SIZDE BASTIRIN RESIMLERIDE YOLLADIM YOLDAKI ASLANLARI BASTIRIN ARKADASLAR

    YanıtlaSil
  16. arkadaşlar bağlantım zyıf.bana haber kanallarının ankara bürolarının tel.nolarını bulabilirmisiniz.showu aradım

    YanıtlaSil
  17. arkadaşlar bu son sşansımız.gidemeyenler hadi destek verelim.lütfen.bu işi bitirelim.EFDEN

    YanıtlaSil
  18. CNN TÜRK'Ü 0 312 207 03 33 NOLU TELEFONDAN ARDIM.SABAH TV 8 DE KONUYA DEĞİNİLDİĞİNİ ANLATTIM.ŞU ANDA DA SİZİN KAPINIZJN ÖNÜNDELR,SİZCE HABER DEĞERİ YOK MU DEDİM.HABERİMİZ VAR,ÇEK MAĞDURLARI MI?İLGİLENİYORUZ,GEREKENİ YAPIYORUZ DEDİLER.DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  19. evet cnn den ayrılmışlar ankara bürolarınının tlf.rica ediyorum.lütfen yazarsamısınız

    YanıtlaSil
  20. Y.E (15) nolu arkadas tv kanallarının tlf buyrunuz.TV (UlusalTelefon.....: 312 2925050

    CİNE 5 (Ulusal 312 4174117

    HABER TÜRK 312 4428989-90

    SHOW TV : 312 4669111

    STAR TV : 312 4667000
    TGRT (Ulusal :312 4192601

    YanıtlaSil
  21. Yargıtay 160 bin ‘çek dosyasına’ isyan etti
    Yargıtay 10. Ceza Dairesi Başkanı Mahmut Gül, mahkemelerdeki çek dosyalarının 1 milyonu aştığını, temyizdeki 160 bin çek davasını üç yılda zor bitirebileceklerini söyledi.Güncelleme:08 Aralık 2010 07:59
    Gül, “Bu davaların çoğu zamanaşımına uğrayacak. Zamanaşımının sorumlusu biz değiliz, çıkarılan yeni yasa” dedi.

    ÇEK davalarına bakan Yargıtay 10. Ceza Dairesi Başkanı Mahmut Gül, mahkemelerdeki çek dosyalarının bir milyonu aştığını, temyizdeki 160 bin çek davasını ise üç yılda zor biterebileceklerini ve bu davalarının çoğunun zamanaşımına uğrayacağını bildirdi. Gül, Hürriyet’e, “Yeni Çek Yasası lehe hükümler getirdiği için zorunlu yasa bozması yapıyoruz. Zamanaşımının sorumlusu biz değiliz, çıkarılan yeni yasa” dedi.

    Çözüm bulunmalı

    Başkan Gül, dosyaların zamanaşımına uğramasının ve çek mağduriyetlerinin önlenmesi için karşılıksız çek vermenin idari yaptırıma bağlanmasını ya da Yargıtay’da sadece çek suçlarına bakacak ayrı bir daire kurulmasını önerdi. Gül, medyadaki, “Geciken adalet iflas ettiriyor” haberlerinin kendilerini çok üzdüğünü, bunların haksız değerlendirmeler olduğunu savunarak, şunları söyledi:

    YanıtlaSil
  22. Bir haftada bir yıllık iş

    Çok değerli 18 tetkik hakimi ve 7 Yargıtay üyesiyiz. Bu yıl 25 bin davayı sonuçlandırdı. Haftada 600-700 karar veriyoruz. Bu rakam çoğu Avrupa ülkesindeki yüksek mahkemelerin yıllık iş ortalamasının bile üzerinde. Yeni Çek Yasası’nda eskisine kıyasla, ‘suç unsurlarında, yaptırımlarında ve sorumluluklarında’ daha lehe düzenlemeler olduğu için zorunlu olarak her iki yasanın karşılaştırılması ve lehe olan yasanın uygulanması için ‘yasa bozması’ yapıyoruz.

    Zamanaşımı kaçınılmaz

    Yerel mahkemelerdeki çek dosyası sayısı bir milyonu aştı. 50 bini dairemizde, 110 bini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nda sadece 160 bin çek dosyamız bulunuyor. Karar bozulduğunda da yeni karar verilmesi ve tekrar temyiz edileceği düşünüldüğünde mağduriyetler olacağı ve kararların zamanaşımına uğrayacağı kaçınılmazdır.

    Suç olmaktan çıkarılsın, para cezası uygulansın

    YARGITAY 10. Ceza Dairesi Başkanı Mahmut Gül, “Dairemizin öncelikli önerisi, çekin karşılıksız çıkması ile ilgili sorumluluk suç olmaktan çıkarılarak, idari para cezasını veya idari tedbiri gerektiren bir kabahat olarak düzenlenmelidir” dedi. Gül, mevcut uygulama devam edecekse, dosyaların zamanaşımına uğramaması isteniyorsa, Yargıtay’da bunun için ayrı bir Daire kurulmasını da önerdi.

    YanıtlaSil
  23. ATO: Bankalar lahana yaprağı gibi çek defteri veriyor

    ANKARA Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, bankaların çek defteri verme konusunda hiçbir sorumlulukları bulunmamasını eleştirerek, “Bankalar çek yaprağını, lahana yaprağına dönüştürdü” dedi. Sivrihisar’dan Ankara’ya yürüyen çek mağdurlarını temsilen bir grup, Sinan Aygün’ü ziyaret ederek, destek olmasını istedi. Ceza mahkemelerinde 3167 sayılı Çek Kanunu ile ilgili açılan davalar konusunda bilgi veren Aygün, 2002-2008 dönemini kapsayan 7 yılda karşılıksız çek konusunda 991 bin 697 dava açıldığını belirterek, bu davalarda toplam 1 milyon 104 bin 926 kişinin sanık olduğunu kaydetti. Aygün, bu dönemde karşılıksız çek suçundan 712 bin 807 kişinin mahkum olduğunu bildirdi. Bu konuda hükümetin de açmazda kaldığını bildiğini belirten Aygün, parası olmadığı için çekini ödeyemeyen kişilerden devletin ayrıca para cezası almasını da eleştirdi. Aygün’ü ziyaret gelen çek mağdurları ise son yaşanan ekonomik kriz sonucunda karşılıksız çek nedeniyle adli para cezası mağduru binlerce kişi oluştuğunu belirterek, bu konunun asıl mağdurlarının sokağa ve evlerinden dışarıya çıkamayan ve kaçak durumunda bulunanlar olduğunu anlattı.

    Ankara’ya yürüdüler

    Karşılıksız çekler konusunda yaşananları protesto etmek için Ankara’ya yürüyen arkadaşlarının yarın saat 10.00’da Abdi İpekçi Parkı’nda bir basın açıklaması yapacağını anlatan mağdurlar, mahkemelerde verilen farklı kararları da eleştirdi. Kimi mahkemelerin berat verirken, kimilerinin hapis cezası kararı vermelerinden yakınan mağdurlar, 3167 sayılı çek yasasının yeniden düzenlenmesini ve adli para cezasının hapse dönüştürülmesinin önüne geçilmesini istedi.(Hürriyet)

    YanıtlaSil
  24. CNN TÜRK HABER MERKEZİNİ TEKRAR ARAYIP,ABDİ İPEKÇİ PARKINDA SAAT 10 DA ÇEK MAĞDURLARININ BASIN AÇIKLAMASI YAPACAĞINI VE YAKLAŞIK İKİ MİLYON MAĞDUR OLDUĞUNU BELİRTTİM.İLGİLİ YERLERE HEMEN BİLDİRİYORUM DENİLDİ.BİLGİNİZE...DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  25. ATV ANKARA BÜROSU: Telefon.....: 312 5835050



    YÜKLENELİM

    E.H.

    YanıtlaSil
  26. ARKADAŞLAR!!!!

    KANALLARI ARIYORUM, ADAMLARIN HABERİ YOK.

    LÜTFEN, ARAYIN ŞURALARI SÜREKLİ.

    BİLGİ VERİN

    SİNAN AYGÜNÜN DE ORADA OLACAĞINI, MİLLETVEKİLLERİNİN ORADA OLACAĞINI SÖYLEYİN.

    DİĞER TÜM KONULARLA UĞRAŞMAYI BİR KENARA BIRAKIP VERDİĞİM NUMARALARA TELEFON EDİN.

    E.H.

    YanıtlaSil
  27. gunaydın arkadaşlar şimdi ankaradakı arkadasımla konustum. suan 100 kısıyız dendi.ÇOK ÜZÜLDÜMMMMMM..TAŞDEMİR 16

    YanıtlaSil
  28. Telefon.......: 312 4365555

    E.H.

    YanıtlaSil
  29. FLASH
    Telefon.....: 312 4398270

    E.H.

    SIRAYLA HEPSİNİ ARAYIN LÜTFEN

    YanıtlaSil
  30. HABERTURK
    Telefon.......: 312 2185000

    E.H.

    YanıtlaSil
  31. YORUM 16 VE 20 VERDİĞİNİZ TEL.NUMARALARI YANLIŞ.RUMUZ YAZAR MISINIZ.NİYE YANLIŞ YERLERE YÖNLENDİRİYORSUNUZ?DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  32. KANAL D

    Telefon.......: 312 2070111

    E.H.

    YanıtlaSil
  33. abdi ipekçiden herkese merhaba arkadaşlar,,

    desteğinizi göstermenizi rica ediyorum...


    HÜKÜMET MİLLETVEKİLLERİ HALEN RAHAT MI UYUYOLAR ARAMIYOR MUSUNUZ ?

    ARAMAYA BAŞLAYINIZ Kİ DİKKAT CEKELİM

    YanıtlaSil
  34. KANAL 7
    Telefon......: 312 2840400

    E.H.

    YanıtlaSil
  35. KANALTURK
    Tel...........: 312 4465544

    E.H.

    YanıtlaSil
  36. Y.E CNN den ayrılmışlar Polis eskortlugu esliğinde Abdi ipekçiye dogru yürüyorlarmış

    YanıtlaSil
  37. NTV
    Telefon.......: 212 3350000

    E.H.

    YanıtlaSil
  38. SHOW TV

    Telefon.....: 312 4574800

    E.H.

    HABER SERVİSİYLE GÖRÜŞMEK İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEYİN ARAYINCA.

    YanıtlaSil
  39. SKY TURK
    Telefon.....: 312 4669000

    E.H.

    YanıtlaSil
  40. TRT
    Telefon.......: 312 4634343

    E.H.

    YanıtlaSil
  41. ATV

    Telefon.....: 312 5835050


    E.H.

    YanıtlaSil
  42. Y.E Sayın Av.Sibel hanım Tv 8 izledim Harıka konustunuz. TBRK ederim sağolun . 3 miletvekiline tlf ettim haberleri var. bilgilerinize

    YanıtlaSil
  43. HADİ ARKADAŞLAR. GAYRET. HİÇ DURMADAN ARIYORUZ TELEVİZYONLARI

    YanıtlaSil
  44. SAYIN E.H,VERDİĞİNİZ BÜTÜN TEL.NUMARALARINDAKİ TV KANALLARINI DEFALARCA ARIYORUM.BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  45. SİNAN AYGÜN VE CHP Lİ MİLLETVEKİLLERİNİN DE KATILACAĞINI SÖYLEYİN.

    DAHA ÇOK DİKKATLERİNİ ÇEKİYOR.

    E.H.

    YanıtlaSil
  46. Merak etmeyin sevinç.hn. uyutmuyoruz rahat bırakmıyoruz aslada rahat bırakmıcazz...

    YanıtlaSil
  47. ARKADAŞLAR BÜTÜN TV. KANALLARI HABER SERVİSLERİNİ ARADIM HEPSİNİN HABERİ VAR ABTİ İPEKÇİ PARKINA MUHABİR ARKADAŞLARI YÖNLENDİRDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

    YanıtlaSil
  48. HADİ ASLANLARIM İNŞALLAH ZAFER BİZİM OLACAKTIR

    YanıtlaSil
  49. Y.E tüm tv haber servislerine tlf ettim ATV orda imiş bilgilerinize...

    YanıtlaSil
  50. herkes hala sitede demekki giden olmamış başarırsalar onların başarısı bize ayıp. meri

    YanıtlaSil
  51. bir çoğumuzun yerine ailelerimizden biri veya birkaçı gitti göndermeyenlerin ayıbı araması olan tabikii riske girmez ama ailelerimiz orada sonuna kadar..

    YanıtlaSil
  52. TV CANLI YAYINA ALIRMI ACABA TOPLANTIYI

    YanıtlaSil
  53. EŞİM VE KIZIM ŞU ANDA ABTİ İPEKÇİ PARKINDALAR

    YanıtlaSil
  54. ben yukardaki tüm telefonlara ulaştım TRT hariç,numarada sorun varmı yada ulaşabilen varmı.meşgul sinyali gibi ama bence değil sanki düşmüyor yada hatalı gibi.?TRT ÖNEMLİ,çünkü hükümet odaklı.
    sevinç hanıma kulak verelim,herkes elinden ne geliyorsa maksimumunu yapsın.çaresiz

    YanıtlaSil
  55. GİDEN GİTTİ, GİDEMEYEN ADAM GÖNDERDİ. KİMSE SAÇMA SAPAN POLEMİKLER YARATMAYA ÇALIŞMASIN. POLEMİK YARATACAĞINIZA İŞ YAPIN. VEKİLLERİ, KANALLARI ARAYIN.

    BEN GİTMEDİM, KAÇ KİŞİ GÖNDERDİĞİMDEN HABERİN VARMI? BURDAKİ SABAHTAN BERİ YAZAN DİĞER 8-10 KİŞİNİN KAÇAR KİŞİ GÖNDERDİĞİNİ BİLİYORMUSUN?

    İŞ YAPIN İŞ.. ELEŞTİRECEĞİNİZE İŞ YAPIN

    E.H.

    YanıtlaSil
  56. ankarada ne kadar bır sayıya ulasılmış bilgısı olan varmı acaba....

    YanıtlaSil
  57. UĞURLA KONUŞTUM ŞİMDİ
    5-6 TANE KANAL CANLI YAYIN ARACIYLA ORADALAR.

    GAZETELERİ DE ARAYALIM..
    BİRAZDAN DA MİLLETVEKİLLERİNE GEÇECEĞİZ.

    ŞU AN HERŞEY İYİ GİDİYOR ARKADAŞLAR

    E.H.

    YanıtlaSil
  58. bilmiyorum yaşınız kaç ama abi diyecem orhan44 abi,ne mutlu sana.benim bir asker arkadaşım vardı,söz verdi gideceğim dedi.inşallah ordadır.burdan beklemek çok zor be abi.onlar orda cebelleşiyor,tamam bizde birşeyler yapıyoruz ama,o havayı koklamak bambaşka.çaresiz

    YanıtlaSil
  59. BEN GELİŞMELERİ AKTARMAYA ÇALIŞACAĞIM.

    SİZLERDEN SADECE VE SADECE TELEFONLARI ELİNİZDEN BIRAKMAMANIZI İSTİYORUM.

    KANALLARI VE GAZETELERİ ARAMAYA DEVAM..

    SÜREKLİ HABERLEŞİYORUZ. ABDİ İPEKÇİDE MORALLER SON DERECE YERİNDE ŞU ANDA.

    TELEFONLARA SARILIN LÜTFEN.

    E.H.

    YanıtlaSil
  60. amac eleştirmek değilki onlara destek olmaktaki eksikliği dile getirmekti herkes haklı bir hayli gergin dualar ve tel ve fax desteklerim onlarla ben kendi adıma olamamaktan oturu belkide sitemim. meri

    YanıtlaSil
  61. KİMSE EZBERE KONUŞUP FİGURANLIK YAPMASIN İŞMİZE BAKALIM TOPLANTIDAN SONRA BİR YOKLAMA YAPILSIN BAKALIM KİMLERİN AKRABASI EŞİ KIZI ANASI BABASI GİTMİŞ BELLİ OLUR

    YanıtlaSil
  62. YAV ALLAHTAN KORKUN HANİ BOL KESEDEN ATIP TUTANLAR ŞU ANDA EŞİMLE KONUŞTUM YAZIKLAR OLSUN ORDA SAYIMIZ ÇOK AZ İMİŞ HANİ BABAYİĞİTLER NERDESİNİZ

    YanıtlaSil
  63. ASLANLARI KARŞILADILAR AZ EVVEL..

    UĞURLA GÖRÜŞÜP SÖZ VERENLERİN TAMAMI ANKARADAYMIŞ.

    MORALLER YERİNDE.

    ÖZELLİKLE TELEVİZYON KANALLARININ KATILIMI GÜZEL.

    GAZETELERİ ARAMAYA DEVAM EDELİM.

    E.H.

    YanıtlaSil
  64. toplam kişi sayısı 100 kadar gıbı komık bır rakamdan bahsedılyor.bu doğrumu acaba...orhan 44

    YanıtlaSil
  65. E.H. ABİ lütfen sen sinirlenme,biz işimize bakalım,kimse kimsenin halini bilmez.sen vicdanen rahatsan önemli olan o.abi acaba çoğunluk nasıl acaba?bilginiz varmı?birde ordaki tv kanalları hangisi acaba?çaresiz

    YanıtlaSil
  66. abi uğurla devamlı haberleşiyoruz.. katılım 100-150 civarında doğrudur. ancak halen toplanmaya devam ediliyor.

    uğur un morali son derece yerinde. şu an üzülecek birşey yok. zaten açıkcası ben öyle 1000 kişi falan beklemiyordum.

    şu anda sıkıntılı bir durum yok. tabiki daha kalabalık olsa daha güzel olurdu, ancak şu an fena değiliz.

    uğur özellikle kendisi aradı moralli bir şekilde.. basının katılımının olması güzel. 100 kişiyi 1000 kişi yapar onlar merak etmeyin.

    gelişme oldukça aktaracağım.

    e.h.

    YanıtlaSil
  67. ACİL cnnturk.com/gundemisizbelirleyin BURAYA ACİL MAİL ATIN GELEN MAİLLERİ CEVAPOLIYORLAR.PARKDA OLDUKLARINI ,BASIN AÇIKLAMASI,CHP MVKLLERİ,ATO BAŞKANI ORDA GİBİ.HEMEN
    çaresiz

    YanıtlaSil
  68. arkadaşlar 100 kişi komik bir rakammı yada oradaki 100 kişi komikmi bu mesele ses getirmeyle çözülecek oradaki 100 kişi şu an 10000 kişiye bedel lütfen moral bozukluğu yapmayın elimizden geldiğince desteğe devam moralleri yüksek tutun lütfen e.m

    YanıtlaSil
  69. TV KANALLARINI SABAHTAN BERİ ARADIĞIMDAN YAZMAYA VAKTİM OLMADI.UĞUR55 İLE DE DEVAMLI TELEFONLA İRTİBATTAYIM.ŞU AN HERŞEY GÜZEL GİDİYOR.SES GETİRECEĞİZ İNŞALLAH.DURMAK YOK,DEVAM.TELEFON,MESAJ,MAİL HADİ ARKADAŞLAR.MUTLU SONA AZ KALDI.DOKTOR.....

    YanıtlaSil
  70. CİHAN HABER AJANSI
    Ankara Bürosu

    Telefon.......: 312 2074252
    Faks..........: 312 2856262
    E-posta.......: ankaracihan@cihan.com.tr

    ANKARA HABER AJANSI (ANKA)
    Telefon.......: 312 4682500
    Faks..........: 312 4268471
    E-posta.......: anka@ankaajansi.com.tr
    Web...........: www.ankaajasi.com.tr

    ANADOLU AJANSI (AA)
    Telefon.......: 312 2317000 (19 hat)
    Faks..........: 312 2312174-75,2319742(Özel Kalem)
    E-posta.......: aa1@anadoluajansi.com.tr

    ANSES-NET HABER AJANSI
    Telefon.......: 312 4399080
    Faks..........: 312 4389030
    Web...........: www.ansesnet.com
    E-posta.......: anses@ansestnet.com

    BAŞKENT HABER AJANSI
    Telefon.......: 312 2341434
    Faks..........: 312 2341422


    E.H.

    YanıtlaSil
  71. ey millet çekten mağdur olanları diğer eylemcilerle karşılaştırmayın.bunların çoğu aranmakta,hem polis hemde mafyadan ileri geri konuşmayın gide gider gidemeyenin mutlaka sebebi vardır

    YanıtlaSil
  72. Buca cezaevinden yönlendirdiğimiz arkadaşlarımız grup halinde Abdi İpekçideler...
    Şimdi görüştüm alanda henüz fazla kişi yokmuş..
    lütfen ankaradaki eşiniz dostunuz kim varsa arayın..
    Milletvekillerini,tvleri aramaya devam ediyoruz...
    Sibel desteğin için teşekkürler...

    zeynep aslı-izmir

    YanıtlaSil
  73. Y.E moralleri bozmayınız ltf 100 kişi azbir sayı değil. önemli olan kanalların orda olması ki ordalarmış çok sevindim cokkk sayıya bakmayın ses getirmeye bakalım ...

    YanıtlaSil
  74. moralinizi bozmayın arkadaşlar,katılım süper iyi..nilletin şartları belli..siz telefonlara devam..süper bir başlangıç oldu..vesile olanlara ve baştan beri maddi ve manevi çaba gösteren herkese çok teşekkürler..AASAA

    YanıtlaSil
  75. 71 lütfen rumuz..AASAA

    YanıtlaSil
  76. Abdülkadir Aksu: Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)4660000

    Nüket Hotar: Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı. 0(532)4319323

    Hüseyin Tanrıverdi: Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)6138765

    Bülent Gedikli: Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)3203549

    Ahmet Edip Uğurlu: Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(532)2148806

    Reha Denemeç: ARGE`den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)5901150

    İdris Naim Şahin: Genel Sekreter.(0532)2757697

    Ekrem Erdem: Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)3123620

    Kürşad Tüzmen: Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)7770614



    E.H.

    YanıtlaSil
  77. ARKADAŞLAR

    MADDİ MANEVİ TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK. DÜN GECE BİLE HİÇBİRŞEYDEN KAÇINMADIK.

    LÜTFEN

    ŞU YUKARDA VERDİĞİM NUMARALARI ACİLEN ARAYINIZ.

    ÖZELLİKLE ABDÜLKADİR AKSU VE BÜLENT GEDİKLİ ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ŞU ANDA.

    E.H.

    YanıtlaSil
  78. Y.E benim oglum ugur26 4 gündür yollarda yürüyor .ben ise 4 gündür uykusuz p.cbasında bir yandan cep tlf ile bir yandan ev tlf ile gerek milletvekilerine gerekse medya ve Tv kanallarını arıyorum. bizler orda değiliz ama arka planda da mücadeledeyiz...İnsallah hayırlısı olur..Gelişmeler cok güzelll cokk Tv8 haber harika idi..

    YanıtlaSil
  79. bence 100-150 belki hedeflediğimiz sayı değil ama tv lerin basının ilgisini bukadar beklemiyorlardı sanki,bence daha önemli.çaresiz

    YanıtlaSil
  80. inş herşey ii olacak eşimde ankarada yürüyüşte sesimizi duysunlar.Kadınların işleri daha zor küçük çocuk varsada onları en ii anlayan benim.herkese sevgiler saygılar

    YanıtlaSil
  81. Arkadaşlar ,

    ORADA BULUNAN 3 ADAMIM VASITASI İLE UĞUR 55 İLE GÖRÜŞTÜM.KATILIMIN 100-150 CİVARINDA OLDUĞUNU BUNA EK OLARAK İZMİR DEN 60 KİŞİLİK BİR GURUBUN ANKARA YA GİRMEKTE OLDUĞUNU BAHSETTİ.ÇEKİM YAPAN TV KANALLARI BAYAĞI ÇOKMUŞ.BASIN AÇIKLAMASI YAPILIYOR.DAHA DA GELENLER OLDUĞUNU BELİRTTİ.
    BİR ÖRNEK BENİM GÖNDERDİĞİM İNSANLAR ANCAK ORADA 10 30 GİBİ OLABİLDİLER.GEÇ KALANLAR OLABİLİYOR.KATILIM GENİŞLİYOR.

    YanıtlaSil
  82. kanal B de chp mersin milletvekili ali rıza öztürk öğrenci olaylarını konuşuyor.takip ediyorum belki konuya girerler.
    www.kanalb.com tıklayın izleyici temsilcisine acil mesaj.çaresiz

    YanıtlaSil
  83. ankara'ya gidemeyenler lütfen bizde tlf,mail desteği verelim,yukarıda arkadaşların yazdığı telefomları arayalım..onların yerini aratmayalım,eksiklikleri belli olmasın..AASAA

    YanıtlaSil
  84. Arkadaslar 100-150 kisi kotu rakam degil.hele gecen seneki eylemlerdeki katilimci sayisiyla kiyaslanirsa.tabiiki daha fazla olsa daha iyi olurdu.Amacimiz gundeme tekrar gelebilmekti ve suanda gundeme gelmis durumdayiz.Hele bugunku Yargitay aciklamasida muthis denk geldi.bu kadar gelismelerden sonra hukumutde insallah daha fazla kulakalrini tikamayacaktir bu zulume.Hakan Yigit

    YanıtlaSil
  85. TOPLANTIYA KATILMAYAN ARKADAŞLAR GELMEMENİZ MAZERET DEĞİL YAKINLARINIZI GÖNDEREBİLİRDİNİZ

    YanıtlaSil
  86. millet vekili ali rıza öztürk kanalbede canlı ayında öğrencilere polis müdahalesini değerlendiriyor.

    tel:0 312 234 12 30-11 34
    sms:3929 kanal b yazıp msjını bırakabilirsiniz.

    mağdur

    YanıtlaSil
  87. ÇOĞU KANALI ARADIM .HABERİMİZ VAR ARKADAŞLARIMIZ ORADALAR CEVABINI ALDIM..HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERİ GÖRECEĞİZ İNŞALLAH.. AASAA

    YanıtlaSil
  88. Abdülkadir Aksu: Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)4660000

    Nüket Hotar: Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı. 0(532)4319323

    Hüseyin Tanrıverdi: Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)6138765

    Bülent Gedikli: Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)3203549

    Ahmet Edip Uğurlu: Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(532)2148806

    Reha Denemeç: ARGE`den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.0(533)5901150

    İdris Naim Şahin: Genel Sekreter.(0532)2757697

    Ekrem Erdem: Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(532)3123620

    Kürşad Tüzmen: Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 0(505)7770614


    E.H.

    YanıtlaSil
  89. eşim uğur26 ile görüştüm sesi çok iyi geliyordu tv kanallarının hemen hepsi oradaymış izmirden gelicek grubu beklediklerini söyledi milletvekilleri de varmış .
    dilek

    YanıtlaSil
  90. ARKADAŞLAR TÜM AJANSLARA FAX ÇEKTİM 3 ER 5 ER ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAK İSTEDİM HAYDİYİN ARKADAŞLAR SİZDE FAXLARA YÜKLENİN TAŞIN ALTINA ELİNİZİ KOYUN HAYDİYİN SONRA PİŞMAN OLMAYIN 70 TE ARKADAŞLAR VERMİŞ FAX NUMARALARINI HAYDİYİN BUGÜN YAPTIK YAPTIK SONRA PİŞMANOLAMAYALIM (SABIRLI35)

    YanıtlaSil
  91. evet AASAA,bu ssatten sonra abilerim neyi tartışıyoruz.giden gitmiş gitmeyen burda.yeterki biz burda istenenleri yapalım.kalabalkı tabiiki önemli,ama tv iligisi esas önemli.peki 500 kişi olup hiç medya gelmeseydi bence bu daha kötü.bakın bir sürü tv kanalı ,bence gazeteci lerde vardır,300-500 kişinin açığını bu daha iyi kapatır.ben abilerim adına çok sevindim.çaresiz

    YanıtlaSil
  92. HAYDİ ALLAHINI SEVEN MAĞDUR ARKADAŞLAR ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN ABDİ İPEKÇİ PARKINA GİDİN KATILIM ÇOĞALIYOR EŞİMLE 3 G DEN BÜTÜN OLUP BİTENLERİ İZLİYORUM İNANI 53 YAŞINDAYIM ÇOK DUYGULANDIM VE AĞLIYORUM

    YanıtlaSil
  93. Arkadaşlar bu sorunu yaşıyan bizleriz gidemeyeninde neden gidemediğini burdaki ve alandaki tüm dostlarımız biliyor zaten gidemeyişimiz sebebine mücadele edilmiyormu Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

    YanıtlaSil
  94. haber7 yargıtayla ilgili haber var yorum yapalım arkadaşlar
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  95. ÖZELLİKLE ABDÜLKADİR AKSU VE BÜLENT GEDİKLİ ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM diyorsunzu
    arkadaşların gerçek ad soyadlarını bilebilsem arayacağım.
    sizi ziyarete geldiler diye.
    dertlerinizi dinleyecek vaktiniz var mı?
    kimlik bilgilerini istiyorlar.

    YanıtlaSil
  96. bu yüzdende elimden bir şey gelmiyor.
    dilek

    YanıtlaSil
  97. Ankaralı lütfen ankarada durum nasıl katılım nasıl ben gelemedim oglum orda ama 100 150 kişi var diyor ortam iyi dedi lütfen bilgi alan varsa yazsın bekliyoruz tv de haber yok lütfen haber verin

    YanıtlaSil
  98. ARKADAŞLAR TV LERDE HABER GÖREN OLURSA LÜTFEN BURADAN PAYLAŞALIM (SABIRLI35)

    YanıtlaSil
  99. Bu ne biçim medya anlayamıyorum binlerce telefon fax aldılar o kadar insan ankaraya yürüdü yüzlerce insan ankarada toplandı milletvekilleri gelecek dendi ama sabahtan beri kanalları geziyorum tv8 ve hürriyetteki haberden başka bir yayın yok ne istiyorlar birileri çatılaramı çıksın kendinimi yaksın ayıp ya medyaymış ne isterlerse onu yayınlıyorlar sabahtan beri ögrenci olayları beşiktaş başka bir şey yok yazıklar olsun hepsine

    YanıtlaSil
  100. torba yasası soru ve görüşleriniz için yaziisleri@ntv.com.tr

    YanıtlaSil
  101. tv leri takip ediyorum fakat bizim konumuzla ilgili bir şey yok sanıyorum ki öğlen saat başı haberlerinde falan montajlandıktan sonra verirler gibime geliyor

    YanıtlaSil
  102. halk tv enfes açın

    YanıtlaSil
  103. hem hürrüyet hem diğer gaztedeki haberleri veriyor çaresiz

    YanıtlaSil
  104. arkadaşlar panik yok birçok kanal ordaymış öğlen ve akşam haberlerinde mutlaka çıkar

    YanıtlaSil
  105. ama enazından bahsettiler.çaresiz.

    YanıtlaSil
  106. ARKADAŞLAR BİR GURUP TBMM ,E GİTTİ DİĞER ARKADAŞLARIMIZ ANKARADA SIHHİYE SEMTİNDE İLKİZ SOKAKTA BİR CAFEDE OTURUYORLAR BİLGİNİZ OLSUN

    YanıtlaSil
  107. bence ordan canlı yayınla bağlanacaklarını zannetmiyorum,orda haber olarak alıp merkezlerinde montajdan sonra muhakkak verirler.yoksa oraya pikniğe gelmedi medya.bu arada arayan arkadaşlar orda birkaç ağzı laf yapan tvlerin etrafında dolaşsa kendini gösterse röportaj olabilir.çaresiz

    YanıtlaSil
  108. hangi kanallar acaba bilen var kahramanlarımızı görmek istiyorum onlar içimizdeki en cesur olanlar kimse darılmasın ben yurt dışındayım vatan özlemi nedir el memleketinde yaşamayanlar bilmez burda 2. sınıfsınız. ordaki kahraman arkadaşlarım belkide hem özgürlük hemde vatan topraklarını geri verecekler bizlere peki tc sınırları içinde yakalaması olmayan arkadaşlar siz niye gitmediniz?

    YanıtlaSil
  109. Murat Yalçın konuşmasında ben aranıyorum ve burdayım dedi, konuşmadan sonra polisler Murat Yalçını aldı, tüm kanallar olayı kameralara çekti

    YanıtlaSil
  110. '1 milyon 600 bin kişi de 'torbaya' girmek istiyor


    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16481196.asp

    OKUYUN ARKADAŞLAR SESİMİZ ÇIKMAYA BAŞLADIIII!!!!!

    YanıtlaSil
  111. murat yalcını alan o kahraman polislerimiz sözde törer örgütü gösterilerindede bu kadar öne cıkabiliyolarmı acaba böyle görev aşkını ordada gösterebiliyorlarmı cok merak ediyorum.serdar

    YanıtlaSil
  112. o polislerlere kahramanlık madalyası verelim
    çek mağdurları olarak
    çok büyük kahramanlık
    ismail

    YanıtlaSil
  113. inanmıyorum murat yalçın konusuna

    YanıtlaSil
  114. murat abi niye öyle demiş anlamadım?bilmiyormu orda birsürü polis var.çaresiz

    YanıtlaSil
  115. bunca yıl bu devlete verdiğim bütün vergiler bu devlete verdiğim ama bir şey alamadığım bu devlete hakımı helal etmiyorum
    böyle devlet ten babamı olur
    yazıklar olsun
    baba oğllarını ayırırmı
    parası yok diye hapise attarmı
    ismail

    YanıtlaSil
  116. cok basit bir cozum var devletin yapacagi ;
    nasıl vergi borcu vs olanlar bankadan kredi kullanabileceklerse devle te bize devlet bankalarindan kredi imkanı saglasın hem borcumuzu odeyelim hemde tekrar duzenımızı kuralım.
    bahce +++

    YanıtlaSil
  117. murat yalçın adına çok üzüldüm zaten ankarada kalabalık olmamasının en büyük nedenlerinden biride bu değilmiydi yakalaması olan kimse oraya gidemedi Murat Yalçın aramızdaki en cesurlardan biri

    YanıtlaSil
  118. AH MURAT BEY AH NEDEN ÖYLE SÖYLEDİN...

    EH..ŞİMDİ BİZİM YANANLARIN VEBALİDE BİNDİ SIRTIMIZA
    DAHA NEKADAR SESSİZ KALACAĞIZ BAKALIM

    EMEK VERENE SÖZÜM YOK GİDEMEYİP TELEFON ELİNDE ARAYAN MAİL YAZAM HERKESE KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDERİM. HEM BİRİMİZ HEM BİNİMİZ İÇİN YORULMADAN DEVAM HADİ ARKADAŞLAR

    SUSMAK YOLA DEVAM
    YOLUN SONU ZAFERLEDİR....

    YanıtlaSil
  119. ne kredisi
    vermesin sadece özgürlüğümüzü versin
    bizler o kadar basit insanlar değiliz
    bilgiliyiz
    çalışkanız
    ama bazı durumları değerlendiremedik sadece
    bizler kendi imkanlarımızı yaratırız tekrar ticaret yapabiliriz aynı hataları da yapmayız
    ismail

    YanıtlaSil
  120. SAYIN BAHÇE BİZ ADALETİ İSTİYORUZ KREDİ DEĞİL ZATEN 2009 DA OLMAYAN YASANIN CEZASINI ÇEKTİK HEPİMİZ BİZ KREDİ VERMEZLER TEMİNATIN VAR MI
    TUHAF TALEPLERLE GİTMEYİN KİMSEYE

    YanıtlaSil
  121. biz ankaraya gelemedik ama kalbimiz ve dualarımız ankaradaki yoldaşlarımızın yanında,sabahtan beri bütün kanalları geziyorum varsa yoksa öğrenciler ve beşiktaş inşallah öğlen veya akşam haberlerinde sesimizi duyurabiliriz çünkü herkes uyuyor kimsenin bizlerin yaşadıklarından haberi yok herkes duysun sesimizi

    YanıtlaSil
  122. SAYIN 114 NEYE İNANMIYORSUNUZ

    YanıtlaSil
  123. arkadaslar oldu bu ıs sesımız cıkıyor hurrıyet ana sayfada 1 mılyon 600 bın cek magduru dıyor ve gusel haber yapmıslar yorum bırakın haberı mansetten ındırmeyın hadı gusel olmus haber

    YanıtlaSil
  124. cnn 12 haberleri başladı inşallah çıkar

    YanıtlaSil
  125. sayın arkadaslar ben sadece yeni siteyi bulan biri olarak fikrimi soyledim. buna katılırsınız katılmazsınız. ben kendi adıma en az sizler kadar kotu duruma dusen bir birey olarak bana devlet olan cek borcum icin kredi vs gibi elimden tutsa icerigi atacagına ben inanıyoum ki duzenimizi tekrar kurarız. burada herkes kendi sektorunde isini bilen insanlardır. bahce +++

    YanıtlaSil
  126. olan murat yalçına oldu
    izmirli

    YanıtlaSil
  127. yani beni tutuklayacagina beni calistir duzenimi tekrar kurayımbahabında
    bahce +++

    YanıtlaSil
  128. ARKADAŞALR HABER SİTELERİNDE ÇIKAN HABERLERİMİZİ TIKLAYIN 10-100-1000 DEFA YILMAYIN HÜRİYETEE BAKIN HADİ ARKADAŞLAR YORUM YAPIN DURMAYIN
    SABAHTAN BERİ BEN YAPIYORUM SİZDE YAPIN HABERLERİMİZİ 1. SIRADA TUTMALIYIZ
    İSMAİL

    YanıtlaSil
  129. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16481196.asp?gid=373 hürriyette haber tekrar çıktı arkadaşlar yorum yapın anasayfadan hemen kaldırdılar 3 yorum var biri olumsuz

    YanıtlaSil
  130. hadi arkadaşlar hürriyet anasayfadan düştü haber tekrar çıkaralım bari bunu becerelim ankaraya destek olacak bu haberler

    YanıtlaSil
  131. Kafayi yiyecegim arkadaslar nedir bu Wikileaks haberleri.isi gucu birakip adam tecavuzmu etmis yok etmemismi onu tartistilar sabahtan beri tum kanallarda.birde polisin dovdugu ogrenciler,baska haber yok tv lerde.yaziklar olsun ya.hepsi sermayenin usagi,Allah sonumuzu hayir eyler insallah.Amin.
    Hakan Yigit

    YanıtlaSil
  132. Y.E T.B.M gidiyorlar tüm Tv kanalları orda imiş

    YanıtlaSil
  133. murat yalçınla ilgili bir gelişme varmı inşallah hayırlısı olur

    YanıtlaSil
  134. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16481196.asp?gid=373

    arkadaşlar lütfen yorum yapın habere üst sıralarda kalsın haber

    YanıtlaSil
  135. YA ARKADAŞLAR HÜRİYETE YAPTIĞIM YORUM YAYINLANMAMIŞ
    İSMAİL

    YanıtlaSil
  136. Şimdi ikinci yorumumu da yazdım ama hala yayınlanmadı ö.c.

    YanıtlaSil
  137. eşimle görüştüm az önce saat 13.00 haberlerinde 24 kanalda sesi ii geliyor,iinşalah herşey daha güzel olacak herkese sevgiler

    YanıtlaSil
  138. siz bol bol yorum yapın sonradan yayınlanacaktır arkadaşlar

    YanıtlaSil
  139. HÜRİYET HABERİ ALT SUTUNLARA İNDİ HABERİNİZ OLSUN
    TIKLAYIN BİRZ YAA
    İSMAİL

    YanıtlaSil
  140. arkadaşlar bugün 21.30 cnn türk te ahmet hakan tutuklu yakınları ve adalet sistemiyle ilgili program yapıyo

    YanıtlaSil
  141. biraz sonra yayınlanır. inceleyip onaylıyorlar küfür vs engellemek için acele etmeyin.

    e.h.

    YanıtlaSil
  142. bende yaptım gırıs cumlem allah kımseyı cek magduru etmesin ile baslıyor.
    bahce +++

    YanıtlaSil
  143. Bugün Hürriyet gazetesi bizi manşetten ön sayfada verdi.Ayrıca Yargıtay 10.Ceza dairesi başkanının ve Sinan Aygün'ün açıklamaları var. Daha ne olsun, hürriyetin bugün en az 600.000 tirajı var. HELAL OLSUN HEPİMİZE, HELAL OLSUN HAKLI DAVAMIZA İNANÇLA DESTEK VERENLERE. İNSANLIK ONURU BORCA HAPSİ YENECEKTİR.
    Lütfen sıkılmadan usanmadan çalışmaya devam edelim. Bu son şansımız. Zaman çok daraldı.

    YanıtlaSil
  144. hüriyette yorumlar yayınlanmıyor??????

    YanıtlaSil
  145. arkadaşlar herkese merhabalar ben abdi ipekçideki eylemdeydim şimdi ayrıldım daha doğrusu ayrılmak zorunda kaldım çünkü g b t ler yapılmaya başlandı murat arkadaşımızı aldılar geçmiş olsun katılım çok fazla değildi ama bütün kanallar ordaydı neticede derdimizi anlatacak şekilde basın açıklamasıda yapıldı ve kanallarla bazı arkadaşlar röpörtajda yaptılar

    YanıtlaSil
  146. bende yorum yaptım hürriyete yayınlanmadı ama bikaç saat icinde cıkar sanırım kontrolden sonra yayınlanıyor olmalı FİRARİ HAKAN

    YanıtlaSil
  147. nasıl yani alınan arkadaşlar varmı? lütfen haber varin ALLAH aşkına haver verin yorumları okuyan insanlar için

    YanıtlaSil
  148. arkadaşlar mynet sabah hürriyetteki haberi yayınlamış sonrada haberi kaldırmış orayıda tıklayarak yorum yapalım

    YanıtlaSil
  149. Arkadaşlar 21 yorum var şuan onay bekliyor sadece 21 bu kadarmıyız sadece yorum yapacaz hadi arkadaşlarım yorum yapın iki cümle yazın
    a.s

    YanıtlaSil
  150. ben oradayken sadece murat alındı o arada zaten sıkıntılı olan arkadaşlar uzaklaşmaya başladık sanki teröristmişiz gibi çevik kuvvet bir yanda polisler bir yanda siviller de bir yanda her yerden polis telsizleri ötüyor

    YanıtlaSil
  151. hürriyette 43 yorum oldu
    YÜKLENİN YÜKLENİİİNNNNNNNNNNNNNNN

    E.H.

    YanıtlaSil
  152. arkadaşlar yorumlar çıkıyor 3 yorum vardı şimdi 43e çıktı bütün yorumları görmek için yan tarafta yazı var onu tıklayın bütün yorumları göreceksiniz

    mağdur

    YanıtlaSil
  153. yazıklar olsun bizlere yorumlar yayınlanıyor çoğunlugu neredeyse asın bunları diyor iki kelime yazıp haklı olduğunuzu anlatamadınız hepiöize yazıklar olsun

    a.s.

    YanıtlaSil
  154. av.sibel hanım ve 4 arkadaşımız meclise gitti orada basın açıklaması yapıp vekillerle görüşecekler

    YanıtlaSil
  155. Tabi biliyorlar insanlar dağıtmayı biliyorlar biz birinin gbt bakarız yakalama kararları olanlar gidereler bizde rahat ederiz insalar dağılır diye düşündüler lütfen bilgi verin devem ediyormu toplantı kaç kişiyi aldılar onların durumlarında bilgi varmı? Lütfen haber verin yazıları takip ediyoruz

    YanıtlaSil
  156. yorumların altında ıyı kotu ve begenmedım var onlarıda tıklayın
    bahce +++

    YanıtlaSil
  157. basın açıklaması yaptığımız anda yanımıza chp gaziantep m.vekilide gelerek konuşma yaptı hapis olayının kesinlikle kalkması gerektiğini ve bunun için chp nin herşeyi yapacağını söyledi

    YanıtlaSil
  158. hadi arkadaşlar yorumlar yayınlanmaya başladı 54 yorum var bastıralım


    a.s

    YanıtlaSil
  159. Devlet parkta GBT yapmaya başlamış. İnsanlar orada sıkıntılarını dile getiriyor. Mağduriyetlerini anlatıyor. Anlamak mümkün değil.

    YanıtlaSil
  160. 160 arkadaş İNŞALLAH İNŞALLAH kalkar eşlerimiz şu an hapisde bizler perişan durumdayız insanlar dağıldım parkda bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  161. kanal24 13haberlerini açın başladı inşallah sesimiz duyulur

    YanıtlaSil
  162. arkadaslar haberturk te manset te olan habere bakkarmısınız ya
    http://magazin.haberturk.com/dunyadan/haber/579247-herkes-bu-pozu-konusuyor-galeri
    yazık cok yazık bız burada kendı sorunlarımızı ıc sorunlarımızın yayınlanmasını beklerken haber sıtesı neyı yayınlıyor.
    bahce +++

    YanıtlaSil
  163. kanal 24 te haberimiz cıktımı arkadaslar takip ediyorum ama kacırmıs olmıyalım

    YanıtlaSil
  164. hayır çıkmadı hala

    YanıtlaSil
  165. yok çıkmadı kanal24 ,habertürk,cnn türk ,halk tv takip ediyorum ama hiç ses yok

    YanıtlaSil
  166. arkadaşlar bu arada milletvekillerine faks ve mesaj çekelim

    YanıtlaSil
  167. arkadaşlarkanal 24 te çıkacağını zannetmiyorum kanal 24 tamamen iktidara bağlı bir kuruluş

    YanıtlaSil
  168. bütün kanalar öğrenci eylemi diyor başka bişey demiyorlar

    YanıtlaSil
  169. BU GÜNDE BİTTİ
    YENİ GÜZE YENİ FİKİRLERLE ÇIKALIM YOLA
    YENİ ŞEYLER YAPALIM
    ARTIK BAŞLADIK BİR KERE
    DÖNMEK YOK
    İSMAİL

    YanıtlaSil
  170. kanal d de haber basladı bakalım konusulacakmı arkadaslar

    YanıtlaSil
  171. BU GÜNDEN BEKLENTİLER FAZLASIYLA ALINMISTIR . EN GÜZEL SEKILDE BIR BASLANGIC YAPILDI BUNUN DEVAMININ GELMESI ONEMLI OLAN BUNDAN SONRA YAPILACAKLAR ÖNEMLI EN AZINDAN ÜZERIMIZE ATILAN ÖLÜ TOPRAGI DAGILDI BU BILE COK ÖNEMLI ...URDU

    YanıtlaSil
  172. ARTIK BU SİTEYE GÜN GEÇTİKÇE İLGİ ARTACAKTIR
    BURADA KATILIMI ÇOĞALTMAK SESİMİZİ DAHA ÇOK ÇIKARTACAĞIZ
    İSMAİL

    YanıtlaSil
  173. Murata çok üzüldüm arkadaşlar . Ben onun kadar cesur olamadım gidemedim. Şimdi kendimden utanıyorum.

    YanıtlaSil
  174. http://www.sondakika.com/haber-cek-magdurlari-nin-eylemi-2402466/

    YanıtlaSil
  175. 176 daki arkadaşım hic utanma cezavine girmeyi gözalmak o kadar kolay bişey degilserdar

    YanıtlaSil
  176. Hiçbir şey olmadı. Haberleri bırak internette bile doğru düzgün çıkmadı. Akşam haberlerinde belki çıkabilir. Onun dışında ne doğru düzün kalabalık ne de eylem oldu. Hem adalet diyorsunuz hem de bir 500 kişi bile toplanamadı.

    YanıtlaSil
  177. ACEMILIK ARTIK BITMELI ÖNDERLER ÜZERLERINE DÜSENI FAZLASIYLA YAPTI ARTIK HER PLATFORMDA BU HAKSIZLIGA KARSI SESIMIZI YUKSELTMEMIZ VE DAHA GÜCLÜ OLMAMIZ GEREKLI BIZLER BIR ZAMANLAR EKONOMIYE YÖN VEREN INSANLARDIK BIZLERI KIMSE ZAVALLI POZISYONUNA SOKAMAZ YETERKI BIRBIRIMIZE VE BU DAVAYA SAHİP CIKALIM...URDU

    YanıtlaSil
  178. artık bu hareketin simgesi sevgili MURAT abidir.

    YanıtlaSil
  179. Arkadaşlar sabah saat 09.00 dan itibaren oradaydım çok güzeldi inşallah basında da yer alırız. Tabi ki biraz daha kalabalık olabilirdi ama yinede iyi idi

    YanıtlaSil
  180. http://www.haberturk.com/gundem/haber/579282-chpnin-cumhurbaskanindan-ricasi-var

    YanıtlaSil
  181. ARKADAŞLAR BIRAKALIM HABERLERİ
    BİZM KENDİMİZDEN HABERİMİZ YOK
    KAÇ GÜNDÜR YAZIYORUZ BURADA KENDİMİZCE. KAÇ KİŞİYİZKİ MİLET DAVASINA BİLE SAHİP ÇIKMIYOR
    MERAK EDİYORUM BU SİTEYDEN HABERLERİMİ YOK
    NASIL OLSA BİRİLERİ NASIL OLSA UĞRAŞIYORMU DİYORLAR
    BURAYA GETİRİN TANIDIKLARINIZI BİRAZ BİZ KENDİMİZE İNANALIMKİ ONLARDA BİZE İNANSIN
    İSMAİL

    YanıtlaSil
  182. kimse karamsarlık yapmasın 179 arkadaş bir toplantı ve herşey bitecekmi sanıyordun bu işin daha başlangıcı geçen günde söylemiştim bizi siyasiler kurtarma bizi AYM ve AİHM kurtarır ordan sonuç almakta 1-2 seneyi bulur yoğunluğumuz öncelikle AYM olur arkadaşlar
    vatanhasreti

    YanıtlaSil
  183. http://www.haberler.com/cek-magdurlari-nin-eylemi-2402466-haberi/

    YanıtlaSil
  184. hurriyette yorumlar 70e çıktı arkadaşlar yorum yağmuruna devam edelim

    mağdur

    YanıtlaSil
  185. arkadaşlar eylemde olan esıme cepten ulasamıyorum.acaba orda bulunan yakınınıza ulasabılecegım bır cep numarası ve adı verebılırmısınız acılen cok meraktayım(h.a.)

    YanıtlaSil
  186. Habertürkten alıntıdır:

    Hamzaçebi, karşılıksız çek nedeniyle çarptırıldıkları adli para cezalarını ödeyemedikleri için hapse düşenlerle ilgili de düzenleme yapılmasını ve bunun Torba Tasarı'ya eklenmesi gerektiğini de belirttiğini anımsatarak, AK Parti grubunun bu konudaki değerlendirmesini beklediklerini söyledi. Hamzaçebi, ''Umarım, olumlu bir değerlendirme çıkar. Mahkemelerde 1 milyon civarında dava vardır. Yani hapis cezası, çekin karşılıksız çıkmasını önlemeye yetmiyor. Bir ekonomik suç var ise cezasının da ekonomik olması gerekir. Bunlar arasında eğer dolandırıcılar varsa bunları ayırabiliriz. Ama büyük bir kitle ekonomideki itibarını yeniden elde etmek ve iş hayatına dönmek istemektedir. Bu arzuyu görmezlikten gelmek doğru değildir. İktidar partisini bu konuda ilgili vatandaşlarımızın seslerini duymaya davet ediyorum'' diye konuştu

    YanıtlaSil
  187. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16481196.asp?gid=373

    yorumlar 70 oldu hadi biraz daha gayret arkadaşlar geç yayınlanıyor ama hakaret yada küfür içermezse yayınlanıyor karşı görüşler var onları susturmamız ikna etmemiz lazım

    a.s

    YanıtlaSil
  188. http://www.haberx.com/chp_cek_magdurlari_icin_ak_partiden_destek_istedi(17,n,10523048,201).aspx

    üye olmaya gerek yok arkadaşlar hadi yorum yapalım

    YanıtlaSil
  189. arkadaşlar bugün bir davam vardı ümraniyede gittim inanın tam 63 dava vardı bugün 59 tanesi karşılık çek keşide etmekten ve dava yoğunluktan dolayı 22.06.2011 tarihine ertelendi karşı tarafın avukatı hakime sorduğunda hakim yoğunluktan dolayı okadar uzun celse attığını söledi bilginize.bu kadar kişiyi nereye sığdıracaklar ceza evlerinde çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  190. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/16481990.asp

    Aslanlarım benim helal olsun size.Bedevi

    YanıtlaSil
  191. halen öğrenci haberi yayınlanıyor

    YanıtlaSil
  192. istanbulda avukatla beraber raportoja çıkabilecek arkadaşlar varsa
    acil site iletişime irtibata geçsin

    YanıtlaSil
  193. şu an hürriyet son dakika'da bizim haber

    YanıtlaSil
  194. Hurriyet ve Haberturkte bu haberlerin cikmasi cok iyi oldu.Yorumlara saldirin arkadaslar.sakin ihmal etmeyin.ayrica yorumlarida takip edip olumsuz yorum yapanlara begenmedim secenegini tiklayiniz.buda bir eylemdir unutmayin.
    Hakan Yigit

    YanıtlaSil
  195. bende bir çek mağduru olarak o kadar çok perişanımki ve psikolojim o kadar bozukki anlatamam sanki terör suçlusu gibi her polis gördüğümde acaba aranıyormuyum diye öyle korkuyorumki ama biliyorum nafile beklentilerim nafile yine ceza evi gözüküyor bizim gibilere taahhüt verenlere hükümetten kanun bekliyoruz af indirim gibi bir şeyler ama yok arkadaş hiç de öyle gayretleri yok gözüküyor ne yapalım yuvamı kurdum zor bir hal ama yine dağılcak gibi ne acı ..........ne saçma ya ben cezaevine girince kim ne alacak kimin eline ne geçecek onu bilemedim ama devletimiz biliyor sanırım ..........hoşçakalın 20 aralık 2o10 a kadar .......

    YanıtlaSil
  196. Taahhütü ihlal suçundan cezaevinde olan veya kaçak durumunda olan insanlarda bu kapsama alınmalı.İcra tazyik ve baskısı altında tehdit edilerek alınan taahhüt le insanları özgürlüğünden almak hatta anayasa da böyle bir madde varken uygulanmaması büyük çelişkidir.20 ocak kurtuluş
    günü olmalıdır. mehmet

    YanıtlaSil
  197. EMEKLİ ÖĞRETMEN/İST8 Aralık 2010 14:58

    ARKADAŞLAR.yORUM YAPARKEN RUMUZ BELİRTİN DİYE DİLİMİZDE TÜYBİTTİ.LÜTFEN RUMUZLU YORUM.BİZDE KİM OLDUĞUNU BİLELİM VE YORUM YAPALIM.

    YanıtlaSil
  198. ne o ya herkes sus pus oldu ne oldu ne haber var pes mi ettik ne bu nerde konuşanlar ahkam kesenler her maçın bir ilk yarısı birde ikinci yarısı var hadiyin arkadaşlar ne yapıcaz ne o sitede kimse kalmadı heralde (sabırlı 35)

    YanıtlaSil
  199. su Zaman gazetesini anlamak mumkun degil.dunku ziyaretimiz hakkinda tek kelime haber yapmadilar.Bugun ise Sinan Aygun Kredi Karti borclularininda af kapsamina alinmalari icin basbakana ve parti liderlerine mektup yollamis onun detayli haberini yapmislar.Bakin arkadaslar cok buyuk dolap donuyor.Yoksa Ankaranin gobegindeki bu toplanti,gunlerdir yolda yuruyen cengaverler icin tek kelime haber yapilmamis olmasi hayra alamet degil.Ama ne olursa olsun elimizden gelen mucadeleye devam.Pes etmek yok.bir mesale yakildi,sondurmememiz lazim.herseye ragmen gundem geldi,CHP onergede vermis durumda.bu torba kanun meclisten cikana kadar mucadelemize devam etmek zorundayiz,Allah yardimcimzi olsun.
    Hakan Yigit

    YanıtlaSil